Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Τοσο καιρο μιλαμε εδω μεσα και ακομα περιμένετε στην γωνία να την πειτε , δεν κρατιέστε απο οτι βλέπω , εμενα δεν με ενδιαφέρει που κατα καιρούς εμφανίζεται ο Νότης. Εμενα με ενδιαφέρει το κομμάτι της δισκογραφίας , ο Νότης τρενάρει την κυκλοφορία του μίνι δίσκου γιατι γνωρίζει οτι θα κλείσει πρόωρα το φιβερ εδω και καιρο , πανω σ αυτο το τραγικό σκεπτικό και την καθολα ηλίθια στρατηγική ειπα να κλείσει μια ωρα νωρίτερα μπας και βγαλει δισκο για να μετριάσει τις εντυπωσεις.
Τοσο τραγικό ;; Λετε να θελω να χάσουν τις δουλειες τους οι άνθρωποι ;;;
Σκορπιε εισαι τραγικός , περιμένεις στην γωνία απ οτι βλέπω. Εγώ σου την ειπα ποτε για τις λαθος πληροφοριες ;;; Σου έκανα πόλεμο ;; Ασχολήθηκα με τα λεγόμενα σου ;;;
Μου φαινεται δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε, αυτα που σας μεταφέρω ειναι 1000/100 ετσι και ουτε καν το εκτιμάτε , ουτε καν με μάθατε τοσο καιρο.
Λοιπον τελειώνει το σίριαλ ,
Εγώ τον δισκο περιμενω εδω και τρια χρονια
Δεν ξανα εξηγούμε , και για να μην το παίζω μια φευγω μια μένω , αποχωρώ άπαξ δια παντός. Παρακαλω την κυρία διαχειρίστρια οπως με διαγραψει. Μάγδα διέγραψε με σε παρακαλω , απέκλεισε με.
Τοσο τραγικό ;; Λετε να θελω να χάσουν τις δουλειες τους οι άνθρωποι ;;;
Σκορπιε εισαι τραγικός , περιμένεις στην γωνία απ οτι βλέπω. Εγώ σου την ειπα ποτε για τις λαθος πληροφοριες ;;; Σου έκανα πόλεμο ;; Ασχολήθηκα με τα λεγόμενα σου ;;;
Μου φαινεται δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε, αυτα που σας μεταφέρω ειναι 1000/100 ετσι και ουτε καν το εκτιμάτε , ουτε καν με μάθατε τοσο καιρο.
Λοιπον τελειώνει το σίριαλ ,
Εγώ τον δισκο περιμενω εδω και τρια χρονια
Δεν ξανα εξηγούμε , και για να μην το παίζω μια φευγω μια μένω , αποχωρώ άπαξ δια παντός. Παρακαλω την κυρία διαχειρίστρια οπως με διαγραψει. Μάγδα διέγραψε με σε παρακαλω , απέκλεισε με.
Βillbill μην απολογείσαι και μην χαλιέσαι, όσοι θέλουν να καταλάβουν, καταλαβαίνουν μια χαρά. Εξάλλου όλοι το καλό του Νότη θέλουμε εδώ μέσα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Δυστυχώς θα συμφωνήσω και εγώ με τους υπόλοιπους. Ναι, υπάρχει αρνητική προδιάθεση από τηλεόραση και ραδιόφωνο προς τον Νοτη τα τελευταία χρόνια, αλλά να κοιτάει και αυτός τα λάθη του. Καλά είπε κάποιος, δεν γίνεται να κάνει διακοπές το μισό χρόνο και μετά να λέμε εμείς γιατί δεν βγαίνει ο δίσκος και να ψάχνουμε δικαιολογιες...Απαραδεκτο που ακόμα δεν έχουμε το 2ο cd. Οι καιροί είναι δύσκολοι, πρέπει ο κάθε τραγουδιστής να είναι σε εγρήγορση και όχι να κάνει 2 χρόνια να βγάλει δίσκο. Βλέπω μια αδιαφορια-βαρεμαρα από τον Νότη.Ακομα και το πρόγραμμα που έχει περιοριστεί σε συγκεκριμένα τραγούδια δείχνει έλλειψη όρεξης. Και τους στίχους που ξεχνάει πολλές φορές τελευταία, επίσης δείχνει πως δεν το πολύ ψάχνει το θέμα πλέον.. Το κοινό του Νοτη είναι απαιτητικό, γιατί έτσι μας έχει μάθει ο ίδιος. Ελπίζω να αλλάξει κάποια πράγματα πριν να είναι πολύ αργά. Επέλεξε το φιβερ φέτος και καλά έκανε, αλλά πως στηρίζεις αυτήν την επιλογή σου;;; Βγαλε τον δίσκο, προώθησε τα τραγούδια, σταμάτα επιτέλους να μιλάς ΜΟΝΟ για Χ.Α,κανε μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα εφόσον έχεις τεράστιο ρεπερτόριο, δείξε δλδ σε γενικές γραμμές πως είσαι ενεργός και δεν επαναπαύεσαι επειδή είσαι ο Σφακιανάκης.
