Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Για να δείτε πόσο συστημικοί είναι.
Ο Αργυρός τραγουδάει κατά 80% σα το Ρέμο .
Και ο ίδιος ο Ρέμος όταν τον ρωτάνε για αυτό λέει
Ααα ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου και πολύ καλός τραγουδιστής ενώ μέσα του λέει ρε του π...στη καριέρα με μένα κάνει .
Γι'αυτό ο Νότης δεν είναι σαν αυτούς
Όταν τον ρώτησαν για τη μίμηση είπε την αλήθεια και καλά έκανε.
Γιατί άλλο να παίρνεις στοιχεία που σ αρέσουν από κάποιον
Και άλλο να προσαρμόζεις τη φωνή σου τελείως πάνω σε άλλον...
Ααα ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου και πολύ καλός τραγουδιστής ενώ μέσα του λέει ρε του π...στη καριέρα με μένα κάνει .
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
-
Και η Παολα του συστηματος ειναι και συνεργαστηκε μαζι της. Την πλασαρουν σαν νεα Βισση. Επισης και ο Ρεμος πρωτο ονομα ειναι και ειχε εκφρασει επιθυμια για συνεργασια με τον Νοτη στη συνεντευξη που ειχε παρει στον Νοτη και αν θυμαστε ο Νοτης το αφησε ανοιχτο. Πιασαμε τωρα τις συνεργασιες ενω δεν ξερουμε καν αν θα ανοιξουν φετος τα μαγαζια.
-
Οταν εδωσε συνεντευξη στον Ρεμο ο Νοτης μιλησαν για αυτο το θεμα. Ειπε ο Νοτης οτι ακουσε στο ραδιο ενα τραγουδι του Παντελιδη και νομιζε πως ηταν ο ιδιος σε ενα αγνωστο τραγουδι και του ειπε ο Ρεμος οτι και μενα μου λενε ολοι πως μοιαζει η φωνη του Αργυρου με τη δικη σου αλλα δεν εχω θεμα, ασχετως βεβαια τι πιστευει μεσα του. Παντως και ο Παντελιδης πατουσε πανω στον Νοτη και ο Αργυρος μιμειται απολυτα τη φωνη του Ρεμου.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 10:00 pm Για να δείτε πόσο συστημικοί είναι.
Υποθετικά μιλάμε χαλάρωσε..Mesogeios131 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 1:19 am Και η Παολα του συστηματος ειναι και συνεργαστηκε μαζι της. Την πλασαρουν σαν νεα Βισση. Επισης και ο Ρεμος πρωτο ονομα ειναι και ειχε εκφρασει επιθυμια για συνεργασια με τον Νοτη στη συνεντευξη που ειχε παρει στον Νοτη και αν θυμαστε ο Νοτης το αφησε ανοιχτο. Πιασαμε τωρα τις συνεργασιες ενω δεν ξερουμε καν αν θα ανοιξουν φετος τα μαγαζια.
Το να μην έχει όντως θέμα το αποκλείετε; Δεν του πήρε και τη δουλειά ο Αργυρός..Δεν είναι και το πιο ωραίο για έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη να κράζει πρωτοεμφανιζόμενο που ίσως τον μιμείται. Στην τελική ολόκληρη Minos «πατάει» στο στυλ Σφακιανάκη και στον Οικονομόπουλο, όπως και στην περίπτωση του Παντελίδη. Ειδικά στην περίπτωση του τελευταίου όλη η Ελλάδα νόμιζε στην αρχή ότι άκουγε Νότη. Θα μπορούσε όμως να είναι πιο ευέλικτος ο Νότης σε αυτά, ήταν ανούσιες εκείνες οι κόντρες. Αυτό δεν θα τον καθιστούσε συστημικό πάντως, μην λέμε κι ότι να ναι.Mesogeios131 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 1:24 amΟταν εδωσε συνεντευξη στον Ρεμο ο Νοτης μιλησαν για αυτο το θεμα. Ειπε ο Νοτης οτι ακουσε στο ραδιο ενα τραγουδι του Παντελιδη και νομιζε πως ηταν ο ιδιος σε ενα αγνωστο τραγουδι και του ειπε ο Ρεμος οτι και μενα μου λενε ολοι πως μοιαζει η φωνη του Αργυρου με τη δικη σου αλλα δεν εχω θεμα, ασχετως βεβαια τι πιστευει μεσα του. Παντως και ο Παντελιδης πατουσε πανω στον Νοτη και ο Αργυρος μιμειται απολυτα τη φωνη του Ρεμου.