skeftika na grapsoume loipon o,ti gnorizei o kathenas, nomizo tha exei endiaferon

Kai o Terzis mexri kai to 1997 me ton Foivo synergazotan. To 1996 evgale thn Typikh diadikasia kai to 1997 to ntoueto me tin Konitopoulou "Oinopneymataki mou" pou itan tou Foivou...Chronisgreek έγραψε:de nomizw na isxyei ayto gia garbi.. o 8eofanous synergazotan me terzh tote k h garbi me foivo 1997 milame...
Poia einai ola afta ta tragoudia...??supernatural22 έγραψε:Η Μαριάντα Πιερίδη είχε ηχογραφήσει το κομμάτι "Παράπονό μου",αλλά τελικα το τραγούδησε μια νέα τραγουδίστρια η Τζωρτζίνα Νικάκη!Επίσης η Χριστίνα Κολέτσα είχε ηχογραφήσει την "Ερωτική εξομολόγηση" αλλά θα το τραγουδήσει η Άρτεμις Αλεξανδράτου.Τέλος ο Τάσος Παναγής είχε δώσει αρχικά το κομμάτι Σφάλμα στο Σταμάτη Γονίδη,αλλά το απέρριψε και τελικά το τραγούδησε η Λένα Παπαδοπούλου!
xaxa tha sumfoniso...afn έγραψε:Poia einai ola afta ta tragoudia...??supernatural22 έγραψε:Η Μαριάντα Πιερίδη είχε ηχογραφήσει το κομμάτι "Παράπονό μου",αλλά τελικα το τραγούδησε μια νέα τραγουδίστρια η Τζωρτζίνα Νικάκη!Επίσης η Χριστίνα Κολέτσα είχε ηχογραφήσει την "Ερωτική εξομολόγηση" αλλά θα το τραγουδήσει η Άρτεμις Αλεξανδράτου.Τέλος ο Τάσος Παναγής είχε δώσει αρχικά το κομμάτι Σφάλμα στο Σταμάτη Γονίδη,αλλά το απέρριψε και τελικά το τραγούδησε η Λένα Παπαδοπούλου!
Εγώ για κάτι άλλο λέω δυστυχώς που έχει να κάνει με τη Μάρω πάλι σχετικά με το θέμα αυτό αλλά δν μπορώ να πω κάτι παραπάνω...MusicLover έγραψε:Eutuxws...Stinky έγραψε:Το Υπάρχει λόγος της Έλενας Παπαρίζου στην αρχή το ηχογράφησε η Μάρω αλλά η εταιρία προτίμησε το Υπάρχει άλλη στο τέλος για πρόμο του 1ου της album....Στη συνέχεια δεν μπήκε καν στο cd κ το ακούσαμε απο την Παπαρίζου 1 χρόνο μετα...
TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΓΥΑΛΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ.Stinky έγραψε:Κακώς...Είναι πολύ ωραίο κομμάτι...creativeuser έγραψε: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΡΘΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΙpaidaki έγραψε:TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΓΥΑΛΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ.Stinky έγραψε:Κακώς...Είναι πολύ ωραίο κομμάτι...creativeuser έγραψε: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.![]()
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ "ΑΜΠΡΑ ΚΤΑΜΠΡΑ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ ΠΙΕΡΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΦΑΝ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ". ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΒΙΣΣΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ DEMO. ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ" ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΤΙ ΠΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΝ SINGLES ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗ.
ΑΥΤΑ.
gia to disko sto kokkino i vandi eprokeito na pei kapoia apo ta tragoudia tou diskou apla den proekoipse ontws logo ispanias! O diskos "Sto Kokkino" an ekseresoume ta 2-3 tragoudia pou eprokeito na pei i Vandi (anamesa tous kai to ekseretiko "Xartaetos") proorizotan apo tin arxi gia tin Kokkinou, kai to proetimazan me Foivo apo tin ipografi tou simvoleou tis me ti Heaven.supernatural22 έγραψε:O δίσκος "Στο Κόκκινο" προοριζόταν για τη Δέσποινα Βανδή,αλλά τότε είχε φύγει για Ισπανία!Έτσι τα τραγούδησε η λιγότερο γνωστή τότε Έλλη Κοκκίνου,η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο 1 χρόνο πριν,με τη heaven και έκανε τεράστια επιτυχία!!!
