Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
την συγκεκριμενη απαντηση του τζαβελλα, οπως ακριβως την εγραψε, την εχω χρησιμοποιησει απειρες φορες στην ζωη μου μεχρι τωρα...
νομιζω αρκετοι απο εμας...
νομιζω αρκετοι απο εμας...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
- E-Notikos7
45.000 ακολουθούν τον Τζαβέλλα δεν θα βρεθούν 10-15 να γράψουν κάτι αν ανεβάσει φωτό με Νότη? Εδώ στο προφίλ του ο καθένας και στους 300-400 "φίλους" θα βρεθούν κάποιοι να γράψουν. Δεν θα αρέσει σε όλους ο Νότης. Παντού θα υπάρχουν κάποιοι που θα κράζουν τους πάντες και τα πάντα. Εδω ένα σαιτ κάνει ανάρτηση για προσφορές σε ρούχα και το κράζουν ότι κάνει διαφήμιση. Ο Έλληνας στα σόσιαλ μίντια αποκάλυψε το πόσο ελεεινός ξερόλας είναι. Απλά πριν από τα σόσιαλ μίντια οι τοποθετήσεις του περιορίζοντας στο εσωτερικό του σπιτιού του, τώρα τις βλέπουν όλη σε κοινή θέα. Αντίστοιχα κράζουν τον Ρέμο κάποιοι σε άλλες αναρτήσεις περί Κεμάλ, Μποφίλιου για αριστερά κλπ. Τα έχετε ισοπεδώσει όλα ορισμένοι εδώ μέσα. Πάτε να μας παρουσιάσετε ότι ντρέπεστε που ακούτε Νότη και αισθάνεστε άσχημα ή ότι όποιος τον ακούει αισθάνεται ένοχα. Εγώ άσχημα νιώθω με κάτι τέτοιες διατυπώσεις και γενικεύσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Πέμ Μαρ 29, 2018 3:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Αν αναφέρεσαι σε εμένα απλα έγραψα αυτο που διάβασα μην μπερδεύεσαιE-Notikos7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 29, 2018 3:37 pm 45.000 ακολουθούν τον Τζαβέλλα δεν θα βρεθούν 10-15 να γράψουν κάτι αν ανεβάσει φωτό με Νότη? Εδώ στο προφίλ του ο καθένας και στους 300-400 "φίλους" θα βρεθούν κάποιοι να γράψουν. Δεν θα αρέσει σε όλους ο Νότης. Παντού θα υπάρχουν κάποιοι που θα κράζουν. Αντίστοιχα κράζουν τον Ρέμο κάποιοι σε άλλες αναρτήσεις περί Κεμάλ, Μποφίλιου για αριστερά κλπ. Τα έχετε ισοπεδώσει όλα ορισμένοι εδώ μέσα. Πάτε να μας παρουσιάσετε ότι ντρέπεστε που ακούτε Νότη και αισθάνεστε άσχημα ή ότι όποιος τον ακούει αισθάνεται ένοχα. Εγώ άσχημα νιώθω με κάτι τέτοιες διατυπώσεις και γενικεύσεις.
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- E-Notikos7
Στο παλικάρι από κάτω αναφέρομαι. Αυτό το "πιστεύω πολλοί σαν εμένα έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την απάντηση". Αμα ντρέπεστε κάποιοι ακούστε το Νικολάκη, τον Βασιλάκη και τον Κωνσταντίνο που είναι αρεστοί στο ευρύ κοινό και όταν παίζει Νότης να χαμηλώνετε την ένταση για να μην αισθάνεστε άσχημα. Ελεος δηλαδή.GiannisGr έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 29, 2018 3:42 pmΑν αναφέρεσαι σε εμένα απλα έγραψα αυτο που διάβασα μην μπερδεύεσαιE-Notikos7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 29, 2018 3:37 pm 45.000 ακολουθούν τον Τζαβέλλα δεν θα βρεθούν 10-15 να γράψουν κάτι αν ανεβάσει φωτό με Νότη? Εδώ στο προφίλ του ο καθένας και στους 300-400 "φίλους" θα βρεθούν κάποιοι να γράψουν. Δεν θα αρέσει σε όλους ο Νότης. Παντού θα υπάρχουν κάποιοι που θα κράζουν. Αντίστοιχα κράζουν τον Ρέμο κάποιοι σε άλλες αναρτήσεις περί Κεμάλ, Μποφίλιου για αριστερά κλπ. Τα έχετε ισοπεδώσει όλα ορισμένοι εδώ μέσα. Πάτε να μας παρουσιάσετε ότι ντρέπεστε που ακούτε Νότη και αισθάνεστε άσχημα ή ότι όποιος τον ακούει αισθάνεται ένοχα. Εγώ άσχημα νιώθω με κάτι τέτοιες διατυπώσεις και γενικεύσεις.