Ρε σεις τι κατάσταση είναι αυτή? τι διάολο έχουμε να χωρίσουμε? πάψτε επιτέλους να επιτίθεστε ο ένας στον άλλον. Εδώ πέρα μας ενώνει ο Νότης και δεν μας χωρίζει τίποτα. billbill δεν ξέρω την ηλικία σου,και δεν το λέω ειρωνικά, αλλά ο τρόπος σου κάποιες φορές είναι αρκετά αυθόρμητος. Δίνεις την αίσθηση προφορικού λόγου ενώ είναι γραπτός. Προσωπικά μπορώ να καταλάβω τους σκοπούς σου,και κακοί δεν είναι. Απλά είσαι πολύ παθιασμένος, δεν προσέχεις το πως θα εκφραστείς και γίνονται παρεξηγήσεις. Όσον αφορά τους υπολοίπους, όντως κάποιοι τον περιμένουν στην γωνία να του επιτεθούν. Ρε μάγκες που είναι ο σεβασμός? δεν πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον? Σεβασμός δεν σημαίνει μόνο να σέβομαι αυτόν που μπορώ να συνεννοηθώ ,αλλά κι αυτόν που δεν μπορώ,είτε γιατί εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες είτε γιατί έχουμε άλλη μόρφωση ή παιδεία κοκ. Ο billbill είναι γνωστός καιρό για το πως μιλάει και πράγματι ήταν κουλό και άσχημο αυτό που είπε αλλά προφανώς αλλιώς το εννοούσε. Γιατί δεν του το λέτε με πιο ήπιο τρόπο? Πιστεύει κανείς ότι θέλει το κακό του Νότη ή των εργαζόμενων που βγάζουν το ψωμί τους από εκεί? κατά ταλλα προφανώς και όλοι βλέπουμε ότι ο Νότης έχει <κάτσει> κάπου στην επιτυχία και τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να έχει την καυλα που είχε καποτε. Αυτό περιγράφουν ο billbill και άλλοι, απλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι και ο Νοτης δεν είναι μωρό παιδί. Εφόσον τόσο θέλει να επικοινωνεί μαζί μας δισκογραφικά πχ,είναι δικαίωμα του. Αν κάποιοι ενοχλούνται τόσο, ας επιλέξουν να μην αγοράσουν άλλον δίσκο του ή να μην ξαναπάνε σε κέντρο που τραγουδάει. Προσωπικά εγώ, επειδή λεφτά δεν μου περισσεύουν δεν έχω πάει όσες φορές θα ήθελα φέτος , αλλά πλέον ακόμη και να μου περίσσευαν , δεν θα τα έδινα γιατί με ενοχλούν οι τιμές που δεν πέφτουν αλλά και το ότι ο Νότης όντως έχει πάψει να <δουλεύει> τόσο τις ζωντανές του εμφανίσεις από άποψη ροής κτλ. Αυτό διαφέρει όμως από το να πάω να του τραβήξω το αυτί και να του υποδείξω το σωστό λες και μου χρωστάει κάτι..'Οσο για την επιλογή του φιβερ φέτος, νομίζω ότι περισσότερο ήταν κίνηση εγωισμού απέναντι σε κάποιον άλλον επιχειρηματία..τουλάχιστον αυτό είχα μάθει εγώ και το λέω με επιφύλαξη. Πάντως σταματήστε να τρώγεστε μεταξύ σας..σκεφτείτε μόνο τι θα σκεφτόταν ο Νότης αν διάβαζε το φορουμ.
