Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Thedogbarney
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 15, 2022 1:32 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thedogbarney »

Notis7Arxontas έγραψε: Σάβ Δεκ 17, 2022 3:14 pm Μακάρι επιτελους να γυρίσει ο Νότης αλλά ποτέ δεν εμπιστεύομαι τον Λεμπιδάκη.Επισης είπε ότι ο Κοκλωνης έκανε πολλές προσπάθειες να τον πείσει να τραγουδήσει ζωντανά στο just the 2 of us.

Υ.Γ. Μιας και δεν έχουμε να μιλήσουμε για κάνα νέο για τον καλλιτέχνη μας προτείνω να πουμε ο καθένας την γνώμη του για το πιο αδικημένο τραγούδι του Νότη.
Θα κάνω εγώ την αρχή και θα πω το Φτερά γυρεύω.Θεωρω πως είναι ένα πολύ σπουδαίο τραγούδι και η φωνή του Νότη το απογειώνει.Πιστευω ότι είναι πολύ ανώτερο τραγούδι από το Τσιγγανάκι που είναι και στον ίδιο δισκο και κρίμα που δεν έκανε επιτυχία.
Εγώ μπορώ να σου πω από κάθε του δίσκο τα πιο αδικειμένα....

1991 Πρώτη φορά: Κρύβομαι και Πρόβλημα δικό μου
1992 Είσαι ένα πιστόλι: Κουράγιο που θα βρω, Φωτιά και Αλμύρα (αυτό έπρεπε να το λεεί μαζί με τα άλλα του κοινωνικά στις εμφανίσεις του), Σ'ακολουθώ και Πες μου να πεθάνω
1993: Με το Ν και με το Σ: Αντέχω πολύ, Φωτεινή επιγραφή (το λεει πολυ σπανια οπως το Κουραγιο που θα βρω), Ξενύχτες και Βάπτισμα Πυρός
1994 Νοτιοανατολικά του κόσμου: Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς, Εγω για δύο και Στόχος.
1996 5ο βήμα: Νύχτες αλητισσες (μεγάλο του φάουλ που δεν το είπε ποτε live) και το Ολα τα είδα (οπως το φωτιά και αλμύρα)
1998 Οι νότες ειναι 7ψυχες εχει πολύ πράμα: Πρόσφυγας (αντι να λεει του Αγγελοπουλου ας έλεγε αυτό) Ύποπτο τσιγάρο (το καλυτερό του ροκ που έχει πει για μένα) Καλο ταξίδι, Αγρίμια, Τρεις, Τώρα φεύγω, Τοπίο γκρίζο (ειχε να το πει 20 χρόνια) Του φεγγαριού ο γιός (άλλο ένα του φάουλ) και Αθάνατος.
1999 Προάγγελος: Στη μέση του δρόμου (ΞΕΚΑΘΑΡΑ)
2000 Πολύχρωμα και έντονα: Συγχωρεσέ με, Εικόνες, Αν, Το σώμα μου αετού φωλιά (σε αυτό κόκκινη κάρτα γιατί ειναι η μία πιο κομματάρα πίσω απο την άλλη.... ευτυχώς μας τραγουδούσε το Ο θεος να σε φυλάει και το Φινάλε.... Ξεκάθαρα και πιο αδικήμενος του δίσκος)
2001 Τέλος δίχως τέλος: Συνταγή
2002 Άνοιξις: Πιο ξένη..... ποιο αλλο;;;;; (πηγαίνετε στο youtube σε αυτό το τραγούδι με τις 1.500.000 προβολές να δείτε τι γράφουν)
2002 Ας μιλήσουν τα τραγούδια: Τέλη Καλοκαιριού και Χάνομαι (Anja)
2004 Με αγάπη ότι κάνεις: Έφυγες, Παράπονο, Έκανες κομμάτια, Αστέρι μου και φυσικά το Δενδρο
2005: Αναγεννησις: Έχεις τον τρόπο, Θυσιάστηκα, Θεία δίκη (το ωραιότερο του δίσκου), Το ομορφότερο ψέμα και το Ελλάδα μου.
2007 Μνήμες: Γυναίκα μυστήριο, Θα βρω την δύναμη, Πόσο κακό μου κάνεις, Ανθρωπάκι, Σκοτεινέ μου έρωτα (αυτά τα τραγούδια στα πρώτα σχολια του forum τα θεωρούσαν μέτρια και τίποτα το ιδιαίτερο μαζι με τα Κλεμμένα και δεν ξέρω τον λόγω)
2009-2011 Ματωμένο δάκρυ: Εξαρτημένε Καλλιτέχνη, Της ζωής μου το στολίδι, Να χα μια καρδιά ακόμα, Δεν νομίζω, Δεν είσαι εντάξει και το Τελευταίο Σ'αγαπώ (το φτερά γυρέυω πάντως τότε το έλεγε συνέχεια και έπαιζε και στα ραδιόφωνα ενώ αυτά δεν έχουν παίξει)
2013 16 Αυτοτελείς Ιστορίες: Δεν υπολόγισες καλά και Κάνει θόρυβο η αγάπη (εκει που λεει "η καρδιά που δεν πιστέυει" θυμίζει Νότη του 98' στις 7ψυχες),
2014 Μαζί: Τ'αθάνατο νερό (το είχα ήχο κλήσης όταν με έπαιρνε η κοπέλα μου) Ότι και να κάνεις (Νοτικό ζειμπέκικο απο τα παλιά και απο τα πιο πρόσφατα έως σήμερα) και Φτου Ξελευθερια
2016: Όταν επικοινωνούμε: Τα πάθη, Το νησί και η Γραβάτα (δεν είχαν τρανή απήχηση στα views στο youtube)
2018: Και ο έρως θεος είναι: Εσύ, Καληνύχτα και Στην αγκαλιά (αυτό κυρίως λόγω αλλαγής στη μουσική)

