Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

7Psuxos έγραψε: Παρ Νοέμ 16, 2018 10:26 pm Καλησπέρα παίδες !

Σκορπιον , έχουμε κάποιο νεότερο ; Άκουσα πως υπάρχουν κάποιες διαφωνίες ( πάλι ) για το που θα κάτσουν οι μουσικοί , το μέγεθος της πίστας , κλπ
Μακάρι να μην χαλάσει αυτή η συνεργασία ...
έχεις κάποια πληροφόρηση ;
Υπάρχουν θέματα. Οχι στο βαθμό του να λέμε ότι χαλάει το σχήμα αλλά στον βαθμό "ενα μπάχαλο γίνεται, θέλαμε και το θέατρο στον ίδιο χώρο". :tourta: Οι πρόβες συνεχίστηκαν κανονικά και σήμερα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Από βδομάδα θα τοποθετηθούν στην πίστα οι μουσικοί.
Την Δευτέρα λογικά θα έχουμε και την οριστική ανακοίνωση για την πρεμιέρα... Υπάρχουν πολλά θεματάκια...
Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για ντουέτα... Υπήρχε πρόταση του Νοτη για το Μπαλαμο και άλλο ένα τραγούδι... Αλλά η Παολα θέλει να βγει στο πρόγραμμα του Νοτη 5 το πρωί και να είναι κάπως πιο αυθόρμητο..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αυτό που άκουσα εγώ αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει τελικά, είναι ότι θελει η Πάολα να κάνει ότι έκανε και στην Πύλη Αξιού. Να βγαίνουν προς το τέλος του προγράμματος ο Νότης, η ίδια και ο Παπαδόπουλος και να λένε τραγούδια χωρίς playlist, αυθόρμητα όπως είπε ο Διονύσης πιο πάνω. Οπως στα παρακάτω βίντεο. Μάλιστα, στην Πύλη είχαν γκεστ σε κάθε εμφάνιση. Πλούταρχο, Θεοδωρίδου, Μουζουράκη κλπ. Δεν δίνω ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι ο δικός μας σε αυτό το mood, να ανεβάζει τον οποιονδήποτε θαμώνα τραγουδιστή και να λένε μαζί κομμάτια. Εδώ ζορίζεται να κάνει το "στημένο ντουέτο" πάνω στην πίστα, θα κάτσει σε ένα σκαμνί και θα λέει ότι του κατέβει? Μεγάλη έκπληξη αν συμβεί. Προσωπικά, το αποκλείω, σε μία σεζόν, με τόσες βραδιές. Αρκετά κουραστικό. Για ένα σχήμα των 4-5 διημέρων στην Θεσσαλονίκη μπορεί να λειτουργήσει, πάλι για τους άλλους, όχι για τον δικό μας. Και καλά κάνει. Μία αηδία είναι σαν αποτέλεσμα. Αρκει ο ίδιος να εμπλουτίσει το δικό του πρόγραμμα και να μην αναμασήσει τα ίδια 20-25 τραγούδια.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Νοέμ 17, 2018 12:29 am Αυτό που άκουσα εγώ αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει τελικά, είναι ότι θελει η Πάολα να κάνει ότι έκανε και στην Πύλη Αξιού. Να βγαίνουν προς το τέλος του προγράμματος ο Νότης, η ίδια και ο Παπαδόπουλος και να λένε τραγούδια χωρίς playlist, αυθόρμητα όπως είπε ο Διονύσης πιο πάνω. Οπως στα παρακάτω βίντεο. Μάλιστα, στην Πύλη είχαν γκεστ σε κάθε εμφάνιση. Πλούταρχο, Θεοδωρίδου, Μουζουράκη κλπ. Δεν δίνω ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι ο δικός μας σε αυτό το mood, να ανεβάζει τον οποιονδήποτε θαμώνα τραγουδιστή και να λένε μαζί κομμάτια. Εδώ ζορίζεται να κάνει το "στημένο ντουέτο" πάνω στην πίστα, θα κάτσει σε ένα σκαμνί και θα λέει ότι του κατέβει? Μεγάλη έκπληξη αν συμβεί. Προσωπικά, το αποκλείω, σε μία σεζόν, με τόσες βραδιές. Αρκετά κουραστικό. Για ένα σχήμα των 4-5 διημέρων στην Θεσσαλονίκη μπορεί να λειτουργήσει, πάλι για τους άλλους, όχι για τον δικό μας. Και καλά κάνει. Μία αηδία είναι σαν αποτέλεσμα. Αρκει ο ίδιος να εμπλουτίσει το δικό του πρόγραμμα και να μην αναμασήσει τα ίδια 20-25 τραγούδια.

