Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Παντως ποσο εξοργιστικο ειναι αν το σκεφτει κανεις οτι ενω ειναι ο μονος που μπορεις να ανεβεις στην πιστα οποτε θες(γιατι και οσοι αφηνουν,αφηνουν μονο στο δευτερο προγραμμα) ταυτοχρονα ειναι και ο μονος για τον οποιο λενε οτι δεν αφηνει τον κοσμο να ανεβει να χορεψει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Έτσι ακριβώς είναι..... Εδώ κ 25 χρόνια εχω γυρίσει όλα τα μπουζούκια κ πάντα ήταν ο πιο φιλικός κ άνετος με τον κόσμο.... Μεγάλη αδικία να κυκλοφορούν κάποιοι ότι είναι απόμακρος κτλ!!!
-
https://www.ifpi.gr/charts_el.html
Νο8 αυτήν την εβδομαδα
Νο8 αυτήν την εβδομαδα
Καλησπέρα φίλοι, μόλις έριξα μια ακρόαση σε ένα ακόμη πολύ ωραίο βίντεο που ανέβασε πριν τρεις μέρες η σελίδα μια Ζωή Notis Sfakianakis. Είναι καθαρά ηχητικό ντοκουμέντο, διάρκειας περίπου 1:30 ώρας, live από πρόσφατες εμφανίσεις του Άρχοντα στο Γκάζι. Πολύ καλή επιλογή και βρήκα τι θα "παίξω'' στην Πρωτοχρονιά πάνω. Κάτι κλάσεις ανώτερο από το πανηγυράκι που θα στήσει πάλι ο γνωστός τηλεδιασκεδαστής (λέμε τώρα...)
ΥΓ: Κάτι άσχετο: πήρατε γραμμή ότι μία ΜΚΟ έκανε μήνυση στον κατά τα άλλα αριστερό Ζουγανέλη επειδή τσακώθηκε με έναν λαθρομετανάστη, καθώς ο τελευταίος πέταξε τη χωριάτικη που του προσέφερε δωρεάν ο Ζούγα ζητώντας έδεσμα της πατρίδας του. Ο Ζούγα τα πήρε και δήλωσε ότι δεν ανέχεται την έλλειψη σεβασμού από αυτούς που φιλοξενούνται και ευεργετούνται. Σημείωσε επίσης ότι οι Έλληνες μετανάστες ουδεμία σχέση έχουν με αυτούς που σήμερα καταφθάνουν στην πατρίδα μας. Πολλοί με τα σχόλια τους πήραν θέση υπέρ του Ζουγανέλη. Αναρωτιέμαι απλώς αν ο δικός μας έκανε κάποια παρόμοια τοποθέτηση τι θα ακούγαμε. Μάλλον θα είχαν ήδη βάλει μπροστά την κιμαδομηχανή... Αλλά τώρα που και άτομα ιδεολογικά εγγύτερα στην καθεστηκυία τάξη διατυπώνουν επιφυλάξεις για αυτό που συμβαίνει σήμερα στη χώρα μας διαπιστώνω μια αμηχανία...
Καλή χρονιά να έχουμε παλιόπαιδα, με υγεία για όλους και φυσικά ακολουθώντας τον καλλιτέχνη που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο!
ΥΓ: Κάτι άσχετο: πήρατε γραμμή ότι μία ΜΚΟ έκανε μήνυση στον κατά τα άλλα αριστερό Ζουγανέλη επειδή τσακώθηκε με έναν λαθρομετανάστη, καθώς ο τελευταίος πέταξε τη χωριάτικη που του προσέφερε δωρεάν ο Ζούγα ζητώντας έδεσμα της πατρίδας του. Ο Ζούγα τα πήρε και δήλωσε ότι δεν ανέχεται την έλλειψη σεβασμού από αυτούς που φιλοξενούνται και ευεργετούνται. Σημείωσε επίσης ότι οι Έλληνες μετανάστες ουδεμία σχέση έχουν με αυτούς που σήμερα καταφθάνουν στην πατρίδα μας. Πολλοί με τα σχόλια τους πήραν θέση υπέρ του Ζουγανέλη. Αναρωτιέμαι απλώς αν ο δικός μας έκανε κάποια παρόμοια τοποθέτηση τι θα ακούγαμε. Μάλλον θα είχαν ήδη βάλει μπροστά την κιμαδομηχανή... Αλλά τώρα που και άτομα ιδεολογικά εγγύτερα στην καθεστηκυία τάξη διατυπώνουν επιφυλάξεις για αυτό που συμβαίνει σήμερα στη χώρα μας διαπιστώνω μια αμηχανία...
Καλή χρονιά να έχουμε παλιόπαιδα, με υγεία για όλους και φυσικά ακολουθώντας τον καλλιτέχνη που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο!
- Scorpion86
Στο θέμα των μεταναστών και με τον Νότη ήταν η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, άλλωστε αμα ανατρέξει κανείς στις αναρτήσεις των σαιτ τα 9 στα 10 σχόλια έκραζαν τα σαιτ που έπαιρναν θέση κατά του Νότη και υπέρ των λαθρομεταναστών. Ειδικά κάτι γκαζέτες και κάτι σπορ24 αναγκάζονταν να διαγράφουν σχόλια για να φαίνεται μία ισορροπια. Όπως και στο θέμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και το εάν πρέπει να υιοθετούν παιδιά. Αντίστοιχες απόψεις είχαν κι άλλοι σε αυτό όπως π.χ. ο Μπέζος.
Υ.Γ. Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία!
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Αυτό που έκαναν τα μέσα και ειδικά αυτά που λες ήταν το ότι προσπαθούσαν να περάσουν στον κόσμο ότι ο Νοτης τα λέει αυτά για όλους τους μετανάστες ενώ αυτός τα έλεγε μόνο για τους λαθρομετανάστες... Ότι να ναι...Scorpion86 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 31, 2018 9:12 pm Στο θέμα των μεταναστών και με τον Νότη ήταν η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, άλλωστε αμα ανατρέξει κανείς στις αναρτήσεις των σαιτ τα 9 στα 10 σχόλια έκραζαν τα σαιτ που έπαιρναν θέση κατά του Νότη και υπέρ των λαθρομεταναστών. Ειδικά κάτι γκαζέτες και κάτι σπορ24 αναγκάζονταν να διαγράφουν σχόλια για να φαίνεται μία ισορροπια.
Υ.Γ Καλή Χρονιά σε όλους!!
-
250€/4 είναι η κανονική τιμή στην πρώτη σειρά όλες τις μέρες, αν το αύξησε είναι το θέμα.S_Mesogeios έγραψε: ↑Παρ Δεκ 28, 2018 11:12 am 300 ευρώ η φιάλη γιορτινος μποναμάς για 24-25/12 και πιθανολογώ 31/1 οι καναπέδες μπροστά από 250 ανά 4 άτομα... Χρόνια νομίζω είχε να βάλει νταμπλ ντοτ
Εδώ το Fever πέρσι ζήταγε τις 2 Παραμονές 130€ στο κεφάλι στην πρώτη σειρά δηλ 520€ πήγαινε το 4αρι απίστευτο και 110€/κεφάλι στα πιο πίσω. Έχει θυμώσει ο Νότης τότε αλλά δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει και ίσχυαν αυτές οι τιμές .
Υ.Γ. Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- S_Mesogeios
Καλή χρονιά με υγεία,ναι το αυξήσανε 50 ευρώ ανήμερα Χριστούγεννα και καπόυ διάβασα τιμές για σήμερα ότι μπροστινό καναπέδες πάει στα 350 δηλαδή 100 αύξηση... Πολλά....
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Χρόνια πολλά καλή χρονιά παλιόπαιδα!!!
Για άλλη μια φορά ο Τζαβέλλας εκφράζει τα φιλοΝοτικά του αισθήματα.Ακόμα και ο τρόπος της ερώτησης μας δείχνει ότι η απάντηση ήταν αναμενόμενη.
http://www.gazzetta.gr/specials/1308333 ... i-tzavella
Για άλλη μια φορά ο Τζαβέλλας εκφράζει τα φιλοΝοτικά του αισθήματα.Ακόμα και ο τρόπος της ερώτησης μας δείχνει ότι η απάντηση ήταν αναμενόμενη.

