Για τα ελληνικα λεω!immortal έγραψε:Για τα international λεει μάλλον...antidoto έγραψε:johngreek_mad έγραψε:Στα Album πλεον, ειναι 10.000 το χρυσο, και 20.000 η πλατινα!![]()
![]()
![]()
Κέλλυ Κελεκίδου χρυσό cd single
Re: Κέλλυ Κελεκίδου χρυσό cd single
META ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...immortal έγραψε:Μόλις σε μια εβδομάδα κυκλοφορίας το cd-single της Κέλλυς Κελεκίδου "ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ" έγινε χρυσό!
Η Κέλλυ Κελεκίδου, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ 9,49 και η
SONY BMG θα το γιορτάσουν με μια ΧΡΥΣΗ απονομή την Τρίτη 27 Νοεμβρίου.
starnews.gr
Re: Κέλλυ Κελεκίδου χρυσό cd single
Συγγνωμη!!! Στη Heaven δεν ειναι η Κελεκιδου??? Αφου ειχε αλλαξει εταιρια!!!!GUNNER_10 έγραψε:META ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...immortal έγραψε:Μόλις σε μια εβδομάδα κυκλοφορίας το cd-single της Κέλλυς Κελεκίδου "ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ" έγινε χρυσό!
Η Κέλλυ Κελεκίδου, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ 9,49 και η
SONY BMG θα το γιορτάσουν με μια ΧΡΥΣΗ απονομή την Τρίτη 27 Νοεμβρίου.
starnews.gr
Δεν θα μου κανει εντυπωση, αν τη δω σε υψηλες θεσεις!GUNNER_10 έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΑΡΜΠΗ ΧΡΥΣΟ ΕΝΑ LIVE ΔΙΣΚΟ ΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ....ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕΣ ΕΚΕΙ...johngreek_mad έγραψε:Αν γινει χρυση η Γαρμπη, θα φαρμακωθω
Οχι ομως, να παει πχ με νεα εισοδο στο 6, και να μεινει 3-4 εβδομαδες στο Top10, και μετα να βγει, και να πουν οτι εκανε χρυσο!
ΕΔΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 2Π ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΟ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ 2-3 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 5ΟΑΔΑ...ΕΚΕΙ ΚΟΛΑΣ???johngreek_mad έγραψε:Δεν θα μου κανει εντυπωση, αν τη δω σε υψηλες θεσεις!GUNNER_10 έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΑΡΜΠΗ ΧΡΥΣΟ ΕΝΑ LIVE ΔΙΣΚΟ ΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ....ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕΣ ΕΚΕΙ...johngreek_mad έγραψε:Αν γινει χρυση η Γαρμπη, θα φαρμακωθω
Οχι ομως, να παει πχ με νεα εισοδο στο 6, και να μεινει 3-4 εβδομαδες στο Top10, και μετα να βγει, και να πουν οτι εκανε χρυσο!

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SINGLE ΔΙΚΟ ΤΗΣ???ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΝΟΩ...johngreek_mad έγραψε:Δεν θα μου κανει εντυπωση, αν τη δω σε υψηλες θεσεις!GUNNER_10 έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΑΡΜΠΗ ΧΡΥΣΟ ΕΝΑ LIVE ΔΙΣΚΟ ΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ....ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕΣ ΕΚΕΙ...johngreek_mad έγραψε:Αν γινει χρυση η Γαρμπη, θα φαρμακωθω
Κυκλοφορει στο OST "Το φιλι της ζωης", που ειναι album!GUNNER_10 έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SINGLE ΔΙΚΟ ΤΗΣ???ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΝΟΩ...johngreek_mad έγραψε:Δεν θα μου κανει εντυπωση, αν τη δω σε υψηλες θεσεις!GUNNER_10 έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΑΡΜΠΗ ΧΡΥΣΟ ΕΝΑ LIVE ΔΙΣΚΟ ΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ....ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕΣ ΕΚΕΙ...johngreek_mad έγραψε:Αν γινει χρυση η Γαρμπη, θα φαρμακωθω
THANKS FOR THE INFOjohngreek_mad έγραψε:Κυκλοφορει στο OST "Το φιλι της ζωης", που ειναι album!GUNNER_10 έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SINGLE ΔΙΚΟ ΤΗΣ???ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΝΟΩ...johngreek_mad έγραψε:Δεν θα μου κανει εντυπωση, αν τη δω σε υψηλες θεσεις!GUNNER_10 έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΑΡΜΠΗ ΧΡΥΣΟ ΕΝΑ LIVE ΔΙΣΚΟ ΜΙΑ 18ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ....ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕΣ ΕΚΕΙ...johngreek_mad έγραψε:Αν γινει χρυση η Γαρμπη, θα φαρμακωθω

Πάντως η Κελεκίδου μια κάποια επιτυχία την έχει μιας και στα μουσικά sites mpgreek.com και musichellas.gr είναι no 2 και no 6 αντίστοιχα 8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος musicfan την Σάβ Δεκ 08, 2007 12:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συμφωνώ κι εγώ, οπότε για να μας επαναφέρω στο θέμα:Krouela έγραψε:kelekidou vlepo ma kelekidou de diavazo
ποιος ************ αγόρασε το single για να γίνει χρυσό? εκτός αν είναι μόνο τοποθετήσεις οπότε όλα τα καταστήματα δίσκων έχουν τη μούρη της στα ράφια!
Nothing lasts forever but the earth and sky