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
- Dimitris96
Μπράβο ρε φιλε ! Πολυ Ωραια τα έγραψες, πραγματικά συμφωνώ απόλυτα μαζι σου !noti_kos έγραψε:Ρε σεις τι κατάσταση είναι αυτή? τι διάολο έχουμε να χωρίσουμε? πάψτε επιτέλους να επιτίθεστε ο ένας στον άλλον. Εδώ πέρα μας ενώνει ο Νότης και δεν μας χωρίζει τίποτα. billbill δεν ξέρω την ηλικία σου,και δεν το λέω ειρωνικά, αλλά ο τρόπος σου κάποιες φορές είναι αρκετά αυθόρμητος. Δίνεις την αίσθηση προφορικού λόγου ενώ είναι γραπτός. Προσωπικά μπορώ να καταλάβω τους σκοπούς σου,και κακοί δεν είναι. Απλά είσαι πολύ παθιασμένος, δεν προσέχεις το πως θα εκφραστείς και γίνονται παρεξηγήσεις. Όσον αφορά τους υπολοίπους, όντως κάποιοι τον περιμένουν στην γωνία να του επιτεθούν. Ρε μάγκες που είναι ο σεβασμός? δεν πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον? Σεβασμός δεν σημαίνει μόνο να σέβομαι αυτόν που μπορώ να συνεννοηθώ ,αλλά κι αυτόν που δεν μπορώ,είτε γιατί εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες είτε γιατί έχουμε άλλη μόρφωση ή παιδεία κοκ. Ο billbill είναι γνωστός καιρό για το πως μιλάει και πράγματι ήταν κουλό και άσχημο αυτό που είπε αλλά προφανώς αλλιώς το εννοούσε. Γιατί δεν του το λέτε με πιο ήπιο τρόπο? Πιστεύει κανείς ότι θέλει το κακό του Νότη ή των εργαζόμενων που βγάζουν το ψωμί τους από εκεί? κατά ταλλα προφανώς και όλοι βλέπουμε ότι ο Νότης έχει <κάτσει> κάπου στην επιτυχία και τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να έχει την καυλα που είχε καποτε. Αυτό περιγράφουν ο billbill και άλλοι, απλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι και ο Νοτης δεν είναι μωρό παιδί. Εφόσον τόσο θέλει να επικοινωνεί μαζί μας δισκογραφικά πχ,είναι δικαίωμα του. Αν κάποιοι ενοχλούνται τόσο, ας επιλέξουν να μην αγοράσουν άλλον δίσκο του ή να μην ξαναπάνε σε κέντρο που τραγουδάει. Προσωπικά εγώ, επειδή λεφτά δεν μου περισσεύουν δεν έχω πάει όσες φορές θα ήθελα φέτος , αλλά πλέον ακόμη και να μου περίσσευαν , δεν θα τα έδινα γιατί με ενοχλούν οι τιμές που δεν πέφτουν αλλά και το ότι ο Νότης όντως έχει πάψει να <δουλεύει> τόσο τις ζωντανές του εμφανίσεις από άποψη ροής κτλ. Αυτό διαφέρει όμως από το να πάω να του τραβήξω το αυτί και να του υποδείξω το σωστό λες και μου χρωστάει κάτι..'Οσο για την επιλογή του φιβερ φέτος, νομίζω ότι περισσότερο ήταν κίνηση εγωισμού απέναντι σε κάποιον άλλον επιχειρηματία..τουλάχιστον αυτό είχα μάθει εγώ και το λέω με επιφύλαξη. Πάντως σταματήστε να τρώγεστε μεταξύ σας..σκεφτείτε μόνο τι θα σκεφτόταν ο Νότης αν διάβαζε το φορουμ.
Notis Sfakianakis
Καλημέρα
Παιδιά είχα πει πριν κανα μήνα ότι πρέπει να εκφράσουμε κάποιες ανησυχίες μας στον Νότη ως προς τις ζωντανές εμφανίσεις. Θεωρώ ότι την ερχόμενη Παρασκευή πρέπει να έχουμε ετοιμάσει ένα κείμενο με κάποιες προτάσεις μας και κάποιος που έχει πρόσβαση να του το παραδώσει. Αν συμφωνείτε πείτε το γιατί είναι πραγματικά κρίμα...
Παιδιά είχα πει πριν κανα μήνα ότι πρέπει να εκφράσουμε κάποιες ανησυχίες μας στον Νότη ως προς τις ζωντανές εμφανίσεις. Θεωρώ ότι την ερχόμενη Παρασκευή πρέπει να έχουμε ετοιμάσει ένα κείμενο με κάποιες προτάσεις μας και κάποιος που έχει πρόσβαση να του το παραδώσει. Αν συμφωνείτε πείτε το γιατί είναι πραγματικά κρίμα...
Τον βασιλη τον ειχα υποστηριξει αρκετες φορες σε επιθεσεις καποιων σε ότι αφορα τις αποψεις του. Εδώ μεσα οντως μαζευτηκαμε για να λεμε τις αποψεις μας, τα σχολια μας ακομα και τις κριτικες μας και τις διαφωνιες μας. Ο βασιλης όμως πολλες φορες ελεγε καποιες ΄΄χοντραδες΄΄ που δεν θα τις ξαναγραψω. Οσοι διαβαζουν το φορουμ ξερουν. Κι εγω και πολλα παιδια απ’ότι εχω δει συμφωνουν ολοι ότι ο Νοτης εχει φρεναρει αποτομα σε πολλα πραγματα αλλα αυτό δεν αιτιολογει τεττοιες εκφρασεις. Εγω προσωπικα δεν μπορω να δεχτω τη φραση «ευχομαι να κλεισει το φιβερ» για οποιοδηποτε λογο και μαλιστα επειδη καποιος εφαγε φλασια και πρεπει ντε και καλα να βγει ο δισκος επειδη του την εχει βαρεσει. Τωρα αν ο βασιλης αλλα γραφει και αλλα εννοει είναι δικο του προβλημα. Και επιτελους ας ασχολουμαστε εδώ μεσα με τον ΝΟΤΗ και μονο και όχι κάθε τρεις και λιγο να ασχολουμαστε με το τι ειπε ο billbill, ο takis ή εγω.
