Κάπου είχα διαβάσει για 10 εμφανίσεις δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει..dimitris7sim έγραψε: ↑Δευ Απρ 01, 2019 8:49 pm Καλησπέρα παιδιά είμαι 18 χρονών και έχω τρομερό 'κόλλημα' με τον Νοτη. Πρωτη φοτα γράφω και παρακολουθώ το forum καθημερινά. Το Σάββατο που πήγα στο vogue ήταν απίστευτα και ο Νότης σαν φωνή και διάθεση αλλα και ο κοσμος ( για Παρασκευή δεν ξέρω) το μαγαζι ηταν γεμάτο και δεν υπήρχε άδειο τραπεζι. Αυτο που παρατήρησα σε σχεση με το 2017 οταν ηταν με τον καρρα ειναι οτι εκανε πολυ πιο ωραίο πρόγραμμα φέτος καθως σε ξεσήκωνε απο την αρχη που μετα το καμία και το γυφτισσα μέρα ειπε παράλληλα και παει λέγοντας. Επίσης το Σάββατο δεν είπε και τραγούδια που νομιζω λεει καθε φορα που εμφανίζεται οπως ηταν τρελός η στελλα η σμυρνια ολα τα σ'αγαπω αλλα και τα γενέθλια και το μα εγω ειμαι Έλληνας (έκατσα μεχρι το τέλος) . Μπορεί να μην εχω ζήσει τις 'χρυσές εποχες' του αλλα ηταν απλα απολαυστικός και μου το ειπε και η παρέα μου που δεν τους αρέσει τοσο ο νοτης και ακούνε τυπου αργυρο και τέτοια. Εγω πιστεύω μέχρι να σταματήσει να τραγουδάει θα ειναι απολαυστικός.
Ξέρει κανείς μέχρι ποτε θα κάτσει; Γιατί θελω να ξαναπάω. Θα κάτσει μέχρι το Σκ του Πάσχα;
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Μας έδειξε κανένα κανάλι τελικά;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Mixalisvolos
Πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις μια αφίσα χωρίς ιδιαίτερο κόπο
- E-Notikos7
Tην έχει φτιάξει ένα παιδί από το φαν κλαμπ (notissfakianakis.eu) ο Χρήστος που είναι από Θεσσαλονίκη και έχει ένα διαδικτυακό σταθμό που παίζει μουσική.Mixalisvolos έγραψε: ↑Δευ Απρ 01, 2019 11:01 pm
Πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις μια αφίσα χωρίς ιδιαίτερο κόπο
https://www.tralala.gr/αποθεωτική-πρεμι ... iiMN0csbAo
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο και απ'το Vogue ο μετρ...

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
-
https://nassosblog.gr/2019/04/02/το-πού ... φακιανάκη/
Πόσο μ@@@ς είσαι ρε Νασσο
- E-Notikos7
Καλό θα ήταν να μην αναπαράγουμε εδώ μέσα την κάθε παπαριά που γράφει ο κάθε κομπλεξικός που έχει μία στήλη σε ένα σαιτ. Εκτός αν σας αρέσει να μας ανεβάζετε την πίεση.
Τελικα φαινεται οτι οντως την "νεα" βαση την χρησιμοποιει. Σεβομαι το κοπο των παιδιων που την φτιαξανε αλλα ποσο κακη ιδεα να βαλουν τη περικεφαλαια επανω στη βαση. Προβλεπω ακομα κι αυτο να γινετε θεμα στα σαιτ καποια στιγμη.
Βασικά νομίζω ότι ήθελαν να το σετάρουν με το δαχτυλίδι που φοράει φέτος ο Νότης, μια περικεφαλαία δηλαδή.
-
μετά το Παράλληλα που είχε συγκεντρώσει όταν κατέβηκε 5.500.000 views και το τι του λες και τι σου λέει κατέβηκε σήμερα αφού σταμάτησε ο λογαριασμός του χρήστη που το είχε ανεβάσει και έτσι χάθηκαν 1.300.000 views.Και αυτά είναι 2 χαρακτηριστικά παραδείγματα, μπορεί να υπάρχουν και άλλα που έπεσαν αλλά να μην τα είχα προσέξει.
Α ρε Άρχοντα τι να σου πουν οι Γουμενίδηδες...