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Αν και σαν παίχτης δεν μου άρεσε ποτέ πολύ ίσως και το ότι έχει παίξει σε αντίπαλες ομάδες από την δική μου να έχει παίξει ρόλο αλλά και από αυτή την συντευξη και γενικά στο ινσταγκραμ που τον ακολουθώ φαίνεται ότι είναι ένας πολύ ωραίος τύπος με σωστές απόψεις γύρω από το Ποδόσφαιρο και την ζωή γενικότερα..ilias16 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 02, 2019 1:33 pm Χρόνια πολλά καλή χρονιά παλιόπαιδα!!!
Για άλλη μια φορά ο Τζαβέλλας εκφράζει τα φιλοΝοτικά του αισθήματα.Ακόμα και ο τρόπος της ερώτησης μας δείχνει ότι η απάντηση ήταν αναμενόμενη.![]()
Άρχοντας
Στιγμιότυπο από την αλλαγή του χρόνου στο Gazi Live

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notisking την Πέμ Ιαν 03, 2019 8:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εποχές Ρεξ!
Επίσης εξαιρετικό βίντεο, έτοιμο για το κλιπ! Τσάμπα πετάνε λεφτά!

Επίσης εξαιρετικό βίντεο, έτοιμο για το κλιπ! Τσάμπα πετάνε λεφτά!

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Κοίτα να δεις τελικά που ο Νότης αφήνει τον κόσμο να ανέβει στην πίστα... Κι εγώ που είχα ακούσει το αντίθετο

Πέρα από την πλάκα, πράγματι συγκινητικός ο παλμός με τον κόσμο και όντως θυμίζει τις χρυσές εποχές του ΡΕΞ! Και είναι ένας παλμός αληθινός, όχι σαν τον ντεμέκ ενθουσιασμό που επιδεικνύουν οι καλεσμένοι στον Παπαδόπουλο ακούγοντας τον Αργυρό, λες και είναι η μετενσάρκωση του Στράτου και του Μητροπάνου...
-
δεν μπορούμε να δούμε τα video σε αυτό το φόρουμ,είμαι μέλος σε πάρα πολλά και αντίστοιχο θέμα δεν έχω αντιμετωπίσει
Skorpios268 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 03, 2019 7:53 pm δεν μπορούμε να δούμε τα video σε αυτό το φόρουμ,είμαι μέλος σε πάρα πολλά και αντίστοιχο θέμα δεν έχω αντιμετωπίσει
Πείτε μου παρακαλώ αν μπαίνετε από κινητό ή από laptop.
Life is a RollerCoaster...
Από κινητό πάντως δεν φαίνεται κανένα βιντεο
Τα μηνύματα θα μεταφερθούν στον διαχειριστή του φόρουμ.
Ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε.
Life is a RollerCoaster...
- SFAKattack10
Απο κινητο ουτε εγω μπορω να δω τα βιντεο με opera. Μπορω να τα δω μονο αν μπω με τον chrome.Skorpios268 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 03, 2019 7:53 pm δεν μπορούμε να δούμε τα video σε αυτό το φόρουμ,είμαι μέλος σε πάρα πολλά και αντίστοιχο θέμα δεν έχω αντιμετωπίσει