Θα μου κάνει και εμένα μεγάλη εντύπωση αν γίνει αυτό.. Δεν έχουν καμία σχέση με τον Νοτη αυτά.. Αν ξέρει κάποιος μπορεί να μου πει αν και φέτος όπως κάθε χρόνο το πρόγραμμα θα το κλείνει ο Νοτης; Γιατί πολλά ακούγονται..
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

To πρώτο όνομα του σχήματος είναι ο Νότης, άρα ποιος άλλος να κλείνει το πρόγραμμα? Εκτός αν αποφασίσει να κάνει ένα πιο ελεύθερο πρόγραμμα σε ντουέτα με την Πάολα. Οχι το παραπάνω χάλι αλλά κάτι πιο οργανωμένο.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Tsachno21

E-Notikos7 έγραψε: Σάβ Νοέμ 17, 2018 12:55 am To πρώτο όνομα του σχήματος είναι ο Νότης, άρα ποιος άλλος να κλείνει το πρόγραμμα? Εκτός αν αποφασίσει να κάνει ένα πιο ελεύθερο πρόγραμμα σε ντουέτα με την Πάολα. Οχι το παραπάνω χάλι αλλά κάτι πιο οργανωμένο.
Το ξέρω φίλε ότι πρώτο όνομα είναι φυσικά ο Νοτης.. Κάποιοι φίλοι της παολα δεν το έχουν συνειδητοποίησει ακόμα και γράφουνε μπούρδες παντού!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Πολυ ωραιο!!
Dionysis7

Οι τιμές στα τραπεζια θα έχουν ως εξής:
250€ στο κάτω μπροστά διαζωμα
200€ στο αμέσως επόμενο
180€ στο πίσω
160€ στον εξώστη
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Εντάξει θα μας τον πιάσουν κανονικότατα τον κω... Μαζί με τη χρονιά στο Teatro οι χειρότερες τιμές. Βέβαια και ο επιχειρηματίας με τέτοιο σχήμα πρέπει κάπως να τα βγάλει τα χρήματα. Αναμενόμενο ήταν.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Κλασικά πράγματα. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η αργοπορία οφείλεται σε πάσης φύσης εκκρεμότητες κι όχι γιατί δεν πρόλαβαν να φτιάξουν τον μηχανισμό που θα κατεβαίνει η κουρτίνα ή το αναβατόριο. Δηλαδή οι δυο καλλιτέχνες όταν συμφώνησαν τι είπαν; Συμφωνούμε, το ανακοινώνουμε και θα συζητήσουμε αργότερα για το πρόγραμμα; Το ''ζουμί'' είναι ότι η Πάολα θέλει να κλείνει αυτή το πρόγραμμα με ή χωρίς το Νότη;

Ειπώθηκαν κάποια πολύ σωστά πράγματα για τον τρόπο που χειρίζεται κάποια πράγματα ο Νότης. Για πολλά χρόνια κράζαμε την εκάστοτε εταιρεία, χαίρομαι που επιτέλους διαπιστώνουν όλο και περισσότεροι ότι και μια εταιρεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν για παράδειγμα εσύ αδιαφορείς ή σου οργανώνει την απονομή της πλατίνας σου κι εσύ βγαίνεις και δηλώνεις νοσταλγός της Χούντας (μέρα που 'ναι)...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Dionysis7 έγραψε: Σάβ Νοέμ 17, 2018 12:09 am Από βδομάδα θα τοποθετηθούν στην πίστα οι μουσικοί.
Την Δευτέρα λογικά θα έχουμε και την οριστική ανακοίνωση για την πρεμιέρα... Υπάρχουν πολλά θεματάκια...
Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για ντουέτα... Υπήρχε πρόταση του Νοτη για το Μπαλαμο και άλλο ένα τραγούδι... Αλλά η Παολα θέλει να βγει στο πρόγραμμα του Νοτη 5 το πρωί και να είναι κάπως πιο αυθόρμητο..
Ποιο είναι το άλλο τραγούδι;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Tsachno21

