Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Spuros έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 30, 2020 4:04 am
Πλέον επίσημα και χρήστης :( πάει και αυτός .. ότι και να χεις στη προσωπική σου ζωή οταν έχεις μια τετοια πορεία και έχεις πει και κάνει τόσα και παριστάνεις τον ανθρωπιστη αλλά Είσαι αυτά που βρίζεις Είσαι ένα υποκριτικό ανθρωπάκι για το δηθεν και το χρήμα σαν όλους τους άλλους
σε ξεχώριζα τώρα όμως σε σιχάθηκα.... λυπάμαι αγαπούσα ... με αγάπη σε ότι κάνεις
Αν και δε βλέπω Αγάπη αλλά βούρκο ΣΠΥΡΟΣ
Τοση μεγαλη καψα ειχες και το εγραψες και εδω και στα group του FB?
Οπως σου απαντησαν και εδω και στο FB , τον δικασες πριν καν απολογηθει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Δευ Νοέμ 30, 2020 6:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υποκριτικό ανθρωπάκι ο Νότης, που τον σιχάθηκες?
Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει. Απλά αυτό, ως απάντηση σου.
Ο Νότης είναι άνθρωπος, όπως όλοι μας. Ο λόγος, που είναι στενοχωρημένος τελευταία είναι συγκεκριμένος και δεν μας αφορά, γιατί είναι προσωπικό του θέμα. Το θέμα είναι, ότι έχει το δικαίωμα και λάθη να κάνει και να σκάει από την στενοχώρια του. Άλλωστε δεν βγήκε ποτέ να παρακινήσει τον κόσμο να κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως τόσοι τράπερς.
Το λάθος είναι καθαρά επικοινωνιακό, που ανοίγει κόντρες με τα ΜΜΕ, ενώ θα μπορούσε απλά να τους την λέει με το γάντι. Πολύ απλά, βρήκαν ευκαιρία να τον εκδικηθούν και γι'αυτό δημοσιοποίησαν αμέσως το όνομά του. Έχετε εικόνα για το πόσοι καλλιτέχνες και παρουσιαστές έχουν πιαστεί με κόκα, και είτε δεν μαθεύτηκε ποτέ, είτε δεν αποκάλυψαν ποτέ τα ονόματα?
Όσοι αγαπάτε τον Νότη, στηρίξτε τον, γιατί κακό μόνο στον εαυτό του κάνει, κι αυτό είναι από την στενοχώρια του.
Νομίζω, εντωμεταξύ, ότι η δημοσιοποίηση του ονόματος, χωρίς να το έχουν ανακοινώσει οι αρχές, συνιστά αξιόποινη πράξη, που μπορεί να κυνηγήσει ο Νότης μας. Γενικά, πρέπει να βρεθούν σωστοί άνθρωποι να τον επηρεάσουν, για να ''μαζέψει'' λίγο και ατυχείς πολιτικές δηλώσεις, που τον έκαναν να φαίνεται και φιλοναζί, ενώ δεν είναι.
ΥΓ. Στηρίξτε, ΟΠΟΙΟΝ τολμά να πει την αλήθεια για το ξέσκισμα του από τα δημοσιογραφάκια (όπως ο Μουκίδης).
ΥΓ2. ΜΟΝΟ ΝΟΤΗΣ ΡΕ. Στα εύκολα και στα δύσκολα.
Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν δε θα θίξω κανέναν θα προσθέσω όμως αφού αναφέρω ξανά το προαναγγελθέντα εν συντομία σε μια φράση με ενα παράδειγμα
Οταν σου κάνει ο γείτονας παρατήρηση που τον ξέρεις μια ζωή για το δημοσιο παρκινγκ εξω απο το σπιτι οτι δηθεν του ανήκει η θεση στραβωνεις με την πάρτη του , του κρατάς μούτρα δεν πάει να πει ότι αυτό το παράδειγμα είναι το καλύτερο η παροιμίαζω τον ΝΟΤΗ με τον κακο γείτονα πολύ απλά προσπαθω να σας μεταφερω πως μια καλή συμπεριφορά και μια καλοπροαίρετη κουβέντα δεν αποτυπώνεται σε κανενός το μυαλό ενω αντίθετα ένα κακό νέο ή ένα κακό συμβάν χαράζεται στη μνήμη μας και δεν φεύγει ποτέ.
