Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
yakinthos έγραψε:
Βρείτε δίσκους που να έχουν τόσα διαμάντια σ' αυτή την δεκαετία. Άντε να είναι κι άλλοι 5.
Αυτό που για σένα είναι διαμάντι για άλλους είναι μια κουράδα. Αντικειμενικό στη μουσική δεν υφίσταται.
Σίγουρα, αλλά κάτι πολύ καλό, είναι πολύ καλό, ακόμα κι αν δεν μας αρέσει το νιώθουμε, νομίζω.
Κι εγώ έχω καλλιτέχνες και τραγούδια που δεν μου πάνε, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ καλά, απλώς μπορεί σε μένα να μη λένε κάτι.
Ο Χατζηγιάννης π.χ. αν σου πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου... αλλά αντιλαμβάνομαι ότι αρέσει, είναι σύγχρονος, αφορά.
Ναι, υάκινθε, αλλά το ότι αφορά δε σημαίνει ότι ταυτόχρονα είναι και πολύ καλός. Για τον συγκεκριμένο, πχ, δεν πιστεύω πως είναι καλός τραγουδοποιός, παρ' όλο που αφορά, ούτε και καλός περφόρμερ. Εξαρτάται και ποιούς αφορά, τί μερίδα κόσμου.
yakinthos έγραψε:
Βρείτε δίσκους που να έχουν τόσα διαμάντια σ' αυτή την δεκαετία. Άντε να είναι κι άλλοι 5.
Αυτό που για σένα είναι διαμάντι για άλλους είναι μια κουράδα. Αντικειμενικό στη μουσική δεν υφίσταται.
Σίγουρα, αλλά κάτι πολύ καλό, είναι πολύ καλό, ακόμα κι αν δεν μας αρέσει το νιώθουμε, νομίζω.
Κι εγώ έχω καλλιτέχνες και τραγούδια που δεν μου πάνε, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ καλά, απλώς μπορεί σε μένα να μη λένε κάτι.
Ο Χατζηγιάννης π.χ. αν σου πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου... αλλά αντιλαμβάνομαι ότι αρέσει, είναι σύγχρονος, αφορά.
Εγώ πάλι ενώ αντιλαμβάνομαι ότι αρέσει, δεν τον βρίσκω καθόλου σύγχρονο. Απλά θεωρώ ότι, με ορισμένες εξαιρέσεις, τα τραγουδάκια του είναι αρκετά άχρωμα, άγευστα, άοσμα ώστε να αρέσουν σε όλους, χωρίς να "θίγουν" κανέναν.
Δεν τα πιστεύω αυτά πλέον Χάπι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανώτερο και κατώτερο κοινό, ανώτεροι και κατώτεροι καλλιτέχνες. Θεωρώ ότι είναι απόψεις έως και επικίνδυνες για μένα.
Το να υποτιμάς το κοινό κάποιου επειδή ο ''κάποιος'' δεν σ' αρέσει, είναι πολύ άσχημο κάτα την γνώμη μου.
Δες αυτούς που ακούνε έντεχνα μόνο, από την πολύ υποτίμηση προς το ποπ έχουν γίνει τόσο είρωνες και δήθεν που δεν τους αντέχω δευτερόλεπτο.
Vandomaniac κάπως έτσι είναι πλέον όλη η μουσική βιομηχανία. Δεν θίγουν κ.τ.λ. όπως λες κι εσύ. Τραγουδάκια σε όλα τα είδη μουσικής. Κάποιες εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά ελάχιστες.
yakinthos έγραψε:Δεν τα πιστεύω αυτά πλέον Χάπι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανώτερο και κατώτερο κοινό, ανώτεροι και κατώτεροι καλλιτέχνες. Θεωρώ ότι είναι απόψεις έως και επικίνδυνες για μένα.
Το να υποτιμάς το κοινό κάποιου επειδή ο ''κάποιος'' δεν σ' αρέσει, είναι πολύ άσχημο κάτα την γνώμη μου.
Δες αυτούς που ακούνε έντεχνα μόνο, από την πολύ υποτίμηση προς το ποπ έχουν γίνει τόσο είρωνες και δήθεν που δεν τους αντέχω δευτερόλεπτο.
όταν πάω στη συναυλία του Χατζηγιάννη στο ΟΑΚΑ και βρίσκομαι ανάμεσα σε μια μικρομέγαλη μο#νοθύελλα 12-15 χρονών
Αυτο εννοώ σε τί κοινό απευθύνεται, όχι τόσο το "επίπεδο" του κοινού, αν και πιστεύω ότι υπάρχουν διαβαθμίσεις και ότι η παιδεία παίζει τον ρόλο της στη μουσική που επιλέγει κανείς αλλά και στο πόσο ψάχνεται. Μπορεί κανείς να ακούει όλα τα χαζοσουξεδάκια που πλασάρονται, αλλά ταυτόχρονα να είναι ανοιχτός και σε ό, τι νέο. Κάποιος άλλος δεν το σηκώνει το διαφορετικό.
Ειδάλλως, θα άκουγαν όλοι το "Άξιον εστί", και θα το καταλάβαιναν κιόλας.
happy_end έγραψε:πάω στη συναυλία του Χατζηγιάννη και βρίσκομαι ανάμεσα σε μια μικρομέγαλη μο#νοθύελλα 12-15 χρονών Μπορεί κανείς να είναι ανοιχτός. Κάποιος άλλος δεν το σηκώνει.
happy_end έγραψε:πάω στη συναυλία του Χατζηγιάννη και βρίσκομαι ανάμεσα σε μια μικρομέγαλη μο#νοθύελλα 12-15 χρονών Μπορεί κανείς να είναι ανοιχτός. Κάποιος άλλος δεν το σηκώνει.