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 10:00 pm Για να δείτε πόσο συστημικοί είναι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Συμφωνώ μαζί σου.jdarmody έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 7:25 amΤο να μην έχει όντως θέμα το αποκλείετε; Δεν του πήρε και τη δουλειά ο Αργυρός..Δεν είναι και το πιο ωραίο για έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη να κράζει πρωτοεμφανιζόμενο που ίσως τον μιμείται. Στην τελική ολόκληρη Minos «πατάει» στο στυλ Σφακιανάκη και στον Οικονομόπουλο, όπως και στην περίπτωση του Παντελίδη. Ειδικά στην περίπτωση του τελευταίου όλη η Ελλάδα νόμιζε στην αρχή ότι άκουγε Νότη. Θα μπορούσε όμως να είναι πιο ευέλικτος ο Νότης σε αυτά, ήταν ανούσιες εκείνες οι κόντρες. Αυτό δεν θα τον καθιστούσε συστημικό πάντως, μην λέμε κι ότι να ναι.Mesogeios131 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 1:24 amΟταν εδωσε συνεντευξη στον Ρεμο ο Νοτης μιλησαν για αυτο το θεμα. Ειπε ο Νοτης οτι ακουσε στο ραδιο ενα τραγουδι του Παντελιδη και νομιζε πως ηταν ο ιδιος σε ενα αγνωστο τραγουδι και του ειπε ο Ρεμος οτι και μενα μου λενε ολοι πως μοιαζει η φωνη του Αργυρου με τη δικη σου αλλα δεν εχω θεμα, ασχετως βεβαια τι πιστευει μεσα του. Παντως και ο Παντελιδης πατουσε πανω στον Νοτη και ο Αργυρος μιμειται απολυτα τη φωνη του Ρεμου.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 10:00 pm Για να δείτε πόσο συστημικοί είναι.
Πιστεύω πως ηταν λάθος ή τοποθέτηση του.. Πρόσφατα άκουσα ξανά την επίμαχη συνέντευξη, και ένιωσα κάπως άσχημα ακούγοντας τον Νοτη να μιλά μ αυτον τον τρόπο.
Είτε λάθος είτε σωστός ο Νότης είναι κυνικός και αυτή είναι η αλήθεια του.Δεν θέλω να ακούσω αυτά τα γλύφτηκα που λένε στην οθόνη... επίσης για τα περί συνεργασίας που είπατε μετά από 4 σερί χρόνια "καλών" συνεργασιών εγώ θα επιθυμούσα όποτε και αν..."μοναχική" σεζόν και όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω το ιδανικότερο στην Φαντασία...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ο Νοτης στη περιπτωση του Παντελιδη,το χειριστηκε λαθος...
Ειναι δυνατον,25+ καριερα,εκατονταδες υμνους,να εισαι στο πανθεων των μεγαλων ελληνων τραγουδιστων,και να ασχολεισαι με ενα συστημικο μετριο τραγουδιστη ;
Ας σε αντιγραφει,ας λενε οτι θελουν....
Απλα δεν ασχολεισαι !!!!
Κανε την δουλεια σου και ασε τα παπγαλακια να λενε...
Εξ αλλου,ερμηνευτικα ποιος να ποιασει τον Νοτη ;;;
Live ο παντελιδης ηταν μετριοτατος,ηταν μιλια μακρια απο τον Νοτη...
Τωρα αν στα στουντιο κομματια του εφερνε οκ....
Αλλα δεν μιλας ρε φιλε !!
Ο Νοτης εισαι !!!
Τα τελευταια χρονια,το 'ας μιλησουν τα τραγουδια',παραγκωνιστηκε απο τον Νοτη !!!
Κουρασε πολλους,και χαλαγε και την δικη του ενεργεια...
Εχασε απο παραγωγικοτητα,απο μερακι,απο φαντασια !!!
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια μαγκες ....
Εργα θελουμε να δουμε .....
