Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Tsachno21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

81argus έγραψε: Τρί Δεκ 18, 2018 3:52 pm Στους δύο τρίτος δεν χωρεί κύριε Παπαδόπουλε... Αυτό έπρεπε να το γνωρίζατε εξ αρχής. Προφανώς μπέρδεψε τον Νότη με τον Καρρά ή με κάποιον άλλον εκείνης της γενιάς όπου κάνουνε ένα μεγάλο πρόγραμμα και αφήνουνε τους νεότερους να κλείνουνε το πρόγραμμα. Όχι κύριε Παπαδόπουλε δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα του ο Νότης μετά από 30 χρόνια αποκλειστικά για εσάς, ακόμα και να θέλει να το αλλάξει δεν θα τον αφήσουμε εμείς να το αλλάξει σε καμία περίπτωση γιατί εμείς περιμένουμε τον Νότη να κλείνει το πρόγραμμα με την γνωστή αποφώνηση που παρουσιάζει τους πάντες, τον Παζούζου και την ''Θαλασσογραφία''.
Παρεπιπτόντως έχω μια ξαδέλφη που εργάζεται σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι στο τεχνικό κομμάτι του σταθμού, δηλαδή είναι μια απλή υπάλληλος που δουλεύει για το μεροκάματο και μου έχει εκμυστηρευτεί πως στα κανάλια υπάρχει ολόκληρο σχέδιο εξόντωσης του Νότη να τον αποδυναμώσουν, ακόμα ψάχνουν και την παραμικρή κατηγορία εις βάρος του όπως τότε που έλεγαν πως θα τον συλλάβουν γιατί βγάζει μίσος για συγκεκριμένες ομάδες ατόμων κτλ. Επίσης μου είπε πως δεν συμφωνούν όλοι με το να εξοντώσουν τον Νότη, υπάρχουν αρκετά άτομα και μάλιστα πρώτης γραμμής που δεν θέλουν το κακό του Νότη και μου ανέφερε και ονόματα τα οποία δεν το περίμενα. 'Οταν της είπα πως αυτό δεν πρόκειτε να το πετύχουν ποτέ γιατί ο Νότης έχει ολόκληρο κόσμο από πίσω του που τον στηρίζει μου είπε πως το ξέρει και δεν πρόκεται να καταφέρουν τίποτα.
Φίλε μπορείς να πεις κανένα όνομα από αυτά που δεν θέλουν το κακό του Νοτη αν και νομίζω με την συμπεριφορά τους φαίνονται οι περισσότεροι.. Όσο για αυτά που είπες σαφώς και δεν γίνεται να εξοντώσουν τον Νοτη.. Μετά από τόση λάσπη που έχει φάει και μερικά λάθη που έχει κάνει ο ίδιος λόγω του χαρακτήρα του το ότι καταφέρνει να είναι αποδεκτός από τόση μεγάλη μερίδα κόσμου(όχι στα επίπεδα 10 χρόνων πριν αλλά ακόμα είναι αρκετή) είναι πράγμα που κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να το κάνει.. Θα είχε διαλυθεί και τα μαγαζιά του δεν θα μάζευαν κανέναν.. Πραγματικά και δεν το λέω επειδή μου αρέσει αλλά ο Νοτης είναι ένα φαινόμενο.. Τολμώ να πω ότι ακόμη και ο Μητροπανος αν έτρωγε την λάσπη που έχει φάει ο Νοτης δεν θα είχε αντέξει..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από δημοσιογραφικό-μιντιακό αριστερό κύκλωμα. Όπως και τώρα αναδημοσιεύεται ένα άρθρο από τον Απρίλιο του 2017, χωρίς καμία αφορμή (δεν εμφανίστηκε σε κάποιο κανάλι ο Νότης για παράδειγμα), για να μας πει τι; Ο στόχος είναι από το 2013 και μετά να αποδομήσουν την ίδια την προσωπικότητά του, κοινώς να τον βγάλουν επικίνδυνο, ακραίο, τρελό.
Παρόμοιο μαζικό ντου είχε γίνει και το 1999. Τότε μάλιστα λεγόταν ότι με εντολή Σημίτη άνοιξαν τους λογαριασμούς του Νότη.
Παπαδόπουλε κούρασες...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Παίξανε αρκετά δύο τραγούδια του στο ραδιόφωνο τα τελευταία 5 χρόνια και καβάλησε καλάμι αυτός. Την είδε όνομα πρώτης γραμμής που θα πρέπει να έχει δύο προγράμματα. Ενδιαφέρον έχει απόψε να ακούσουμε πως θα υποστηρίξει την "συμμετοχή" του σε ένα σχήμα από την στιγμή που δεν είχε πατήσει ούτε μία φορά στις πρόβες.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

J&B έγραψε: Τρί Δεκ 18, 2018 10:29 am
:071:
Καλά τι προγραμματάρα έκανε! Τι να του πείτε ρε ''Παπαδόπουλοι''...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Tsachno21

