H νέα ταινία του Νίκου Γαϊτάτζη, θα ονομάζεται "Without Borders" και αποτελεί ένα έργο υψηλών προδιαγραφών με γυρίσματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική!
Η ταινία βρίσκεται ήδη στο μοντάρισμα, αφού τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και κάπου εδώ εμπλέκεται ο Γιώργος Θεοφάνους, που είναι υπεύθυνος για τη μουσική επιμέλεια του project.
Ο διάσημος συνθέτης και στιχουργός επέλεξε ένα από τα πιο ισχυρά μουσικά ονόματα για να ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων και δεν είναι άλλος από το Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση.
Παράλληλα βέβαια, μέσα στην μουσική προετοιμασία του Θεοφάνους, συγκαταλέγονται και τα Κόκκινα Χαλιά με το κομμάτι "Φύγαμε", το οποίο ακούγεται δυνατά στα ελληνικά airplays και θα υπάρχει στα τραγούδια της ταινίας!
Υπομονή λοιπόν μέχρι τα Χριστούγεννα που το έργο θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες
mad
Θεοφάνους - Nταλάρας Without Borders soundtrack
Θεοφάνους - Nταλάρας Without Borders soundtrack
in this mad mad world
Mallon epeidi pige i tainia poly pisw... Ligo koulo mou fainetai na kovei o Theofanous tin Anna apo kapou...hakkinen έγραψε:Οπότε η εμπλοκή του ονόματος της Άννας στο παρελθόν είχε να κάνει με τον Θεοφάνους. Δεν τα βρήκαν στον δίσκο, την έκοψε και απ το soundtrack; Μάλιστα...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Σου ακούγεται κουλό να μην μπορεί ο συνθέτης της μουσικής επένδυσης να μην μπορεί να επιλέξει ποιος τελικά θα ερμηνεύσει το κύριο τραγούδι της ταινίας;
Εγώ το θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμά του και δεν το είπα για να τον κατηγορήσω.
Απλά μου δίνει ενδείξεις για την κατάσταση των σχέσεών τους
Το ότι πήγε η ταινία πολύ πίσω δεν έχει σχέση με την ηχογράφηση του κομματιού. Και ο Θεοφάνους με τη Βίσση είχαν ηχογραφήσει κομμάτια, απλά δεν προχώρησαν γιατί "η Άννα ήθελε μετά τον Καρβέλα να παίξει με όλα τα παιγνίδια"
Επίσης να θυμίσω ότι η Άννα είχε πάει και στα γυρίσματα και είχε φωτογραφηθεί με ηθοποιούς απ την ταινία. Δεν ήταν ράδιο-αρβύλα.
Εγώ το θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμά του και δεν το είπα για να τον κατηγορήσω.
Απλά μου δίνει ενδείξεις για την κατάσταση των σχέσεών τους

Το ότι πήγε η ταινία πολύ πίσω δεν έχει σχέση με την ηχογράφηση του κομματιού. Και ο Θεοφάνους με τη Βίσση είχαν ηχογραφήσει κομμάτια, απλά δεν προχώρησαν γιατί "η Άννα ήθελε μετά τον Καρβέλα να παίξει με όλα τα παιγνίδια"
Επίσης να θυμίσω ότι η Άννα είχε πάει και στα γυρίσματα και είχε φωτογραφηθεί με ηθοποιούς απ την ταινία. Δεν ήταν ράδιο-αρβύλα.
Light a fire, drop a bomb
einai pasifanes oti i vissi den i8ele apokleistiki sinergasia me theofanous (kai kala ekane metaksi mas an krinoume apo ta teleftaia deigmata tou theofanous alla kai to den fantazese pou eprokeito na einai to proto single tis sinergasias tous). isws na i8ele na ton simperilavei alla i8ele kai allous sin8etes.
o theofanous apo tin alli kserei na krata kakia kai isws auto na epekse rolo pou den to eipe i vissi telika to kommati.
alla sigoura o ntalaras einai eksereti epilogi kai sigoura 8a apogiwsei to kommati. perimenoume na to akousoume!
o theofanous apo tin alli kserei na krata kakia kai isws auto na epekse rolo pou den to eipe i vissi telika to kommati.
alla sigoura o ntalaras einai eksereti epilogi kai sigoura 8a apogiwsei to kommati. perimenoume na to akousoume!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!