Ειναι δυνατον,25+ καριερα,εκατονταδες υμνους,να εισαι στο πανθεων των μεγαλων ελληνων τραγουδιστων,και να ασχολεισαι με ενα συστημικο μετριο τραγουδιστη ;
Ας σε αντιγραφει,ας λενε οτι θελουν....
Απλα δεν ασχολεισαι !!!!
Κανε την δουλεια σου και ασε τα παπγαλακια να λενε...
Εξ αλλου,ερμηνευτικα ποιος να ποιασει τον Νοτη ;;;
Live ο παντελιδης ηταν μετριοτατος,ηταν μιλια μακρια απο τον Νοτη...
Τωρα αν στα στουντιο κομματια του εφερνε οκ....
Αλλα δεν μιλας ρε φιλε !!
Ο Νοτης εισαι !!!
Τα τελευταια χρονια,το 'ας μιλησουν τα τραγουδια',παραγκωνιστηκε απο τον Νοτη !!!
Κουρασε πολλους,και χαλαγε και την δικη του ενεργεια...
Εχασε απο παραγωγικοτητα,απο μερακι,απο φαντασια !!!
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια μαγκες ....
Εργα θελουμε να δουμε .....
Μια χαρά μιλάς.
Όταν είσαι πρώτος των πρώτων επιβάλλεται να μιλάς...
Όταν είσαι πρώτος των πρώτων επιβάλλεται να μιλάς...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
-
"Τα αυτόφωτα και τα ετεροφωτα έχουν άλλες προδιαγραφές"
Σε αυτό που χε πει έχει πολύ δίκιο...
Σε αυτό που χε πει έχει πολύ δίκιο...
-
jdarmody έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 7:25 amΤο να μην έχει όντως θέμα το αποκλείετε; Δεν του πήρε και τη δουλειά ο Αργυρός..Δεν είναι και το πιο ωραίο για έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη να κράζει πρωτοεμφανιζόμενο που ίσως τον μιμείται. Στην τελική ολόκληρη Minos «πατάει» στο στυλ Σφακιανάκη και στον Οικονομόπουλο, όπως και στην περίπτωση του Παντελίδη. Ειδικά στην περίπτωση του τελευταίου όλη η Ελλάδα νόμιζε στην αρχή ότι άκουγε Νότη. Θα μπορούσε όμως να είναι πιο ευέλικτος ο Νότης σε αυτά, ήταν ανούσιες εκείνες οι κόντρες. Αυτό δεν θα τον καθιστούσε συστημικό πάντως, μην λέμε κι ότι να ναι.Mesogeios131 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 1:24 amΟταν εδωσε συνεντευξη στον Ρεμο ο Νοτης μιλησαν για αυτο το θεμα. Ειπε ο Νοτης οτι ακουσε στο ραδιο ενα τραγουδι του Παντελιδη και νομιζε πως ηταν ο ιδιος σε ενα αγνωστο τραγουδι και του ειπε ο Ρεμος οτι και μενα μου λενε ολοι πως μοιαζει η φωνη του Αργυρου με τη δικη σου αλλα δεν εχω θεμα, ασχετως βεβαια τι πιστευει μεσα του. Παντως και ο Παντελιδης πατουσε πανω στον Νοτη και ο Αργυρος μιμειται απολυτα τη φωνη του Ρεμου.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 03, 2021 10:00 pm Για να δείτε πόσο συστημικοί είναι.
Κανεις δεν ειπε συστημικο τον Νοτη. Ειναι ο ορισμος του αντισυστημικου. Για το Ρεμο ειπαμε οτι ειναι του συστηματος για αυτο δεν εκφραζει την ενοχληση που σιγουρα θα εχει για Αργυρο. Ο Νοτης την εξεφρασε και καλως για μενα. Οταν εισαι κορυφαιος τραγουδιστης Νοτης Ρεμος κτλ. δεν νοειται να υπαρχει κοσμος που ακουει_ακουγε Αργυρο Παντελη και να λενε α τι ωραια κομματια εγβαλαν οι Ρεμος και Σφακιανακης αντιστοιχα. Ειναι δλδ λιγο ντροπη να εισαι τοσα χρονια στη κορυφη και να σε μπερδευουν με πρωτοεμφανιζομενους, Υπο αυτη την εννοια σωστα επραξε ο Νοτης και ειπε οτι ο Παντελιδης τον μιμουνταν.