- Scorpion86
Κάποιοι προφανώς δεν καταλάβατε για ποιο λόγο γράψαμε αυτά που γράψαμε στον BillBill. Όχι για τα όσα λέει για δίσκο και τα καλλιτεχνικά (όπου άλλοι συμφωνούν άλλοι όχι) αλλά για την έκφραση "Εύχομαι να κλείσει το Fever για να βγάλει τον δίσκο". Δηλαδή, πως κάποιος θέλει το καλύτερο του Νότη, ευχόμενος να κλείσει το μαγαζί που εμφανίζεται? Προφανώς είμαι αρκετά χαζός για να το καταλάβω. Ξέρετε πόσοι περιμένουν στην γωνία τυχόν επαγγελματική αποτυχία του Νοτη για να τον ξεσκίσουν. Ξέρετε τι έχει να γίνει αν κλείσει πρόωρα το Fever? Τι πόλεμο έχει να δεχτεί? Εδώ τώρα του κάνουν για δύο ατάκες. Και αυτό το κύμα θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στον καινούργιο δίσκο. Οπότε όλα αλυσίδα είναι. Αν κλείσει πρόωρα το Fever κάτι που θέλω να πιστεύω απευχόμαστε όλοι εδώ, θα καταστρέψει επαγγελματικά όλη την σεζόν για τον Νότη. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσει και σχετικά με τον δίσκο αν συμβεί το παραπάνω. Αυτό λέω.
Τώρα το να κρατάει τον δίσκο καβάτζα για τα 4 διήμερα στην Θεσσαλονίκη (που εύκολα ή δύσκολα θα δουλέψει) και τις μία-δύο εμφανίσεις στην Κύπρο , το βρίσκω λίγο αστείο να το υποστηρίζουμε. Πόσο δε μάλλον να θεωρούμε ότι ο Νότης ξέρει ότι θα κλείσει το μαγαζί και γι' αυτό έχει ως στρατηγική να κρατάει ως plan b τον δίσκο. Ίσα ίσα που αν πίστευε αυτό θα κοίταγε να έχει βγάλει νωρίτερα τον δίσκο για να τον έχει "όπλο" για το Fever. Ο Νότης έχει κλείσει πρόωρα σχήματα για λεπτομέρειες, αν δεν έβλεπε φως...στο Fever θα είχε ρίξει αυλαία ήδη. Δεν έχει τέτοια κολλήματα. Εχει καβάτζα τον δίσκο γιατί θεωρεί ότι βγάζοντας τον θα κάνει τρελή επέλαση στα ραδιόφωνα όπως έκανε το "Με την Πλάτη στον Τοίχο"? Γιατί να βιαστεί? Ο λόγος? Εβγαλε από την προεπιλογή κομμάτια που είχε ξεχωρίσει αρκετά και αυτό πρέπει να λέει πολλά. Δείχνει ότι ψάχνει όσο το δυνατόν καλύτερα κομμάτια. Δεν θα βγάλει δίσκο απλά για να τον βγάλει επειδή πρέπει να κάνει το χατήρι του BillBill, εμένα και του χ, ψ, που θέλουμε κάθε χρονο δίσκο για να το ακούμε στο αυτοκίνητο (όπως ειπώθηκε).
BillBill στο έγραψα και προ μηνών. Πολλά από αυτά που γράφεις είναι σωστά, το ύφος σου όμως και ότι παρασύρεσαι από το πάθος σου για κάτι, σε οδηγεί σε διατυπώσεις που δεν τις φιλτράρεις. Και καταλήγεις σε κοτσάνες. Μεγάλες κοτσάνες. Στο είχα πει και τότε με αυτά που είχες πει για το πως επιλέγει κομμάτια ο Βλάχος. Ας μην μπούμε σε διαδικασία τι έχεις γράψει εσύ κατά το παρελθόν για τις πληροφορίες μου. Τα μπινελίκια που μου είχες ρίξει. Θα ξημερώσουμε. Είδες τόσες μέρες να σχολιάζεται αρνητικά κάτι από αυτά που διατύπωνες? Οχι! Γιατί? Γιατί ναι μεν ήσουν υπερβολικός στις τοποθετήσεις σου αλλά δεν ειχες καταφύγει σε εκφράσεις όπως το "εύχομαι να κλείσει το Fever". Προσωπικά, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν το διάβασα. Δεν καταλαβαίνω την βιασύνη σου να βγάλει δίσκο ο Νότης από την στιγμή που δεν εντυπωσιάστηκες από τα πρώτα δείγματα?