-
δεν ειχα τετοια διαθεση να εκλαβεις ετσι το σχολιο μου. βρε παιδια μια κουβεντα λεμε :)
ακολουθω τον νοτη απο το 1995, δεν ειναι θεμα ντροπης. αλλοιμονο. απλως νομιζω οτι ολοι λιγο ως πολυ εχουμε βρεθει σε τετοιες αντιπαραθεσεις.
εγω προσωπικα ειμαι απο αυτους που τα τραγουδια του νοτη θελω πρωτιστως να αρεσουν σε μενα. ουτε τα views κοιταω ουτε τιποτα. εκανα ραδιοφωνο πολλα χρονια και ξερω πολυ καλα την σαπιλα που επικρατει. δεν το ακολουθω και δεν με νοιαζει. με νοιαζει να ειναι καλα ο νοτης μας για να τον ακουμε οσα χρονια γινεται, γιατι ξερω οτι την μερα πουθα σταματησει, θα εχω ενα μεγαλο κενο στην ζωη μου.
ακολουθω τον νοτη απο το 1995, δεν ειναι θεμα ντροπης. αλλοιμονο. απλως νομιζω οτι ολοι λιγο ως πολυ εχουμε βρεθει σε τετοιες αντιπαραθεσεις.
εγω προσωπικα ειμαι απο αυτους που τα τραγουδια του νοτη θελω πρωτιστως να αρεσουν σε μενα. ουτε τα views κοιταω ουτε τιποτα. εκανα ραδιοφωνο πολλα χρονια και ξερω πολυ καλα την σαπιλα που επικρατει. δεν το ακολουθω και δεν με νοιαζει. με νοιαζει να ειναι καλα ο νοτης μας για να τον ακουμε οσα χρονια γινεται, γιατι ξερω οτι την μερα πουθα σταματησει, θα εχω ενα μεγαλο κενο στην ζωη μου.
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Επειδή βλέπω πολλούς να αναφέρουν οτι θα σταματήσει ο νοτης και οτι ειναι στα τελευταία του
Το ένστικτο μου λέει και επειδή ειναι μάγκας ο νοτης οτι θα κάνει παλι μια άνοδο που δεν θα την περιμένει κανεις θα βγάλει δηλαδή τραγούδια που θα αφήσουν εποχή θα κάνει καλές σεζόν σε λαιφ εμφανίσεις και μετα θα φύγει με τ κεφάλι ψηλά και Οχι όπως το θέλουν αυτοι και μακάρι οταν ερθει εκείνη η ώρα να συνεχίζει με συναυλίες που του ταιριάζουν και πιο πολυ
Το ένστικτο μου λέει και επειδή ειναι μάγκας ο νοτης οτι θα κάνει παλι μια άνοδο που δεν θα την περιμένει κανεις θα βγάλει δηλαδή τραγούδια που θα αφήσουν εποχή θα κάνει καλές σεζόν σε λαιφ εμφανίσεις και μετα θα φύγει με τ κεφάλι ψηλά και Οχι όπως το θέλουν αυτοι και μακάρι οταν ερθει εκείνη η ώρα να συνεχίζει με συναυλίες που του ταιριάζουν και πιο πολυ
Φίλε έχεις πάει στο Νότη πρόσφατα;GiannisGr έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 29, 2018 7:23 pm Επειδή βλέπω πολλούς να αναφέρουν οτι θα σταματήσει ο νοτης και οτι ειναι στα τελευταία του
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Εντάξει από το 2007-08 το ακούμε αυτό για τελευταία χρόνια στο τραγούδι και αφορμή μια συνέντευξη που το είχε πει απέξω απέξω. Σε υψηλά επίπεδα στέκεται δεν έχει την φθορά φωνητικά που είχαν άλλοι απότομα. Βλέπε Καρρας. Βλέπε Μαζωνάκης.
Υ.Γ.: Εξετάζει σοβαρά δυο πολύ δυνατές προτάσεις για συναυλίες σε Νέα Υόρκη και Σίδνεϊ, για μετά την Θεσσαλονίκη και την Κύπρο.
