Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Βγάζουν παιδάκια δίχως ταλέντα,ίδια εικόνα ίδια πατέντα...10+ χρονάκια πριν...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Notikos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notikos »

Δεν ειναι οτι ειναι ολοι κακοι σημερα. Πχ Οικονομοπουλος, Κιαμος Μαζωνακης και Μακροπουλος ειναι αξιοπρεπεις. Ο Αργυρος ακουγεται ευχαριστα στο ραδιο οπως και ο Σταν. Δεν λεω οτι ειναι ερμηνευτες(εκτος απο Οικονομο και Μαζω) αλλα ενιοτε βγαζουν καλα κομματια. Πχ το παραξενο παιδι του Σταν ειναι καλο κομματι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Επιβεβαίωσε μέσω fb o Βασίλης Παππάς την πληροφορία που είχα δώσει για το κομμάτι που έχει γράψει με τον Βασίλη Δαραμούσκα, "Στο Φως του Φεγγαριού".

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΔΑΡΑΜΟΥΣΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ !!!!!!!! ;) , έγραψε σε ανάρτηση με την κυκλοφορία του δίσκου με το TV24.

Αρα ένα ακόμα μας μένει για να μάθουμε την τελική 7αδα.
Notikos έγραψε: Πέμ Απρ 05, 2018 12:09 am Δεν ειναι οτι ειναι ολοι κακοι σημερα. Πχ Οικονομοπουλος, Κιαμος Μαζωνακης και Μακροπουλος ειναι αξιοπρεπεις. Ο Αργυρος ακουγεται ευχαριστα στο ραδιο οπως και ο Σταν. Δεν λεω οτι ειναι ερμηνευτες(εκτος απο Οικονομο και Μαζω) αλλα ενιοτε βγαζουν καλα κομματια. Πχ το παραξενο παιδι του Σταν ειναι καλο κομματι.
Ο Μαζωνάκης δεν ακούγεται πλέον φίλε. Οι άλλοι ναι στέκονται αξιοπρεπώς. Ο Αργυρός ακούγεται ευχάριστα στα CD και μόνο γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά εκεί μέσω των μηχανημάτων και φαίνεται η πραγματική του φωνή στα live. Για Σταν δεν ξέρω, δεν τον έχω ακούσει live και δύσκολο το κόβω να τον ακούσω, εκτός αν συνεργαστεί μελλοντικα με Νότη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

'Όπως είπε ο φίλος Scorpion ο Αργυρός είναι μόνο για ραδιοφωνική ή ''ιντερνετική'' κατανάλωση. Ο Σταν και αυτό ερμηνευτικά έχει αυτό το ψιλιοαδιάφορο ποπ ύφος και νομίζω ότι σαν δημιουργός είναι καλύτερος. Ο Μαζωνάκης εδώ και χρόνια είναι πάρα πολύ πεσμένος σε ερμηνευτικό επίπεδο, γιατί αρκετά από τα τραγούδια του γίνονται ακόμη επιτυχίες ή ''ακούγονται ευχάριστα"... Αλλά μιλώντας για Μαζώ δεν μιλάμε για νέο καλλιτέχνη, έχει γράψει μίλια σε πίστες και δισκογραφία. Όπως νέος δεν είναι και ο Μακρόπουλος, τον οποίο εκτιμώ αρκετά, παρακολουθώ δισκογραφικά και μου αρέσει το λαϊκό στοιχείο που ήταν δυστυχώς εντονότερο σε παλαιότερες δουλειές του και τείνει πλέον να ελαχιστοποιηθεί. Ο Οικονομόπουλος από χροιά, ηλικία και προβολή έχει πιστεύω τις υψηλότερες προδιαγραφές, αλλά πάσχει και αυτός εσχάτως σε αυτό που λέμε λαϊκό στοιχείο. Ωραία τραγούδια μεν, αλλά όχι με τη δυναμική για να μείνουν στο χρόνο. Ο Κιάμος είναι επίσης διαφορετική κατηγορία. Παρότι ούτε αυτός είναι πλέον νέος, δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ασυνέπεια σε αυτό που κάνει, δηλαδή ''ανεβαστικά'' άσματα κατά πρώτο λόγο και κάποιες όμορφες μπαλάντες. Ερμηνευτικά επουδενί φοβερός αλλά τουλάχιστον συνεπής κι ευχάριστος.