Κάτι ακόμα. Μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα. Για παράδειγμα, εγώ για την Παρασκευή ήξερα ότι δεν άνοιξαν λόγω κρατήσεων αλλά χθες αργά το βράδυ πληροφορήθηκα ότι δεν ισχύει. Μάλιστα, κάποιοι είχαν πάει στο μαγαζί για να δουλέψουν κανονικά και άλλοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς γύρω στις 22:00 να μην πάνε. Ο Νότης είναι με αντιβίωση από την Πέμπτη το βράδυ. Η ασθένεια του ήταν ο λόγος που δεν άνοιξε το μαγαζί και την Παρασκευή. Γιατί όπως μου μετέφεραν, με 1000 άτομα σίγουρα και χώρια αυτούς που θα έμπαιναν απλά με ποτό στο μπαρ, το μαγαζί θα λειτουργούσε. Τώρα το πως θα λειτουργούσε δικό τους θέμα. Ακόμα όμως και σε αυτό βιάστηκαν κάποιοι να αφήσουν υπονοούμενα χθες το απόγευμα. Αν είμαστε τόσο κακεντρεχείς εμείς με τον Νότη που δηλώνουμε ότι τον αγαπάμε, φανταστείτε οι εχθροί του.
Υ.Γ.: Ξαναγράφω ενδεικτικά για κάποιον καλλιτέχνη που είναι στους 4-5 πιο προβεβλημένους τα τελευταία χρόνια. Ο Οικονομόπουλος που παίζει τρελά στο ραδιόφωνο κι αυτός έκανε δύο χρόνια να βγάλει δίσκο. Πάει μετριότατα για δεύτερη σερί σεζόν σε μαγαζι. Με εξαίρεση 1-2 σεζόν τις υπόλοιπες δεν γέμισε μόνος του τα μαγαζιά. Ειδικά την τελευταία πενταετία για να βγάζει καλά τις χρονιές έκανε δυνατές συνεργασίες, με Καρρά, με Πέγκυ, με Ρόκκο, με Πλούταρχο και πιο πριν που ήταν στο ξεκίνημα του με Μακρόπουλο, Γονίδη, Πάολα, Πάριο, Βίσση. Οπότε μια χαρά τα πάει ο Νότης που δεν έχει και αυτήν την προβολή. Η τελευταία πραγματικά κακή σεζόν του σε μαγαζί ήταν το 2012-13 στην Ιερά Οδό. Από τότε μια χαρά έχει πάει στα κέντρα του. Στο Εναστρον είναι γνωστοί οι λόγοι που έκλεισε το σχήμα και δεν ήταν η προσέλευση. Ενάμιση μήνα πίτα ήταν το κέντρο και έδιωχναν κόσμο. Πολύ κυνήγι και τότε είχε φάει...Και φέτος με 3000-3500 άτομα το διήμερο εγώ δεν το βλέπω ως αποτυχία. Το λάθος του ήταν που πήγε σε τόσο μεγάλο χώρο γιατί από ποσότητα κόσμου βάζει ότι εβαζε και πέρσι στο Τeatro.
Τώρα το να κρατάει τον δίσκο καβάτζα για τα 4 διήμερα στην Θεσσαλονίκη (που εύκολα ή δύσκολα θα δουλέψει) και τις μία-δύο εμφανίσεις στην Κύπρο , το βρίσκω λίγο αστείο να το υποστηρίζουμε. Πόσο δε μάλλον να θεωρούμε ότι ο Νότης ξέρει ότι θα κλείσει το μαγαζί και γι' αυτό έχει ως στρατηγική να κρατάει ως plan b τον δίσκο. Ίσα ίσα που αν πίστευε αυτό θα κοίταγε να έχει βγάλει νωρίτερα τον δίσκο για να τον έχει "όπλο" για το Fever. Ο Νότης έχει κλείσει πρόωρα σχήματα για λεπτομέρειες, αν δεν έβλεπε φως...στο Fever θα είχε ρίξει αυλαία ήδη. Δεν έχει τέτοια κολλήματα. Εχει καβάτζα τον δίσκο γιατί θεωρεί ότι βγάζοντας τον θα κάνει τρελή επέλαση στα ραδιόφωνα όπως έκανε το "Με την Πλάτη στον Τοίχο"? Γιατί να βιαστεί? Ο λόγος? Εβγαλε από την προεπιλογή κομμάτια που είχε ξεχωρίσει αρκετά και αυτό πρέπει να λέει πολλά. Δείχνει ότι ψάχνει όσο το δυνατόν καλύτερα κομμάτια. Δεν θα βγάλει δίσκο απλά για να τον βγάλει επειδή πρέπει να κάνει το χατήρι του BillBill, εμένα και του χ, ψ, που θέλουμε κάθε χρονο δίσκο για να το ακούμε στο αυτοκίνητο (όπως ειπώθηκε).
BillBill στο έγραψα και προ μηνών. Πολλά από αυτά που γράφεις είναι σωστά, το ύφος σου όμως και ότι παρασύρεσαι από το πάθος σου για κάτι, σε οδηγεί σε διατυπώσεις που δεν τις φιλτράρεις. Και καταλήγεις σε κοτσάνες. Μεγάλες κοτσάνες. Στο είχα πει και τότε με αυτά που είχες πει για το πως επιλέγει κομμάτια ο Βλάχος. Ας μην μπούμε σε διαδικασία τι έχεις γράψει εσύ κατά το παρελθόν για τις πληροφορίες μου. Τα μπινελίκια που μου είχες ρίξει. Θα ξημερώσουμε. Είδες τόσες μέρες να σχολιάζεται αρνητικά κάτι από αυτά που διατύπωνες? Οχι! Γιατί? Γιατί ναι μεν ήσουν υπερβολικός στις τοποθετήσεις σου αλλά δεν ειχες καταφύγει σε εκφράσεις όπως το "εύχομαι να κλείσει το Fever". Προσωπικά, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν το διάβασα. Δεν καταλαβαίνω την βιασύνη σου να βγάλει δίσκο ο Νότης από την στιγμή που δεν εντυπωσιάστηκες από τα πρώτα δείγματα?