jdarmody έγραψε: Σάβ Νοέμ 17, 2018 3:47 pm Κλασικά πράγματα. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η αργοπορία οφείλεται σε πάσης φύσης εκκρεμότητες κι όχι γιατί δεν πρόλαβαν να φτιάξουν τον μηχανισμό που θα κατεβαίνει η κουρτίνα ή το αναβατόριο. Δηλαδή οι δυο καλλιτέχνες όταν συμφώνησαν τι είπαν; Συμφωνούμε, το ανακοινώνουμε και θα συζητήσουμε αργότερα για το πρόγραμμα; Το ''ζουμί'' είναι ότι η Πάολα θέλει να κλείνει αυτή το πρόγραμμα με ή χωρίς το Νότη;

Ειπώθηκαν κάποια πολύ σωστά πράγματα για τον τρόπο που χειρίζεται κάποια πράγματα ο Νότης. Για πολλά χρόνια κράζαμε την εκάστοτε εταιρεία, χαίρομαι που επιτέλους διαπιστώνουν όλο και περισσότεροι ότι και μια εταιρεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν για παράδειγμα εσύ αδιαφορείς ή σου οργανώνει την απονομή της πλατίνας σου κι εσύ βγαίνεις και δηλώνεις νοσταλγός της Χούντας (μέρα που 'ναι)...
Δεν έχει δηλώσει νοσταλγός της χούντας.. Έχει πει ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτοί οι μισοτρελοι ήτανε καλύτεροι από τους μετά.. Στα άλλα που λες συμφωνώ απολύτως
.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Tsachno21 έγραψε: Σάβ Νοέμ 17, 2018 4:34 pm
jdarmody έγραψε: Σάβ Νοέμ 17, 2018 3:47 pm Κλασικά πράγματα. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η αργοπορία οφείλεται σε πάσης φύσης εκκρεμότητες κι όχι γιατί δεν πρόλαβαν να φτιάξουν τον μηχανισμό που θα κατεβαίνει η κουρτίνα ή το αναβατόριο. Δηλαδή οι δυο καλλιτέχνες όταν συμφώνησαν τι είπαν; Συμφωνούμε, το ανακοινώνουμε και θα συζητήσουμε αργότερα για το πρόγραμμα; Το ''ζουμί'' είναι ότι η Πάολα θέλει να κλείνει αυτή το πρόγραμμα με ή χωρίς το Νότη;