Εν ολίγοις πως ο Νότης και ο κάθε Νότης θα μου αλλάξει εμένα αυτή την εικόνα που μου έδωσε σήμερα?
Θα μου πείτε πολλοί ότι λόγω του συστήματος τον έδωσαν και πολλα αλλά επαναλαμβάνω
Δικαίωμα του να πίνει ή να μη πίνει
Κύριοι και κυρίες ξεκάθαρα τα πράγματα η πτώση της δόξας πάντα είναι ολέθρια, θα εκφράσω όμως το εξής δεν με πείραξε το συμβάν ..ξεκάθαρα με στεναχώρησε με πλήγωσε είναι πολύ πιο σημαντικό ρε παιδιά να στεναχωριέσαι από κάτι που συνέβη σε έναν άνθρωπο που ταυτίζεσαι μαζί του το οποίο σαν το ακούς σε θλίβει και τον μειώνει στα μάτια σου Ναι ο νοτης είναι ο νοτης έχει @@ που άλλοι δεν έχουν δεν έχει όμως το δικαίωμα να μην προστατεύει το τι θα βγει παρά έξω γιατι στεναχωρεί κόσμο ξεκάθαρη ή τοποθέτηση δεν τα χω με τον Νοτη τον καλλιτέχνη τα έχω με τον ΝΟΤΗ τον άνθρωπο αυτή την στιγμή γιατι με στεναχώρησε και δε μπορώ να δεχτώ ότι ο άνθρωπος που με βοήθησε να σταματήσω τα ναρκωτικά κάνει ναρκωτικά.
Καλημέρα παιδιά... Έχω να γράψω στο φόρουμ πάνω από 1 χρόνο, πρώτον λόγω φόρτου εργασίας και δεύτερον λόγω στασιμότητας τον τελευταίο 1 χρόνο δεν βρίσκω τον λόγο να αναπαράγουμε ξανά τα ίδια και τα ίδια, παρ' όλα αυτά όταν βρίσκω τον χρόνο σας παρακολουθώ. Σχετικά με την σύλληψη του Νότη να αναφέρουμε πως δεν υπάρχει ούτε ένας τραγουδιστής του βεληνεκούς του Νότη ο οποίος να μην οπλοφορεί για την προστασία του, οπλοφορούν όλα τα μεγάλα ονόματα. Όσο για την κόκα, από την εποχή του Στέλιου και του Στράτου μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει Έλληνας και ξένος τραγουδιστής ο οποίος να μην κάνει χρήση κόκας, όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι ανόητος. Τα τραγικά δεν είναι αυτά όμως, το τραγικό είναι πως έδωσαν στεγνά το όνομα του στην δημοσιότητα γιατί δεν είναι ένας συστημικός τραγουδιστής, αν ήταν συστημικός θα λέγανε γνωστός τραγουδιστής και ίσως να μην μαθαίναμε ποτέ ποιός ήταν. Έβλεπα το βράδυ το live του Θοδωρή Ρακιτζή που κάνει στο Youtube μαζί με την σύντροφο του και αναφέρθηκαν στο θέμα και χλεύαζαν τον Νότη και μου έκανε εντύπωση γιατί ο Ρακιτζής μέχρι πρόσφατα δήλωνε νοτικός. Αυτό που είπε χαρακτηριστικά είναι καλά είναι πολύ μεγάλος μ@λ@κ@ς ο άνθρωπος δεν εξηγείται αλλιώς που πάει δεν βλέπεις πως δεν κυκλοφορεί άνθρωπος έξω δεν το καταλαβαίνεις πως θα σε σταματήσουν και γελούσε και τον ειρωνευόταν με ατάκες τύπου και αυτό ρε πούστη μου σε βρήκε σε εσένα έτυχε πάλι και γέλαγε, αντί για την μάσκα πήρα το όπλο για προστασία κατά του κορονοϊού, έτρωγα κουραμπιέδες μέσα στο αμάξι και κάτι τέτοια και χασκογελούσαν. Μετά από αυτό το περιστατικό ίσως βρει ο Αρναούτογλου καμιά αφορμή να το ξανακαλέσει στην εκπομπή και εύχομαι να αρνηθεί να πάει ή σε οποιαδήποτε εκπομπή γιατί τα γεγονότα είναι σημαντικά και καλύτερα να μην τα αγγίζουμε γιατί πλέον δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα αλλά μια παγκόσμια δικτατορία που κρύβονται από πίσω μεγαλοεπιχειρηματίες κτλ. Μέχρι και ο πρωθυπουργός της χώρας μας είναι μια τρίχα από τα @@@ αυτωνών που κρύβονται πίσω από αυτή την κατάσταση που βιώνουμε. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα κανείς πια, βρισκόμαστε σε έναν φαύλο κύκλο σε ένα αδιέξοδο.
Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Βλέπω τηλεόραση και ναι... Πέρα από τον πόλεμο ξέρετε τι βλέπω;; θέλουν να κάνουν τους Νοτικους να τον κάνουν πέρα.. Όχι κύριοι.. . Αλλά μέχρι. Ενός σημείου. Μα γίνετε να μας κάνουν να μην τον αγαπάμε; Είναι δυνατόν; Σιγά το πράγμα. Το τσιγάρο που καπνίζω έχει χιλιάδες καρκίνους, πρέπει να με μαλωσετε που το καπνίζω; Α ρε Νότη πόσο δύσκολο είναι τελικά να είσαι απέναντι.. Γιατί έρχονται πάντα στην δύσκολη (εκεί μόνο μπορουν) και χτυπάνε άτιμα, αδερφιστικα, πουστικα. ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΜΟΥ ΞΑΝΆ. ΝΟΤΗ ΚΡΆΤΑ ΓΕΡΑ
Στήριξη όλοι σε λεμπηδακι ο οποίος βγήκε στην καινούργιου και στήριξε τον νοτη μας. ΜΠΡΆΒΟ. Από κάτι άσχημο βγαίνουν πολλά καλά. Βγαίνουν άνθρωποι που σε νοιάζονται... Και θα δουν πολλά τα μάτια μας. Βγήκε και ο κούγιας ο δικηγόρος του και είπε το θέμα είναι οι συνθήκες σύλληψης
Και συγνώμη που σας ζαλίζω με συνεχόμενες δημοσιεύσεις, αλλά δεν μπορώ ρε παιδί μου άλλο, να τον περιμένουν στην γωνία επειδή δεν είναι δικός τους. Και δεν υποστηρίζω τον ΝΌΤΗ μας, υποστηρίζω εμένα που τον αγαπώ, γιατί ξέρω τους λόγους που τον αγαπώ και προσπαθούν να με βγάλουν ψεύτη. Όχι ρε φίλε δεν είμαι ψεύτης, όλοι αυτοι είναι ψεύτες, που τόσα χρόνια μας τρώνε την ψυχή για την αλήθεια, όποιος και αν την λέει και είναι τοοοοοσοοο λαμογια..
Και αν του την φύτεψαν μέσα στο αμάξι;; Όπως τον απείλησαν παλιά όπως είχε πει και σε συνέντευξη με το απειλητικό μυνημα που έλαβε, ότι το σπίτι του στην Κω, είναι πολύ καλό και δενδροφυτευσεις..... Μαζί σου παλικάρι μου, πρώτη φορά είναι που θέλουν να σε φάνε;;
Το θέμα ναρκωτικών ειναι καθαρά δικό του θέμα,απλώς "χτυπάει" ασχημα οπως και να το κανουμε,παντως η εικονα αυτη με τις χειροπεδες με στιγματισε ασχημα....