Κάτι ακόμα. Μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα. Για παράδειγμα, εγώ για την Παρασκευή ήξερα ότι δεν άνοιξαν λόγω κρατήσεων αλλά χθες αργά το βράδυ πληροφορήθηκα ότι δεν ισχύει. Μάλιστα, κάποιοι είχαν πάει στο μαγαζί για να δουλέψουν κανονικά και άλλοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς γύρω στις 22:00 να μην πάνε. Ο Νότης είναι με αντιβίωση από την Πέμπτη το βράδυ. Η ασθένεια του ήταν ο λόγος που δεν άνοιξε το μαγαζί και την Παρασκευή. Γιατί όπως μου μετέφεραν, με 1000 άτομα σίγουρα και χώρια αυτούς που θα έμπαιναν απλά με ποτό στο μπαρ, το μαγαζί θα λειτουργούσε. Τώρα το πως θα λειτουργούσε δικό τους θέμα. Ακόμα όμως και σε αυτό βιάστηκαν κάποιοι να αφήσουν υπονοούμενα χθες το απόγευμα. Αν είμαστε τόσο κακεντρεχείς εμείς με τον Νότη που δηλώνουμε ότι τον αγαπάμε, φανταστείτε οι εχθροί του.
Υ.Γ.: Ξαναγράφω ενδεικτικά για κάποιον καλλιτέχνη που είναι στους 4-5 πιο προβεβλημένους τα τελευταία χρόνια. Ο Οικονομόπουλος που παίζει τρελά στο ραδιόφωνο κι αυτός έκανε δύο χρόνια να βγάλει δίσκο. Πάει μετριότατα για δεύτερη σερί σεζόν σε μαγαζι. Με εξαίρεση 1-2 σεζόν τις υπόλοιπες δεν γέμισε μόνος του τα μαγαζιά. Ειδικά την τελευταία πενταετία για να βγάζει καλά τις χρονιές έκανε δυνατές συνεργασίες, με Καρρά, με Πέγκυ, με Ρόκκο, με Πλούταρχο και πιο πριν που ήταν στο ξεκίνημα του με Μακρόπουλο, Γονίδη, Πάολα, Πάριο, Βίσση. Οπότε μια χαρά τα πάει ο Νότης που δεν έχει και αυτήν την προβολή. Η τελευταία πραγματικά κακή σεζόν του σε μαγαζί ήταν το 2012-13 στην Ιερά Οδό. Από τότε μια χαρά έχει πάει στα κέντρα του. Στο Εναστρον είναι γνωστοί οι λόγοι που έκλεισε το σχήμα και δεν ήταν η προσέλευση. Ενάμιση μήνα πίτα ήταν το κέντρο και έδιωχναν κόσμο. Πολύ κυνήγι και τότε είχε φάει...Και φέτος με 3000-3500 άτομα το διήμερο εγώ δεν το βλέπω ως αποτυχία. Το λάθος του ήταν που πήγε σε τόσο μεγάλο χώρο γιατί από ποσότητα κόσμου βάζει ότι εβαζε και πέρσι στο Τeatro.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Το ειχα γραψει και τη πρωτοχρονια ας κοιταξουν να τραβηξουν κοσμο πριν αρχισουν τις αστειοτητες με τα αρρωστησε ο Νοτης κλπ..Συγνωμη κιολας αλλα οποτε επιλογη μαγαζιου αναλογη με τη δυναμικη το σχηματος δε χρειαστηκε να αρρωστησει...Δηλαδη σε ενα σχημα με Καρρα πηγε στο τεατρο που περνει απο οσο ξερω 1800 ατομα..Τα εβαζαν χαλαρα καθε βδομαδα και πηγε τρενο, το ιδιο και στο φωταεριο με τη Ζηνα..Ενα μαγαζι 1200 πηγε μια χαρα για 4-5 μηνες..Τωρα να πας παλι με τη Πεγκυ σε σχεδον διπλασιο μαγαζι και χωρις ουσιαστικα αλλη προσθηκη συν μια τριετια που περασε και κανενας απο τους δυο δε παιζει (για διαφορους λογους) ειναι πολυ τολμηρο..Το σχημα ηθελε ενα νεο ονομα υπολογισιμο οπως ειπε ο σκορπιον τυπου Μενιδιατη ή ενα γκεστ υπολογισιμο τυπου Τολη..Οχι παντως την Ελπιδα..Τωρα αφου εγινε επρεπε να προσπαθησουν με νυχια και με δοντια να βγαλουν 5-6 ακομα διημερα να φτασει μεχρι τελη Φλεβαρη τουλαχιστον διαοφρετικα θα χαρακτηριστει απολυτη αποτυχια η σεζον..
