Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή εχουν μονο διαφορες:ΝΙΝΟ

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
nitrothess

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή εχουν μονο διαφορες:ΝΙΝΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nitrothess »

Ο κόσμος τον γνώρισε πριν από έξι χρόνια, τον ξεχώρισε αμέσως, τον αγάπησε και τον ανέδειξε ως έναν από τους πιο δημοφιλείς νέους τραγουδιστές του καιρού μας.

Ο Νίνο, μερικούς μήνες μετά από την επίθεση που δέχτηκε στην Θεσσαλονίκη, μίλησε για πρώτη φορά σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης! Στην αποκλειστική τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στον Νέο Ελληνικό FM 92,8, μίλησε με τον Γιώργο Χαριζάνη για τη ζωή του μετά τα γεγονότα του περασμένου Μαΐου, για την πίστη του στον Θεό και για τα μελλοντικά του σχέδια:

Πόσο ειλικρινής είναι;

«Είναι πολύ βασικό για έναν καλλιτέχνη να λέει πάντα την αλήθεια. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις μιλώντας ειλικρινά».

Για το ότι έχει φήμη κακού παιδιού

«Όταν μιλάνε για μένα και λένε ότι είμαι αλήτης, νομίζω ότι μιλάνε για κάποιον άλλο άνθρωπο. Δεν ξέρω γιατί το λένε αυτό. Χαίρομαι πάντως που λένε κάτι για μένα.... Ξέρεις πως περνάω τον χρόνο μου; Θα σου εξηγήσω: γράφω μουσική όλη την ημέρα, μα όλη την ημέρα: είμαι ταγμένος στη μουσική και τον Θεό, και δεν κάνω τίποτε άλλο»!

Ό,τι είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο τον έφερε πιο κοντά στον Θεό;

«Κάποια γεγονότα της ζωής μάς κάνουν πιο δυνατούς, πιο προσεκτικούς και πιο πιστούς στον Θεό... Όποτε δεν μιλάω, προσεύχομαι! Έτσι μου έμαθαν οι γονείς μου να λειτουργώ, να αγαπώ να συγχωρώ και να τηρώ τα λόγια του Ιησού... Ήμουν πολύ τυχερός που δεν έφυγα από τη ζωή, και εγώ και ο αδελφός μου. Το κακό είναι ότι ακόμα δεν γνωρίζω γιατί έγινε αυτό...Νιώθω σαν να έγινε εχθές, δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα... Δεν σκέφτομαι ποιος μπορεί να το έκανε αυτό. Τέτοιες σκέψεις με γυρνάνε πίσω και δεν θέλω καθόλου να το κάνω αυτό. Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Ό,τι έγινε πάντως δεν έχει επηρεάσει τη σχέση μου με την πόλη».

Για την Eurovision:

«Και τα τρία τραγούδια είναι πολύ καλά. Είναι μια τυπική απάντηση αυτή, το ξέρω. Εύχομαι να έχει επιτυχία, όποιος και να είναι αυτός που θα πάει τελικά. Δεν έχω κάτσει ακόμα να τα ακούσω καλά τα τραγούδια για να σου πω πιο μου άρεσε περισσότερο».

Θα σκεφτόταν να πάει ο ίδιος;

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου όχι. Ποιος θα ήταν ιδανικός για να πάει στην Eurovision; Ένας τραγουδιστής που θα σοκάρει με τη φωνή του... Ο Σταμάτης Γονίδης! Αν έβγαινε να τραγουδήσει ένα ανατολίτικο τραγούδι, καθισμένος σε ένα σκαμπό, μόνο με την φωνητική του ικανότητα, πιστεύω ότι θα μας εκπροσωπούσε καλά και θα πήγαινε μια χαρά. Θα ήταν κάτι διαφορετικό»!

Βλέπει τηλεόραση;

«Δεν είναι και στο καλύτερο σημείο η τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Γενικά όμως δεν είμαι φαν της τηλεόρασης, δεν βλέπω. Ξέρω για την κόντρα Λαζόπουλου Καρβέλα αλλά δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει γίνει, όπως όλος ο κόσμος... Και νιώθω περίεργα που δεν παρακολουθώ, γιατί το κάνουν όλοι».

