ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ:''ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΤΗ ΒΑΝΔΗ''!!!!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

e oxi kai den akougontai ta nea tou tragoudia!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

H Kέλλυ μου αρέσει αρκετά αλλά σκότωσε και τη Madonna και τη Μαρινέλλα στο προχθεσινό live!Θα μπορούσε άνετα να είχε αποχωρήσει αυτή αντί του καταπληκτικού σε όλα σχεδόν Κωνσταντίνου :roll:
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

O KOSMOS PANTWS PSHFISE TH KELLY 3 FORES GIA NA FYGEI APO TO PAIXNIDI ..AUTO LEEI POLLA!STO KAMIA FORA STHN ARXH DE MOUA RESE TA REFRAIN TA PE KALA OMWSGENIKA EINAI POLY KALH FWNH!
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Άβαταρ μέλους
maximusgr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από maximusgr »

masilnto έγραψε:απίστευτο ταλέντο με μοναδική φωνή η Κέλλυ? :roll:
Μια φωνή με συγκεκριμένες δυνατότητες,χωρίς ταυτότητα έχει.

Η Κέλλυ μια σκυλού ήταν,και τελικά άδικα ο Μουρατίδης προσπάθησε να της δώσει νόημα καλλιτεχνικής ύπαρξης.Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς..
Para poly kali i Kelly! K to atoy tis einai oti ola ta tragoydia ta tragoydaei me toso pathos k ta kanei dika tis!

Skylloy itan? Kala eisai ektos topoy k xronoy..

Poly kala kanane k tin kratisane tin kopela mpravo stin kritiki epitropi toty X-FACTOR!
Άβαταρ μέλους
maximusgr

creativeuser έγραψε: Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥ.
File moy astoys na lene tosa kseroyn.. Ti allo tha doyme apo asxetoys..
Άβαταρ μέλους
maximusgr

creativeuser έγραψε: ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΞΑΦΝΙΑΣΕ" ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΑΣΗ.
Symfwnw to kseskise to komati!! Mpravo tis! Vale toys ta gyalia kopelara moy! 8)
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΕΛΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ...ΤΟ 'ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ' ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

nikolas kai kokkina xalia...ante kai aftos o pseudoremos loukas..oi ypoloipoi spitia sas!
Παρε ανασα και παμε...
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

antidoto έγραψε:nikolas kai kokkina xalia...ante kai aftos o pseudoremos loukas..oi ypoloipoi spitia sas!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΕΙ "ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ 'ΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΟΝΙRAMA.
Δως μου ένα παγάκι
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

καλά, κι ο Θεοφάνους ότι θέλει λέει μου φαίνεται....
Nothing lasts forever but the earth and sky
ppapp2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ppapp2 »

creativeuser έγραψε:
antidoto έγραψε:nikolas kai kokkina xalia...ante kai aftos o pseudoremos loukas..oi ypoloipoi spitia sas!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΕΙ "ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ 'ΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΟΝΙRAMA.
+100
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

creativeuser έγραψε:
+1
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

creativeuser έγραψε:
Βασικά έχει πολύ χαρούμενη φαστούλα ο τραγουδιστής.
Σου φτιάχνει το κέφι όταν τον βλέπεις να τραγουδάει. Σε ξεσηκώνει.
Κατά τα άλλα δεν είναι και τίποτα το φοβερο. Συμφωνώ. Θέλουν να το δείξουν ως κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα για να το προωθησουν από μέσα για μετά
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

deba έγραψε:
creativeuser έγραψε:
Βασικά έχει πολύ χαρούμενη φαστούλα ο τραγουδιστής.Σου φτιάχνει το κέφι όταν τον βλέπεις να τραγουδάει. Σε ξεσηκώνει.
Κατά τα άλλα δεν είναι και τίποτα το φοβερο. Συμφωνώ. Θέλουν να το δείξουν ως κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα για να το προωθησουν από μέσα για μετά
Emetikos.Megalh pswnara! 8) :lol:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
masilnto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masilnto »

Σε όλα τα τραογύδια παίρνει το ίδιο ύφος,και έχει αρχίσει να καταντάει μονότονο και εκνευριστικό.
Άβαταρ μέλους
freddaras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από freddaras »

ο θεοφανους οσο μεγαλος συνθετης και αν ειναι...στο x-factor εχει μεταμορφωθεί σε μια κατινα........ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ....

πατσαβούρα κανονικη!!!!!!!!!!!

βρωμόστομα που το ανοιγει και λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι.............!!!!!!!!!!!

ειναι τυχαίο ομως που ενας τοσο "μεγαλος" συνθετης ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που τα cd ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ επειδη ολοι τα κατεβαζουν απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ παει στο x-factor.....???

σεβαστο...θελει λεφτα...οκ....

ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ "ΜΕΤΡΙΕΣ" ΦΩΝΕΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ενω ο ιδιος ξεπουλιέται στον αντ1 για να βγαλει μια δραχμη παραπάνω τον κανει μεγαλο καραγκιοζη για μενα......

οπως και τα χθεσινα του σχόλια για madonna-βισση και βανδη.........κτλ.......

μαλλον καποιος πρεπει να τον μαζεψει....
και δεν ειναι μονο αυτο....???
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙ που να μην εμφανιστει....
τα εχει παρει ολα παραμάζωμα ....
μαϊντανός κανονικός....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτος βεβαια οτι κανει ειναι σωστο...ολοι οι αλλοι ειναι λαθος..........η καλυτερα ολοι οι αλλοι που δεν γουσταρει αυτος...ειναι λαθος......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος freddaras την Δευ Ιαν 05, 2009 12:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Πεστα Fred γιατι εγω βαριεμαι :lol:
in this mad mad world
Άβαταρ μέλους
freddaras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από freddaras »

immortal έγραψε:Πεστα Fred γιατι εγω βαριεμαι :lol:
Ε ΜΑ........ :lol: :lol: :lol:
This Is Not Happening
https://youtu.be/FwQhW6jmUsg
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

giati pedakia oi ONIRAMA itan kati ksexwristo? egw goustara ton thodori pou vgike stn alpha kai eipe oti den itan aftoi oi protoi pou ekanan afto to styl mousikis apla to timing tous itan fovero.....egw ama vlepw kokkina xalia kai onirama thimame tis original foveres bandes uk kai us! siga min exw tous onirama kai san afetiria... :roll: :roll: :roll:

apla eipa oti exoun kapio endiaferon....ti tha dw tote? tin iwanna?! :roll:
Παρε ανασα και παμε...
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

antidoto έγραψε:giati pedakia oi ONIRAMA itan kati ksexwristo? egw goustara ton thodori pou vgike stn alpha kai eipe oti den itan aftoi oi protoi pou ekanan afto to styl mousikis apla to timing tous itan fovero.....egw ama vlepw kokkina xalia kai onirama thimame tis original foveres bandes uk kai us! siga min exw tous onirama kai san afetiria... :roll: :roll: :roll:

apla eipa oti exoun kapio endiaferon....ti tha dw tote? tin iwanna?! :roll:
ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΤΙΔΟΤΟ.
Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ.
Δως μου ένα παγάκι
Απάντηση