Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Η φωτογραφια μπορει να σημαινει πολλα μπορει και τιποτα..Στα insta story παντως εχει τραβγηχτει ενα κομματι μαλλον ενα απο τα 2 που δε εχουμε ακουσει..Να ναι καποια επανεκτελεση ξεχασμενου κομματιου και να μη το ξερα?? μπορει αλλα εικαζω ειναι ενα απο τα 2 καθως ειναι στο στυλ που περιμενουμε ροκ-ρυθμικο και γινετε και χορογραφια..Μοιαζει σε ρυθμο με το Οπως σε θελω σε ονειρευομαι επειδη γινεται και χορογραφια πορφανως πηρε τη θεση του στο προγραμμα..Ισως πηρε και τη θεση του στη 7αδα του δισκου :whistle:
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

bebest έγραψε: Πέμ Απρ 12, 2018 4:21 pm Η φωτογραφια μπορει να σημαινει πολλα μπορει και τιποτα..Στα insta story παντως εχει τραβγηχτει ενα κομματι μαλλον ενα απο τα 2 που δε εχουμε ακουσει..Να ναι καποια επανεκτελεση ξεχασμενου κομματιου και να μη το ξερα?? μπορει αλλα εικαζω ειναι ενα απο τα 2 καθως ειναι στο στυλ που περιμενουμε ροκ-ρυθμικο και γινετε και χορογραφια..Μοιαζει σε ρυθμο με το Οπως σε θελω σε ονειρευομαι επειδη γινεται και χορογραφια πορφανως πηρε τη θεση του στο προγραμμα..Ισως πηρε και τη θεση του στη 7αδα του δισκου :whistle:
Μπορείς να δώσεις λινκ?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Όντως. Σε ποιο insta story αναφέρεσαι? Στης Πέγκυς δεν υπάρχει κάτι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Μάλλον αφαιρέθηκε από το πρόγραμμμα το “Όπως σε θέλω σ’ ονειρεύομαι” γιατί χτες δεν το πρόβαρε, ενώ τραγούδησε τα 7 και το “You do something to me”.

Με την ανακαίνηση η Πύλη που μίκρυνε το μαγαζί δηλαδή (από 2.500 έγινε 1.500) έγινε κυρίως γιατί άλλαξαν τα μερίδια στη διοίκηση και μια φήμη λέει ότι μπήκε κύριος μέτοχος ο Ρέμος.

Με το Νότη η συζήτηση κινήθηκε σε πολλά αλλά κυρίως για ποδόσφαιρο μίλησαν. :biggrin:

Σήμερα για να δούμε τι θα δούμε. :fan:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

johnytzitzi έγραψε: Πέμ Απρ 12, 2018 8:03 pm Μάλλον αφαιρέθηκε από το πρόγραμμμα το “Όπως σε θέλω σ’ ονειρεύομαι” γιατί χτες δεν το πρόβαρε, ενώ τραγούδησε τα 7 και το “You do something to me”.

Με την ανακαίνηση η Πύλη που μίκρυνε το μαγαζί δηλαδή (από 2.500 έγινε 1.500) έγινε κυρίως γιατί άλλαξαν τα μερίδια στη διοίκηση και μια φήμη λέει ότι μπήκε κύριος μέτοχος ο Ρέμος.

Με το Νότη η συζήτηση κινήθηκε σε πολλά αλλά κυρίως για ποδόσφαιρο μίλησαν. :biggrin:

ρε φίλε πρεπει να σου πω ενα μπραβο!!
πραγματικα δινεις νοημα σε αυτο το φορουμ, εσυ και ο σκορπιον γραφετε πραγματα που για αλλους ειναι ανευ ουσιας αλλα για εμας τους Νοτικους πολυ ενδιαφέροντα!! μακαρι να ειναι τα περισσοτερα ποστς σαν τα δικα σας!! :ThankYou:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μίας και ο λόγος για insta story, η Panik προαναγγέλλει το κλιπ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε: Πέμ Απρ 12, 2018 8:03 pm Μάλλον αφαιρέθηκε από το πρόγραμμμα το “Όπως σε θέλω σ’ ονειρεύομαι” γιατί χτες δεν το πρόβαρε, ενώ τραγούδησε τα 7 και το “You do something to me”.

Mε ποιο θα βγαίνει, εμαθες? Πάλι με τα Πιο μεγάλα σ' αγαπώ?
Update: Εντάξει, τελικά έμαθα ότι με αυτό ξεκινά και στην Πύλη.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Ίδια αρχή με Τα πιο μεγάλα σ’αγαπώ και καπάκι Γύφτισσα μέρα και ίσως μετά Από το φως του φεγγαριού.
Αφαιρέθηκε το Όπως σε θέλω σ’ονειρευομαι μετά την απόφαση να μην μπει στο δίσκο. Χορογραφία στο Καληνύχτα πλέον. Οι άλλες 2 παραμένουν.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Κριμα να μην υπαρχει κανενα αποσπασμα απο τα νεα τραγουδια να παρουμε εστω μια γευση
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ας έχουμε και δυο τραγούδια που δεν έχουμε ακούσει. Να υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Άμα τα ακούσουμε και τα 7 χάνεται η μαγεία της στιγμής του σκισιματος του πλαστικού από το δίσκο.