-
Δεν μπορω να καταλαβω πως εχει επικρατησει οτι Ο Νοτης εκανε λαθος στη περιπτωση του Παντελη. Και εξηγω. Το 2012 τον ρωτησε ο Θεμος και ειπε ο Νοτης οτι δεν τον ξερει. Τοτε ειχε βγαλει το πρωτο χιτ ο Παντελης. Η μιμηση που εκανε ο Παντελης ηταν απολυτη. Εγω οταν το ακουσα λεω ποιος ειναι αυτος που τραγουδα σαν τον Νοτη. Αργοτερα ξαναρωτηθηκε το 14 απο τον Σεφερλη και ειπε αυτα με το τραγουδι που νομιζε οτι ηταν δικο του, τα ιδια που ειπε και στο Ρεμο 3 χρονια μετα. Το 2013 στο μεγκα ειχε πει μακρια απο μαιμουδες, οχι ομως για να πει οτι ειναι μαιμου ο Παντελιδης αλλα οτι μαιμουδιζει, δλδ μιμειται απολυτα τη φωνη του Νοτη. Αυτα εχει πει. Εσεις που βρισκετε το λαθος? Ο Παντελιδης μιμουνταν τη φωνη του Νοτη σαν μιμος. Οπως τον μιμειται τωρα και ο Τσουβελας σε κατι βιντεακια. Δεν ηταν αυτη η φωνη του αλλα την προσαρμοζε για να θυμιζει Σφακιανακη, να μπερδευτει ο κοσμος στην αρχη να τον μαθει και να κανει την απολυτη επιτυχια, οπως και εκανε για 4 χρονια. Το οτι δεν ηταν η φωνη του αυτη φαινεται απο κατι βιντεακια του Παντελιδη πριν γινει διασημος που τραγουδα χωρις μπασα με αλλο στυλ χωρις να μιμειται πολυ τον Νοτη. Εδω βεβαια θελω να πω οτι ο Παντελης τον ειχε και σαν προτυπο τον Νοτη και σιγουρα ηταν απο μικρος Νοτικος κι αυτο τον επηρρεασε. Εδω υπαρχει βιντεο που τραγουδα το μισο Ενθυμιον στη σειρα. Ετσι ο Νοτης βλεποντας τον να παταει στη δικη του φωνη και να κανει τρομερη επιτυχια και δισκογραφικα και ζωντανα απο αποψης προσελευσης κοσμου τα πηρε και εκανε τις δηλωσεις. Την ιδια περιοδο αν θυμαστε αρχισε μια καμψη για τον Νοτη απο το 13 και μετα. Πολλοι ειπαν οτι δυσαρεστημενοι Νοτικοι βρηκαν υποκαταστατο στον Παντελιδη. Και τελος να θυμισω οτι εδω ο Νοτης ειχε πει οτι ολοκληρος Καζαντζιδης ειχε τοποθετημενη φωνη και οτι μιμουνταν τον Τσαουσακη(πραγμα αληθες στην αρχη) τον Παντελιδη που ειχε 2 χρονια δισκογραφιας δεν θα σχολιαζε οταν εβλεπε ολοφανερα οτι του εκλεβε το κοινο? Και εγω αν ημουν στη θεση του Νοτη το ιδιο θα εκανα.
-
Μη το ψάχνετε
Ο Νότης μπορεί να είναι λίγο γραφικός σε κάποια πράγματα.
Μπορεί να παρασύρεται ορισμένες φορές και τα λέει ωμά.
Αλλά ο ίδιος έθαβε τις εκάστοτε εταιρίες που κάνουν αυτά τα κόλπα.
Θυμάμαι μια ατακαρα που είχε πει σε δημοσιογράφο όταν του έφερε ένας απ' την εταιρεία του το δίσκο της Βανδή
Και λέει
Ποια είναι αυτή που θέλετε να τη κάνετε Βίσση?

