Adikeis to programma tou Fever an to krineis apo to soukse tis epoxis pou etsi ki allios san ixos itan POLIIII mprosta gia tin epoxi tou. Akoma omos kai auto to soukse, skepsou pos to eixe plasarei sto magazi.hakkinen έγραψε: Καλά, χαλαρά... Αλλά και μπουζούκια με μπουζούκια διαφέρουν. Η Άννα πχ αν μετά τη Μάλα έκανε το πρόγραμμα του (πολύ πετυχημένου παρά τις ανακρίβειες που γράφονται σε άλλο θέμα) Βοτανικού δεν θα με ενοχλούσε. Αυτή όμως έκανε το Fever τραγουδώντας "Καταγραφή ηχοκινητικών αντιδράσεων. Έναρξη διαδικασίας μεταφοράς μνήμης". Η Πέγκυ σχεδόν με έχει πείσει ότι δεν θα το έκανε ποτέ αυτό.
@νδρέας
Entexnh Peggy...
Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
Για μένα το να δοκιμαστείς δεν μου λέει τίποτα και μετά να γυρίσεις πάλι στα λουλούδια και στα Περνάω μια χαρά θέλω να του πεις ψέμματα...Ego έγραψε:Ta mpouzoukia den einai kati mempto. As eixan oloi ti dinatotita na kanoun kati allo pera apo auto (etsi gia na dokimastoun se kapoio allo eidos) kai meta as epestrefan sto mpouzouki.SD54 έγραψε:Συμφωνώ με αυτά που γράφεις... αλλά έτσι όπως την κόβω τη βλέπω να κάνει κάτι τέτοιο και μετά με τη μια να ξαναγυρνάει στα μπουζούκια... όπως και κάποια άλλη...![]()
![]()
![]()
![]()

...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
Τι είναι αυτό? Σε χάνω..Ego έγραψε:hakkinen έγραψε: Καλά, χαλαρά... Αλλά και μπουζούκια με μπουζούκια διαφέρουν. Η Άννα πχ αν μετά τη Μάλα έκανε το πρόγραμμα του (πολύ πετυχημένου παρά τις ανακρίβειες που γράφονται σε άλλο θέμα) Βοτανικού δεν θα με ενοχλούσε. Αυτή όμως έκανε το Fever τραγουδώντας "Καταγραφή ηχοκινητικών αντιδράσεων. Έναρξη διαδικασίας μεταφοράς μνήμης". Η Πέγκυ σχεδόν με έχει πείσει ότι δεν θα το έκανε ποτέ αυτό.

Καταγραφή ηχοκινητικών αντιδράσεων...SD54 έγραψε:Τι είναι αυτό? Σε χάνω..
Έναρξη μεταφοράς μνήμης...
Ολοκλήρωση δημιουργίας
Ολοκλήρωση δημιουργίας
Ολοκλήρωση δημιουργίας
ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΕΧΩΩΩΩΩ...
ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ... (όντως δεν είχα, τις απέκτησα μετά...)
Light a fire, drop a bomb
OK, apopsi sou. Ego prosopika de tha mporousa na diloso fan kapoiou/as pou kathe xrono tha iksera oti tha pao kai tha ti do sta idia pragmata xoris na apodiksei oti mporei na kanei kati parapano apo auta. Kai ap' o,ti fainetai auta pou menoun telika einai auta ta parapano, oxi ta idia kai ta idia.SD54 έγραψε:Για μένα το να δοκιμαστείς δεν μου λέει τίποτα και μετά να γυρίσεις πάλι στα λουλούδια και στα Περνάω μια χαρά θέλω να του πεις ψέμματα...
Fannatics! Επίσημα πρώτο για την πρώτη!
Λίγα πράγματα έπιασα και πάλι.. αλλά οκ...hakkinen έγραψε:Καταγραφή ηχοκινητικών αντιδράσεων...SD54 έγραψε:Τι είναι αυτό? Σε χάνω..
Ολοκλήρωση δημιουργίας
Ολοκλήρωση δημιουργίας
Ολοκλήρωση δημιουργίας
ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ... (όντως δεν είχα, τις απέκτησα μετά...)