ΥΓ: Τι τυχεροί είμαστε εμείς πάντως που πετύχαμε την ίδια περίοδο επί σκηνής Νότη, Τερζή, Μητροπάνο, Καρρά (τον τότε Καρρά..), Γονίδη στα ντουζένια τους φωνητικά και δισκογραφικά... Θλίψη η σύγκριση με το σήμερα και δεν φταίνε οι ''παλιοί''. Η σκυτάλη υπήρχε, αλλά δεν εμφανίστηκε κάποιος δρομέας να την παραλάβει...
Notikos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notikos »

Την εποχη που αναφερεις(90-00) την εζησα κι εγω αν και μικρος. Αυτη η εποχη δεν εχει καμια σχεση με το σημερα. Δεν υπηρχε youtube, η προωθηση γινονταν μεσω τηεορασης, ραδιοφωνων και περιοδικων, ενω σημερα γινεται κυριως μεσω ιντερνετ. Επισης τα ραδιοφωνα επαιζαν λαικα τοτε ενω τωρα οχι. Τωρα πιανουν οι ερωτικες μπαλαντες, τα ανεβαστικα και τραγουδια του Σαμπανη. Ακομα και ο Οικονομοπουλος που στους πρωτους 6 δισκους του ηταν καθαρα λαικος και θυμιζε εντονα δισκους του Νοτη(του εγραφε και ο Γιατρας) τωρα βγαζει κομματια σαν κι αυτα που γραφω παραπανω.
Tonystark

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tonystark »

Καλημέρα σας, και καλώς σας βρήκα.
Προσπαθούσα πάνω από 10 μήνες για γραφτώ στο site αλλά είχε πρόβλημα στις εγγραφές.
Εννοείται Λατρεία μου και εμένα και καψούρα μου ο άρχοντας, ήθελα να σας δηλώσω ότι εδώ και καιρό είμαι ο ιδιοκτήτης του domain Notis.gr όπου όταν παρατήρησα ότι φτάνει στην λήξη του (Μιας και είμαι Domainer και αυτό είναι το χόμπι μου) έμεινα έκπληκτος. Λυπάμαι ιδιαίτερα που άφησαν τα παλιά μέλη να λήξη και να δώσουν στον άρχοντα κατάληξη .eu
Σας εύχομαι καλό Πάσχα και με υγεία.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Μαθαμε επισημως και τα 7 κομματια του νεου δισκου

Το εξωφυλλο παρα πολυ ωραιο!

Καλη ανασταση σε ολους!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Αναλυτικά τα ανεβάσανε με τίτλους και συντελεστές συν τον σκηνοθέτη του κλιπ. Αντε 12 και σήμερα.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Ξανά στις τάσεις στο #31 και 540.000 προβολες
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Έκανα μια καταγραφή όλα τα τραγούδια του Νότη σε ένα αρχείο excel, ανά δίσκο, χρονολογία, συνθέτη και στιχουργό

Δε συμπεριέλαβα τους δύο Live δίσκους (Ενθύμιον και Νύχτες Μαγικές), αλλά αντιθέτως έβαλα το Εμπειριών Συλλέκτης, παρότι είχε (σχεδόν) μόνο επανεκτελέσεις και γενικά κατέγραψα κάθε κομμάτι μία φορά, άσχετα αν μπορεί να ξανακυκλοφόρησε (πχ Διεφθαρμένη συνουσία)
Βέβαια, θα μπορούσα να συμπεριλάβω και τα τραγούδια με τους αντίστοιχους συνθέτες και στιχουργούς που υπάρχουν σε αυτά τα δύο Live και δεν υπάρχουν σε άλλους δίσκους του (όπως πχ η Διαθήκη) και να εμπλουτίσω τη λίστα

Μιλάμε σε αυτή τη φάση (χωρίς τα Live δλδ) για 286 τραγούδια + 3 ντουέτα (Αν ένας έρωτας, Θα ταξιδέψω τη ψυχή και Χειμώνας είναι), σύνολο 289 , μαζί με τα 7 του νέου δίσκου, σε 24 συνολικά δίσκους (μιλάω για χωριστές κυκλοφορίες, πχ το Ματωμένο δάκρυ το μετράω 4 φορές)

Στο νέο δίσκο να πω ότι έχουμε 10 συνολικά δημιουργούς και από αυτούς οι 4 γράφουν για πρώτη φορά στο Νότη (Χιώνης, Μακρυνιώτη, Γούργουρας και Μακρίδης)

Τη μερίδα του λέοντος έχει ο Γιώργος Μουκίδης με 44 τραγούδια και ακολουθούν Χρυσοβέργης-Γιατράς με 35 και Δήμας με 21.