Είχα πει στον εαυτό μου να μην σχολιάσω ξανά στο φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι το τήρησα για 6-7 μήνες. Ας κάνω μία τελευταία εξαίρεση, αφού οι εξελίξεις που έχουν προκύψει είναι τρομακτικές και ανησυχητικές, σε βαθμό να αναρωτιέσαι σε τι χώρα ζεις. Σε τι κοινωνία.
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Έκαναν "τυπικό έλεγχο" (και καλά) για sms στον Νότη, τους εδειξε το sms και αντί να λήξει εκεί το θέμα και να ελέγξουν τον επόμενο, ζητάνε εξονυχιστικό έλεγχο. Αυτός ο εξονυχιστικός έλεγχος έγινε για ποιο λόγο? Εχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο και έπρεπε να γίνει? Είναι πρώην εγκληματίας και πρέπει να τον ελέγξουν? Οχι, τίποτα απο όλα αυτά. Απλά τους έχει κάνει ζημιά χρόνια τώρα με τις απόψεις του, και επειδή δεν είναι "δικός τους", του "συστήματος τους", βρήκαν ευκαιρία να τον ξεσκίσουν. Κάνει μπαμ όλο αυτό.
Οποιοσδήποτε άλλος να ήταν, θα είχαν ολοκληρώσει στον τυπικό έλεγχο για sms και θα του έλεγαν καλο βράδυ. Πιθανόν να έπαιρναν και κάποιο αυτόγραφο. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση ήταν ο Νότης. Οπότε βρήκαμε το θύμα. Η εικόνα με τις χειροπέδες που οδηγείται στον Εισαγγελέα σαν "εγκληματίας" όταν πραγματικοί εγκληματίες είναι έξω και κάποιοι έχουν και εξέχουσες θέσεις στην κοινωνία μας, είναι ένα ακόμα δείγμα του φασισμού που ζούμε και της "Δημοκρατίας" όπως την αντιλαμβάνονται ορισμένοι.
Και όλα αυτά για ένα όπλο που έχει χρόνια και απλά δεν ανανεώθηκε η άδεια εδώ και 8 μηνες, συν 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης. Όταν μάλιστα όλο αυτό το σκηνικό οργανώνεται και τηλεοπτικά από 15 κάμερες ώστε να έχουν το πλάνο του "εγκληματία Νότη", με τις χειροπέδες, είναι πιστεύω το τελευταίο επεισόδιο του πολέμου που του ξεκίνησαν χρόνια πριν. Δεν μένει πλέον κάτι άλλο για να κάνουν, ώστε να τον στιγματίσουν καλλιτεχνικά αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο.
Μένει να φανεί αν θα είναι και το φινάλε, οι τίτλοι τέλους του καλλιτέχνη μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρει την δύναμη να επιστρέψει, όποτε αυτό είναι εφικτό λόγω του κορονοιού. Ούτε θα τον δικάσω ούτε θα τον κρίνω. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή και ακόμα και να ήταν δεν ξέρω τι συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο του καλλιτέχνη, ώστε να αρχίσει πάλι το τσιγάρο (έστω και ηλεκτρονικό) και τυχόν άλλες καταχρήσεις που κακό κάνουν στον ίδιο και που δεν αφορούν κανέναν άλλον, πέραν από τον ίδιο. Πόσο μάλλον να γίνεται όλο αυτό τηλεοπτικό σόου και τροφή για ξέσκισμα από τον κάθε καναπεδάτο και το αιμοδιψή κοινό των σόσιαλ μίντια.
Αυτά από μένα και μάλλον το τελευταίο μου σχόλιο σε αυτό το φόρουμ.
Καλή συνέχεια και προσοχή σε όλους.
Ο κίνδυνος είναι έξω...είναι πραγματικός...
"Η ζωή μου βιτρίνα σπασμένη
σ' ένα ψέμα στην άμμο κτισμένη...
Πάντα είχα το δύσκολο ρόλο
να χτυπάει και ν'αντέχω στον πόνο...
