Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πολύ ωραίο το χθεσινό πρόγραμμα, φαίνεται ότι έχει ψιλό ανανεωθεί με βάση πέρσι. Από κόσμο, για Παρασκευή πριν τις γιορτές ήταν καλά. Κακά τα ψέματα δεν γίνεται τα μπουζούκια να έχουν την ίδια πληρότητα όπως παλιά, άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι διαλέγουν τα κλαμπ ως χώρους διασκέδασης.
... Καλύτερα να ανοίξει η Γη και μέσα της να μπω ...
-
Στο στην υγεία μας σήμερα είχε αφιέρωμα στον Γονίδη.Στο τέλος είπε ο Σπύρος ότι ο Σταματης θα είναι φέτος στον Βοτανικό με τον Σφακιανάκη.Καλεσμενος και ο Καρατζάς ο οποίος είπε 2-3 φορές ότι ο Σταματης είναι η μεγαλύτερη λαϊκή φωνη στην χώρα μας.Επισης ήταν Γιατράς,Δήμας, Ηλίας Φιλίππου.
Από χθες. Ο Νότης είχε πολλή όρεξη και το χορευτικό του πρόγραμμα ήταν ωραίο!
Στον Μπαλαμό δεν είχε τις φωτιές που είχε και στην πρεμιέρα. Την Παρασκευή ήταν με τις φωτιές;
Στον Μπαλαμό δεν είχε τις φωτιές που είχε και στην πρεμιέρα. Την Παρασκευή ήταν με τις φωτιές;
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Από κόσμο τι έλεγε το Σάββατο φίλε;
Όλα γεμάτα ήταν εκτός από 5-6 τραπέζια που είδα στον εξώστη πίσω. Εγώ πήγα και πιο αργά χθες. Δεν πήγα από την αρχή.
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε και εσείς
Μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει εντελώς την ερμηνεία του ο Νότης στις χαμηλές ερμηνεύει ξανά μελωδικά και θυμίζει τα παλιά δεν της κόβει απότομα της λέξεις όπως έκανε τα τελευταία χρόνια που έδινε έμφαση μόνο στις ψιλές
Τώρα δεν είμαι και κανένας μουσικός να ξέρω αλλά με αυτά που ακούω αυτό το συμπέρασμα έβγαλα εσείς τι λέτε ;
Μου φαίνεται ότι έχει αλλάξει εντελώς την ερμηνεία του ο Νότης στις χαμηλές ερμηνεύει ξανά μελωδικά και θυμίζει τα παλιά δεν της κόβει απότομα της λέξεις όπως έκανε τα τελευταία χρόνια που έδινε έμφαση μόνο στις ψιλές
Τώρα δεν είμαι και κανένας μουσικός να ξέρω αλλά με αυτά που ακούω αυτό το συμπέρασμα έβγαλα εσείς τι λέτε ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Επαυξάνω σε αυτό που λες το είχα αναφέρει και γω στην πρεμιέρα....αυτό συμβαίνει γιατί κάποια τραγούδια τα κράτησε εν τέλει μισό τόνο κάτω και πλέον μπορεί να τα πει πιο εύκολα...GiannisGr έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2019 11:00 pm Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε και εσείς
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Σε κάποιες ερμηνείες είναι απολαυστικός. Όπως επί παραδείγματι στο ''Με την πλάτη στον τοίχο''. Νομίζω αυτός είναι ο τόνος και οι μελωδίες που του ταιριάζουν.ilias16 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2019 11:31 pmΕπαυξάνω σε αυτό που λες το είχα αναφέρει και γω στην πρεμιέρα....αυτό συμβαίνει γιατί κάποια τραγούδια τα κράτησε εν τέλει μισό τόνο κάτω και πλέον μπορεί να τα πει πιο εύκολα...GiannisGr έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 15, 2019 11:00 pm Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε και εσείς
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
-
Το καλύτερο σημείο του Σαββάτου δεν ανέβηκε και δεν σχολιάστηκε. Ήταν που είπε ολόκληρο το Κουράγιο που θα βρω, που πάντα το έλεγε μισό.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Φίλε όντως. Και εγώ δυστυχώς δεν το έβγαλα γιατί πίστευα ότι δεν θα το πει ολόκληρο. Άκουσα το ρεφρέν στην αρχή που το λέει πάντα και μετά ξεκίνησε και το είπε όλο αλλά δεν το πρόλαβα δυστυχώςjohnytzitzi έγραψε: ↑Δευ Δεκ 16, 2019 11:56 am Το καλύτερο σημείο του Σαββάτου δεν ανέβηκε και δεν σχολιάστηκε. Ήταν που είπε ολόκληρο το Κουράγιο που θα βρω, που πάντα το έλεγε μισό.
- SFAKattack10
Μαρεσει που περιμεναμε να ειναι γεματες με πολιτικους οι εκπομπες του Χατζηνικολαου στο ενωπιος ενωπιω και δεν χωρουσε ο Νοτης, Στην επομενη εκπομπη θα εχει την Παολα.
Δεν νομιζω πως θα παει, ακομα κι αν του γινει προσκληση.
Κι αν δε θυμάσαι, δεν πειράζει...
Παιδιά τι πιστεύεται θα βγάλει κάποια στιγμή Ξανά ο Νότης live δίσκο ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
-
Ο Νότης φεύγοντας στο πρώτο πρόγραμμα είπε ακαπελα ένα καινούριο τραγούδι. Το έγραψε κανείς;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα