Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Στο Καληνύχτα αν και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη,σε σχέση με όλες τις άλλες ερμηνείες του δίσκου,δεν μ αρέσει ιδιαίτερα σαν τραγούδι...και πριν με φάτε ζωντανό απλά δεν μ' αρέσει το ύφος του τραγουδιού.Θέμα γούστου ξεκάθαρα.Μετά απο τόσες ακροάσεις συνεχίζω να γουστάρω κυρίως τα Καμία,Απο το φως του Φεγγαριού. Στα της συνέντευξης να επισημάνω το σημείο που ανέφερε ότι του λένε είναι καλύτερος στα live κτλ...και ανέφερε ότι δεν είναι ίδια η διάθεση στο στούντιο που είναι μόνος σε σχέση με τις ζωντανές εμφανίσεις...μάλλον δεν κατάλαβε ότι εννοούμε κατά κύριο λόγο είναι φωνητικά καλύτερος.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Αντί υστερόγραφου, ένα βιντεο από τον γάτο "Μία ζωή Νότης" που τα εντοπίζει όλα στο ραντάρ του..

Οσο αφορα τον δίσκο πανω κατω συμφωνω με τα λεγομενα καποιων φιλων του forum.
Οντως παιδια το τραγουδι ''στην αγκαλια σου'' επρεπε να μεινει ζειμπεκικικο.Μεγαλο φαουλ αυτη η αλλαγη!!!Θα μιλουσαμε για μεγα υμνο!!
Ισως να επηρεαστηκαμε απο το demo που ειχε δωσει ο Νοτης και απο το live.
- Scorpion86
Παίρνοντας σήμερα το περιοδικό, αυτό που μου είπε η ψιλικαντζού είναι ότι δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με το περιοδικό χθες. Μιλώντας με άλλους συναδέλφους της επικρατούσε χαμός και έλεγε αυτό που λέγαμε και εμείς εδώ, ότι δεν διευκρίνιζαν στο τηλεοπτικό σποτ ότι ο δίσκος βγαίνει 19 στην επαρχία, όπου πάει πάντα μία μέρα πριν το έντυπο υλικό. Και έτσι μου λέει έκαναν τον κόσμο να ταλαιπωρηθεί ψάχνοντας από περίπτερο σε περίπτερο το περιοδικό.
Υ.Γ.1: To "Καμία" είναι το κομμάτι που συζητάνε ως το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ. Μένει να φανεί αν θα είναι αυτή και η τελική τους επιλογή. Προς το παρόν περιμένουμε το κλιπ (άντε βρε Πανικ τι περιμένεις να μας δείξεις όλα τα πλάνα στα σποτάκια?).
Υ.Γ.2: Ευχαριστώ sfakattack10 για το πρόγραμμα εγγραφής.
Υ.Γ.3: Θα επανέλθω στα αρχικά μου...μονοπάτια και θα προσπαθήσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ, γιατί χθες διαπίστωσα ότι κάποιους τους έχω δημιουργήσει απέχθεια με τα γραφόμενα μου και δεν το επιθυμώ κάτι τέτοιο. Οπότε θα αραιώσω τις αναρτήσεις μου σιγά-σιγά, για να μην κουράζω, και θα επανέλθω-επεμβαίνω εδώ μέσα, όταν προκύπτει κάποια πληροφορία που θα έχω να μοιραστώ μαζί σας. Δεν αποχωρώ (το διευκρινίζω), απλά δεν θα κουράζω με τις απόψεις μου. Μία λιγότερη άποψη, δεν έγινε και κάτι. Τόσα παιδιά με την ίδια αγάπη για τον καλλιτέχνη υπάρχουν εδώ που έχουν και ωραίες απόψεις και σωστά τεκμηριωμένες. Πάω να ακούσω τώρα την κ@υλα από τον original δίσκο.
Υ.Γ.1: To "Καμία" είναι το κομμάτι που συζητάνε ως το επόμενο ραδιοφωνικό σινγκλ. Μένει να φανεί αν θα είναι αυτή και η τελική τους επιλογή. Προς το παρόν περιμένουμε το κλιπ (άντε βρε Πανικ τι περιμένεις να μας δείξεις όλα τα πλάνα στα σποτάκια?).
Υ.Γ.2: Ευχαριστώ sfakattack10 για το πρόγραμμα εγγραφής.