Scorpion86 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 30, 2020 2:14 pm
Είχα πει στον εαυτό μου να μην σχολιάσω ξανά στο φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι το τήρησα για 6-7 μήνες. Ας κάνω μία τελευταία εξαίρεση, αφού οι εξελίξεις που έχουν προκύψει είναι τρομακτικές και ανησυχητικές, σε βαθμό να αναρωτιέσαι σε τι χώρα ζεις. Σε τι κοινωνία.
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Έκαναν "τυπικό έλεγχο" (και καλά) για sms στον Νότη, τους εδειξε το sms και αντί να λήξει εκεί το θέμα και να ελέγξουν τον επόμενο, ζητάνε εξονυχιστικό έλεγχο. Αυτός ο εξονυχιστικός έλεγχος έγινε για ποιο λόγο? Εχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο και έπρεπε να γίνει? Είναι πρώην εγκληματίας και πρέπει να τον ελέγξουν? Οχι, τίποτα απο όλα αυτά. Απλά τους έχει κάνει ζημιά χρόνια τώρα με τις απόψεις του, και επειδή δεν είναι "δικός τους", του "συστήματος τους", βρήκαν ευκαιρία να τον ξεσκίσουν. Κάνει μπαμ όλο αυτό.
Οποιοσδήποτε άλλος να ήταν, θα είχαν ολοκληρώσει στον τυπικό έλεγχο για sms και θα του έλεγαν καλο βράδυ. Πιθανόν να έπαιρναν και κάποιο αυτόγραφο. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση ήταν ο Νότης. Οπότε βρήκαμε το θύμα. Η εικόνα με τις χειροπέδες που οδηγείται στον Εισαγγελέα σαν "εγκληματίας" όταν πραγματικοί εγκληματίες είναι έξω και κάποιοι έχουν και εξέχουσες θέσεις στην κοινωνία μας, είναι ένα ακόμα δείγμα του φασισμού που ζούμε και της "Δημοκρατίας" όπως την αντιλαμβάνονται ορισμένοι.
Και όλα αυτά για ένα όπλο που έχει χρόνια και απλά δεν ανανεώθηκε η άδεια εδώ και 8 μηνες, συν 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης. Όταν μάλιστα όλο αυτό το σκηνικό οργανώνεται και τηλεοπτικά από 15 κάμερες ώστε να έχουν το πλάνο του "εγκληματία Νότη", με τις χειροπέδες, είναι πιστεύω το τελευταίο επεισόδιο του πολέμου που του ξεκίνησαν χρόνια πριν. Δεν μένει πλέον κάτι άλλο για να κάνουν, ώστε να τον στιγματίσουν καλλιτεχνικά αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο.
Μένει να φανεί αν θα είναι και το φινάλε, οι τίτλοι τέλους του καλλιτέχνη μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρει την δύναμη να επιστρέψει, όποτε αυτό είναι εφικτό λόγω του κορονοιού. Ούτε θα τον δικάσω ούτε θα τον κρίνω. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή και ακόμα και να ήταν δεν ξέρω τι συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο του καλλιτέχνη, ώστε να αρχίσει πάλι το τσιγάρο (έστω και ηλεκτρονικό) και τυχόν άλλες καταχρήσεις που κακό κάνουν στον ίδιο και που δεν αφορούν κανέναν άλλον, πέραν από τον ίδιο. Πόσο μάλλον να γίνεται όλο αυτό τηλεοπτικό σόου και τροφή για ξέσκισμα από τον κάθε καναπεδάτο και το αιμοδιψή κοινό των σόσιαλ μίντια.
Αυτά από μένα και μάλλον το τελευταίο μου σχόλιο σε αυτό το φόρουμ.
Καλή συνέχεια και προσοχή σε όλους.
Ο κίνδυνος είναι έξω...είναι πραγματικός...
"Η ζωή μου βιτρίνα σπασμένη
σ' ένα ψέμα στην άμμο κτισμένη...
Πάντα είχα το δύσκολο ρόλο
να χτυπάει και ν'αντέχω στον πόνο...
Έχω αντέξει πολλά..."
Σκορπιε δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδηγούν στην απόσυρση σου από το φόρουμ αλλά νομίζω ότι το φόρουμ έχει ανάγκη εσένα και τις πληροφορίες σου ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο..
