Νέο άλμπουμ από τον Γιώργο Αλκαίο
Νέο άλμπουμ από τον Γιώργο Αλκαίο
Ο Γιώργος Αλκαίος, αλλάζει «Σελίδα», βγάζει από το «Κρυφό του Συρτάρι» 12 νέα τραγούδια και μας κάνει να «Φύγουμε ψηλά» με τους νέους ήχους του!...Ανανεωμένος, extreme, διαφορετικός από κάθε άλλη φορά , έρχεται να μας ‘αναστατώσει’ και να μας κάνει να ταξιδέψουμε μαζί του στην «Ίδια Διαδρομή»!
Με pop, rock, ska και ethnic μουσικές ο Γιώργος ετοιμάζεται να μας παρασύρει στους ρυθμούς του με τη νέα του ολοκληρωμένη δουλειά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.
Στο νέο cd "Ελεύθερος", τους στίχους υπογράφουν οι Ύδωρ, μια ‘παρέα’ που κάνει την πρώτη της δισκογραφική εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου με 9 τραγούδια, ο Γιώργος Αλκαίος την μουσική αλλά και το στίχο σε δυο τραγούδια, καθώς και ο Αντώνης Σκόκος, που υπογράφει την μουσική στην καλοκαιρινή επιτυχία «Πόσο σε θέλω».
Με pop, rock, ska και ethnic μουσικές ο Γιώργος ετοιμάζεται να μας παρασύρει στους ρυθμούς του με τη νέα του ολοκληρωμένη δουλειά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.
Στο νέο cd "Ελεύθερος", τους στίχους υπογράφουν οι Ύδωρ, μια ‘παρέα’ που κάνει την πρώτη της δισκογραφική εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου με 9 τραγούδια, ο Γιώργος Αλκαίος την μουσική αλλά και το στίχο σε δυο τραγούδια, καθώς και ο Αντώνης Σκόκος, που υπογράφει την μουσική στην καλοκαιρινή επιτυχία «Πόσο σε θέλω».
Παρε ανασα και παμε...
-
Re: Νέο άλμπουμ από τον Γιώργο Αλκαίο
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΑΛΚΑΙΟ,ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ?antidoto έγραψε: καλοκαιρινή επιτυχία «Πόσο σε θέλω».

Δως μου ένα παγάκι
επειδή όποιος γράφει για Αλκαίο, είναι ο ίδιος!creativeuser έγραψε:ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΑΛΚΑΙΟ,ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ?antidoto έγραψε: καλοκαιρινή επιτυχία «Πόσο σε θέλω».

Nothing lasts forever but the earth and sky
-
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΚΑΙΟΣ?ADAM2 έγραψε:επειδή όποιος γράφει για Αλκαίο, είναι ο ίδιος!creativeuser έγραψε:ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΑΛΚΑΙΟ,ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ?antidoto έγραψε: καλοκαιρινή επιτυχία «Πόσο σε θέλω».![]()

Δως μου ένα παγάκι
"Το ξερα", πρώτο single για τον Αλκαίο
Μετά την καλοκαιρινή επιτυχία, "Πόσο σε θέλω", ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει με το απόλυτο hit του χειμώνα!
"Το ‘ξερα (ΝΑ, να, να)" είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Γιώργου, που θα μας φτιάξει τη διάθεση! Πιο δημιουργικός από κάθε άλλη φορά ο Γιώργος Αλκαίος είναι έτοιμος να μας ‘αναστατώσει’ με νέους ήχους και με τραγούδια που σίγουρα θα αγαπήσουμε!
Νέοι ήχοι και ερωτικές μπαλάντες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης του δουλειάς, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου, από τη δισκογραφική εταιρεία Virus Music.
Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Αλκαίος, ενώ τους στίχους οι Ύδωρ.
Μετά την καλοκαιρινή επιτυχία, "Πόσο σε θέλω", ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει με το απόλυτο hit του χειμώνα!
"Το ‘ξερα (ΝΑ, να, να)" είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Γιώργου, που θα μας φτιάξει τη διάθεση! Πιο δημιουργικός από κάθε άλλη φορά ο Γιώργος Αλκαίος είναι έτοιμος να μας ‘αναστατώσει’ με νέους ήχους και με τραγούδια που σίγουρα θα αγαπήσουμε!
Νέοι ήχοι και ερωτικές μπαλάντες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης του δουλειάς, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου, από τη δισκογραφική εταιρεία Virus Music.
Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Αλκαίος, ενώ τους στίχους οι Ύδωρ.
Παρε ανασα και παμε...
pou kollaei mwre i despw,twra?Flayer έγραψε:SUNDAY έγραψε:www.showbiznews.gr
www.eimaimiakomplexikiakaithavwtivandi.gr eprepe na to lene!! ma gia olous grafei ektheiastika kai mono ti vandi thabei synexeia eleos!

ΕΓΩ ΝΑ ΖΩ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ..ΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ
στο επίπεδο σουfan έγραψε:pou kollaei mwre i despw,twra?Flayer έγραψε:SUNDAY έγραψε:www.showbiznews.gr
www.eimaimiakomplexikiakaithavwtivandi.gr eprepe na to lene!! ma gia olous grafei ektheiastika kai mono ti vandi thabei synexeia eleos!