Νατάσα Θεοδωρίδου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
panosif

Re: Νατάσα Θεοδωρίδου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Natasa Theodoridou & Petros Iakovidis at ICON MUSIC Records Studio ! #staytuned
Εικόνα
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Επομενο ηταν...
Άβαταρ μέλους
panosif

Η ηχογράφηση του νέου της δίσκου ολοκληρώθηκε.
Άβαταρ μέλους
panosif

Όλα πολύ σωστά..έρχεται ο δίσκος της καρδιάς μου/μας...#natasatheodoridou #love #potedenefygapodo @giorgospapadopoulosofficial #giorgospapadopoulos @segredakis @vangelisliontas #vregiorgo ..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
johnmar94

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnmar94 »

Το «Λάθος Μου» αποτελεί το μοναδικό ντουέτο του νέου album της Νατάσας Θεοδωρίδου που πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη από την Heaven Music.
Άβαταρ μέλους
panosif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Heaven Music
Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανανεώνει το συμβόλαιο της με την οικογένειά της Heaven Music!

https://www.facebook.com/HeavenMusicOff ... 397977035/
Άβαταρ μέλους
panosif

Βρεθήκαμε στην καρδιά των εξελίξεων, στην ανανέωση συνεργασίας μεταξύ της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Heaven Music!
Η Νατάσα Θεοδωρίδου και οι άνθρωποι της Heaven Music μας υποδέχθηκαν γεμάτοι χαρά και κέφι στην υπογραφή του νέου τους συμβολαίου, υπό την γεύση της σαμπάνιας!
Με άκρως χιουμοριστικό ύφος η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε γελώντας «Τον έχουμε έτοιμο το δίσκο μας, τα κάναμε λίγο ανάποδα!»

Η αγαπημένη μας λαϊκή τραγουδίστρια απαντά στις ερωτήσεις του e-stage.gr και μας ενημερώνει για όλα!
Ανανέωση συνεργασίας με τη Heaven Music, μετά από τον επιτυχημένο δίσκου «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 με την ετικέτα της Heaven Music. Ο κύκλος του επόμενου δίσκου άνοιξε με ένα μοναδικό κομμάτι με τίτλο «Επειδή με ξέρω» ενώ χθες κυκλοφόρησε το νέο ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, «Λάθος Μου». Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος;
Φτάσαμε Μάρτιο του 2018, 2 χρόνια μετά σχεδόν. Το νέο album θα κυκλοφορήσει την μεγάλη εβδομάδα με τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από εδώ» είναι σημαδιακός για μένα, το κρατάω για μένα, είναι ένας πάρα πολύ ωραίος δίσκος, ένα δίσκος καρδιάς! Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την παραγωγή του δίσκου, κάθισα και δίαλεξα όλα τα τραγούδια σιγά-σιγά! Ήμουν τυχερή όμως γιατί ασχολήθηκαν με αυτόν το δίσκο μόνο τραγουδηστές, όλοι όσοι συμμετέχουν συντελεστές. Θα μου επιτρέψεις να ξεκινήσω με το Νίκο Βέρτη γιατί είναι πολύ καλός μου φίλος, τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τραγούδια που μου έδωσε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως είπες και πριν, που έγραψε αυτό το υπέροχο τραγούδι, το ζεϊμπέκικο και το τραγουδάμε μαζί, ο Πέτρος Ιακοβίδης που είναι νέο άιμα, ένα νέο παιδί που έχει επιτυχία και μου έγραψε επίσης ένα πολύ ωραίο τραγούδι, ο Γιώργος Σαμπάνης που είχαμε “δοκιμαστεί” και στον προηγούμενο δίσκο και μου έγραψε και σε αυτόν και τελευταίο αφήνω τον Γιώργο Παπαδόπουλο, γιατί έγραψε τα πιο πολλά αυτός ο άτιμος (γέλια) και με βοήθησε και πάρα πολύ στην παραγωγή, την κάναμε μαζί δηλαδή. Είναι για μένα μια καινούρια εποχή και όλο αυτό το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ!

Εικόνα

Πως ήταν η συνεργασία για το νέο ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;
Πάρα πολύ ωραία βρεθήκαμε στο studio τραγουδήσαμε κάναμε και ένα video clip και όλα πήγαν κατ΄ευχήν!

