H SONY MUSIC EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Δημοσιεύσεις: 14986
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 29, 2008 5:10 pm
Επικοινωνία:

H SONY MUSIC EΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Sony Music Entertainment
Η Sony Corporation , κολοσσός στον χώρο των electronics, media & entertainment, ανακοίνωσε την εξαγορά του ποσοστού 50% της Bertelsmann στην SONY BMG. Η νέα εταιρία που δημιουργείται, ονομάζεται Sony Music Entertainment και θα αποτελεί μέλος της οικογένειας της Sony Corporation of America.

Αφήνοντας πίσω της τα τέσσερα επιτυχημένα χρόνια συμβίωσης με την Bertelsmann, η Sony Music συνεχίζει δυναμικά να διαπρέπει στον διαρκώς εναλλασσόμενο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Εδώ και πολλές δεκαετίες η Sony Music ανακαλύπτει και αναδεικνύει ταλέντα από κάθε μουσικό είδος τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Όπως δήλωσε ο Sir Howard Stringer, Πρόεδρος της Sony Corporation: ‘Η μουσική ήταν πάντα ένα βασικό και ενθουσιώδες κομμάτι της κουλτούρας της sony για πάνω από 20 χρόνια. Αυτή η κίνηση θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε έναν πιο βαθύ και υγιή συνδυασμό της μουσικής με την νέα τεχνολογία, και μας επιτρέπει να προσφέρουμε στον κόσμο μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον τομέα της ψυχαγωγίας’

Στην διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών η SONY BMG κατόρθωσε να αναδιοργανωθεί και να αναπτύξει- εκτός από τα πιο σημαντικά νέα ονόματα στην μουσική- καινοτόμες συνεργασίες στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, που εγγυούνται ότι η SONY MUSIC θα συνεχίσει να ηγείται στην δημιουργία και διανομή της μουσικής παγκοσμίως και θα παραμείνει αφοσιωμένη στην ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων καλλιτεχνών.

Παράλληλα επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλους χώρους της ψυχαγωγίας (sponsoring, branding, management, synchronisation). Με τη δημιουργία της εταιρίας ShowWhat (www.showwhat.gr) μπαίνει δυναμικά στη διοργάνωση live & events, ενώ με την ενεργοποίηση του www.sonymusic.gr δημιουργεί ένα διαδραστικό μουσικό portal, με ήδη μεγάλη επισκεψιμότητα, που περιλαμβάνει πληροφορίες για νέες κυκλοφορίες, νέους καλλιτέχνες, συναυλίες, events κτλ.
Μια νέα εταιρία, γεμάτη ταλέντο, φρέσκες ιδέες, ενθουσιασμό και φυσικά την καλύτερη μουσική είναι έτοιμη για νέες επιτυχίες.
Οι Επιτυχίες Είναι Sony Music
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Απάντηση