Νομιζω χανουμε την ουσια της συζητησης οταν μενουμε μονο στους δημοσιογραφους και γιατι το δημοσιευσαν και γιατι οι αστυνομικοι του καναν ελεγχο,κλπ. Το θεμα ειναι οτι ο νοτης παιρνει κοκαινη. Τωρα πως το ξεραν γιατι το ελεγξαν γιατι το δημοσιοποιησαν δεν θα κατσω να ασχοληθω. Οκ ειναι γνωστο οτι δεν τον γουστάρουν και ψαχνουν αφορμη να τον δικασουν. Συμφωνω απολυτα σε αυτα, συμφωνω και το οτι η εικονα με τις χειροπεδες ειναι απαρδεκτη οταν πραγματικοι εγκληματιες κυκλοφορουν ελευθεροι. Αλλα στεκεστε μονο σε αυτα. Οκ δικιο εχετε αλλα εμενα το μονο που με ενδιαφερει ειναι ο Νοτης και το κακο που κανει στον εαυτο του και πλεον στην υγεια του. Αυτο με θλιβει. Και για οσους μου πουν καλα που ζεις λες και δεν το περιμενες ολοι παιρνουν κλπ θα πω οτι ναι ο νοτης ηταν ενας απο τους ελαχιστους που μου ειχε δωσει την εικονα οτι ηταν μακρια απο ολα αυτα. Που ξερετε μπορει και να το ξεκινησε τελευταια με ολα αυτα που του συμβαινουν.
Αυτό ήθελαν να κάνουν παιδιά. Δεν ήθελαν να τον ρίξουν στα μάτια των άλλων. Στα δικά μας ήθελαν. Μα όταν αγαπάς και στηρίζεις, στα δύσκολα μένεις. Τώρα θα γίνει ο διαχωρισμός στο καλό και στο κακό στάρι. Όχι ότι είναι κακός οποίος αφήσει τον Νότη. Απλά θα φανει η αληθινή αγάπη. Ξέρεις.. Όπως σε μια σχέση. Η απιστία συγχωρείτε με την αγάπη. Ένα παράδειγμα δίνω. Και στο κάτω κάτω, ας μην τον δικασουμε εμείς. Και εμείς αμαρτωλοί είμαστε, όλοι μας είμαστε. Τον αγαπούσα πριν. Τον αγαπώ και τώρα. Ίσως τώρα που με έχει ανάγκη πιο πολύ. Έτσι θα ήθελα και εγώ, ανθρώπους στα δύσκολα, όχι στις καλές μου
Πάντως παιδιά ας είμαστε σοβαροί, δεν πρόκειται κανείς να σταματήσει να ακούει ή να πηγαίνει στον Νοτη επειδή παίρνει κοκα(αν παίρνει). Δεκαπλασιο κακό του έκαναν οι δηλώσεις για την χρυσή αυγη παρά η χθεσινή σύλληψη..Ετσι και αλλιώς θα το έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι οι μισοί υποστηρίζουν τον Νοτη και οι άλλοι μισοί κάνουν χαβαλέ με τα 2 γραμμάρια..Το μόνο κακό είναι για την υγεία του Νοτη αν άρχισε τις ουσίες και ειδικά αν τις έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό..Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γκρεμίσει τον Νοτη(αν είναι καλά ψυχολογικα)το χθεσινο..Ας μην γελιόμαστε η περίοδος 2013-2016 ήταν ότι πιο δύσκολο έχει βιώσει δημόσιο πρόσωπο στην Ελλάδα και ο Νότης άντεξε..Πιστευω λοιπόν ότι ο Νότης θα επιστρέψει.Δεν τον φοβάμαι αρκεί να είναι εντάξει ψυχολογικα και δεν εννοώ για την χθεσινη περιπέτεια αλλά γενικά για τον τελευταίο καιρό
Εχω ξαναγραψει στο παρελθον. Ακούω Νότη από τα παιδικά μου χρόνια. Εχω συγκεκριμενους λόγους που τον ακούω απο τότε. Δεν με εχει απογοητεύσει ποτέ. Δεν με έχει προδώσει ποτέ. Είναι πάντα εκεί οταν τον χρειαζομαι. Δεν με ξέρει, ειμαι απο εκεινους που τον αγαπάνε. Είναι μελος της οικογενειας μου και ως τετοιο, τον στηριζω.
