Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Επιστρέφει δριμύτερη, και αυτή τη φορά είναι έτοιμη να ταράξει τη σοουμπίζ! Η (μέχρι πρότινος «λαϊκό-ποπ») Χρύσπα κάνει comeback τον Μάιο που θα συζητηθεί, μια και τη μουσική του νέου της CD έχει γράψει ο... Στέφανος Κορκολής (ο οποίος αυτή την περίοδο κάνει εμφανίσεις με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη). Η «Espresso» επικοινώνησε με την τραγουδίστρια και εκείνη επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας: «Θα ακούσετε μία άλλη Χρύσπα. Είμαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου. Γνωριστήκαμε με τον Στέφανο μέσω στελέχους της Minos-Emi, συζητήσαμε για ενδεχόμενη συνεργασία μας και έτσι ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την καινούργια μου δουλειά. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου εμπιστεύτηκε τις δημιουργίες του για το νέο μου CD. Ο δίσκος που ετοιμάζουμε πιστεύω ότι θα κάνει την έκπληξη!» Σημειώνουμε ότι ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής έγραψε τη μουσική για καθένα από τα κομμάτια του CD, ενώ τους στίχους υπογράφει η Ρεβέκκα Ρούσση, κάτι που χαροποιεί επίσης πολύ την τραγουδίστρια.
Αν αληθευει τοτε μια χαρα για τη Χρυσπα! Καιρος ηταν να ξεφυγει απο τις μπουρδες των Πηγασος και να της γραψει καποιος ο οποιος θα αναδειξει τη φωνη της! :D
minerboh έγραψε:Αν αληθευει τοτε μια χαρα για τη Χρυσπα! Καιρος ηταν να ξεφυγει απο τις μπουρδες των Πηγασος και να της γραψει καποιος ο οποιος θα αναδειξει τη φωνη της! :D
minerboh έγραψε:Αν αληθευει τοτε μια χαρα για τη Χρυσπα! Καιρος ηταν να ξεφυγει απο τις μπουρδες των Πηγασος και να της γραψει καποιος ο οποιος θα αναδειξει τη φωνη της! :D