Εικόνα

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος ήταν δύο μήνες αφιερωμένοι σε περιοδίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από τον Απρίλιο θα μπορεί ο κόσμος να σας απολαύσει στο Fantasia Live;
Ναι ναι, θα μπορεί και θα το κάνει πιστεύω. Θα ξεκινήσουμε με τον Πέτρο Ιακωβίδη αμέσως μετά το Πάσχα, την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα, ανάλογα με το πότε θα είμαστε έτοιμοι. Θεού και τραγουδιστών θέλοντως θα περάσουμε ένα ωραίο ας το πούμε “καλοκαίρι”, γιατί καλοκαιριάζει τώρα!

Εικόνα

Ευχαριστούμε πολύ την Νατάσα Θεοδωρίδου!

http://e-stage.gr/mousiki/fotoreportaz/ ... aven-music
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
panosif

H Νατάσα Θεοδωρίδου στο στούντιο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον μαέστρο Παναγιώτη Μπρακούλια... Δούλεψαν παρέα για ενα κομμάτι που αγαπήσατε ήδη απο τις πρώτες μέρες και κυκλοφορεί απο την Heaven και την Panik !!
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

KONSTANTINOS ARGIROS
Πραγματικά απόλαυσα αυτή την συνεργασία.Νιώθω ευγνώμων που μια καλλιτεχνική μου έμπνευση ταυτίστηκε με την υπέροχη φωνή σου..τιμή μου! @natasatheodoridou #lathosmou #duet #honored #bigkisses

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Άβαταρ μέλους
panosif

Μεγάλη Τετάρτη 4/4 κυκλοφορεί ο δίσκος της.
6 τραγούδια έχει γράψει ο Παπαδόπουλος,2 ο Βέρτης και από 1 ο Αργυρός,ο Σαμπάνης και ο Ιακωβίδης.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Μα δεν ελεγε οτι εχει γραψει 3 με σαμπανη?
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

panosif έγραψε: Τρί Μαρ 27, 2018 2:00 am Μεγάλη Τετάρτη 4/4 κυκλοφορεί ο δίσκος της.
6 τραγούδια έχει γράψει ο Παπαδόπουλος,2 ο Βέρτης και από 1 ο Αργυρός,ο Σαμπάνης και ο Ιακωβίδης.
Περίεργο μου φαίνεται να της έχει γράψει μόνο ένα ο Σαμπάνης.
Θυμάμαι σε μια φωτογραφία τους έλεγαν ότι έρχονται ποιήματα.
Μήπως είναι το "Επειδή με ξέρω" και άλλο ένα;
Άβαταρ μέλους
panosif

ΜΑΓΔΑ έγραψε: Τρί Μαρ 27, 2018 10:06 am Μήπως είναι το "Επειδή με ξέρω" και άλλο ένα;
Όχι. Μόνο το Επειδή με ξέρω θα έχει από Σαμπάνη.Το αναφέρει σε συνέντευξη της στο fthis.gr.
https://www.fthis.gr/celebrity/exclusiv ... padopoylos
Εξάλλου ο δίσκος θα έχει 11 τραγούδια οπότε δεν βγαίνει και αριθμητικά να έχει παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panosif

«Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω»: Ο νέος δίσκος της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί

Εικόνα

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου φέρει τον τίτλο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» και έγινε πράξη βασιζόμενη σε μία πολύ ιδιαίτερη ιδέα.

Τα έντεκα τραγούδια που περιέχει διαθέτουν τις υπογραφές γνωστών τραγουδιστών που είναι παράλληλα και ταλαντούχοι τραγουδοποιοί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης συγκεντρώνονται για πρώτη φορά στο ίδιο άλμπουμ που μόνο με μία συλλογή μεγάλων επιτυχιών μπορεί να συγκριθεί.

Στο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» συμπεριλαμβάνεται και το ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Λάθος Μου», ένα τραγούδι που έχει ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα και στις ψηφιακές πλατφόρμες από τις πρώτες στιγμές κυκλοφορίας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιμελείται για πρώτη φορά την παραγωγή και σε αυτή την προσπάθεια έχει την αμέριστη στήριξη του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Τους στίχους στα έντεκα τραγούδια του CD προσθέτουν οι επιτυχημένοι Όλγα Βλαχοπούλου, Γιούλα Γεωργίου, Νίκος Γρίτσης, Πέτρος Ιακωβίδης, Λευτέρης Κιντάτος και Γιώργος Τσοπάνης, οι οποίοι εμπιστεύονται τη μοναδική φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο πολυσυλλεκτικός δίσκος «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφορεί τη Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου, από τη Heaven Music.

https://www.hit-channel.com/natasa-theo ... kos/140966
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Elpizo afti tin fora na exoume kai kati pio light, na min kovo pali fleves me to proto akousma :fan:
Krouela agapes mou, Krouela
Απάντηση