Δεν έχει δηλώσει νοσταλγός της χούντας.. Έχει πει ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτοί οι μισοτρελοι ήτανε καλύτεροι από τους μετά.. Στα άλλα που λες συμφωνώ απολύτως
.
Το ξέρω φίλε, αλλά το νόημα είναι όλα τα υπόλοιπα. Γιατί στα δικά μου τα μάτια όλη η συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια μπορεί να ερμηνευθεί και ως ασέβεια στο ίδιο το κοινό που τον ακολουθεί χρόνια. Και δεν ζητάμε και τρελά πράγματα πια, έχουμε απόλυτη επίγνωση και της ηλικίας του και της κατάστασης γενικότερα. Τα βασικά ζητάμε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Αυτά περί εταιρίας τα λέω χρόνια τώρα και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου με αποτέλεσμα να με παίρνουν όλοι στο ψιλό γιατί δεν συμφωνούσαν. Τα ρίχνουμε όλα στην εταιρία όταν ο ίδιος από επιλογή δεν θέλει διαφήμιση. Τι να σου κάνει και η εταιρία; Αν δεν πιέσεις από μόνος σου καταστάσεις δεν γίνεται τίποτα την σήμερον ημέρα. Αν π.χ. το βίντεο κλιπ που περιμένουμε ήταν του Αργυρού ή του Ρέμου θα της έπριζαν τα α@@@@@α της εταιρίας οι ίδιοι καλλιτέχνες κάθε τρεις και λίγο να το ποστάρουν. Τι νομίζετε πως κάνουν οι εταιρίες; Από μόνες τους ασχολούνται με τους καλλιτέχνες τους; Οι ίδιοι τους πρίζουν να τους διαφημίζουν. Όταν έχει έναν Νότη η Panik και η κάθε Panik που αδιαφορεί ο ίδιος γιατί στο μυαλό του έχει σίγουρη την επιτυχία του; Η εταιρία απλά σέβεται την επιλογή του. Καλώς ή κακώς ζούμε στην εποχή της διαφήμισης και αν δεν κινήσεις και μόνος σου το δαχτυλάκι δεν μπορεί να κάνει κανένας κάτι γι' αυτό.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Χαίρομαι που το τελευταίο καιρό το φόρουμ έχει μπει σε ένα κανονικό ρυθμό και οι οποίες αντιπαραθεσεις ειναι σε λογικό πλαίσιο.. Για αυτό επέστρεψε και όλος ο κόσμος ελπίζω να μη ξαναγίνει αυτό το χάλι με τα σεντόνια που πολλές φορές ήταν και εκτός θέματος.. Για να μπω τώρα στην ουσία διαβάζω έκπληκτος κάποιους να ρωτάνε Πιος θα κλείνει το πρόγραμμα και Πιος θα ναι πρώτο όνομα? Δε ξέρω αν έχει ακουστεί κάπου και ρωτάνε πάντως πολύ θα θελα να δω όπου υπάρχει αυτό γραμμενο.. Δε νομίζω ότι θα πάρει κάτι παραπάνω από ότι Ζηνα η την γαρμπη.. Που στην τελικη σε ένα σχημα με τη παολα αυτές θα ήταν Πρώτο όνομα..τωρα δε ξέρω πως δημιουργήθηκε αυτό το θέμα ίσως λόγω του Ότι ζήτησε η παολα να γίνουν τα ντουέτα.. Εδω με το κίνδυνο να τυναχτει το σχήμα ισως κάνει κάποια υποχώρηση Ο Νότης.. Απλά πιστεύω θα ναι είτε για την αρχή ή για το κλείσιμο του πρώτου προγράμματος.. Το θεωρώ απίθανο Στ τέλος και αν τελικά γίνει θα ξνερώσω και εγώ και σχεδόν όλοι οι Νοτικοι..Υπάρχει πολύς κόσμος που Ουσιαστικά έχει συνδέσει τις επισκέψεις του με το τςλευαταο 40 45λεπτο που συνήθως λέει τους περισσότερους ύμνους.. Άλλωστε γκρινιάζουμε αν πάμε καμιά φορά και στο τέλος κλείσιμο κάνει με κοινωνικά σκεφτείτε να πας και να ξέρεις ότι θα δεις ένα προκάτ φινάλε ντουέτα με τη παολα.. Η ακόμα. Χειρότερα και τους 3 με όποιον άλλο τραγουδιστή ειναι εκεί να αυτό σχεδιάζουν..Τραγικό αλλά νομίζω ο Νότης που ξέρουμε δε τα κάνει αυτά ποτέ των ποτων
Dionysis7

johnytzitzi έγραψε: Σάβ Νοέμ 17, 2018 4:04 pm
Dionysis7 έγραψε: Σάβ Νοέμ 17, 2018 12:09 am Από βδομάδα θα τοποθετηθούν στην πίστα οι μουσικοί.
Ποιο είναι το άλλο τραγούδι;
Μου διαφεύγει. Πάντως και αυτο δεν είναι τραγούδι από την δικιά τους δισκογραφία.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Καλα οντως φιναλε και με τους δυο θα ειναι οτι χειροτερο.Γενικα η παολα χωρις λογο εχει αρκετα μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο της απο οτι θα επρεπε.Δεν ξερω πως την εχει δει.Επισης για οσους δεν την εχουν ακουσει απο κοντα ενημερωνω μην κανετε το λαθος να ανεβετε πιστα μπορει να αρπαξετε καμια ψιλη(εκτος ισως ορισμενων στιγμων στο προγραμμα).
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Tsachno21

