Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Αληθεύει αυτό με τα Original CD's. Όποιο CD το ακούσεις από ψηφιακό κατάστημα είναι κλάσης ανώτερο ποιοτικά ο ήχος τους από τα Original. Δεν ξέρω για ποιό λόγο γίνεται αυτό. Λες και το CD δεν είναι ψηφιακό ας πούμε. Ισχύει όμως.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Για να το ρίξουμε και λίγο στη πλάκα πως φαντάζεστε τον τοίχο του Νότη αν είχε fb ας πούμε. Προφανώς όπως και στις συνεντεύξεις του δεν θα χε σχεδόν τίποτα που να αφορούν τη μουσική του.
Αν την διαχειριζόταν μόνος του την σελίδα εννοείς; Θα έριχνε καντήλια στις εκάστοτε κυβερνήσεις και θα πόσταρε βιντεάκια από το youtube με δηλώσεις πολιτικών να τους κράζει χαχαχαχαχαmanosb77 έγραψε:Για να το ρίξουμε και λίγο στη πλάκα πως φαντάζεστε τον τοίχο του Νότη αν είχε fb ας πούμε. Προφανώς όπως και στις συνεντεύξεις του δεν θα χε σχεδόν τίποτα που να αφορούν τη μουσική του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Ανεβηκε φωτο απο προβες στο μαγαζι με το Νοτη και μαλιστα με το χορευτικο..Ειναι οντως φετινες η απλα εχουν παρει απο αλλες χρονιες και τη παρουσιασαν σαν καινουργια??Γιατι πολυ χλωμο να εχει ξεκινησει ο ιδιος προβες ενω η πρεμιερα παει για τελη τ μηνα ή και αργοτερα οπως μαθαινουμε..Εκτος αν εγινε το θαυμα και εχει αποφασισει φετος να αλλαξει ριζικα το προγραμμα και ξεκινησει απο τωρα..Η προβαρει τα καινουργια? Αλλα να θελει τοσο χρονο παραπανω για τα 7 τραγουδια που δε θα τα λεει κ ολα??Και αυτο καλο ειναι παντως μη ξεκινησει και λεει τους στιχους οπως του ρθουν καθε φορα 

-
από την πύλη αξιου είναι νομίζω
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Πάντως παιδια ψες είδα κάποια βιντεάκια στο facebook οπου καποια Νοτοκόριτσα καναν ντου στο fever με τούρτα και λουλούδια και γιόρτασαν τα γενεθλια του Νοτη.
Αρα ξεκινησε προβες!!
Αρα ξεκινησε προβες!!
-
Δεν νομίζω να ήταν ο Νότης στο μαγαζί χτες.
Πάντως και να ξεκινήσει να πηγαίνει από τώρα ή θα βρίσκεται στο καμαρίνι ή θα παρακολουθεί λίγο τις πρόβες των άλλων.
Πρόβες εκείνος πάντα ξεκινάει 10 μέρες πριν την πρεμιέρα.
Πάντως και να ξεκινήσει να πηγαίνει από τώρα ή θα βρίσκεται στο καμαρίνι ή θα παρακολουθεί λίγο τις πρόβες των άλλων.
Πρόβες εκείνος πάντα ξεκινάει 10 μέρες πριν την πρεμιέρα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ηταν εκεί φίλε..Ανέβασα και ενα μικρο βιντεο απο ψες στη σελιδα μου στο facebookΔεν νομίζω να ήταν ο Νότης στο μαγαζί χτες.
Βλέπω και Χρηστο Μαυράκη εκει!!
Παιδιά πέρασα από το fever και έχουν βάλει φωτεινή επιγραφή που αναβοσβήνει και γράφει Νότης-Πέγκυ έναρξη Νοέμβρη(δεν πρόλαβα να δω αν έγραφε συγκεκριμένη ημερομηνία πάντως έγραφε Νοέμβρη) και μετά κάτι για κρατήσεις έλεγε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Έχεις δίκιο πήγε.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Ηταν εκεί φίλε..Ανέβασα και ενα μικρο βιντεο απο ψες στη σελιδα μου στο facebookΔεν νομίζω να ήταν ο Νότης στο μαγαζί χτες.
Βλέπω και Χρηστο Μαυράκη εκει!!
Είχε ραντεβού πάλι να του δείξουν πρόταση για τα σκηνικά, όπου τελικά και κατέληξε στο τι θα κατασκευαστεί.
Το είχαν μάθει η Μάρθα (κυρία που του πάει σε κάθε εμφάνιση το λουλούδι μόλις βγει) και έφερε μαζί της και κάποιους άλλους και του κάνανε έκπληξη.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Πήρα στο μαγαζί και μου είπαν ότι 24 Νοεμβρίου είναι η πρεμιέρα λογικά θα ανακοινωθεί επίσημα από Δευτέρα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Αν και έχουμε εξαντλήσει το θέμα με την διαδικασία της ηχογράφησης, για την οποία, ότι και να λέμε, είναι αδιανόητο να υπάρχει τόσο μεγάλο ζήτημα για έναν καλλιτέχνη του βεληνεκούς του Νότη, προσωπικά θεωρώ ότι ο Νότης θα πρέπει να αλλάξει και τον τρόπο ερμηνείας του μιας και μιλάμε για ερωτικό δίσκο. Στην πορεία των χρόνων η ερμηνεία του στα ερωτικά κομμάτια έχει γίνει πιο ''ξύλινη'', μοιάζει περισσότερο με απαγγελία των στίχων αν μπορώ να το θέσω έτσι. Θα προτιμούσα να επαναφέρει τις πιο αισθαντικές ερμηνείες του παρελθόντος και να μην ερμηνεύει και τα ερωτικά όπως τα κοινωνικά του.