Αυτά λοιπόν είναι για μένα τα πιο αδικειμένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody
Δημοσιεύσεις: 2766
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 19, 2014 2:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Δύσκολος δρόμος, Εικόνες, Το τελευταίο σ’αγαπώ, Ό,τι και να κάνεις από τα πιο αδικημένα.
Τώρα οκ άλλα έχουν αδικηθεί περισσότερο γιατί δεν τα λέει και ποτέ, αλλά την εποχή τους έπαιζαν. Κάποια από αυτά που αναφέρονται παραπάνω έπεσαν και σε δισκάρες.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10
Δημοσιεύσεις: 2088
Εγγραφή: Τρί Αύγ 10, 2010 5:19 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

DimitrisGk
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: Πέμ Απρ 19, 2018 6:38 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

https://www.protothema.gr/greece/articl ... ris-ftera/



Δεν νομιζω να ισχύουν πολλά από τα παραπάνω απλώς το παραθέτω
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Sfakianakisfan
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: Τετ Δεκ 12, 2018 1:04 am
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

DimitrisGk έγραψε: Δευ Ιαν 09, 2023 6:07 pm https://www.protothema.gr/greece/articl ... ris-ftera/



Δεν νομιζω να ισχύουν πολλά από τα παραπάνω απλώς το παραθέτω
Δεν έχω διαβάσει χειρότερο άρθρο του πρώτου ψέματος μέχρι τώρα. Όσοι δεν ξέρουν το Νότη θα νομίζουν οτι είναι ο χειρότερος άνθρωπος επι γης, οτι μισεί τους πάντες κτλπ. Ήθελα να ήξερα αυτή η τραγική που υπογράφει το άρθρο έχει δει μια συνέντευξη του απο οποιαδήποτε χρονιά ΟΛΟΚΛΗΡΗ; Μάλλον οχι..
Θα σε περνάνε για τρελή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Αφιέρωσαν χρόνο για να φτιάξουν αυτό το μυθιστόρημα; Θα μεταφερθεί και σε τηλεοπτική σειρα; Θα έσπαγε τα μηχανάκια τηλεθέασης.