Μόνο εγώ τον ακούω ένα σκαλί πάνω φωνητικά σε σχέση με τις εμφανίσεις στο Γκάζι;;;
Αυτό θα έλεγα κι εγώ Ηλία. Ειδικά άμα τον ακούσεις στο Φως μου είναι αψεγάδιαστη η ερμηνεία. Κρατώ μόνο μια επιφύλαξη γιατί και τις πρώτες εμφανίσεις στο Γκάζι ήταν σε υψηλό επίπεδο (βλ. Ερωτικό).
Γενικότερα εδώ και 2 χρονιές ακούμε καλύτερο ήχο στα live. O βλάχος είναι και φέτος;;
Βρήκαμε και κάπου που να είναι καλός.

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Σαν σεναριο παντως(ασχετα με τον ερειστικο και ηλιθιο τροπο γραφης) ακουγεται ρεαλιστικο.Σκορπιον,johnytzitzi ενημερωστε αν ισχυει.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Απρ 02, 2019 3:26 pm https://nassosblog.gr/2019/04/02/το-πού ... φακιανάκη/
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Το συγκεκριμένο που το είπε και το διήμερο της πρεμιέρας στο Γκάζι δεν το είχε ερμηνεύσει και πολύ καλά κατά την γνώμη μου κι ας ήταν φρέσκος φωνητικά...γενικά είδα και τα βίντεο με τις μπαλάντες
που είπε,ακούγονται ξεκάθαρα οι κορώνες στα σημεία που υπάρχουν.Γενικά φαίνεται ότι είχε ανάσες και έβγαινε κανονικά η φωνή...
-
Φίλε Νίκο αυτα που έγραψε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μπορεί να ισχύουν αυτό που με εκνεύρισε απίστευτα είναι αυτό που λέει στο τελος ότι το λες και πούλημα της Καίτης στον Νότη.Ασε μας ρε Νασο παλικάρι ψάχνεις αφορμή για να κραξεις τον Νότηnikosp έγραψε: ↑Τρί Απρ 02, 2019 11:30 pmΣαν σεναριο παντως(ασχετα με τον ερειστικο και ηλιθιο τροπο γραφης) ακουγεται ρεαλιστικο.Σκορπιον,johnytzitzi ενημερωστε αν ισχυει.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Απρ 02, 2019 3:26 pm https://nassosblog.gr/2019/04/02/το-πού ... φακιανάκη/
Καλα ναι αυτο ισχυει ο τυπος ειναι απιστευτα κομπλεξικος.Εγω στην πληροφορια αυτη καθεαυτη αναφερθηκα που ακουγεται ρεαλιστικη.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Απρ 02, 2019 11:52 pmΦίλε Νίκο αυτα που έγραψε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μπορεί να ισχύουν αυτό που με εκνεύρισε απίστευτα είναι αυτό που λέει στο τελος ότι το λες και πούλημα της Καίτης στον Νότη.Ασε μας ρε Νασο παλικάρι ψάχνεις αφορμή για να κραξεις τον Νότηnikosp έγραψε: ↑Τρί Απρ 02, 2019 11:30 pmΣαν σεναριο παντως(ασχετα με τον ερειστικο και ηλιθιο τροπο γραφης) ακουγεται ρεαλιστικο.Σκορπιον,johnytzitzi ενημερωστε αν ισχυει.Notis7Arxontas έγραψε: ↑Τρί Απρ 02, 2019 3:26 pm https://nassosblog.gr/2019/04/02/το-πού ... φακιανάκη/
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- E-Notikos7
Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά χθες ή προχθές έγραψαν τα παιδια του φαν κλαμπ στο φόρουμ τους ότι θα συμμετάσχει κανονικά ο Νότης στην συναυλία προς τιμήν του Χρυσοβέργη και μάλιστα πόσταραν και την εκδήλωση που έχει φτιαχθεί όπου δηλώνεις αν θα πας ή αν ενδιαφέρεσαι. Στις ώρες γράφει από τις 20:00 μέχρι τις 00:05 θα ειναι.
Ανακοινώθηκε σήμερα και ο άνθρωπος που θα σκηνοθετήσει το όλο πρόγραμμα.
Ανακοινώθηκε σήμερα και ο άνθρωπος που θα σκηνοθετήσει το όλο πρόγραμμα.
- E-Notikos7
Στα ντραμς οπως γινόταν στο Γκάζι.