Διαγωνισμος για το ονομα και αλλα....πααααρα πολλα!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
heartbeat
Δημοσιεύσεις: 300
Εγγραφή: Σάβ Μάιος 28, 2005 1:41 am

Διαγωνισμος για το ονομα και αλλα....πααααρα πολλα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από heartbeat »

Είναι επίσημο, Ο Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστεί στα πιο hot projects… Sakis Reloaded!

To www,sakisrouvas.com σας ενημερώνει επίσημα για τις πρώτες εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Σάκης για τη χρονιά που έρχεται… και είναι μόνο η αρχή!
«Δεν έχετε δει τίποτε ακόμα…» συνηθίζει να λέει ο Σάκης Ρουβάς. Τους επόμενους μήνες, ο απόλυτος star ετοιμάζεται να ενθουσιάσει τους φίλους του για μια ακόμη φορά πρωτοπορώντας και ξεπερνώντας τον πήχη που ο ίδιος έχει ήδη βάλει ψηλά! Μας είχε προειδοποιήσει…
Ο Σάκης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο L.A. ετοιμάζοντας την ολοκαίνουργια κινηματογραφική του ταινία. Η αμερικάνικη αυτή παραγωγή θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε θα περιμένατε... Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο ο Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστεί παίζοντας έναν ρόλο έκπληξη!
Sakis is back! Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τη νυχτερινή Αθήνα, ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει …όπως μόνο εκείνος ξέρει! Σε έναν μοναδικό χώρο, ο οποίος θα αναμορφωθεί πλήρως για να φιλοξενήσει ένα πρωτότυπο πρόγραμμα. Ο Σάκης, με τη Μπέτυ και τη Ματθίλδη Μαγγίρα, αλλά και μια ομάδα νέων καλλιτεχνών θα παρουσιάσει ένα Live γεμάτο ενέργεια και εκπλήξεις πρωτόγνωρες.
Ο χώρος βρίσκεται στην πλατεία Ασωμάτων και το όνομά του θα είναι κάτι που ο Σάκης θέλει να επιλέξουν οι πιο κατάλληλοι …εσείς, μέσα από διαγωνισμό που θα οργανωθεί αποκλειστικά εδώ, στο www.sakisrouvas.com. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για άλλη μια φορά ο Σάκης Ρουβάς θα καταπλήξει κάνοντας μια εμφάνιση όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί…
Sakis Factor! O Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει το νέο show του ANT1, Χ-Factor. Πλαισιωμένος από τους πιο καταξιωμένους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, ο Σάκης θα είναι ο οικοδεσπότης και οδηγός μας στον πιο μαγικό προορισμό …το ένα και μοναδικό ταλέντο: αυτό που ξεχωρίζει!
Ο Σάκης Ρουβάς για την Ελλάδα! Όπως ανακοίνωσε ήδη η κρατική τηλεόραση ο Σάκης αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση της, να ηγηθεί της ελληνικής αποστολής και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 54ο μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στη Ρωσία το Μάιο του 2009. Ο Σάκης, από τις αρχές του καλοκαιριού επιλέγει την ομάδα που θα τον πλαισιώσει και ετοιμάζει τις πρώτες λεπτομέρειες τις εμφάνισής του.
Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ – έκπληξη του Σάκη Ρουβά θα έχει νέο ύφος και θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο στα δισκοπωλεία. Ο ίδιος ο Σάκης με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν μια ιδιαίτερη δουλειά με νέα ακούσματα και έναν ήχο διαφορετικό που θα εντυπωσιάσει.
Ο Σάκης επέστρεψε όπως είχε υποσχεθεί με τα πιο πρωτότυπα projects και τις πιο δυνατές εκπλήξεις αποδεικνύοντας ότι σίγουρα δεν έχουμε δει, ούτε ακούσει, τίποτε ακόμα!
<< Πίσω στη λίστα με τα νέα
Απάντηση