ΥΓ. Κρίμα για την κατάντια του έντυπου αυτού στην μετά Θέμου περίοδο.
ΥΓ2. Θετικό ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν μάσησε και στα σχόλια κράζει τους "αρθρογράφους".
ΥΓ3. Το πόσο τεράστιος καλλιτέχνης και τι δυναμική έχει, φαίνεται από το ότι ενοχλεί κάποιους ακόμα και έχοντας απομακρυνθεί από όλα εδώ και τρία χρόνια...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εδώ το θέμα που έπαιξε στον Λιάγκα και φιλοξενούνται δηλώσεις Κούγια, Ψαρρή από το φαν κλαμπ.

https://www.reader.gr/politismos/moysik ... do-kai-dyo
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody
Δημοσιεύσεις: 2766
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 19, 2014 2:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ο Ψάρρης τι βγήκε να κάνει; Να ενισχύσει το αφήγημα;
Παίζουν παντού αυτές οι ασυναρτησίες. Και μόνο το γεγονός ότι ενώ απουσιάζει παντελώς υπάρχει τέτοιο μένος και στοχοποίηση εναντίον του, τα λέει όλα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
tsakir1
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 28, 2019 11:37 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tsakir1 »

jdarmody έγραψε: Τρί Ιαν 10, 2023 7:33 am Ο Ψάρρης τι βγήκε να κάνει; Να ενισχύσει το αφήγημα;
Παίζουν παντού αυτές οι ασυναρτησίες. Και μόνο το γεγονός ότι ενώ απουσιάζει παντελώς υπάρχει τέτοιο μένος και στοχοποίηση εναντίον του, τα λέει όλα.
Τον Ψαρρη τι τον βγαλανε ;;;;;
Χαχχαχαχαχχ
Το παιδι αυτο ως τι μιλησε για τον Νοτη ;;;
Μετρ λεει !!!
Κλαινε η μαιτρ της Ελλαδας!
nikosp
Δημοσιεύσεις: 536
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 06, 2014 7:05 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Καλα μην το πάμε και εντελώς στο άλλο άκρο εδώ μέσα ότι όλα όσα βγάζουν είναι μουφες απλά για να τον στοχοποιήσουν. Είναι προφανές ότι έχουν κάποια βάση αλήθειας αυτά και ότι ο Νότης έχει ψυχολογικά προβλήματα. οκ πιθανόν να έχουν βάλει χίλιες δυο σάλτσες και ανάμεσα σε αλήθειες να γράφουν και πραγματα που δεν ισχύουν αλλά εσείς δηλαδή τι νομίζετε ότι ο Νότης κάνει διακοπαρες τρία χρόνια και βαριέται να απαντάει τα τηλέφωνα; Μην τρελαθουμε. Σκορπιόν έδινες πάντα πληροφορίες για τον Νοτη που κατά 90% επαληθεύονταν. Προφανώς είχες σχέση με κάποιον πολύ κοντινό του άνθρωπο. Τώρα ούτε εσύ δίνεις πληροφορίες, άρα είτε δεν έχεις πληροφορίες οπότε ισχύουν αυτά που λένε ότι δεν απαντάει σε κανέναν είτε έχεις αλλά δεν τις δίνεις γιατί αφορούν ευαίσθητα και προσωπικά θέματα (αποδεκτό προφανώς να μην θες να τις αποκαλύψεις σε ένα άκυρο φόρουμ) άρα και πάλι έχουν βάση αλήθειας τα δημοσιεύματα(ξαναλέω άλλο έχουν βάση άλλο ότι είναι 100% αληθή). Θέλω να πω αν είχες πληροφορίες ότι ο Νότης αράζει και ακούει τραγούδια για να ηχογραφήσει κάποια στιγμή θα μας τις έδινες. Νομίζω και εσύ είχες αναφέρει σε μια φάση μια φράση του στυλ "όταν παλεύεις με τα σκοτάδια σου δεν χρειάζεται να βγάλεις δελτίο τύπου" ή κάπως έτσι.