Υ.Γ.3: Θα επανέλθω στα αρχικά μου...μονοπάτια και θα προσπαθήσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ, γιατί χθες διαπίστωσα ότι κάποιους τους έχω δημιουργήσει απέχθεια με τα γραφόμενα μου και δεν το επιθυμώ κάτι τέτοιο. Οπότε θα αραιώσω τις αναρτήσεις μου σιγά-σιγά, για να μην κουράζω, και θα επανέλθω-επεμβαίνω εδώ μέσα, όταν προκύπτει κάποια πληροφορία που θα έχω να μοιραστώ μαζί σας. Δεν αποχωρώ (το διευκρινίζω), απλά δεν θα κουράζω με τις απόψεις μου. Μία λιγότερη άποψη, δεν έγινε και κάτι. Τόσα παιδιά με την ίδια αγάπη για τον καλλιτέχνη υπάρχουν εδώ που έχουν και ωραίες απόψεις και σωστά τεκμηριωμένες. Πάω να ακούσω τώρα την κ@υλα από τον original δίσκο.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Καλημέρα σε όλους...λοιπόν μετά από 5 ακροάσεις του δίσκου θα καταθέσω και εγώ με τη σειρά μου 1 πρώτη εκτίμηση:
1)τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ :πολύ ωραίο τραγούδι το οποίο όπως σχεδόν όλα το λέει καλύτερα στο Live από ότι στο δίσκο...μόνη ένσταση η λίγο μεγάλη διάρκεια του που ελαφρώς κουράζει ...στο συγκεκριμένο τραγούδι οι 2ες φωνές δίνουν το κάτι διαφορετικό στο τέλος οπότε καλώς μπήκαν
2)καμία: πάρα πολύ δυνατό ερωτικό τραγούδι με μοντέρνα προσέγγιση στην μουσική...πολύ καλή και η stoudi-ακη ερμηνεία που οριακά αγγίζει την Live οπότε όλα μια χαρά(δεν άκουσα κάτι στην φωνητική προσέγγιση που να μην μου αρέσει)
3)εσύ :πάνω κάτω τα ίδια με το καμία χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις από το Live που είχαμε ακούσει (θα μπορούσε άνετα να σταθεί και ραδιοφωνικά-λέμε τώρα)
4)καληνύχτα: εδώ θα διαφωνήσω με τους περισσότερους και θα πω πως μάλλον μου φάνηκε το χειρότερο...μεγάλο σε διάρκεια μπερδεμένο στο ρεφρέν και σίγουρα πολύ μεγάλο χωρίς να υπάρχει λόγος και όντως όπως ανέφερε και κάποιος παραπάνω ο Νότης μοιάζει λίγο να διαβάζει και όχι να ερμηνεύει τους στίχους(γούστα είναι αυτά)
5)στην αγκαλιά σου: συμφωνώ πως ίσως θα ήταν ακόμα καλύτερο ζεϊμπέκικο ...παρόλα αυτά είναι το αγαπημένο μου από τον δίσκο με Νότη συγκινητικό και στην στουντιακή ερμηνεία...μπράβο για το αποτέλεσμα...
6)με την πλάτη στον τοίχο: ατμοσφαιρικό τραγούδι διαφορετικό για Νότη το οποίο ο ίδιος το πάει 1 επίπεδο πάνω από ότι θα ήταν με οποιονδήποτε άλλο...
7)από το φως του φεγγαριού: πολύ καλό ποιοτικό κόμματι στο ύφος του δώσε 1 τέλος με λιγότερο πιασάρικο στίχο αλλά με περισσότερο συναίσθημα και σίγουρα καλύτερη ερμηνεία από το προαναφερθέν...ικανοποιητικότατο...
συνολικά έχουμε ακούσει και καλύτερο Νότη (πχ. Ματωμένο Δάκρυ, ΑΙ-δεν πάω πιο πίσω)αλλά σίγουρα για 1 ακόμη φορά ξεχωρίζει από ποιότητα στίχου και μουσικής σε σχέση με οτιδήποτε κυκλοφορεί έξω...πρώτη εκτίμηση 8/10 με τα τραγούδια και πάλι Live να είναι 1 επίπεδο πάνω από τον δίσκο...
