Λοιπόν μετά την βολτούλα μου στην Αθήνα παρέα με την νέα δουλειά του Νότη μας έχουμε και λέμε.
Τα πιο μεγάλα σ αγαπω: όπως ειπώθηκε πολύ καλύτερο απ το ανεβασμένο πολύ πιο καθαρή και σωστά τοποθετημένη η φωνή του Νότη σε σχέση με τα όργανα.
Καμια: θα συμφωνήσω με τον φίλο που ανέφερε ότι είναι καλύτερο από το λαιβ. Ίσως επειδή είναι πιο εύπεπτο στιχουργικα απ τα άλλα είναι αυτό που μου χει κολλήσει και βρίσκω τον εαυτό μου να το τραγουδάει σε άσχετες ώρες πριν ακόμα κυκλοφορισει

Εσυ: ωραίο κομμάτι μελωδικό με πολύ καλή ερμηνεία απ τον Νότη. Εδώ έχω δυο ενστάσεις η μία είναι ότι έπρεπε να ακούγονται λίγο πιο πάνω τα πλήκτρα πριν τα ρεφρέν που είναι χαρακτηριστικά του κομματιού και δίναν το κάτι παραπάνω στο live και το δεύτερο ειναι ότι στη γέφυρα μεταξύ πρώτου ρεφρέν δεύτερου κουπλε είναι πολύ φορτωμένο με κιθάρες. Πολύ ωραίο το ότι τα ρεφρέν είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους...
Καληνυχτα: κομμάτι που στηρίζεται κυρίως στη μουσική και στην ερμηνεία του Νότη. Οκ δεν ξετρελάθηκα αλλα ακούγεται ευχάριστα. Εδώ δεν μ αρέσει το τέλος καθόλου με το fade out. Χρόνια είχα να ακούσω τέτοιο τέλος σε κομμάτι...
Στην αγκαλιά σου: πολύ περίεργη η μουσική αλλά μ αρέσει που πειραματιστηκε και έκανε ίσως το πρώτο μπαλαντοζειμπεκικο στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού!! Πολύ ενδιαφέρουσα μουσική προσέγγιση.
Με την πλάτη στον τοιχο: οκ τα έχουμε πει καιρο τώρα. ωραίο ατμοσφαιρικό κομματι
Από το φως του φεγγαριου: πολύ καλό ρυθμικό τραγούδι σεζόν όπως πάντα βάζει ο Νότης χρόνια τώρα από γύφτισσα μέρα, μην πλησιάζεις, ταξιδιάρικα πουλιά μέχρι τα προσφατα δώσε ένα τέλος και πως γίνεται αυτό. Ευχάριστο κλείσιμο του δίσκου και ωραίο για να χορογραφιθει στο μαγαζί.
Συμπέρασματικα οποίος έχει παράπονο από την παραγωγή είναι εμπαθής αυτή τη φορά έχει γίνει πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά σχεδον σε όλα. Τα κομμάτια είναι σε πολύ καλό επίπεδο όπως και οι ερμηνείες του Νότη που σε πολλά σημεία βγάζει τη γλυκα το πάθος και το συναίσθημα που βλέπουμε στο λαιβ αλλά και στις ερμηνείες του στα κοινωνικά κομμάτια των δίσκων του.