Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Μαλλον κατι σαν εκπροσωπος τυπου του μαγαζιου θα ειναι ο Νασος δεν εξηγειται αλλιως.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Παιδιά στην πρεμιέρα με ποιο τραγούδι έκλεισε το πρόγραμμα? Αναφέρομαι σε αυτό που λέει μετά την παρουσίαση συντελεστών, που μέχρι πέρσι ηταν το προξενιό
Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
-
Με το Προξενιό έκλεισε το Σάββατο. Κλασικά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Βόλτα στα στενά ...
- SFAKattack10
Πριν λίγο έπαιξε διαφήμιση για το σχήμα στον Αντ1
Και στον alpha έπαιξε το διαφημιστικό μετά το δελτίο ειδήσεων.
Και στον alpha έπαιξε το διαφημιστικό μετά το δελτίο ειδήσεων.
-
Από όσο ξέρω πάνω σε αυτή την εκτέλεση πάτησε ο μάεστρος:SFAKattack10 έγραψε: ↑Τρί Δεκ 10, 2019 3:30 am
Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το τραγουδι που λεει η τραγουδιστρια στο δευτερο προγραμμα πριν βγει ο Νοτης.
Επίσης χρησιμοποιήθηκε θέμα και από το παρακάτω αν παρατηρήσετε, τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
Φοβερός ο Νότης παιδιά φωνητικά απόψε
Απο προγραμμα τι λεει; κοσμο;
-
Είπε το κι αν με βρεις το ταξίδεψε με και να μην χαράξει για της εκπλήξεις .
Από κόσμο τώρα αρκετά τραπέζια άδεια και πανό και κάτω
Από κόσμο τώρα αρκετά τραπέζια άδεια και πανό και κάτω
Επιτέλους επανήλθε ο Νότης παιδιά...τουλάχιστον κάνει ωραίο πρώτο πρόγραμμα πια... όσο για τον κόσμο και τα sold outπου έγραφαν κάποιοι συντελεστές του... αρκετά άδειος εξώστης...και κάτω είδα μπροστινά τραπέζια άδεια...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
[flash=][url][/url][/flash]
Παιδιά κακά τα ψέματα
Παιδιά κακά τα ψέματα οι Παρασκευές πλέον είναι πολύ δύσκολες μέρες.. Δεν βγαίνει ο κόσμος εύκολα.. Αν δεν βοηθήσει το μαγαζί (όπως έκανε πολύ καλά πέρυσι στο Γκάζι) τις Παρασκευές sold out δεν θα υπάρχουν.. Και δεν είναι θέμα του Νοτη και του Γονιδη.. Νομίζω παντού γίνεται.. Ειδικά τώρα που η νεολαία(που βγαίνει πιο συχνά) προτιμά τα κλαμπ και όχι τα μπουζούκια..
- Scorpion86
Καλά δεν ξέρω πολλά μαγαζιά να βαζουν 1.400 άτομα Παρασκευή. Σήμερα θα είναι sold out για παράδειγμα. Γενικά Παρασκευές είναι δύσκολες μέρες και ακόμα περισσότερο τέτοιο μήνα που οι υποχρεώσεις είναι πολλές για τον κόσμο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Φανταστείτε τι θα γίνεται μετά τις γιορτές. Θεωρώ ότι είναι σωστή η παρατήρηση σου για τη νεολαία. Βέβαια και το κοινό Νότη-Γονίδη δεν είναι ηλικιακά ομάδα που ξημεροβραδιάζεται στα μπουζούκια. Είναι και πολλά τα καλά σχήματα φέτος.Tsachno21 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 14, 2019 12:12 pm Παιδιά κακά τα ψέματα οι Παρασκευές πλέον είναι πολύ δύσκολες μέρες.. Δεν βγαίνει ο κόσμος εύκολα.. Αν δεν βοηθήσει το μαγαζί (όπως έκανε πολύ καλά πέρυσι στο Γκάζι) τις Παρασκευές sold out δεν θα υπάρχουν.. Και δεν είναι θέμα του Νοτη και του Γονιδη.. Νομίζω παντού γίνεται.. Ειδικά τώρα που η νεολαία(που βγαίνει πιο συχνά) προτιμά τα κλαμπ και όχι τα μπουζούκια..
