se1 έγραψε:kseris pia einai i diafora oti i madonna iparxei 25 xronia twra kai i britney exei parei ti katw volta.i madonna kai se 5 xronia tha einai H madonna ,i britney arage pou tha vriskete!!!!
nai ela omws pou h vandi kai prin 5 xronia htan h vandi kai se 5 xronia 8a vrisketai edw pou einai kai twra, sthn koryfh!!! mh sugkrineis vandi-britney sa na sugkrineis vissi-kalomoira. an 8es sugkrine vissi-vandi me madonna-kylie!!!
anyway, opws kai na 'xei h vandi ta myala ths ta exei sto kefali ths, den einai britney. astoxo paradeigma loipon.
se1 έγραψε:arage omos i vandi tha iparxei kai se 15 xronia? i vissi ipirxe kai prin 15 kai prin 25 kai sinexizei
euxomai se 15 xronia na zeis gia na to deis o,ti vandi 8a yparxei. pio nwris den ginetai na sou to apodeiksw!
apo to 2000 pou evgale to ypoferw legate oti h vandi tou xronou den 8a yparxei...ki omws 8 xronia meta...yparxei k me polles epityxies kai kataxiwseis mesa s' auta ta 8 xronia!
se1 έγραψε:kseris poses vandes perasane pou eitan oi antagonistries tis vissi??
giati omws den ksehorisan?? isws giati den htan...VANDI!!!
polles prospa8hsan na kanoun epityxia, sunfwnw, mia ta katafere!!!
se1 έγραψε:otan vazeis ti vandi me 12 xronia karieras mprosta sti vissi me 35 einai to idio na valesi ti marw me 2-3 xronia mprosta sta 12 tis vandi
to exw ksanapei...den metrane ta xronia alla to periexomeno tous!!!
h vandi sta 12 xronia exei kanei ena swro shmantika pragmata pou ta apodexthkes ki esy sto parapanw post sou. h marw ti exei kanei s' auta ta 2 xronia? de sugkrinw xronia karieras giati profanws oloi kseroun oti 35>12 (apla ma8hmatika) alla me dedomena ta xronia ths ka8emias sugkrinw to ti exei kataferei h ka8emia.
kai sthn teliki giati na prepei na apodeiksei o enas ston allon pia einai kalyterh? les egw an mhn exw akousei pote vissi?? les na mhn thn eixa dei live (sthn tv profanws) prin vgei h vandi?? ...alla h despina htan auth pou me ekane na thn ksehorisw kai na th 8erw poly kalyterh apo th vissi!
pws se allous aresei h alexiou kai se allous h vitali??
se allous o kazantzidis kai se allous o dionusiou??
se allous h arvanitaki kai se allous h prwtopsalti??
den exoun oi parapanw an8rwpoi spoudaies karieres??
profanws kai exoun...alla an exw 8ewrw kalyterh th vitali apo thn alexiou, einai dikaiwma mou kai kati diaforetiko vlepw s' authn!
Δε μπορώ να βρω μικρή υπογραφή,σόρυ.