Τέλος, επειδή γράφτηκε κάτι για ατέλειες φωνής κι ότι αυτές κρύβονται δυναμώνοντας τα όργανα (!!), και ότι δεν γίνεται να συγκρίνουμε με νεότερους τραγουδιστές, όσοι θέλετε ακούστε το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή και πόσο εξαιρετικά προσεγμένο είναι, όπως και τα υπόλοιπα του, και όπως του αρμόζει βεβαίως. Όπως και αρμόζει στο Νότη οι δουλειές του να είναι στην εντέλεια.
Τέλος, επειδή γράφτηκε κάτι για ατέλειες φωνής κι ότι αυτές κρύβονται δυναμώνοντας τα όργανα (!!), και ότι δεν γίνεται να συγκρίνουμε με νεότερους τραγουδιστές, όσοι θέλετε ακούστε το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή και πόσο εξαιρετικά προσεγμένο είναι, όπως και τα υπόλοιπα του, και όπως του αρμόζει βεβαίως. Όπως και αρμόζει στο Νότη οι δουλειές του να είναι στην εντέλεια.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Εχεις απόλυτο δίκιο , πρεπει οπωσδηποτε να αλλάξει τροπο ερμηνείας, ειδικα τα τελευταια τεσσερα χρονια ο Νότης ερμηνεύει μονότονα και βαρια , φωνάζοντας τις περισσότερες φορες λες και πρόκειται για κοινωνικό που πρεπει να το φωνάξει βαρια για να ακουστεί. Το ιδιο κανει και στα Λαιβ , δεν γλυκαίνει την φωνη του απλα φωναζει , οταν γλυκαίνει την φωνη του αλλάζει ολο το τραγουδι παντως. Δεν ξερω τι φταιει και ερμηνεύει κατ αυτον τον τροπο , ετσι τον βλέπουμε να ζορίζεται για να φωνάξει. Αν γλυκάνει την φωνη του μπορει να κανει παπάδες.
Ολα μα ολα στραβά. Δεν θελω να παρεξηγηθώ εκ νεου με την έκφραση μου αλλα ολα γινονται με λαθος τροπο.
Ο τερζης εβγαλε άρτιο αποτελεσμα , η μαλλον του βγαλαν.
Τι να πω , και παλι εχεις δίκιο
Ολα μα ολα στραβά. Δεν θελω να παρεξηγηθώ εκ νεου με την έκφραση μου αλλα ολα γινονται με λαθος τροπο.
Ο τερζης εβγαλε άρτιο αποτελεσμα , η μαλλον του βγαλαν.
Τι να πω , και παλι εχεις δίκιο
Η πρεμιερα παιζει μεταξυ 24/11 και 01/12,
Απο βδομάδα θα ξέρουμε , λογικα την τριτη 07/11 θα επισημοποιηθεί η πρεμιερα, ισως συνοδευτεί και με την αναγγελία προμο τραγουδιού, το οποίο και θα κυκλοφορησει το πολυ μεχρι τις 16/11
Απο βδομάδα θα ξέρουμε , λογικα την τριτη 07/11 θα επισημοποιηθεί η πρεμιερα, ισως συνοδευτεί και με την αναγγελία προμο τραγουδιού, το οποίο και θα κυκλοφορησει το πολυ μεχρι τις 16/11
- Scorpion86
Αφιέρωμα και σήμερα (19:00-21:00) σε Νότη στο ΑΡΤ TV.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εχεις πληροφορση για κυκλοφορια μεχρι 16/11 για το προμο η υποθετεις λογω του αθροισματος 7??Billbill έγραψε:Η πρεμιερα παιζει μεταξυ 24/11 και 01/12,
Οτι μου είπανε , αυτα μεταφέρω , αν ειναι αλήθεια θα το μάθουμε εντος της εβδομαδας
- E-Notikos7
Γνωστός άλλωστε για την εγκυρότητα των πηγών του. 

Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Scorpion εχω ακουσει οτι ο Νότης βρίσκεται Κυπρο για μια συναντηση...
Γνωριζεις κάτι φιλε ?
Γνωριζεις κάτι φιλε ?
- Scorpion86
Δεν ξέρω κάτι. Πιθανόν να ανέβηκε για να δει κάποιο χώρο, όπως εκανε το καλοκαίρι, γιατί έχει πολλές προτάσεις από Κύπρο. Όσες ήταν για εντός 2017 τις απέρριψε και πλέον συζητά για τη νέα χρονιά, σε ημερομηνίες που να βολεύουν, δηλαδή ανάμεσα στο φινάλε στο Fever και την έναρξη στην Θεσσαλονίκη. Θα δείξει...MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Scorpion εχω ακουσει οτι ο Νότης βρίσκεται Κυπρο για μια συναντηση...
Γνωριζεις κάτι φιλε ?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...