1)τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ :πολύ ωραίο τραγούδι το οποίο όπως σχεδόν όλα το λέει καλύτερα στο Live από ότι στο δίσκο...μόνη ένσταση η λίγο μεγάλη διάρκεια του που ελαφρώς κουράζει ...στο συγκεκριμένο τραγούδι οι 2ες φωνές δίνουν το κάτι διαφορετικό στο τέλος οπότε καλώς μπήκαν
2)καμία: πάρα πολύ δυνατό ερωτικό τραγούδι με μοντέρνα προσέγγιση στην μουσική...πολύ καλή και η stoudi-ακη ερμηνεία που οριακά αγγίζει την Live οπότε όλα μια χαρά(δεν άκουσα κάτι στην φωνητική προσέγγιση που να μην μου αρέσει)
3)εσύ :πάνω κάτω τα ίδια με το καμία χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις από το Live που είχαμε ακούσει (θα μπορούσε άνετα να σταθεί και ραδιοφωνικά-λέμε τώρα)
4)καληνύχτα: εδώ θα διαφωνήσω με τους περισσότερους και θα πω πως μάλλον μου φάνηκε το χειρότερο...μεγάλο σε διάρκεια μπερδεμένο στο ρεφρέν και σίγουρα πολύ μεγάλο χωρίς να υπάρχει λόγος και όντως όπως ανέφερε και κάποιος παραπάνω ο Νότης μοιάζει λίγο να διαβάζει και όχι να ερμηνεύει τους στίχους(γούστα είναι αυτά)
5)στην αγκαλιά σου: συμφωνώ πως ίσως θα ήταν ακόμα καλύτερο ζεϊμπέκικο ...παρόλα αυτά είναι το αγαπημένο μου από τον δίσκο με Νότη συγκινητικό και στην στουντιακή ερμηνεία...μπράβο για το αποτέλεσμα...
6)με την πλάτη στον τοίχο: ατμοσφαιρικό τραγούδι διαφορετικό για Νότη το οποίο ο ίδιος το πάει 1 επίπεδο πάνω από ότι θα ήταν με οποιονδήποτε άλλο...
7)από το φως του φεγγαριού: πολύ καλό ποιοτικό κόμματι στο ύφος του δώσε 1 τέλος με λιγότερο πιασάρικο στίχο αλλά με περισσότερο συναίσθημα και σίγουρα καλύτερη ερμηνεία από το προαναφερθέν...ικανοποιητικότατο...
συνολικά έχουμε ακούσει και καλύτερο Νότη (πχ. Ματωμένο Δάκρυ, ΑΙ-δεν πάω πιο πίσω)αλλά σίγουρα για 1 ακόμη φορά ξεχωρίζει από ποιότητα στίχου και μουσικής σε σχέση με οτιδήποτε κυκλοφορεί έξω...πρώτη εκτίμηση 8/10 με τα τραγούδια και πάλι Live να είναι 1 επίπεδο πάνω από τον δίσκο...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
- SFAKattack10
Μονο το demo? Εδω και live ζειμπεκικο το ελεγε?MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε: ↑Παρ Απρ 20, 2018 12:14 pm Ισως να επηρεαστηκαμε απο το demo που ειχε δωσει ο Νοτης και απο το live.
Ισως να θεωρησε οτι περασε καιρος που ειχε ακουστει το demo και ειπε να το αλλαξει. Λαθος κινηση για εμενα, γιατι οντως θα ηταν υμνος ενω τωρα θα το ακουσουμε καποιες φορες και θα το ξεχασουμε.
Το θεμα ειναι ποιος πραγματικα φταιει τωρα, ο Βλαχος ή ο Απολλωνας?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Παρ Απρ 20, 2018 2:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KeepNoting
Public κορυδαλλου-Πειραια κανενα δεν ειχε τον δισκο...τι φαση;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Εγώ πάντως παιδιά με το που διέρρευσε ότι μπήκε αυτή η εκτέλεση στον δίσκο η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι θα μπορούσε να μπει ως ζεϊμπέκικο στα χορευτικά...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ισως σκεφτηκε να το κανει πιο ελαφρυ ή ευπεπτο για το ραδιοφωνο..Μπορει να θελει να το προωθησει σαν σινγκλ..Ποιος ξερει? Προτιμω το ΄΄εσυ΄΄ σαν προμο. Θα αρεσει σε πολυ κοσμο.
Καλησπέρα , Ειρήνη υμιν !!!!!
Έχουμε κάποια ενημέρωση για το ποτε σκοπεύει η Panik να τα ανεβάσει στο youtube ?
Καμία και μετά Εσυ για single φαινονται καταλληλότερα , αν ο στόχος είναι το ευρύ κοινό !!!
Έχουμε κάποια ενημέρωση για το ποτε σκοπεύει η Panik να τα ανεβάσει στο youtube ?