Θυμάμαι μια ατακαρα που είχε πει σε δημοσιογράφο όταν του έφερε ένας απ' την εταιρεία του το δίσκο της Βανδή
Και λέει
- Arxontasss
Πάντα όταν το βλέπω συγκινούμαι. Αυτός είναι ο Νότης μας. Τέτοια αγάπη κανεις δεν έχει πάρει και δεν έχει δώσει
Πάλι χαράματα ξυπνάς, με δάκρυα στα μάτια σου ~
-
Κι αλλη μεγαλη ατακα ηταν το 2005 στην απονομη του Αναγεννησις που ειπε στον υπευθυνο της εταιρειας του οτι ειστε λιγοι, εννοωντας οτι δεν προωθουσαν σωστα τους μεχρι τοτε δισκους του με την Γιουνιβερσαλ, πραγμα αληθες. Επισης το 18 στον Πυργο του Οτε στη Σαλονικη στην παρουσιαση του ερωτικου δισκου την ειχε πει στο κοσμο απο κατω γιατι εκαναν φασαρια και δεν μπορουσε να δωσει συνεντευξη και το κορυφαιο το 14 στην παρουσιαση του Μαζι που ειπε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ στους δημοσιογραφους και σεις ρουφιανακια ειστε και ηταν και η τελευταια φορα που εβαλε μεσα δημοσιογραφο σε παρουσιαση δισκου του.Trelos Notikos 2019 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 04, 2021 6:28 pm Μη το ψάχνετε
Και λέει
![]()
-
Αυτή είναι η ρύθμιση ακουστικής και ήχου οργάνου και φωνής που χρησιμοποιούσε ο Νότης στις Νότες..
Αυτήν την ρύθμιση ακουστικής την χρησιμοποιεί η Πεγκυ μόνιμα πλέον.
Απλά ακούστε πόσο μαγευτική ακούγεται η φωνή της αλλά και πόσο ωραία ακούγεται ο ήχος.
Αυτο είναι δύσκολο να εφαρμόσει ξανά ο Νότης???
Ακούστε το και γράψτε την άποψη σας.
-
Δεν ξερω για την ακουστικη. Αυτο που ξερω ειναι οτι η Ζηνα ηχογραφησε εκει το ενα γραμμα και παιζει συνεχως στα ραδιοφωνα απο αυτη. Οσες φορες το εχω πετυχει παιζουν τα νευρα μου. Παιξε το πρωτοτυπο το αυθεντικο και οχι την αποτυχημενη απομιμηση. Το ξερουμε οτι η Ζηνα εκανε β φωνη στο Νοτη στις εφταψυχες και εχει απωθημενα αλλα ελεος καπου.
Η εκτέλεση της Πέγκυς μου θύμισε κατευθείαν το 'ένα γράμμα' και το 'θέλω να σε ξανά δω' από τις "7ψυχες" στον τρόπο που το ερμηνεύει αλλά και στην ακουστική..και τα δύο τραγούδια τα ακούω από τους λαιβ δίσκους του (Ένα γράμμα-νυκτες μαγικές και θέλω να σε ξαναδώ-ενθυμιον) πολύ πιο εθιστικό το άκουσμα κατά την γνώμη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pals4 την Παρ Φεβ 05, 2021 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι και αποτυχημένη η εκτέλεση της Πέγκυς..Ήτανε άψογη και νομίζω είναι η μοναδική που έχει καταφέρει να πει τραγούδι του Νότη τοσο καλα..Επίσης μην ξεχνάς ότι και ο Νότης στην καριέρα του έχει κάνει πάρα πολλές επανεκτελέσεις..Mesogeios131 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 05, 2021 1:28 pm Δεν ξερω για την ακουστικη. Αυτο που ξερω ειναι οτι η Ζηνα ηχογραφησε εκει το ενα γραμμα και παιζει συνεχως στα ραδιοφωνα απο αυτη. Οσες φορες το εχω πετυχει παιζουν τα νευρα μου. Παιξε το πρωτοτυπο το αυθεντικο και οχι την αποτυχημενη απομιμηση. Το ξερουμε οτι η Ζηνα εκανε β φωνη στο Νοτη στις εφταψυχες και εχει απωθημενα αλλα ελεος καπου.
-
Ο Νοτης εχει κανει επανεκτελεσεις σε ζωντανους δισκους με αδεια γραπτη για να βαλει τα τραγουδια μεσα σε αυτους και οχι σε ραδιοφωνα της κακιας ωρας χωρις να εχει παρει αδεια οπως η Ζηνα. Καμια σχεση μεταξυ τους.