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Τυχαίο είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες αναπαράχθηκε το ρεπορτάζ του έντυπου αυτού σε όλα τα γνωστά σαιτ.
Εννοείται θα πιστέψουμε ένα κείμενο που αυτοαναιρείται. Διότι απο τη μία παρουσιάζει εξαφανισμένο τον Νότη, ότι δεν μιλάει με κανέναν, ούτε με τα παιδιά του, αλλά την ίδια ώρα ξέρουν πότε απανταει στα μηνύματα, τι απαντάει, που μένει, ποτε μένει και με ποιον. Θα πιστέψουμε ένα κείμενο που τον παρουσιάζει εξαφανισμένο καλλιτεχνικά, χωρίς διάθεση να ασχοληθεί με αυτα, αλλά την ίδια ώρα αναφέρει ότι επιχειρηματίας έψαχνε συνεργασίες για τον...εξαφανισμένο Νότη αλλά όλοι του έριχναν άκυρα. Τελικά μια χαρά δουλειά κάνουν οι συγκεκριμένοι. Ξέρουν ότι θα βρουν ανθρώπους που θα φάνε αμάσητη την προπαγάνδα και τα ψέματα τους. Το κείμενο ξεκινάει σοβαρά, επίτηδες, για να σε κάνει σαν αναγνώστη να το διαβάσεις, αλλά πολύ γρήγορα γίνεται θύμα της εμπάθειας και του κομπλεξ που εχουν οι αρθρογραφοι για τον καλλιτέχνη. Επίσης, τυχαίο είναι ότι καταγράφονται σε αυτό συγκεκριμένα περιστατικά που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για να στοχοποιήσουν-βλάψουν τον Νότη. Ναι οk.
nikosp έγραψε: Τετ Ιαν 11, 2023 1:32 am Τώρα ούτε εσύ δίνεις πληροφορίες, άρα είτε δεν έχεις πληροφορίες οπότε ισχύουν αυτά που λένε ότι δεν απαντάει σε κανέναν είτε έχεις αλλά δεν τις δίνεις γιατί αφορούν ευαίσθητα και προσωπικά θέματα (αποδεκτό προφανώς να μην θες να τις αποκαλύψεις σε ένα άκυρο φόρουμ) άρα και πάλι έχουν βάση αλήθειας τα δημοσιεύματα(ξαναλέω άλλο έχουν βάση άλλο ότι είναι 100% αληθή). Θέλω να πω αν είχες πληροφορίες ότι ο Νότης αράζει και ακούει τραγούδια για να ηχογραφήσει κάποια στιγμή θα μας τις έδινες. Νομίζω και εσύ είχες αναφέρει σε μια φάση μια φράση του στυλ "όταν παλεύεις με τα σκοτάδια σου δεν χρειάζεται να βγάλεις δελτίο τύπου" ή κάπως έτσι.
Τι ακριβώς θες να σου πω? Αν ισχύουν αυτά που γράφουν? Προφανώς και ο Νότης έχει τους λόγους του για να έχει απομακρυνθεί από όλους και από όλα εδώ και δύο χρόνια, γιατί τους πρώτους μήνες μετά το τέλος του Βοτανικού ακόμα ψαχνόταν επαγγελματικά, άλλο αν δεν έκανε κάτι. Δεν χρειάζεται να είσαι δημοσιογράφος για να το καταλάβεις.