Σου εξήγησα από πάνω.. οπότε δεν θα το επαναλάβω..Ego έγραψε:OK, apopsi sou. Ego prosopika de tha mporousa na diloso fan kapoiou/as pou kathe xrono tha iksera oti tha pao kai tha ti do sta idia pragmata xoris na apodiksei oti mporei na kanei kati parapano apo auta. Kai ap' o,ti fainetai auta pou menoun telika einai auta ta parapano, oxi ta idia kai ta idia.SD54 έγραψε:Για μένα το να δοκιμαστείς δεν μου λέει τίποτα και μετά να γυρίσεις πάλι στα λουλούδια και στα Περνάω μια χαρά θέλω να του πεις ψέμματα...

kale to targoudi ths Annas leei. Den exw taseis autoktonias. Etsi ksekinage. Oloklirwsh dhmiourgias klpSD54 έγραψε:Λίγα πράγματα έπιασα και πάλι.. αλλά οκ...hakkinen έγραψε:Καταγραφή ηχοκινητικών αντιδράσεων...SD54 έγραψε:Τι είναι αυτό? Σε χάνω..
Ολοκλήρωση δημιουργίας
Ολοκλήρωση δημιουργίας
Ολοκλήρωση δημιουργίας
ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ... (όντως δεν είχα, τις απέκτησα μετά...)![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα μα τι λες ρε φιλε αριστούργημα ειναι........
ξερεις τι περασε η ζινα με αυτο το κομμάτι....???
αυτη η μαμημενη η εταιρεία της φταίει για ολα...
αυτη δεν ηθελέ να βγαλει τετοια πραγματα.....
την υποχρέωσαν της βαλανε το μαχαίρι στο λαιμο.......
αυτη ηταν έντεχνη απο την αρχη..........
αλλα δεν την αφηνε το σύστημα....
την καημένη....

μετα ηθελε να παει βουροβιζιον......
αλλα δεν τα καταφερε...
αλλα δεν φταιει αυτη δεν ηταν δικια της επιλογη...
και εκει ηθελε να κανει κατι έντεχνο...αλλα αυτο το μαμημενο το συστημα...δεν την αφησε....
αχ αχ αχ αδικη που ειναι αυτη η ριμάδα η ζωη.....
τωρα ομως μπραβο της....
εγινε επιτελους έντεχνη.....
α ολα και ολα εγω την παραδέχομαι........

η ιστορια της μου θυμιζει το κοριτσάκι με τα σπιρτα.....
πο πο πο συγκινήθηκα πραγματικά.....
τετοιο πονο ειχα να ζησω απο την ιστορια της μουμους μου....(αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο....

This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
Πολύς ντόρος έχει γίνει με αυτό το τραγούδι, είμαι πολύ περίεργος όμως να μου εξηγήσετε τι ακριβώς το διαφοροποιεί από το "Φαντασματάκι" της Καιτούλας της Γαρμπή για παράδειγμα... Ένα ποπ τραγουδάκι είναι. Για πέντε λέξεις έχει γίνει ο χαμός... σιγά πια. Θα σου σπάσω το κεφάλι είπε... Εσάς δεν σας το έχουν πει ποτέ; Μακάρι να το ακούγαμε πάντα τραγουδιστά...
@νδρέας
@νδρέας
Light a fire, drop a bomb
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΓΑΡΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΝΑ...hakkinen έγραψε:Πολύς ντόρος έχει γίνει με αυτό το τραγούδι, είμαι πολύ περίεργος όμως να μου εξηγήσετε τι ακριβώς το διαφοροποιεί από το "Φαντασματάκι" της Καιτούλας της Γαρμπή για παράδειγμα... Ένα ποπ τραγουδάκι είναι. Για πέντε λέξεις έχει γίνει ο χαμός... σιγά πια. Θα σου σπάσω το κεφάλι είπε... Εσάς δεν σας το έχουν πει ποτέ; Μακάρι να το ακούγαμε πάντα τραγουδιστά...
@νδρέας
ΣΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΘΕΜΑΤΑ.......
απο κει κει περα......τα ειπα και πιο πανω....
ενα απλο τραγουδι ειναι......
η ζινα δεν φταίει σε τιποτα....
εμενα καθε μερα μου το λενε....

θα σε σπασω την κεφαλάααααααα.......
ειναι τραγουδι βγαλμένο μεσα απο την ζωη......
εχει κατι το ποιοτικό ο στίχος κατι το αφηρημένο !!!!!!
κατι το έντεχνο...ρε παιδι μου....
φαινοταν απο την αρχη αυτη η πεγγκι.....
η εταιρεία της φταιει για ολα......

αααα ολα και ολα.....
This Is Not Happening