Υ.Γ.: Εξετάζει σοβαρά δυο πολύ δυνατές προτάσεις για συναυλίες σε Νέα Υόρκη και Σίδνεϊ, για μετά την Θεσσαλονίκη και την Κύπρο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Μια χαρά φθορά έχει και ο Νότης για όσους τον ακούμε κάθε χρόνο, όπως και είναι λογικό. Απλά έχει καλύτερη φωνή γενικότερα από άλλους. Παιδιά στα 60 έφτασε σχεδόν τι μπαμ περιμένετε. Από το 2000 κι έπειτα μ' αυτό το όνειρο ζούμε. Τη φωνή του να προσέχει μόνο, να ηχογραφεί σωστά και ωραία, ώστε να έχουμε ωραία τραγούδια. Στο live έχουν μειωθεί και οι αντοχές του πλέον, δεν υπάρχουν και τρελές προσδοκίες πια.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Εγώ πάω απ' το 10 και μετά συνέχεια.Την σεζόν 14/15 στο Φωταέριο και φέτος διαπίστωσα τις πτώσεις του και φωνητικά και στο σύνολο της ζωντανής του εμφάνισης.Ένα σκαλί κάτω απο τις αντίστοιχες προηγούμενες του...κοινό στοιχείο που χρησίμευσε στο να γίνει αντιληπτή αυτή η πτώση του και τις δυο σεζόν είναι η Πέγκυ.Πού είναι η πιο δυνατή ερμηνεύτρια που συνεργάζεται πια...και ένα αξιόλογο μέτρο σύγκρισης για τις ζωντανές εμφανίσεις(όχι δυστυχώς δεν είναι ιεροσυλία αυτό που λέω).
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Εννοείται ότι έχει πέσει φωνητικά τα τελευταία χρόνια ο Νότης είναι ξεκάθαρο αυτό για όσους πηγαίνουν τακτικά στο μαγαζί.Δείτε βιντεάκια από ιερά οδό το 12-13 και τα αντίστοιχα τραγούδια από φίβερ και φαίνεται η διαφορά.Ειδικά σε ψηλές νότες τις οποίες και αποφεύγει τώρα πχ στο μετανιώνω στο τέλος όταν έλεγε <<και μια ζωή ΝΑ χαραμίσω>> αυτό το ΝΑ δεν το πιάνει με τίποτα τώρα.Και είναι πολλά τα παραδείγματα όχι μόνο αυτό.Σε σχέση με άλλους βέβαια παραμένει μια χαρά.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Τελευταία αφορά περσυ στην πύλη αξιου τι σημασία εχει αυτο σε αυτο που ειπα ;jdarmody έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 29, 2018 7:34 pmΦίλε έχεις πάει στο Νότη πρόσφατα;GiannisGr έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 29, 2018 7:23 pm Επειδή βλέπω πολλούς να αναφέρουν οτι θα σταματήσει ο νοτης και οτι ειναι στα τελευταία του
- E-Notikos7
Καταλαβαίνω τι λες. Η γενίκευση δεν μου άρεσε. Συμφωνώ στα υπόλοιπα που λες.antonisinfo έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 29, 2018 7:11 pm δεν ειχα τετοια διαθεση να εκλαβεις ετσι το σχολιο μου. βρε παιδια μια κουβεντα λεμε :)
Όσο για την φθορά που διαβάζω για την φωνή του Νότη, ναι μόνο αυτό είχε μείνει να μην κριτικάρετε οι ειδικοί επί των πάντων, είναι μία χαρά για έναν άνθρωπο 59 ετων. Άλλοι σέρνονται από τα 45! Σε αυτό ίσως τον έχει επηρεάσει και ότι έχει ξαναρχίσει να καπνίζει τα τελευταία χρόνια.

Αν πας και πιο πισω, εναστρον 2007-08 η διαφορα ειναι χαωδης. Οσο για Ρεξ ειναι σαν να ειναι αλλος τραγουδιστης. Μεγαλωσε και η φωνη του χαλασε σε ενα βαθμο, ωστοσο παραμενει αρκετα καλη. Για να γινω πιο σαφης αν καποιος νεος ακουσει σημερα το χαθηκες ή το προβλημα δικο μου ενδεχομενως να μη καταλαβει οτι ειναι ο Νοτης...nikosp έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 29, 2018 8:03 pm Εννοείται ότι έχει πέσει φωνητικά τα τελευταία χρόνια ο Νότης είναι ξεκάθαρο αυτό για όσους πηγαίνουν τακτικά στο μαγαζί.Δείτε βιντεάκια από ιερά οδό το 12-13 και τα αντίστοιχα τραγούδια από φίβερ και φαίνεται η διαφορά.Ειδικά σε ψηλές νότες τις οποίες και αποφεύγει τώρα πχ στο μετανιώνω στο τέλος όταν έλεγε <<και μια ζωή ΝΑ χαραμίσω>> αυτό το ΝΑ δεν το πιάνει με τίποτα τώρα.Και είναι πολλά τα παραδείγματα όχι μόνο αυτό.Σε σχέση με άλλους βέβαια παραμένει μια χαρά.