Προφανώς και δεν είναι σε φάση "περνάω ζωάρα" και κάνω break από την ρουτίνα την καλλιτεχνική.
Από κει και πέρα τι όμως? Αυτό που διάβασες εσένα αν σε έπεισε ως αναγνώστη, καλώς σε έπεισε. Εγώ το αντιμετωπίζω ως ένα ακόμα αφιέρωμα εμπάθειας-μίσους προς τον Νότη. Πιο πολύ για να ικανοποιήσει συγκεκριμένους ανθρώπους.
Δηλαδή, το να παρουσιάσουμε τον Νότη ως κάποιον που από την στάση ζωής του, τις απόψεις του και τις επαγγελματικές του επιλογές έφτασε σε σημείο να μην θέλει κανείς να συνεργαστεί μαζί του, να μην τον θέλει η οικογένεια του και να έχει κλειστει στον εαυτό του θέλοντας να τιμωρήσει τον ίδιο για όλα αυτα... τα άσχημα που έχει κάνει. Αυτό είναι το αφήγημα της παραπάνω χυδαιότητας.
Μάλιστα, ο ένας αρθρογράφος ανέβασε το κείμενο στο προφιλ του με το σχόλιο "Ο Αετός έπεσε..."

ΥΓ. Οχι δεν έχω πληροφοριες για τον Νότη, εδώ και καιρό, όπως σχεδόν κανείς. Αλλά ακόμα και να γνωριζα πράγματα τόσο προσωπικά δεν θα τα έκανα έκθεση-παρουσίαση εδώ μέσα. Κάποια πράγματα πρέπει να τα σεβόμαστε.
YΓ2. Ο άνθρωπος αυτός ούτε ως...εξαφανισμένος δεν μπορεί να βρει την ηρεμία του.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikosp
Δημοσιεύσεις: 536
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 06, 2014 7:05 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Σκορπιόν, το ίδιο λέμε ουσιαστικά δεν διαφωνούμε σε κάτι. Συμφωνώ ότι τα μέσα είναι εμμονικα μαζί του, συμφωνώ ότι του κάνουν συνεχώς επίθεση με την κάθε ευκαιρία και συμφωνώ ότι πολλά από τα περιστατικά που γράφουν είναι ψεματα. Αλλά το γενικό αφήγημα ότι ο Νότης δεν φαίνεται να είναι καλά ψυχολογικά και δεν έχει και πολλές επαφές με στενούς του ανθρώπους μάλλον έχει βάση και δεν είναι ψέμα. Αυτό θέλω να πω.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Δεν το ξέρω αν έχει απομακρυνθεί από στενούς του ανθρώπους ή με ποιους διατηρεί επαφές. Σίγουρα όμως δεν το ξέρουν αυτοί που έγραψαν το άρθρο. Διότι ποτέ δεν ασχολούνταν με τον καλλιτέχνη Νότη. Ούτε γνώριζαν τους στενούς ανθρώπους του ή του περιβάλλοντος του. Πάντα κείμενα σε μορφή κραξίματος έφτιαχναν, θέλοντας να στηρίξουν ένα αντιΝοτικό μιντιακό ρεύμα και να πάνε μία μερίδα κόσμου προς την κατεύθυνση ότι ο Νότης είναι ένας εκκεντρικός, περίεργος, μονόχνοτος, αρκετά σκληρός άνθρωπος, με ακραίες απόψεις και θέσεις.

Διότι δεν μιλάμε για ενα κείμενο που ασχολείται με την "εξαφάνιση" του Νότη, αλλά κάνει εικασίες για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια. Θέλοντας να στηρίξει ένα αφήγημα στο οποίο ο Νότης εξαφανίστηκε λόγω των δικών του λαθών, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καταλήγοντας ότι είναι πλέον κλεισμένος στον εαυτο του επειδή έχει μετανιώσει για όλα αυτά. Αυτό τους βολεύει να πιστεύουν. Οταν εξυπηρετείς ένα συγκεκριμένο σύστημα και βιοπορίζεσαι από αυτό δεν μπορείς να πεις "εκεί έχει δίκιο ο Νότης". Έχεις ως μοναδική επιλογή τον αφορισμό.

Τέλος, βαρέθηκα να ακούω πανελίστες να λένε υποκριτικά "μεγάλος καλλιτέχνης, εχει πει τεράστια τραγούδια αλλά οι απόψεις του δεν ενδιαφέρουν". Μα πρώτοι οι ίδιοι ενδιαφέρονται και εστιάζουν στις δηλώσεις του και μετά στο καλλιτεχνικό του σκέλος. Ο Νότης να τραγουδάει μόνο, να μην μιλάει, γιατί είναι τραγουδιστής. Αυτοί όμως να ασχολούνται μόνο με το ένα κομμάτι, όχι το άλλο, το καλλιτεχνικό. Και να γράφονται και λέγονται αυτά από ανθρώπους που είναι όπου φυσάει ο άνεμος και κανείς δεν ξέρει τι επάγγελμα κανουν, πέρα από το να είναι πανελίστες, να έχουν κουτσομπολίστικες λίστες, και να έχουν άποψη για όλα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10
Δημοσιεύσεις: 2088
Εγγραφή: Τρί Αύγ 10, 2010 5:19 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Κλασικό Πρώτο θέμα, δεν μιλάει σε κανέναν μόνο σε άλλους τραγουδιστές που του ρίχνουν άκυρο...
Ας δουν τα σχόλια στο Facebook, γιατί στο site πάει του τρολ το κάγκελο :tourta:
81argus
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 20, 2014 1:47 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Έπεσα τυχαία σήμερα το μεσημέρι πάνω στην εκπομπή της Μενεγάκη και είχαν βάλει το "Μήπως είμαι τρελός". Στη συνέχεια είπε η Μενεγάκη το πόσο πολύ της λείπει ο Νότης και πως η απουσία του της φαίνεται αιώνας και πόσο θα ήθελε μια βραδιά με τον Νότη. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Ουγγαρέζος και είπε πως το γραφείο του με το γραφείο του Αντώνη Δημητριάδη που διοργανώνει το "Σπίτι με το Mega" είναι δίπλα και είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και πάρα πολύ κοντά να ψήσουν τον Νότη για ένα "Σπίτι με το Mega".
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Notis21
Δημοσιεύσεις: 162
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 28, 2020 9:11 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis21 »