Αν και πολύ φοβάμαι ότι αύριο μεθαύριο όλο και κάποιος από Πύλη θα τα ανεβασει κι αυτά.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Life is a RollerCoaster...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ωραια κινηση για τη παρουσιαση του δισκου αλλα και για την ενημερωση της πορειας του προηγουμενου, θα γινει και μια συνδεση μεταξυ των δυο μερων της τριλογιας..Ελπιζω ωστοσο να μεινουμε σε αυτα μιας και υπαρχουν φουλ επαγελματικα νεα δε χρειαζονται οι πολιτικες..
ΥΓ: To story καπου εξαφανιστηκε παιδια εψαχνα να το ανεβαζω αλλα δε το βρισκα..Ισως περασε το 24ωρο ισως κατεβηκε υστερα απο παρατηρηση που εγινε..Λογικα ηταν το καληνυχτα αφου λεει ο φιλος οτι αυτο εγινε χορογραφια..Σωστη κινηση κατ εμε να προμοταρει τα δικα του τραγουδια και οχι επανεκτελελσεις..Μπορει να το ενταξει απλα στο προγαμμα σε μερικες βραδιες, οχι 2ο κομματι και χορογραφια..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν κάνει μαζί και την απονομή του «Μαζί». :wave:
Γιατί στην Θεσσαλονίκη βρε Νοτη; Πως να έρθουμε; Πάει χάλασε το σερί και μετά από χρόνια δεν θα είμαι σε παρουσίαση-απονομή. Γιατί βρε Άρχοντα; :lol:
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Ρε παιδιά πότε θα βγει το κλιπακι;Σαν πολύ δεν καθυστερει;
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

bebest έγραψε: Παρ Απρ 13, 2018 2:53 pm Ωραια κινηση για τη παρουσιαση του δισκου αλλα και για την ενημερωση της πορειας του προηγουμενου, θα γινει και μια συνδεση μεταξυ των δυο μερων της τριλογιας..Ελπιζω ωστοσο να μεινουμε σε αυτα μιας και υπαρχουν φουλ επαγελματικα νεα δε χρειαζονται οι πολιτικες..
ΥΓ: To story καπου εξαφανιστηκε παιδια εψαχνα να το ανεβαζω αλλα δε το βρισκα..Ισως περασε το 24ωρο ισως κατεβηκε υστερα απο παρατηρηση που εγινε..Λογικα ηταν το καληνυχτα αφου λεει ο φιλος οτι αυτο εγινε χορογραφια..Σωστη κινηση κατ εμε να προμοταρει τα δικα του τραγουδια και οχι επανεκτελελσεις..Μπορει να το ενταξει απλα στο προγαμμα σε μερικες βραδιες, οχι 2ο κομματι και χορογραφια..
Εμένα μου είπαν οτι θα κανει στο «Απο το φως του φεγγαριού» την χορογραφία
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
Siempre

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Siempre »

Άσε ρε scorpion να το ζήσουμε κι εμείς μια φορά.. :thumbup:
Γνωρίζεις αν στις παρουσιάσεις πουλάνε και τον δίσκο;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Siempre έγραψε: Παρ Απρ 13, 2018 5:28 pm Άσε ρε scorpion να το ζήσουμε κι εμείς μια φορά.. :thumbup:
Γνωρίζεις αν στις παρουσιάσεις πουλάνε και τον δίσκο;
Όχι δεν είχα δει κάτι. Τα μόνα κομμάτια ήταν αυτό που είχε η εκάστοτε παρουσιάστρια και ο Νότης με τον Μανώλη Βλάχο. Ο Νότης πιο πολύ για να βλέπει τις λεπτομέρειες από το βιβλιαράκι με τους στίχους, κάνοντας και τις παρατηρήσεις-διορθώσεις του.
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Πάντως, κάποιος θα θυμάται σίγουρα, ότι ένας παλιός δίσκος είχε κυκλοφορήσει αποβραδίς στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Νότης όπου και πωλούνταν κανονικά και την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία....δεν είμαι σίγουρος ποιος ήταν, γιατί εγώ δεν ήμουν εκεί, το έμαθα από φίλους
Notikos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notikos »

Αν βγει τωρα το κλιπ θα σταματησει να ανεβαινει σε θεασεις το τραγουδι. Ας παει πρωτα στο εκατομμυριο και μετα το ανεβαζουν...
Απάντηση