μηπως προτιματε αυτη τη version?
πολυ γελιο.
πολυ γελιο.
- Scorpion86
Συμπαθητικά το λέει το παλικάρι. Αν δεν είχε τις ψευτοδεύτερες φωνές που το χαλούν, μια χαρά θα ήταν. Του το έριξα το like γιατί το επέλεξε να το τραγουδήσει.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Συμφωνώ σε ολα ακριβώς ετςι το ακούω και εγω και οι τρεις εκδόσεις αν το πούμε ετςι ειναι ξεχωριστές και ωραιες ο νοτης του Ρεξ ειχε αγγελούδινη φωνή πολυ καθαρή και όμορφηNotikos έγραψε: ↑Παρ Μαρ 30, 2018 12:15 amΑν πας και πιο πισω, εναστρον 2007-08 η διαφορα ειναι χαωδης. Οσο για Ρεξ ειναι σαν να ειναι αλλος τραγουδιστης. Μεγαλωσε και η φωνη του χαλασε σε ενα βαθμο, ωστοσο παραμενει αρκετα καλη. Για να γινω πιο σαφης αν καποιος νεος ακουσει σημερα το χαθηκες ή το προβλημα δικο μου ενδεχομενως να μη καταλαβει οτι ειναι ο Νοτης...nikosp έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 29, 2018 8:03 pm Εννοείται ότι έχει πέσει φωνητικά τα τελευταία χρόνια ο Νότης είναι ξεκάθαρο αυτό για όσους πηγαίνουν τακτικά στο μαγαζί.Δείτε βιντεάκια από ιερά οδό το 12-13 και τα αντίστοιχα τραγούδια από φίβερ και φαίνεται η διαφορά.Ειδικά σε ψηλές νότες τις οποίες και αποφεύγει τώρα πχ στο μετανιώνω στο τέλος όταν έλεγε <<και μια ζωή ΝΑ χαραμίσω>> αυτό το ΝΑ δεν το πιάνει με τίποτα τώρα.Και είναι πολλά τα παραδείγματα όχι μόνο αυτό.Σε σχέση με άλλους βέβαια παραμένει μια χαρά.
Του εναστρον 2007-8 προσωπικά πιστεύω ήταν η καλύτερη του περίοδος ειχε λίγη αγριάδα όπου χρειαζόταν
Ακόμα και τωρα μετα απο χρόνια παραμένει κορυφαίος απλα δεν μπορεί να πει τα ερωτικά τραγούδια πλέον τοσο γλυκά όπως τα έλεγε στο Ρεξ και για αυτόν τον λογο ισωσ Εχει αλλάξει και λιγο ρεπερτόριο εξαίρεση το με την πλάτη στον τοίχο που με θύμισε αρκετά εποχή Ρεξ στην χροιά της φωνής του
αυτο μπορεί να συμβαίνει και επειδή είχαμε συνηθισει την φωνή που ειχε τότε και αν έβγαζε πχ το θελω να σε ξαναδώ σήμερα να λέγαμε τι φωνάρα ειναι αυτη και ποσό ωραία το λέει
-
Παιδιά το κομμάτι τα πάει πολύ καλά. 300.000 προβολές και 28 στις τάσεις
- E-Notikos7
Notis7Arxontas έγραψε: ↑Παρ Μαρ 30, 2018 2:08 pm Παιδιά το κομμάτι τα πάει πολύ καλά. 300.000 προβολές και 28 στις τάσεις

To θεμα δε ειναι τα views, αλλα να παιξει σε κανα σταθμο σε σταθερη βαση, εγω μονο στο σφερα το εχω ακουσει και αρκετα αργα..Πρπεπει να παιξει πρωινες-απογευματινες ωρες σε 2-3 σταθμους..Εξαλου τα views θα αρχισουν να μοιραζονται μετα τη κυκλοφορια του κλιπ αν δε δημιουργησει ενα δυνατο airplay θα ξεφουσκωσει στα νουμερα γρηγορα..