Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Entek έγραψε:ma kai i despina mporei na to bgalei stis 10/12.
to argotero eipan tha einai sta diskopwleia tote! h epishmh omws hmeromhnia einai 5/12 gia th Despina, apla h Heaven thelei na prolavei tyxon parapona pou panta kathysteroun ta cd ths na pane sta diskopwleia meta tin kathorismeni hmeromhnia
to den katalavainw giati to kaneis.
den ironeftika egw. stoixeia pare8esa.
anti8eta esy eisai MESA stin eirwnia.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:ma kai i despina mporei na to bgalei stis 10/12.
to argotero eipan tha einai sta diskopwleia tote! h epishmh omws hmeromhnia einai 5/12 gia th Despina, apla h Heaven thelei na prolavei tyxon parapona pou panta kathysteroun ta cd ths na pane sta diskopwleia meta tin kathorismeni hmeromhnia
to den katalavainw giati to kaneis.
den ironeftika egw. stoixeia pare8esa.
anti8eta esy eisai MESA stin eirwnia.
gia th heaven to kanw eleos
ok, grapse la8os.
eimai ligaki parormitikos. ti na kanoume
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
o Mihalhs einai poly kalos.de katalavainw giati tosh kakia apo ton fan tou Sfakianakh!mallon tha zhlevei pou o dikos tou de kanei oti sto oneira tou tetoies pwlhseis!!
na apanthsw kai ston fan ths Helenas pws kai oti kanei o Mihalhs ehei ousia!Den ehei ousia dld na apotypwnete se ena cd mia synaulia yper-epitihimenh kai ehei ousia ena akoma souxe san to Fili ths zwhs?eleos dld me meirikous.
opws kai na hei o Mihalhs auth th stigmh einai o pio emporikos kallitehnhs kai sigoura enohlounte polloi apo auto.
Rantaplan έγραψε:o Mihalhs einai poly kalos.de katalavainw giati tosh kakia apo ton fan tou Sfakianakh!mallon tha zhlevei pou o dikos tou de kanei oti sto oneira tou tetoies pwlhseis!!
na apanthsw kai ston fan ths Helenas pws kai oti kanei o Mihalhs ehei ousia!Den ehei ousia dld na apotypwnete se ena cd mia synaulia yper-epitihimenh kai ehei ousia ena akoma souxe san to Fili ths zwhs?eleos dld me meirikous.
opws kai na hei o Mihalhs auth th stigmh einai o pio emporikos kallitehnhs kai sigoura enohlounte polloi apo auto.
8)
me symplhrwneis APISTEYTA!
Na agiasei to stoma soy!
Slim_Shady έγραψε:To ntoyeto me thn Glykeria einai ola ta lefta!
Molis to akoysa kai ena exw na pw...
TO ERWTEYTHKA!Einai apla ekpliktiko!
Legetai "den exw polla"!
Είναι το γνωστό Δεν έχω πολλά απο τη Βροχή των αστεριών;
Slim_Shady έγραψε:To ntoyeto me thn Glykeria einai ola ta lefta!
Molis to akoysa kai ena exw na pw...
TO ERWTEYTHKA!Einai apla ekpliktiko!
Legetai "den exw polla"!
Είναι το γνωστό Δεν έχω πολλά απο τη Βροχή των αστεριών;