Λίγο τρελό από την απόλυτη αποχη να εμφανιστεί ξαφνικά στην τηλεόραση που έχει πει και δημόσια ότι δεν του αρέσει να τραγουδάει...Αλλά εδώ που τα λέμε θα ήταν η πιο ηχηρή επιστροφή...
Notis7Arxontas
Δημοσιεύσεις: 399
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 24, 2018 1:39 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Σόφη Παππά στο Facebook:

Είναι κάποιοι τραγουδιστές ογκόλιθοι που δεν μπορεί να τους μετακινήσει κανένας!
Ένας είναι ο Καζαντζίδης που τα έβαλε με Θεούς και δαίμονες αλλά έμεινε στο απυρόβλητο και στην ιστορία και ο επόμενος είναι ο Νότης!
Δεν χαϊδεψε τ' αφτιά κανενός, υποστηριζει τις ιδέες του κόντρα σε όλους και όλα , λέει άφοβα την γνώμη του, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, πράγμα σπάνιο για δημόσιο πρόσωπο!
Το κοινό του τον λατρεύει , τον ακολουθεί με πίστη, σεβασμό και αγάπη, όπως κάθε τι αληθινά αυθεντικό!
Επιχείρησαν πολλές φορές να τον βλάψουν με κακές αντιγραφές αλλά μάταια!
Ο Νότης είναι σχολή, είναι μια κατηγορία από μόνος του, ή φωνή του είναι μοναδική, το στιλ και η παρουσία του πάντα ειναι μπροστά από την εποχή του!
Τυχαινει να γνωρίζω απο διαφορα γεγονοτα στο περιβαλλον του ,πόσο υποστηρικτικος ηταν και ποσο γενναιοδωρος όταν χρειάστηκε...!
Ο Νότης στον μόνο που θα μπορούσε να κάνει κακό είναι στον εαυτό του!
Έχω την εντύπωση πως , οπως ειναι αντικειμενικος, αυστηρος και αμειλικτος απεναντι σε ο,τι θεωρει αδικο , το ιδιο ειναι και με τον εαυτο του...! Ισως η σκληρη αυτοκριτική του τον οδήγησε στην απομόνωση και στο να απομακρυνθεί από αυτό για το οποίο γεννήθηκε...! Το τραγούδι!
Γιατί τραγούδι είναι Νότης και Νότης ειναι τραγούδι!
Επειδή λοιπον αυτή η σχέση είναι καταλυτικη , παράλληλα με την λατρευτική αγάπη του κόσμου που τον ακολουθεί και που το αιτημα είναι πια επιτακτικό, ο Νότης σιγουρα θα επανέλθει...!
Θα επανέλθει για να ανταποδώσει την αγάπη που παιρνει τοσα χρόνια, αλλά και για να καλύψει το δυσαναπληρωτο κενό που άφησε...!
Νοτη Σφακιανάκη, ο κόσμος σ' αγαπάει και το τραγούδι σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ!

Χωρίς σχόλια παρακαλώ μια καρδουλα αγάπης μόνο από όσους τον αγαπάμε...!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10
Δημοσιεύσεις: 2088
Εγγραφή: Τρί Αύγ 10, 2010 5:19 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Πέθανε ο Τάσος Βουγιατζής
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Ελένη Δήμου

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε από τη ζωή ο ο τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός Τάσος Βουγιατζής ο οποίος ήταν γνωστός ως «ο Τάσος με τις μασέλες».

Ο Τάσος Βουγιατζής είχε γεννηθεί στον Πειραιά το 1963.

Τραγούδια του είχαν ερμηνεύσει μεταξύ άλλων η Ελένη Δήμου, ο Νότης Σφακιανάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Κώστας Μακεδόνας, οι Εκείνος και Εκείνος, η Έλενα Παπαρίζου, η Γλυκερία, η Λίτσα Διαμάντη αλλά και η Χάρις Αλεξίου.
https://www.ogdoo.gr/epikairotita/koino ... vougiatzis

Και μετά θέλουμε να επιστρέψει όταν κάθε λίγο και λιγάκι φύγει από την ζωή και ένας συγγενής ή γνωστός του...
Απάντηση