Πάντως μην γινόμαστε υπερβολικοί, για όλους είναι δύσκολες οι Παρασκευές, αν το μαγαζί δεν σπρώξει σωστά το πράγμα. Μου δίνει την εντύπωση ο επιχειρηματίας ότι το άφησε στην τύχη του αρχικά, έχοντας πίστη προφανώς στη δυναμική των δυο καλλιτεχνών. Τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να σπρώχνουν το σχήμα με διαφημίσεις, φερέφωνα κλπ. Μεταξύ μας πάντως βλέπουμε και πρεμιέρες άλλων που μοιάζουν με παιδικά πάρτυ..
Επίσης για κάποιον που πηγαίνει πρώτη φορά μια χαρά προγραμμα κάνει ο Νότης. Έχουμε περάσει κι εποχές που ακούγαμε 45 λεπτά κοινωνικά στο α’ προγραμμα..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΗ..ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΕΜΑΤΟ..
- Scorpion86
Αν δεν κανω λάθος η φωτογραφία είναι από την πρεμιέρα και η συγκεκριμένη ανέβηκε χθες στο Facebook γύρω στις 01:00, ώρα που δεν δικαιολογεί τόσο κόσμο στην πίστα εκτος αν αποφάσισε όλος ο κόσμος να ανεβεί να χορέψει την ώρα των Rec. Ασε που φαίνεται ο Νότης στο αναβατόριο. Από το δεύτερο πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι.
Γενικά δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε τόση σημασία. Μια χαρά είναι να έχεις πληρότητα 80% τις Παρασκευές και να κάνεις sold out τα Σάββατα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μεγάλη πίστα που παίρνει 1.700-1.800 άτομα. Περάσαν οι εποχές που τα μαγαζιά έκαναν 4-5 μήνες σεζον και ο κόσμος έβγαινε κάθε βδομάδα δύο φορές. Πλέον τα μαγαζιά στοχεύουν το τρίμηνο και ότι κάτσει παραπάνω με χορούς εκδηλώσεις κλπ. Γι' αυτό και πολλοί τα τελευταία χρόνια επιλέγουν για χειμώνα την Θεσσαλονίκη (όπου ο κόσμος διασκεδάζει περισσότερο) και έρχονται στην Αθήνα τον Φλεβάρη για να πάνε με ζόρια μέχρι το Πάσχα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΜΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΔΕΙΑ..ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 1300 ΜΕ 1400 ΑΤΟΜΑ..Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 14, 2019 2:18 pmΑν δεν κανω λάθος η φωτογραφία είναι από την πρεμιέρα και η συγκεκριμένη ανέβηκε χθες στο Facebook γύρω στις 01:00, ώρα που δεν δικαιολογεί τόσο κόσμο στην πίστα εκτος αν αποφάσισε όλος ο κόσμος να ανεβεί να χορέψει την ώρα των Rec. Ασε που φαίνεται ο Νότης στο αναβατόριο. Από το δεύτερο πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι.
Γενικά δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε τόση σημασία. Μια χαρά είναι να έχεις πληρότητα 80% τις Παρασκευές και να κάνεις sold out τα Σάββατα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μεγάλη πίστα που παίρνει 1.700-1.800 άτομα. Περάσαν οι εποχές που τα μαγαζιά έκαναν 4-5 μήνες σεζον και ο κόσμος έβγαινε κάθε βδομάδα δύο φορές. Πλέον τα μαγαζιά στοχεύουν το τρίμηνο και ότι κάτσει παραπάνω με χορούς εκδηλώσεις κλπ. Γι' αυτό και πολλοί τα τελευταία χρόνια επιλέγουν για χειμώνα την Θεσσαλονίκη (όπου ο κόσμος διασκεδάζει περισσότερο) και έρχονται στην Αθήνα τον Φλεβάρη για να πάνε με ζόρια μέχρι το Πάσχα.