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ CHART IFPI Ο ΔΙΣΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.
- SFAKattack10
Αντε να γραψω και εδω κατι πανω σε αυτα που ειπε ο Περρης: Ενώ άλλοι γίνονται βουνό αντιδραστικότητας καλού Έλληνα με το να μας δείχνουν τον πωπο της Μπάστα, της ναστάζια και κάνοντας τηλεοπτικό προϊόν τον Παναγιώτη Τόκο... Εύγε! Τελικά τι πραγματικά κάνει κακό, τα λόγια ή οι πράξεις ??
- Scorpion86
Μία φορά πήγε να κάνει δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 με διαφορετικό στυλ από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει στον Θέμο και η εκπομπή κόπηκε μέσα σε ενάμιση μήνα. Οπότε είναι λίγο αστείο να βγαίνει αυτός και να κράζει το κόψιμο της εκπομπής του Λιαγκα, αφού για να επιβιώσει έκανε κόπια του ΟΛΑ στον ΣΚΑΙ. Και πάλι μονοψήφια κάνει. Οπότε ασε μας βρε Περρή. Βρες πρώτα εσύ το μυστικό που κάνει τον άλλο να θέλει να δει μία εκπομπή και μετά πες το και στους άλλους. Εβαλες το λιθαράκι σου κι εσύ στις εποχές που μεσουρανούσε η χαζοτηλεόραση, που έδινε αξία στο κάθε τι ανάξιο. Τι να μας πεις? Ο άλλος αυτός είναι, λέει την άποψη του. Δεν κάθεται εκ του ασφαλούς να κρίνει τις απόψεις των άλλων. Να τα βλέπουν αυτά μερικοί. Μία συνέντεξη έδωσε πριν δύο μήνες και από τότε κάθε βδομάδα ασχολούνται με το Νότη και πόσο άσχημο είναι να του δίνεται βήμα. Όλοι αυτοί που έχουν βήμα στα ΜΜΕ. Φανταστείτε λοιπόν τι επικήδειο έχουν να του κάνουν αν κλείσει πρόωρα το Fever, όπως κάποιοι παρακαλάτε.
- SFAKattack10
Το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι που ενημερωνονται απο Τατιανες κτλ αμεσως ειχαν μαθει οτι ειχε κλεισει το Εναστρον προωρα, αλλα αν τους ρωτησεις για τις επομενες χρονιες ουτε που θα ξερουν τιι εκανε ο Σφακιανακης γιατι δεν το εγραψαν οι Τατιανες.
Αυτα τα ατομα ψηφιζουν...
Αυτα τα ατομα ψηφιζουν...
- Scorpion86
Όπως έχω διαπιστώσει από εκατοντάδες προσπάθειες συνεννόησης με αυτούς που μπαίνουν και κράζουν τον Νότη, είναι άτομα που όπως είχα γράψει και παλαιότερα, είναι άτομα που δεν τον γούσταραν ποτέ. Ηταν στην μερίδα εκείνη που τον αντιπαθούσε για το διαφορετικό στυλ του, για το σκουλαρικάκι που τολμούσε να φοράει, για την τσίχλα που μασούσε, για το εκκεντρικό ντύσιμο, για την αθυροστομία του και κάποιες απόψεις του περί θρησκείας κυρίως. Ατομα που πάντα αντιδρούσαν. Αντιδρούσαν όταν τολμούσε να τραγουδήσει Ξυλούρη, Βιτάλη, Κατσιμιχαίους κλπ. Τα ίδια άτομα είναι, απλά τώρα έχουν ως έξτρα "πολεμοφόδια" χαρακτηρισμούς ως φασίστα, ρατσιστή, χρυσαυγίτη, λόγω των τοποθετήσεων του τα τελευταία 5 χρόνια. Γι' αυτό και μόλις μπαίνεις στην διαδικασία να συζητήσεις μαζί τους, σου λένε τα γνωστά για "Βούλγαρους που μας είχε πει", "για κλωτσιές που ρίχνει πάνω στην πίστα και δεν αφήνει κόσμο να χορέψει" και λοιπές μαλακίες που τους πιπιλούσαν τα μυαλά τα τότε ΜΜΕ και οι Τριανταφυλλόπουλοι. Επειδή όμως δεν τον γουστάρουν δεν τους ενδιαφέρει να ψάξουν αν ισχύει το παραμικρό, απλά περιμένουν το παραμικρό από το οποίο να καταπιαστούν για να έχουν κάτι με το οποίο θα στηρίξουν την εμπάθεια τους για έναν καλλιτέχνη που ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι. Η άλλη κατηγορία που τον κράζει είναι κάτι θείτσες και γερόντια που έθρεψαν τόσα χρόνια το πολιτικό σύστημα που έφερε την χώρα εδώ. Και είναι λογικό γιατί στα όσα κράζει ο Νότης αναγνωρίζουν τον εαυτούλη τους μέσα και η αλήθεια πονάει όταν την αντικρίζεις. Περαστικά τους...