Καμία και μετά Εσυ για single φαινονται καταλληλότερα , αν ο στόχος είναι το ευρύ κοινό !!!
Βόλτα στα στενά ...
Πιο εύπεπτο για το ραδιόφωνο; Τόσο εξωγήινη δηλαδή θεωρείται μία καλή ζειμπεκιά για το ραδιόφωνο; Εδώ φτάσαμε; Με την ''κανονική'' του εκδοχή είχε τις προδιαγραφές να μείνει στην ιστορία, τουλάχιστον για όσους νιώθουν από λαϊκούς ρυθμούς. Ο στίχος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, αν είχε και την αρχική του μουσική σύνθεση θα έμπαινε στο πάνθεο των ζεϊμπέκικων του Άρχοντα. Το έχω βάλει σε τρία διαφορετικά άτομα να το ακούσουν και όλα μου είπαν ότι πρόκειται για πολύ καλό τραγούδι, αλλά στην αρχική του εκδοχή ήταν το κάτι άλλο...
Το πιο πιθανό είναι το "Καμία" να βγει ως επόμενο σίνγκλ γιατί είναι ένα 100% Οικονομοπουλικό κομμάτι. Μάλιστα είναι ίδιο με κάποιο συγκεκριμένο του Οικονομόπουλου αλλά μου διαφεύγει τώρα. Προσωπικά θα ήθελα το "Εσύ" να κυκλοφορήσει ως επόμενο σίνγκλ και γενικά να ακουστεί σε πολύ κόσμο γιατί είναι κρίμα να χαραμιστεί διότι είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι. Και το "Από το φως του φεγγαριού" είναι ραδιοφωνικό κομμάτι αλλά ο περισσότερος κόσμος θα το συγκρίνει μοιραία με το "Δώσε ένα τέλος" όπως αντίστοιχα το "Καμία" θα το συγκρίνει μοιραία με Οικονομόπουλο ενώ το "Εσύ" ξεχωρίζει διότι σου μένει και η μουσική και ο στίχος και πιάνεις τον εαυτό σου να το σιγοτραγουδάς.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Όπως είπε και ο Νότης ο σκοπός είναι να ακουστούν ει δυνατόν περισσότερα τραγούδια ( εξ ου και τριλογία ) , επομένως πιστεύω και τα δυο θα προωθηθούν .. επειδή και ο Νικολάκης μου είναι αρεστός δεν νομίζω πως είναι ίδιο με κανενα του . . Τουναντίον θα το ζηλέψει πιστεύω . . ( αρκετά κολακευτικά τα λόγια του Νοτη για τον νεαρό Χιώνη) btw81argus έγραψε: ↑Παρ Απρ 20, 2018 3:56 pm Το πιο πιθανό είναι το "Καμία" να βγει ως επόμενο σίνγκλ γιατί είναι ένα 100% Οικονομοπουλικό κομμάτι. Μάλιστα είναι ίδιο με κάποιο συγκεκριμένο του Οικονομόπουλου αλλά μου διαφεύγει τώρα. Προσωπικά θα ήθελα το "Εσύ" να κυκλοφορήσει ως επόμενο σίνγκλ και γενικά να ακουστεί σε πολύ κόσμο γιατί είναι κρίμα να χαραμιστεί διότι είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι. Και το "Από το φως του φεγγαριού" είναι ραδιοφωνικό κομμάτι αλλά ο περισσότερος κόσμος θα το συγκρίνει μοιραία με το "Δώσε ένα τέλος" όπως αντίστοιχα το "Καμία" θα το συγκρίνει μοιραία με Οικονομόπουλο ενώ το "Εσύ" ξεχωρίζει διότι σου μένει και η μουσική και ο στίχος και πιάνεις τον εαυτό σου να το σιγοτραγουδάς.
Το Εσυ θα το προτιμούσα φθινόπωρο δυνατά single , θέλει τη δροσούλα του
Στην αγκαλιά σου , κρυφό χαρτί και άσος στο μανίκι του . .
Βόλτα στα στενά ...
κανεις χριστιανος χθες δε βρεθηκε να τον ρωτησει για το ᾽᾽στην αγκαλια σου'' ?
Ενα σωστο δεν ακουστηκε σε ολο το βιντεο!!!
1)ΑΠΟΝΟΜΗ 2ΠΛΗΣ ΠΑΤΙΝΑΣ
2)Ο Ν.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΝ PANIK
3)Ο Ν.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΛΛΑΞΕ,ΕΒΑΛΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ
4)Ο Ν.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ
5)ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ
Ε ρε ΟΑΕΔ που τους χρειαζεται!!!