Υπήρχε φήμη ότι τα τραγούδια "Φιλικά" και "Δευτερόλεπτα" της Ολυμπίου,τα είχε γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον ίδιο,(γιατί τότε μετά το Φίλοι κι Εχθροί ετοίμαζε νέο album) αλλά προέκυψε το Live 2007.Έχω ακούσει ότι η Ολυμπίου τον πίεζε να της τα δώσει!
Το "Ως Εδώ" το είχε ηχογραφήσει αρχικά την περίοδο που ηχογραφούσε τα κομμάτια "Δε Φεύγω","Δεν Είμαι Εδώ Για Κανένα" και "Μοιάζουμε",αλλά επειδή πίστευε ότι ταιριάζει μια γυναικεία φωνή στο κομμάτι,το έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τα άλλα 3 που είχε ετοιμάσει γι'αυτή!
Για την Άννα Βίσση έχει ακουστεί ότι ο Θεοφάνους προόριζε το "Δε Φαντάζεσαι" του Λούκα για την Άννα Βίσση,αλλά η ίδια το απέρριψε!Και ότι ένα κομμάτι από το δίσκο "Παράξενες Εικόνες" (νομίζω το "Τι απομένει" ή το "Στηρίξου επάνω μου") είχε ηχογραφηθεί αρχικά ντουέτο με το Θέμη Αδαμαντίδη.
gia to disko sto kokkino i vandi eprokeito na pei kapoia apo ta tragoudia tou diskou apla den proekoipse ontws logo ispanias! O diskos "Sto Kokkino" an ekseresoume ta 2-3 tragoudia pou eprokeito na pei i Vandi (anamesa tous kai to ekseretiko "Xartaetos") proorizotan apo tin arxi gia tin Kokkinou, kai to proetimazan me Foivo apo tin ipografi tou simvoleou tis me ti Heaven.supernatural22 έγραψε:O δίσκος "Στο Κόκκινο" προοριζόταν για τη Δέσποινα Βανδή,αλλά τότε είχε φύγει για Ισπανία!Έτσι τα τραγούδησε η λιγότερο γνωστή τότε Έλλη Κοκκίνου,η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο 1 χρόνο πριν,με τη heaven και έκανε τεράστια επιτυχία!!!
Υπήρχε φήμη ότι τα τραγούδια "Φιλικά" και "Δευτερόλεπτα" της Ολυμπίου,τα είχε γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον ίδιο,(γιατί τότε μετά το Φίλοι κι Εχθροί ετοίμαζε νέο album) αλλά προέκυψε το Live 2007.Έχω ακούσει ότι η Ολυμπίου τον πίεζε να της τα δώσει!
Το "Ως Εδώ" το είχε ηχογραφήσει αρχικά την περίοδο που ηχογραφούσε τα κομμάτια "Δε Φεύγω","Δεν Είμαι Εδώ Για Κανένα" και "Μοιάζουμε",αλλά επειδή πίστευε ότι ταιριάζει μια γυναικεία φωνή στο κομμάτι,το έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τα άλλα 3 που είχε ετοιμάσει γι'αυτή!
Για την Άννα Βίσση έχει ακουστεί ότι ο Θεοφάνους προόριζε το "Δε Φαντάζεσαι" του Λούκα για την Άννα Βίσση,αλλά η ίδια το απέρριψε!Και ότι ένα κομμάτι από το δίσκο "Παράξενες Εικόνες" (νομίζω το "Τι απομένει" ή το "Στηρίξου επάνω μου") είχε ηχογραφηθεί αρχικά ντουέτο με το Θέμη Αδαμαντίδη.