Για το ότι έχει συνεργαστεί και με την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή:

«Έχω πάρει πάρα πολλά πράγματα και από τις δύο... Δεν έχει καμία σχέση η μία με την άλλη, δεν υπάρχει καμία ομοιότητα, έχουν μόνο διαφορές».

Μελλοντικά σχέδια

«Το καλοκαίρι θα κάνω μια σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, κάτι για το οποίο ανυπομονώ αφού που δεν έχω κάνει ποτέ περιοδεία. Ήδη ετοιμάζω τον επόμενο μου δίσκο, που ελπίζω να είναι κάτι διαφορετικό».

Φαντάζεται τον εαυτό του σε δέκα χρόνια από σήμερα;

«Δεν μου περνάνε τέτοιες σκέψεις από το μυαλό... Ζω το σήμερα, με προσοχή για το αύριο. Δεν έχω κανένα φόβο, ό,τι είναι να συμβεί – θα συμβεί...
www.ellinikosfm.gr
pianist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pianist »

Δηλαδή αν η Άννα είναι η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ και έχει φωνάρα, σημαίνει ότι ο Nivo είναι αντιβανδικός με αυτή τη δήλωση; :lol: :lol: :lol:
SD54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

To μπουζούκι είναι όργανο.
Ο αστυνομικός είναι όργανο.
Ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

:? :? :? :? :lol: :lol:
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
nitrothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nitrothess »

pianist έγραψε:Δηλαδή αν η Άννα είναι η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ και έχει φωνάρα, σημαίνει ότι ο Nivo είναι αντιβανδικός με αυτή τη δήλωση; :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sugar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sugar »

SD54 έγραψε:To μπουζούκι είναι όργανο.

den exeis suni8isei akoma tis "eksupnades"(gia na mhn tis pw alliws) tou da vichi h' pianist?
georges11

Re: Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή εχουν μονο διαφορες:ΝΙΝΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georges11 »

Ποιος θα ήταν ιδανικός για να πάει στην Eurovision;
NINO έγραψε: Ένας τραγουδιστής που θα σοκάρει με τη φωνή του... Ο Σταμάτης Γονίδης! Αν έβγαινε να τραγουδήσει ένα ανατολίτικο τραγούδι, καθισμένος σε ένα σκαμπό, μόνο με την φωνητική του ικανότητα, πιστεύω ότι θα μας εκπροσωπούσε καλά και θα πήγαινε μια χαρά. Θα ήταν κάτι διαφορετικό»!
:agree: :clap:
pianist

Sugar έγραψε:

den exeis suni8isei akoma tis "eksupnades"(gia na mhn tis pw alliws) tou da vichi h' pianist?
Elenopetaloudosugar mou esy den exeis kai thn stoixeiwdh eyfyia pantws gia na breis kati kai gia tis dikes mou eksypnades!

Pantws o tropos pou egrapses to nick mou sto greekmusic einai ola ta lefta gia mia akoma fora :wink:

Alla den peirazei katalabainw oti sthn meta vera kai dvforum epoxh mas to paizeis semnh kai prepei na exeis ena deytero nick otan tha thes na ksekatiniasteis.
Άβαταρ μέλους
Sugar

pianist έγραψε:
Sugar έγραψε:

Elenopetaloudosugar mou esy den exeis kai thn stoixeiwdh eyfyia pantws gia na breis kati kai gia tis dikes mou eksypnades!

Pantws o tropos pou egrapses to nick mou sto greekmusic einai ola ta lefta gia mia akoma fora :wink:

Alla den peirazei katalabainw oti sthn meta vera kai dvforum epoxh mas to paizeis semnh kai prepei na exeis ena deytero nick otan tha thes na ksekatiniasteis.
8a 8eles na hmoun h Elena. Alla sto apodeiksa oti den eimai :wink: :wink: Oso gia to nick sou epitides to egrapsa etsi giati kserw oti se ekneyrizei :wink: :wink:
pianist