bebest έγραψε: Σάβ Νοέμ 17, 2018 5:44 pm Χαίρομαι που το τελευταίο καιρό το φόρουμ έχει μπει σε ένα κανονικό ρυθμό και οι οποίες αντιπαραθεσεις ειναι σε λογικό πλαίσιο.. Για αυτό επέστρεψε και όλος ο κόσμος ελπίζω να μη ξαναγίνει αυτό το χάλι με τα σεντόνια που πολλές φορές ήταν και εκτός θέματος.. Για να μπω τώρα στην ουσία διαβάζω έκπληκτος κάποιους να ρωτάνε Πιος θα κλείνει το πρόγραμμα και Πιος θα ναι πρώτο όνομα? Δε ξέρω αν έχει ακουστεί κάπου και ρωτάνε πάντως πολύ θα θελα να δω όπου υπάρχει αυτό γραμμενο.. Δε νομίζω ότι θα πάρει κάτι παραπάνω από ότι Ζηνα η την γαρμπη.. Που στην τελικη σε ένα σχημα με τη παολα αυτές θα ήταν Πρώτο όνομα..τωρα δε ξέρω πως δημιουργήθηκε αυτό το θέμα ίσως λόγω του Ότι ζήτησε η παολα να γίνουν τα ντουέτα.. Εδω με το κίνδυνο να τυναχτει το σχήμα ισως κάνει κάποια υποχώρηση Ο Νότης.. Απλά πιστεύω θα ναι είτε για την αρχή ή για το κλείσιμο του πρώτου προγράμματος.. Το θεωρώ απίθανο Στ τέλος και αν τελικά γίνει θα ξνερώσω και εγώ και σχεδόν όλοι οι Νοτικοι..Υπάρχει πολύς κόσμος που Ουσιαστικά έχει συνδέσει τις επισκέψεις του με το τςλευαταο 40 45λεπτο που συνήθως λέει τους περισσότερους ύμνους.. Άλλωστε γκρινιάζουμε αν πάμε καμιά φορά και στο τέλος κλείσιμο κάνει με κοινωνικά σκεφτείτε να πας και να ξέρεις ότι θα δεις ένα προκάτ φινάλε ντουέτα με τη παολα.. Η ακόμα. Χειρότερα και τους 3 με όποιον άλλο τραγουδιστή ειναι εκεί να αυτό σχεδιάζουν..Τραγικό αλλά νομίζω ο Νότης που ξέρουμε δε τα κάνει αυτά ποτέ των ποτων
Φίλε σε ένα βιντεακι στο YouTube από σελίδα της παολα για την επικείμενη συνεργασία έγραφε ένας(προφανώς φαν της παολα) ότι η παολα είναι το πρώτο όνομα στην συνεργασία(!)Το δικαιολογουσε λέγοντας ότι ο Νοτης είναι 58 χρόνων ενώ επίσης είπε ότι ο Νοτης παρακαλάει 3 χρόνια την παολα για να συνεργαστούνε.. Απίθανα πράγματα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tsachno21 την Σάβ Νοέμ 17, 2018 6:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ε εντάξει ο καθένας μπορεί Στ YouTube στα social να γράψει ότι θέλει τουλάχιστον δε το χει γραψει κάποιος από τους εγκύρους δημοσιογράφους :tease:.. Τέλος πάντων και εγώ χωρίς να θέλω να μειώσω καμία παολα δε τιθετε θέμα ότι δηποτε παραπάνω από ότι είχαν πεγκυ η γαρμπή για μένα θα. Ναι υποχώρηση από το Νότη.. Δεκτή βέβαια γιατι εμείς γκριναιζαμε ότι δε συνεργάζεται ποτέ με χοτ ονόματα που θα φέρουν κοσμο κλπ.. Από τη άλλη βέβαια η παολα πλέον δε ακούγετε ενώ και τα νέα της κομμάτια πάνε απατά.. Έχει ξεκάθαρα πτωτική πορεία συν φυσικά ότι οπότε τ έχω ακούσει είναι τύφλα και απλά αρκειτε στο ότι φοράει λίγα ρούχα και κάνει χαβαλέ.. Αν τελικά γίνουν τα ντουέτα και εγώ κάτι σε μπαλαμο ανησυχώ κλπ θα περίμενα
Απάντηση