Συνολικά, οι διαφορετικοί συνθέτες και στιχουργοί είναι πάνω από 90 (στην κάθε κατηγορία!), με κορυφαία ονόματα για μένα, του Τάκη Σούκα (Το φινάλε της καρδιάς και Πόσο σ'αγάπησα), αλλά και του Γιάννη Σπανού (Είναι να απορείς, σε επανεκτέλεση φυσικά)

Στα αξιοσημείωτα, ο Νότης έχει τραγουδήσει στίχους του γνωστού δικηγόρου Β.Καπερνάρου (Χειμώνας είναι), όπως και τραγούδι που του έγραψαν οι ΠΥΞ-ΛΑΞ (Μη λες τίποτα).
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

notakis έγραψε: Σάβ Απρ 07, 2018 6:49 pm Στα αξιοσημείωτα, ο Νότης έχει τραγουδήσει στίχους του γνωστού δικηγόρου Β.Καπερνάρου (Χειμώνας είναι), όπως και τραγούδι που του έγραψαν οι ΠΥΞ-ΛΑΞ (Μη λες τίποτα).
Ναι το τραγούδι του Βασίλη Καρπερνάρου, όπως αποκάλυψε σχετικά πρόσφατα ο ίδιος ο δικηγόρος, είναι αφιερωμένο στον Παύλο Σιδηρόπουλο. Το δε mastering αυτού του κομματιού όπως και των υπολοίπων που υπήρχαν στον διπλό πλατινένιο δίσκο του Δάντη, "Το δωμάτιο", έγινε στα Abbey road studios όπου ηχογραφούσαν οι Beatles.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Από το βίντεο κλιπ, όπου βλέπουμε εκτός των άλλων και στιγμιότυπα από χορογραφία που έχει την υπογραφή του Garry Mardon.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Απρ 08, 2018 12:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Απρ 07, 2018 7:13 pm
notakis έγραψε: Σάβ Απρ 07, 2018 6:49 pm Στα αξιοσημείωτα, ο Νότης έχει τραγουδήσει στίχους του γνωστού δικηγόρου Β.Καπερνάρου (Χειμώνας είναι), όπως και τραγούδι που του έγραψαν οι ΠΥΞ-ΛΑΞ (Μη λες τίποτα).
Ναι το τραγούδι του Βασίλη Καρπερνάρου, όπως αποκάλυψε σχετικά πρόσφατα ο ίδιος ο δικηγόρος, είναι αφιερωμένο στον Παύλο Σιδηρόπουλο. Το δε mastering αυτού του κομματιού όπως και των υπολοίπων που υπήρχαν στον διπλό πλατινένιο δίσκο του Δάντη, "Το δωμάτιο", έγινε στα Abbey road studios όπου ηχογραφούσαν οι Beatles.
Ποιο Abbey Road... τι να ξέρουν αυτά τα γατάκια εκεί...δεν το έδινε στη Σοφίτα κατευθείαν να μην είχε και μεταφορικά!!! :piano2: :fryingpan: :tease:
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Χριστός Ανέστη!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!

*Προσπεράσαμε και την υπερκομματάρα του αργυρου-νατασας στις τάσεις. ανεπίτρεπτο!!! α ρε Νότη με λίγη προσπάθεια ακόμη μπορείς και τον sinboy........... :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Panik Records:
Τα Πιο Μεγάλα "Σ' Αγαπώ" αποκτούν σύντομα εικόνα!
Μετράμε αντίστροφα για τον ερωτικό δίσκο του Νότη Σφακιανάκη "...κι ο Έρως θεός είναι..."! Από 19/4 σε όλα τα περίπτερα με το εβδομαδιαίο περιοδικό TV24!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Στο κοσμοραδιο Θεσσαλονίκης πριν λιγο έπαιξε το χάνομαι καρδιά μου !!!!
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Σχολιάζω ξανα βαζω ράδιο βαζω το μπλε παλι Θεσσαλονίκη ακούω το ΑΝ !!!!
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά παιδιά!

Βλεπω να πιάνει το 1.000.000 το τραγουδι μέχρι την κυκλοφορία του δίσκου, εκτός αν του κοψει την φόρα το βιντεοκλιπ. Κατα τα άλλα οι βουτιές της Νατάσας Καλογρίδη στις Μαλβίδες στην πρώτη δεκάδα των τάσεων με 20.000 κλικ. Πραγματικά τι παίζει με αυτές τις τάσεις... :crazy:
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Απάντηση