Entaxei elena o,ti peis..
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

georges11 έγραψε:Ποιος θα ήταν ιδανικός για να πάει στην Eurovision;
NINO έγραψε: Ένας τραγουδιστής που θα σοκάρει με τη φωνή του... Ο Σταμάτης Γονίδης! Αν έβγαινε να τραγουδήσει ένα ανατολίτικο τραγούδι, καθισμένος σε ένα σκαμπό, μόνο με την φωνητική του ικανότητα, πιστεύω ότι θα μας εκπροσωπούσε καλά και θα πήγαινε μια χαρά. Θα ήταν κάτι διαφορετικό»!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mpa se kalo tou....ematha oti exei kai foni o gonidis... :lol: :lol:
GUNNER_10

Flayer έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

den exei fwnh o Gonidis ? :roll:
pios thn exase kai thn vrike aytos??
koita flayer...o gonidis mporei san sinthetis ok na exei grapsei kai kapia oraia songs...na exei pei 4-5 poly kala kommatia sthn kariera tou....alla oti einai skilas tou kerata...kai tragoudaei me skile tropo...den amfisvitite...na eimaste ligo sovaroi...
otan htan neos...htan pio ok h foni tou...tora ase to mikrofono kalitera...
pianist

Flayer έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:

:twisted:
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Flayer έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
Flayer έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:

pios thn exase kai thn vrike aytos??
koita flayer...o gonidis mporei san sinthetis ok na exei grapsei kai kapia oraia songs...na exei pei 4-5 poly kala kommatia sthn kariera tou....alla oti einai skilas tou kerata...kai tragoudaei me skile tropo...den amfisvitite...na eimaste ligo sovaroi...
otan htan neos...htan pio ok h foni tou...tora ase to mikrofono kalitera...
4-5 kala kommatia mono ? :?
To oti gemizei magazia kai aresei ston kosmo shmenei oti exei fwnh . Allo den aresei se sena kai allo den exw fwnh . To oti einai skulas sumfwnw den sou eipa egw oti einai ths lurikhs . :lol:
Αλοίμονο αν όποιος γεμίζει μαγαζιά έχει και φωνή. Βέβαια εσύ λες ότι είναι σκυλάς αλλά εντούτοις έχει φωνή. Οπότε θα πρέπει να ορίσουμε τί εννοούμε όταν λέμε ότι έχει φωνή.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Άβαταρ μέλους
Sugar

pianist έγραψε:Entaxei elena o,ti peis..
an 8es na nomizeis oti eimai h Elena provlima sou. parolo pou sou milagame kai oi 2 apo msn :roll: :roll: :roll: :roll:
georges11

Gunner ακου λιγο ρε τον ...σκυλα προχθες , εγραψε ενα σκυλαδικο κ το ειπε με την κιθαρα του στην εκπομπη της Κατριτση
http://youtube.com/results?search_query ... e_uploaded

Για τη φωνη ασχολιαστο το αφηνω που ειπες.
Εαν προσπαθησω με επιχειρηματα κ αποδειξεις να σε πεισω οτι εχει πολυ μεγαλη φωνη, μοναδικη κ αξεπεραστη ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ κ φτανει εκει που ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορει να φτασει, (κ το εχουν πει εκατονταδες μα εκατονταδες μεγαλοι καλλιτεχνες,π.χ.η εμφανιση στον αρναουτογλου 1-1-08......δε λεω για το τι γινοταν Θαλασσα-Βοτανικο-boom-Θεα-Odeon-ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝ ΟΧΙ Νο1 ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ) , ειναι σαν να κλεβω το παγκαρι της εκκλησιας.

Οτι καταλαβαινει (λεμε τωρα,ιδεα δεν εχεις απο live του αλλα οκ) ο καθενας...τι να σου πω.. :lol:
GUNNER_10

georges11 έγραψε:Gunner ακου λιγο ρε τον ...σκυλα προχθες , εγραψε ενα σκυλαδικο κ το ειπε με την κιθαρα του στην εκπομπη της Κατριτση
http://youtube.com/results?search_query ... e_uploaded

Για τη φωνη ασχολιαστο το αφηνω που ειπες.
Εαν προσπαθησω με επιχειρηματα κ αποδειξεις να σε πεισω οτι εχει πολυ μεγαλη φωνη, μοναδικη κ αξεπεραστη ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ κ φτανει εκει που ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορει να φτασει, (κ το εχουν πει εκατονταδες μα εκατονταδες μεγαλοι καλλιτεχνες,π.χ.η εμφανιση στον αρναουτογλου 1-1-08......δε λεω για το τι γινοταν Θαλασσα-Βοτανικο-boom-Θεα-Odeon-ΟΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝ ΟΧΙ Νο1 ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ) , ειναι σαν να κλεβω το παγκαρι της εκκλησιας.

