ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.Sugar έγραψε:βεβαια οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα αρχιζουμε τα γελοια.![]()
![]()
οσο για τα "Η Βισση ευθυνεται για ολα τα κακα" μπορω να πω και εγω το ιδιο για την Δεσποινα που μονο βουντου δε της εχετε κανει της κοπελας.
ΝΕΟ AIRPLAY CHART AΠΟ ΤΟ MUSIC CONTROL...!!!!
-
Δως μου ένα παγάκι
Τα γελοία τα άρχισες εσύ (με τελευταίο το ξεδιάντροπο επιχείρημα περί Σαμαρά) και σου απαντήσαμε.Sugar έγραψε:βεβαια οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα αρχιζουμε τα γελοια.![]()
![]()
οσο για τα "Η Βισση ευθυνεται για ολα τα κακα" μπορω να πω και εγω το ιδιο για την Δεσποινα που μονο βουντου δε της εχετε κανει της κοπελας.
Light a fire, drop a bomb
μου αρεσει εκεινοι προκαλουν και παραπονιονται μετα παλι!!
μονο το αβαταρ σου δειχνει το κομπλεξισμο σου..και οτι και να γινει χωρις κανεις να προκαλεσει την συγκρινετε παντα με την Αννα!
οποτε μην μας σας το παιζεις και θυμα που δν τις εχουμε κανει βουντου!
ολοι εχουν εμπαθεια μεσα εσας οχι με την δεσποινα...αυτο πρεπει να καταλαβετε...!
και αν συνεχιστει αυτο...θα ρθει εμπαθεια και προς την δεσποινα!
τωρα εσυ αν εισαι φαν οπως λες..και σε ενδιαφερει πιο πολυ η συγκριση με την αννα παρα η μουσικη της..ειναι δικο σου θεμα και οχι δικα μας..και μην παραπονιεσαι μετα!
μονο το αβαταρ σου δειχνει το κομπλεξισμο σου..και οτι και να γινει χωρις κανεις να προκαλεσει την συγκρινετε παντα με την Αννα!
οποτε μην μας σας το παιζεις και θυμα που δν τις εχουμε κανει βουντου!
ολοι εχουν εμπαθεια μεσα εσας οχι με την δεσποινα...αυτο πρεπει να καταλαβετε...!
και αν συνεχιστει αυτο...θα ρθει εμπαθεια και προς την δεσποινα!
τωρα εσυ αν εισαι φαν οπως λες..και σε ενδιαφερει πιο πολυ η συγκριση με την αννα παρα η μουσικη της..ειναι δικο σου θεμα και οχι δικα μας..και μην παραπονιεσαι μετα!

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..