Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sotirakos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 29, 2018 11:33 pmσκορπιον κατι ειπες για σημερα... δεν ξεχναμε. εχεις καμια πληροφορια;;;
Με τα τωρινά δεδομένα πάμε για μία ακόμα σεζόν στο Fever. Με τα τωρινά δεδομένα διευκρινίζω. Μέχρι όμως να βγει η ανακοίνωση ας κρατάμε μία πισινή για οτιδήποτε. Το έχω ξαναπει αυτό. Ο καλλιτέχνης έχει αποδειχθεί απρόβλεπτος ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν.
Ισχύει ακόμα για το μεγάλο όνομα που είπες;Γιατί αν είναι fever όλοι λογικά σκεφτόμαστε οικονομόπουλο.
Υπομονή για το όνομα. Αυτό ίσως καθυστερήσει γιατί ο κάθε καλλιτέχνης κοιτάει το καλύτερο από οικονομικής πλευράς και δεν θα βιαστεί κανείς να κλείσει από τον Ιούνιο. Βέβαια, τον Ρέμο και την Πάολα αποκλείστε τους από την λίστα με τους υποψήφιους παρτενέρ.
djibril έγραψε: ↑Τρί Μάιος 29, 2018 11:48 pm
Μηπως θα συνεργαστει με τον πιο best selling καλλιτεχνη απο το 2000 και μετα και δεν μας το λες;;;
Μπα ο best selling καλλιτέχνης κάνει μόνο συναυλίες. Αν κατάλαβα καλά ποιον εννοούσε.
sotirakos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 29, 2018 11:33 pmσκορπιον κατι ειπες για σημερα... δεν ξεχναμε. εχεις καμια πληροφορια;;;
Με τα τωρινά δεδομένα πάμε για μία ακόμα σεζόν στο Fever. Με τα τωρινά δεδομένα διευκρινίζω. Μέχρι όμως να βγει η ανακοίνωση ας κρατάμε μία πισινή για οτιδήποτε. Το έχω ξαναπει αυτό. Ο καλλιτέχνης έχει αποδειχθεί απρόβλεπτος ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν.
Ισχύει ακόμα για το μεγάλο όνομα που είπες;Γιατί αν είναι fever όλοι λογικά σκεφτόμαστε οικονομόπουλο.
Υπομονή για το όνομα. Αυτό ίσως καθυστερήσει γιατί ο κάθε καλλιτέχνης κοιτάει το καλύτερο από οικονομικής πλευράς και δεν θα βιαστεί κανείς να κλείσει από τον Ιούνιο. Βέβαια, τον Ρέμο και την Πάολα αποκλείστε τους από την λίστα με τους υποψήφιους παρτενέρ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΟΛΑ ΜΑΚΡΙΑ...ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ...ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ;
Θα είναι επαγγελματική αυτοκτονία αν δεν πάει και σε δυνατή συνεργασία σε τόσο μεγάλο μαγαζί. Εδώ με Πέγκυ και υπήρχαν ζόρια. Θέλει ακόμα πιο δυνατό δεύτερο και ακόμα πιο υπολογίσιμο τρίτο όνομα.
KeepNoting έγραψε: ↑Τετ Μάιος 30, 2018 12:13 am
Εγω εμαθα πριν λιγο...για κατι συντομο (σε εμφανισεις) και το μαγαζι αρχιζει απο "Α" , σωστα εμαθα Σκορπιε;
Μαρτυριάρη. Ισχύει. Αυτό το σύντομο έκλεισε χθες και απόψε θα γινόταν ένα ακόμα ραντεβού για τις...λεπτομέρειες. Για "Α" ή "Β" δεν ξέρω... Θα είναι πάντως καυτό καλοκαίρι!
KeepNoting έγραψε: ↑Τετ Μάιος 30, 2018 12:13 am
Εγω εμαθα πριν λιγο...για κατι συντομο (σε εμφανισεις) και το μαγαζι αρχιζει απο "Α" , σωστα εμαθα Σκορπιε;
Μαρτυριάρη. Ισχύει. Αυτό το σύντομο έκλεισε χθες και απόψε θα γινόταν ένα ακόμα ραντεβού για τις...λεπτομέρειες. Για "Α" ή "Β" δεν ξέρω... Θα είναι πάντως καυτό καλοκαίρι!
KeepNoting έγραψε: ↑Τετ Μάιος 30, 2018 12:37 am
Απο το να ασχολουμαστε με τις μαλακιες και τα χωματα που ριχνουν στον Νοτη μας, πιστευω αυτο ειναι καλυτερο, αν θελουμε να λεμε κατι.
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
προβλεπω Πλουταρχο , και μονο με τετοιο ονομα κρατας τετοιο μαγαζι σημερα,εννοω για διημερα.
Γνωμη μου ομως ειναι να γυρισει σε χωρο τυπου Fantasia.Πολυ πιο ζεστος χώρος.
ΥΓ: και καλοκαίρι και απο ᾽Ἀ᾽᾽ τι κανει νιαου νιαου . Στ Αστερια θα παμε καλοκαιριατικα...
griniaris έγραψε: ↑Τετ Μάιος 30, 2018 12:59 am
προβλεπω Πλουταρχο , και μονο με τετοιο ονομα κρατας τετοιο μαγαζι σημερα,εννοω για διημερα.
Γνωμη μου ομως ειναι να γυρισει σε χωρο τυπου Fantasia.Πολυ πιο ζεστος χώρος.
ΥΓ: και καλοκαίρι και απο ᾽Ἀ᾽᾽ τι κανει νιαου νιαου . Στ Αστερια θα παμε καλοκαιριατικα...
SFAKattack10 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 30, 2018 1:45 am
Δεν περιμενα τετοια καταντια, αλλα εδω ακομα λενε οτι τους ειπε Βουλγαρους.
Μην ασχολειστε με αυτους τους τενεκεδες ρε παιδια. Εδω αυτος στον αγωνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ εκανε live streaming και οταν μπηκε ο αλλος με το οπλο μεσα ετριβε τα χερια κι ελεγε "μπραβο μπραβο τετοια να γινονται να γινει χαμος στην εκπομπη το βραδυ". Υπαρχει το στιγμιοτυπο για οποιον ενδιαφερεται.Τι περιμενετε να πουν αυτοι οι ανηθικοι βρωμιαρηδες που το επιπεδο τους ειναι κατω κι απ' των ζωων...
https://www.ifpi.gr/charts_el.html
Τι να πεις τώρα. Εκτός 75αδας.Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατον αυτό.Δεν μπορεί κατι καλλιτεχνες που δεν τους ξέρει ούτε οι μάνα τους να περνάν τον Νοτη.Ακομα και δω στημένο το βλέπω το κολπο
Ωπ, τι έγινε? Δεν περιμενατε κυρίες δισκογραφικές κι άλλη πλατίνα από τον άρχοντα και πέσαν τα καράβια σας έξω?
Μια γνώμη και ελπίδα για το μαγαζί, όχι fever. Κάτι πιο οικογενειακο, το teatro και η φαντασία μ άρεσαν πολύ. Όσο για συνεργασία, ελπίζω σε κάτι αρκετά λαϊκό, πχ κάποτε είχε προαναγγειλει ενδεχόμενη επιστροφή ο τερζής, πέρσι υπήρχε το ενδεχόμενο Βοσκοπουλος. Σαν σκέψη, καλά δε θα ήταν με κανέναν Διονυσίου?? Αλλά να ξεκινάει κάποιος νέος το πρόγραμμα γιατί αλλιώς μόνο άντρες θα είμαστε μέσα