Οτι καταλαβαινει (λεμε τωρα,ιδεα δεν εχεις απο live του αλλα οκ) ο καθενας...τι να σου πω.. :lol:
file george....to oti summetixe se arketa sximata ta opia pigan kala px me thn theodoridou...kai oti xafnika apo to 2004-2005 kai meta anastithike apo ta azitita...den shmainei oti ton kathista kai foni...
file mou na sou thimiso oti kai oti ena apo ta tsolia ths ellinikis diskografias pou legete panos kiamos opws kai nikos makropoulos episis gemizan magazia eidika o kiamos gia 2 seria xronies 5hmera sta asteria glifadas...asxeta an tora me to zori vgazei 2 meres sthn anodo magazi 500 atomwn...
an einai dinaton na leme oti opios gemizei magazia...pou paizoun arketoi paragontes gia ayto....px o diskos sou...an pigan kala ta tragoudia sou klp...apotelei kai paragonta ths lexis foni....eleos diladi...episis na sou thimisw kai to sximataki me thn despoina vandi sto boom thessalonikis pou vlepame oraiotates fotografies me ena magazi adeio sthn kiriolexia..kai meta vgainane kai milagane gia thn epitixia ths 15etias...gia onoma diladi...
2)den eipa oti den exei perasei...kai anefera oti san sinthetis mporei na eina kaliteros...kai anefera oti exei grapsei poly kala songs...
3)na sou thimiso oti kai o lepa apo ta telh twn 80's mexri kai ta 90's ta mesa...ginotan laiko proskinima sto magazi tou...kai loipon???ipostirixe kaneis oti exei foni??oute kan o idios...
4)sevomai to oti esena mporei na sou aresei...alla gia onoma...pou exei ftasei da o stamatis ermhneutika...?diladi an theoro apo antrikes fones ton gonidi fonara....ton terzi,ton remo, ton ploutarxo h ton sfakianaki na tous theoriso melh tou 12atheou???
georges11

ειδες που σου λεω οτι δεν ξερεις γενικα τι γινεται οσον αφορα τον Γονιδη?

ΤΕΡΖΗΣ 2006+2007: ειναι μια εκπληκτικη ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ φωνη, μια απο τις μεγαλυτερες φωνες της Ελλαδας.(σε ΠΟΛΛΕΣ συνεντευξεις του για τον Σταματη&τις εχω γραμμενες σε βιντεο) & πολλα αλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?

Σφακιανακης : Ισως ημουν ο καλυτερος, αν δεν υπηρχε ο Γονιδης.
Ο Γονιδης ειναι πολυ μεγαλος τραγουδιστης κ εχει την μελωδικοτερη μοναδικη φωνη γιατι πιανει 1 τονο πανω απο ολους τους αλλους.(απο το επισημο forum του Σφακιανακη εχει γραφτει πολλες φορες.)

ΡΕΜΟΣ-ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ : Τεραστια φωνη , γουσταρω να τον ακουω ολη μερα, ειμαι fan του....
{ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΩΡΑ? .......ασε μην αναφερω αλλα....}

νινο : Ειναι για να μη πω ο καλυτερος, ενας απο τους καλυτερους τραγουδιστες.
Ολοι μα ολοι οι τραγουδιστες εχουν μελετησει πανω στη μεγαλη φωνη του Σταματη.....

Ξερεις ποσους ΜΕΓΑΛΟΥΣ καλλιτεχνες μπορω να σου δωσω κ τα link να δεις τι απιστευτα σχολια εχουν πει για τη φωνη του?

φιλε αστο σε παρακαλω , μιλαμε αν κατσω ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, απλα γιατι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ οτι ειναι η πραγματικοτητα, να σου δειξω γιατι εχει φωνη πολυ μεγαλη, πραγματικα ειναι σαν να κλεβεις το φιλοπτωχο. Δεν ξερεις, ειναι εκατονταδες πραγματα πραγματικα που εχουν γινει κ δε ξερεις..... Τελος ελπιζω εδω.
Απάντηση