Δεν εγραψα χθες για να δωσω αρκετες ακροασεις στα κομματια και να καταληξω σε καλυτερο συμπερασμα..Γενικα μιλαμε οντως για πολυ καλη δουλεια θα εδινα ενα 7.5-8 συνολικα στο δισκο..Και τα 7 κομματια ειναι πολυ καλα κανενα δε το λες μετριοτητα, ουτε ομως υπαρχει καποιο που να λες ξεχωριζει πολυ..Ειναι για μενα λιγο πανω λιγο κατω στα ιδια ολα τα κομματια..Πολυ καλη και η ηχογραφηση και οι ενορχηστρωσεις πλην καποιων σημειων που ειπαν οι περισσοτεροι..Ετσι λοιπον τα 2 ηδη τα ξεραμε, απο τα νεα 5 το εσυ νομιζω ξεχωριζει σα κομματι,κατι που περιμεναμε φουλ ερωτικο,με το Νοτη να δινει και λιγη ενταση(κατι που ελειπε πχ απο το με τη πλατη στο τοιχο..)..Λιγο κουραστικη η κιθαρα στο σολο καταληγει ομως με ωραια μουσικη πριν ξαναμπει ο Νοτης για κουπλε..Οι δευτερες φωνες στο κλεισιμο επισης καπως ακομα με ξενιζουν..Οτι καλυτερο παντως για το ραδιοφωνικο comeback του Νοτη..Το καμια επισης πολυ ραφιοωνικο ομως εδω οι δευτερες που μπενουν στην αρχη του ρεφρεν με ξενιζουν πολυ περισσοτερο και ειναι σε καθε ρεφρεν οχι μονο στο τελος οπως το εσυ..Οι μουσικες οντως εκλπηκτιες ειδικα στο τελευταιο ρεφρεν μαλλον κατι καλο βρηκε ο Νοτης με το Χιωνη..Το κουπλε πολυ ωραιο ισως και εδω στη πορεια το συνηθισω το ρεφρεν.Στο φως του φεγγαριου πολυ ωραιο πολυ ευχαριστο και νομιζω επισης πολυ ραδιοφωνικο..Θυμιζει λιγο Νοτη απο φθινοπωρινη βροχη,τι να λεμε κλπ και βγαζει μια ωραια νοσταλγια..Πιο διακριτικες εδω οι δευτερες στη αρχη του ρεφρεν νομιζω ομως περριτες και εδω..Το στην αγκαλια σου ιδιατερη περιπτωση εκανε αυτη τη αλλαγη στο ρυθμο ο Νοτης και με εχει μπερδεψει..Ιδιαιτερη περιπτωση δε μπορω να κρινω αν θα ταν καλυτερο σα ζεμπεκικο και αυτη η εκτελεση ειναι πραγματικα κατι πουλ ξεχωριστο..Για επιτυχια παντως σουξεδιαρικο στιχο δε ειχε οπως και να γινοτναν..Τελος το καληνυχτα επισης θεωρω ιδιαιτερη περιπτωση λιγο δυσκολο και αυτο για ραδιοφωνα και λογω διαρκειας αλλα νομζιω θα γινει απο τα αγαπημενα των Νοτικων..Απο αυτα που λεμε για φιλους και θεωρω οτι θα εχει τη θεση του παλι,του μην πλησιαζεις στα τελη του προγραμματος του Νοτη παντα θα ναι μια απο τιςεπιθυμιες των φαν..Δυσολο ομως να τραβηξει σαν σινγκλ...
ΥΓ: Mε το βιντεο κλιπ τι γινετε τελικα???Παντως το κανονικο βιντεο αγγιξε το 1 εκατομμυριο παει καλα παροτι δε παιζει..Να δουμε αν θα ναι και καπως βελτιωμςενη στο κλιπ η ακουστικη του κομματιου..
ΥΓ2: H συνεντευξη τουλαχιστον καφενειακου επιπδεου σε ολα...Oργανωση, ερωτησεις, ροη, ακουστικη τα παντα χαλια αναξια σχολιασμου θα ελεγα..
ΥΓ: Mε το βιντεο κλιπ τι γινετε τελικα???Παντως το κανονικο βιντεο αγγιξε το 1 εκατομμυριο παει καλα παροτι δε παιζει..Να δουμε αν θα ναι και καπως βελτιωμςενη στο κλιπ η ακουστικη του κομματιου..