Τι συμβαινει με τον Νότη; Τι δαίμονες παλευει να νικήσει; Δεν εχω ιδεα. Αυτο που παρατηρω όλα αυτά τα χρονια και ειλικρινα με γοητευει, ειναι οτι τετοιο σθενος, τετοιο παλικαρι, δεν συναντας ευκολα. Ειναι εκει πάντα! Δεν κρυβεται, δεν βαζει την ουρά στα σκελια, δεν βάζει λυτους και δεμενους να καλύψουν τα λάθη του. Ακομα και σε αυτό το θλιβερο περιστατικο, ήταν κύριος!
Ναρκωτικα... Με πειραζει πολύ. Για εκεινον, με πειραζει. Δεν τα χρειαζεται.
ΜΜΕ....δημοσιογραφια που δεν μας αξιζει. Εκει μαλλον παιζει ρόλο η αλλοίωση που έχουμε υποστει ως ανθρωποι.
Περιμενω να τον ακούσω. Θέλω να τον δω πάλι όρθιο! Εγω δεν ειμαι καλύτερος απο εκεινον. Καποιοι μαλλον ειναι...
Για μενα ο Νότης είναι η φωνη μου.
Πάντως ακόμη και στα πλάνα που μιλάει στους δημοσιογράφους και λέει δυο κουβέντες βάζω το αυτί μου στο ηχείο να ακούσω με προσοχή την φωνή του τόσο εθιστική ακόμη και όταν μιλάει ακόμη και σε αυτά που γίνονται η προσοχή μου πάει στην φωνή του απίστευτο ...
Αν προσέξετε ακούγετε και στεναχωρημένος αρκετά δεν είναι και λίγο πράγμα να βγαίνει το όνομα σου στο πανελλήνιο ότι κανείς χρήση ουσιών και να έχεις και παιδιά από πίσω και οικογένεια που θα σε δει με τις χειροπέδες και θα ακουει όλα αυτά
Ποσα ακόμα να αντέξει αυτός ο άνθρωπος
Ίσως το θέλει και ο ίδιος όσο ποτέ να ξαναβγεί στην πίστα εκεί που ξεχνιέται εκεί που είναι το σπίτι του και εκεί που αγαπιέται από χιλιάδες κοσμο
GiannisGr έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 30, 2020 4:21 pm
Πάντως ακόμη και στα πλάνα που μιλάει στους δημοσιογράφους και λέει δυο κουβέντες βάζω το αυτί μου στο ηχείο να ακούσω με προσοχή την φωνή του τόσο εθιστική ακόμη και όταν μιλάει ακόμη και σε αυτά που γίνονται η προσοχή μου πάει στην φωνή του απίστευτο ...
Αν προσέξετε ακούγετε και στεναχωρημένος αρκετά δεν είναι και λίγο πράγμα να βγαίνει το όνομα σου στο πανελλήνιο ότι κανείς χρήση ουσιών και να έχεις και παιδιά από πίσω και οικογένεια που θα σε δει με τις χειροπέδες και θα ακουει όλα αυτά
Ποσα ακόμα να αντέξει αυτός ο άνθρωπος
Ίσως το θέλει και ο ίδιος όσο ποτέ να ξαναβγεί στην πίστα εκεί που ξεχνιέται εκεί που είναι το σπίτι του και εκεί που αγαπιέται από χιλιάδες κοσμο
Η οικογένεια του θα γνωρίζει την αλήθεια.Αν είναι χρήστης προφανώς δεν θα το έμαθαν χθες.Ομως οι δηλώσεις του κατά την έξοδό του μου άφησαν μια ελπιδα..Σαν να ήξερε κάτι και να μην ήθελε να το πει..