Scorpion86 έγραψε: Τρί Δεκ 18, 2018 8:14 pm Παίξανε αρκετά δύο τραγούδια του στο ραδιόφωνο τα τελευταία 5 χρόνια και καβάλησε καλάμι αυτός. Την είδε όνομα πρώτης γραμμής που θα πρέπει να έχει δύο προγράμματα. Ενδιαφέρον έχει απόψε να ακούσουμε πως θα υποστηρίξει την "συμμετοχή" του σε ένα σχήμα από την στιγμή που δεν είχε πατήσει ούτε μία φορά στις πρόβες.
Προφανως δεν θα το αναφέρει καθόλου😂.. Δεν ξέρω αν θα τον ρωτήσει η Μελέτη αλλά και αυτή δεν νομίζω να ασχοληθεί..
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

Προγραμματάρα έκανε την Παρασκευή. Τόση ώρα βίντεο και πέρασε νεράκι... Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση στον κάθε Παπαδόπουλο. Ας καταφέρει πρώτα να φτιάξει έστω το 1/4 ενός τέτοιου προγράμματος μόνο με δικά του τραγούδια κι εμείς εδώ είμαστε, ας συζητήσουμε τότε τα περί χρόνου στην πίστα. Πέρα από την πλάκα, θεωρώ ότι ο Παπαδόπουλος παρασύρθηκε και ακολούθως παρεκτράπηκε. Δεν ξέρω ποιος του έταξε περισσότερο χρόνο (ο μάνατζερ του, ο επιχειρηματίας, δεν ξέρω και γω ποιος άλλος), αλλά ρε Παπαδόπουλε όταν πας σε ένα τέτοιο σχήμα νομίζω είναι ξεκάθαρη η θέση σου: είσαι το τρίτο όνομα, δεύτερο η Πάολα και πρώτος φυσικά ο Νότης. Τι ακριβώς λοιπόν περίμενες; Λες και ο Άρχοντας είναι κανένας παλαίμαχος που δεν μπορεί να πάρει πάνω του το σχήμα. Αστεία πράγματα. Με δεδομένο το άστρο του, το απύθμενο ρεπερτόριο του και την ερμηνευτική του δεινότητα θεωρώ ότι μέχρι το τέλος της καριέρας του θα είναι αυτός που θα κλείνει το πρόγραμμα και θα έχει τον περισσότερο χρόνο στην πίστα. Εσύ κύριε Παπαδόπουλε τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα για να αμφισβητήσεις αυτό το απλό πράγμα; Τράβα τώρα να κλαφτείς στη Μελέτη, ούτως ή άλλως τα γνωστά ή άγνωστα μιντιακά και όχι μόνο σαλιγκάρια είναι πάντα πρόθυμα να βγούνε από τις τρύπες τους για να χύσουν το φαρμάκι τους για αυτόν που τόσο φθονούν αλλά δεν μπορούν να γκρεμίσουν...

ΥΓ: Και πάνω στον επίλογο του σχολίου μου, σκάει το "Θέλω να σε ξαναδώ'' από το Λαικό εδώ στη Θεσσαλονίκη! Τι να του πείτε μωρέ, όλη σας η καριέρα ένα του τραγούδι δεν είστε...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

jdarmody έγραψε: Τρί Δεκ 18, 2018 8:39 pm
Μόνο όταν δεν πάω εγώ κάνει τέτοια προγράμματα.Τι μούντζα έχω φάει και πηγαίνω:
1)όταν βαριέται
2)οταν μας τσακίζει στα κοινωνικά
3)όταν βγάζει φωτογραφίες και με τον τελευταίο θαμώνα του μαγαζιού
4)και όταν υπάρχουν πάσης φύσεως τεχνικά προβλήματα

Είμαι γκαντέμης τέλος.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Tsachno21

ilias16 έγραψε: Τρί Δεκ 18, 2018 10:19 pm
jdarmody έγραψε: Τρί Δεκ 18, 2018 8:39 pm
Μόνο όταν δεν πάω εγώ κάνει τέτοια προγράμματα.Τι μούντζα έχω φάει και πηγαίνω:
1)όταν βαριέται
2)οταν μας τσακίζει στα κοινωνικά
3)όταν βγάζει φωτογραφίες και με τον τελευταίο θαμώνα του μαγαζιού
4)και όταν υπάρχουν πάσης φύσεως τεχνικά προβλήματα

Είμαι γκαντέμης τέλος.
Χαχαχαχα έκλαψα φίλε😂😂😂
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Για να δούμε τι θα πει ο Γιωργάκης σε λίγα λεπτά...
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Είπε ψέμα πως έχουν γνωριστει με τον Νότη κ μόλις τον ρώτησε η μελέτη εντυπώσεις δεν είχε τι να πει κ πως τον είδε για λίγο σε μια παρουσίαση δίσκου!!!! Σαν παιδάκι κανει
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

-Τι έχεις να πεις;
-Tίποτα πάμε σε άλλα ευχάριστα
Α ρε καραγκιόζη όλα για να βγεις λίγο στη δημοσιότητα
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Ο κάθε νοήμον άνθρωπος πιστεύω κατάλαβε οτι ο παπαδοπουλος ψεύδεται
Μόνο απο το ύφος του καταλαβαίνει κανεις οτι εχει πονηριά στα λεγόμενα του ρεζίλι εγινε
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Notis7Arxontas

Τον ειρωνεύτηκε κιόλας σε κάποια φαση τον Νότη.Ποιος;Ο Παπαδόπουλος.Αυτο με το ίσως επαλήθευονται όσα ακούγονται για τον Νότη με τρελαινει.Η αλήθεια πάντα λάμπει λέει.Ο Γιωργάκης λέει αυτό για τον ποιο ειλικρινή άνθρωπο στην Ελλάδα .Είμαι 100%σιγουρος ότι αν όντως ο Νότης του είχε κόψει το πρόγραμμα θα το παραδεχόταν γιατί αυτός ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του
Notis7Arxontas

Κατά φωνή.Μολις τώρα το εγραψα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Έπεσε στα μάτια πολλών απόψε ο συγκεκριμένος. Και ιδιαίτερα σε αυτών που δεν πιστεύουν τα γνωστά σάιτ που έγραφαν ότι πρόβαρε δεύτερο πρόγραμμα στο Γκάζι την Τρίτη, από την στιγμή που δεν έχει πατήσει ούτε μία φορά στο μαγαζί, το διάστημα που γίνονταν οι ετοιμασίες. Αυτών που είχαν ενημέρωση για το τι γινόταν στις πρόβες. Γελάνε όλοι αυτοί που έχουν συνεργαστεί εδώ και 30 χρόνια με τον Νότη και ποτέ κανείς δεν βγήκε να πει ότι δεν τηρήθηκε κάτι που είχε συμφωνηθεί εξαρχής. Μάλιστα, οι περισσότερες συνεργασίες γι' αυτό χάλαγαν επειδή από την αρχή έμπαιναν συγκεκριμένα δεδομένα και εφόσον δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος, δεν καρποφορούσαν και πηγαίναμε σε άλλα.

Υ.Γ. Ολοι ήταν εκεί. Ο Νότης κάθε μέρα, η Πάολα ανα τακτά χρονικά διαστήματα είτε η ίδια είτε ο πρώην σύζυγος της που την εκπροσωπεί. Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες το ίδιο. Εκεί κάθε μέρα. Αυτός όχι! Θυμήθηκε το σχήμα 3 μέρες πριν την Πρεμιέρα. Ποιοι θα τον αποθεώσουν και θα αναπαράγουν αυτά που λέει? Μα φυσικά όλο αυτοί που πάντα είναι απέναντι στο Νότη, είτε μέσω τηλεοπτικών εκπομπων, είτε μέσω sites είτε στα social media ως κριτές των πάντων. Ξύδι σε σφηνάκια στα παιδιά και προχωράμε παρακάτω.

Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε και για την τσάμπα διαφήμιση στο σχήμα. :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Διαφήμιση σίγουρα έκανε γιατί αν δεν είχε γίνει κάποιο σκηνικό τα μέσα μαζικού επηρεασμού ούτε που θα ανέφεραν κάτι για το σχήμα χαχαχα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Notisking έγραψε: Τετ Δεκ 19, 2018 12:37 am Είπε ψέμα πως έχουν γνωριστει με τον Νότη κ μόλις τον ρώτησε η μελέτη εντυπώσεις δεν είχε τι να πει κ πως τον είδε για λίγο σε μια παρουσίαση δίσκου!!!! Σαν παιδάκι κανει
Εβγαλαν μαζι φωτογραφια αρα τον ξερει χρονια. :lol:
Notorious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notorious »

Η πραγματικότητα είναι μία και φάνηκε ξανά. Ο Νότης πουλάει με κάθε τρόπο, γίνονται εκπομπές επί εκπομπών για αυτόν αλλά χωρίς αυτόν, πάνελ, συζητήσεις, αποκτούν τριτοτέταρτα ονόματα, στοιχουργοί και συνθέτες λίγα λεπτά ακόμα δημοσιότητας, ο καθένας λέει τον πόνο του, την ώρα που ο Νότης συνεχίζει ακάθεκτος και ατάραχος να κάνει sold out εντός και εκτός Ελλάδας. Σε κάθε περίπτωση ο φίλτατος Παπαδόπουλος είπε, ότι το deal έγινε με την επιχείρηση και την Πάολα...Οπότε ας ρωτήσει αυτούς που πρέπει..Και δεν συνεπάγεται γνωριμία μία φωτογραφία με τον Νότη..
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Απάντηση