ΥΓ2: H συνεντευξη τουλαχιστον καφενειακου επιπδεου σε ολα...Oργανωση, ερωτησεις, ροη, ακουστικη τα παντα χαλια αναξια σχολιασμου θα ελεγα..
Μοιαζει με το ακου να δεις του Οικονομο...Δεν ειναι απαραιτητα κακο..Αλλωστε η Μακρυνιωτη γραφει συνεχεια στον Νικο. Για μενα το εσυ θα εκανε παταγο αν διαφημιζοταν και παιζοταν στο ραδιο.81argus έγραψε: ↑Παρ Απρ 20, 2018 3:56 pm Το πιο πιθανό είναι το "Καμία" να βγει ως επόμενο σίνγκλ γιατί είναι ένα 100% Οικονομοπουλικό κομμάτι. Μάλιστα είναι ίδιο με κάποιο συγκεκριμένο του Οικονομόπουλου αλλά μου διαφεύγει τώρα. Προσωπικά θα ήθελα το "Εσύ" να κυκλοφορήσει ως επόμενο σίνγκλ και γενικά να ακουστεί σε πολύ κόσμο γιατί είναι κρίμα να χαραμιστεί διότι είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι. Και το "Από το φως του φεγγαριού" είναι ραδιοφωνικό κομμάτι αλλά ο περισσότερος κόσμος θα το συγκρίνει μοιραία με το "Δώσε ένα τέλος" όπως αντίστοιχα το "Καμία" θα το συγκρίνει μοιραία με Οικονομόπουλο ενώ το "Εσύ" ξεχωρίζει διότι σου μένει και η μουσική και ο στίχος και πιάνεις τον εαυτό σου να το σιγοτραγουδάς.
Ναι. Δυστυχως δεν παιζουν τα ζειμπεκικα στις μερες μας. Ξερεις ποσο καιρο εχει να βγει σινγκλ ζειμπεκικο?? Αστο, μη το ψαχνεις.notikos21 έγραψε: ↑Παρ Απρ 20, 2018 3:19 pmΠιο εύπεπτο για το ραδιόφωνο; Τόσο εξωγήινη δηλαδή θεωρείται μία καλή ζειμπεκιά για το ραδιόφωνο; Εδώ φτάσαμε; Με την ''κανονική'' του εκδοχή είχε τις προδιαγραφές να μείνει στην ιστορία, τουλάχιστον για όσους νιώθουν από λαϊκούς ρυθμούς. Ο στίχος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, αν είχε και την αρχική του μουσική σύνθεση θα έμπαινε στο πάνθεο των ζεϊμπέκικων του Άρχοντα. Το έχω βάλει σε τρία διαφορετικά άτομα να το ακούσουν και όλα μου είπαν ότι πρόκειται για πολύ καλό τραγούδι, αλλά στην αρχική του εκδοχή ήταν το κάτι άλλο...
Ρητορικό ήταν το ερώτημα... Δηλαδή με το έτσι θέλω το ραδιόφωνο προσπαθεί να ''σκοτώσει'' το λαϊκό τραγούδι. Αυτό που δυσκολεύομαι να αντιληφθώ είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό. Σταμάτησε ο κόσμος να ακούει λαικά και στράφηκε σε πιο ''flat'' ακούσματα;Notikos έγραψε: ↑Παρ Απρ 20, 2018 8:43 pmΝαι. Δυστυχως δεν παιζουν τα ζειμπεκικα στις μερες μας. Ξερεις ποσο καιρο εχει να βγει σινγκλ ζειμπεκικο?? Αστο, μη το ψαχνεις.notikos21 έγραψε: ↑Παρ Απρ 20, 2018 3:19 pmΠιο εύπεπτο για το ραδιόφωνο; Τόσο εξωγήινη δηλαδή θεωρείται μία καλή ζειμπεκιά για το ραδιόφωνο; Εδώ φτάσαμε; Με την ''κανονική'' του εκδοχή είχε τις προδιαγραφές να μείνει στην ιστορία, τουλάχιστον για όσους νιώθουν από λαϊκούς ρυθμούς. Ο στίχος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, αν είχε και την αρχική του μουσική σύνθεση θα έμπαινε στο πάνθεο των ζεϊμπέκικων του Άρχοντα. Το έχω βάλει σε τρία διαφορετικά άτομα να το ακούσουν και όλα μου είπαν ότι πρόκειται για πολύ καλό τραγούδι, αλλά στην αρχική του εκδοχή ήταν το κάτι άλλο...