Ασχετο αλλά ο τύπος στο 2:45 λέει Νότης Σφακιανάκης και τραγουδάει Παντελίδη?
αχαχαχαχαχαχα
Ασχετο αλλά ο τύπος στο 2:45 λέει Νότης Σφακιανάκης και τραγουδάει Παντελίδη?
αχαχαχαχαχαχα
- SFAKattack10
Οχι απλα ολες οι μιμησεις ειναι πανω στο ιδιο τραγουδι. Οταν πεθανε ο Παντελιδης αλλαξε και εκανε και καλα τον Σφακιανακη αλλα παλι Παντελιδης του βγαινει.Scorpion86 έγραψε: Ασχετο αλλά ο τύπος στο 2:45 λέει Νότης Σφακιανάκης και τραγουδάει Παντελίδη?
- Scorpion86
Βλεπω κάποια πρακτορεία από επαρχία κανονίζουν εκδρομές για το Fever στις 9 Φεβρουαρίου. https://www.instagram.com/p/BeBYcwqnRJK ... ias_travel
Παρεμπιπτόντως, συμπληρώσαμε σήμερα ενάμιση μήνα από την έναρξη του σχήματος. Οι 3 μήνες είναι το στοίχημα. Ετσι κι αλλιώς ο Νότης μέσα στον Μάρτιο κλείνει κάθε χρόνο και μετά το Πάσχα πάει Θεσσαλονίκη. Η πρόταση που έχει για Θεσσαλονίκη είναι για πρεμιέρα στις 13-14/04. Όλα ρευστά ακόμα.
Και η ανυπόγραφη μαλακία της ημέρας, για το καλό. http://fragilemag.gr/notis-you-do-something-to-me/ Τα κομπλεξικά τυπάκια που λέγαμε χθες.
Παρεμπιπτόντως, συμπληρώσαμε σήμερα ενάμιση μήνα από την έναρξη του σχήματος. Οι 3 μήνες είναι το στοίχημα. Ετσι κι αλλιώς ο Νότης μέσα στον Μάρτιο κλείνει κάθε χρόνο και μετά το Πάσχα πάει Θεσσαλονίκη. Η πρόταση που έχει για Θεσσαλονίκη είναι για πρεμιέρα στις 13-14/04. Όλα ρευστά ακόμα.
Και η ανυπόγραφη μαλακία της ημέρας, για το καλό. http://fragilemag.gr/notis-you-do-something-to-me/ Τα κομπλεξικά τυπάκια που λέγαμε χθες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Ιαν 17, 2018 12:55 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τετοιες κινησεις χρειαζονται οπως και αυτη της ερχομενης Παρασκευης με το φαν κλαμπ για να γεμισουν οι Παρασκευες αν παρουμε σαν δεδομενο οτι τα Σαββατα δε θα χει θεμα...Ολα τα σχηματα εχω δει να κανονιζουν χωρους εκδρομες κλπ ειναι απολυτος λογικο στη σημερινη εποχη..Οπως και να εχει πρεπει να αντεξει αλλα 7-8 διημερα το σχημα, δεδομενου οτι ανοιξε και αργα..
ΥΓ:Απισετευτο αυτο που γινετε με το ερωτικο 7αρακι μπηκαμε στο δευτερο μισο και του Γεναρη και με τη ησυχια που επικρατει δε βλεπω ουτε μεσα στο Φλεβαρη να κυκλοφορει...
ΥΓ:Απισετευτο αυτο που γινετε με το ερωτικο 7αρακι μπηκαμε στο δευτερο μισο και του Γεναρη και με τη ησυχια που επικρατει δε βλεπω ουτε μεσα στο Φλεβαρη να κυκλοφορει...
- SFAKattack10
Αλλη μια μαλακια... https://www.thepressproject.gr/article/ ... ia-to-2017Scorpion86 έγραψε: Και η ανυπόγραφη μαλακία της ημέρας, για το καλό. http://fragilemag.gr/notis-you-do-something-to-me/ Τα κομπλεξικά τυπάκια που λέγαμε χθες.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
http://www.star.gr/ellada/403334/gynaik ... -aithoyses
Mαλακία No 2
''Αυτή η ανάρτηση του αστυνομικού έγινε η αρχή ενός διαδικτυακού ....πολέμου''
«Με τη Μποφίλιου θα' πινα ένα μπυράκι. Με τον Σφακιανάκη ποτέ».
Mαλακία No 2
''Αυτή η ανάρτηση του αστυνομικού έγινε η αρχή ενός διαδικτυακού ....πολέμου''
«Με τη Μποφίλιου θα' πινα ένα μπυράκι. Με τον Σφακιανάκη ποτέ».