«Live @ Your Place» με το Δήμο Αναστασιάδη

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

«Live @ Your Place» με το Δήμο Αναστασιάδη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Το ελληνικό MTV και το Vodafone CU σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την πιο πρωτότυπη συναυλία, αλλά και το πιο εντυπωσιακό privѐ party γενεθλίων, στο 3ο «Live @ Your Place» με το Δήμο Αναστασιάδη



Ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού, Βασίλης Παντζούρης από την Καλλιθέα, υποδέχτηκε μαζί με την παρέα του το Δήμο Αναστασιάδη και τη μπάντα του στο χώρο του. Η συνέχεια επί της οθόνης… Συντονιστείτε!



Ο Βασίλης γιόρτασε τα γενέθλιά του παρέα με τους κολλητούς του ακούγοντας μεγάλες επιτυχίες του Δήμου Αναστασιάδη όπως το «Εσύ», «Μια Προσευχή Για Να’ρθείς» και «3 Λάθη», αλλά και διασκευές ξένων και ελληνικών αγαπημένων τραγουδιών. Ο Δήμος παρότρυνε το νικητή και τους φίλους του, να τραγουδήσουν μαζί του δημιουργώντας μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με ξεχωριστές ερμηνείες σε μια εξαιρετική βραδιά, γεμάτη ενέργεια και πολλή μουσική..




Ακόμη, στο site www.liveatyourplace.gr, θα ανέβει προσεχώς και η ολοκληρωμένη, on-line εκδοχή του show, για όσους θέλουν να απολαύσουν ολόκληρη τη συναυλία.



Παράλληλα, ο κύκλος της πρωτότυπης παραγωγής του MTV «Live @ Your Place» ολοκληρώνεται με τους μοναδικούς Professional Sinnerz feat. Κόμης Χ. Το MTV και το Vodafone CU σας προσκαλούν στον 4ο κατά σειρά και τελευταίο για το 2009 διαγωνισμό. Σας καλούν να συμμετάσχετε στο www.liveatyourplace.gr και να διεκδικήσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, στο δικό σας σπίτι! Μπείτε στο www.liveatyourplace.gr έως και 4 Δεκεμβρίου και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.



Συντονιστείτε στο MTV και παρακολουθήστε το Δήμο Αναστασιάδη και τη μπάντα του να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, σε ένα party γενεθλίων, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 21:30.



Το ελληνικό MTV και το Vodafone CU, που δηλώνει σταθερά παρόν σε φρέσκιες πρωτοποριακές ιδέες και οτιδήποτε καινοτόμο στο χώρο της μουσικής, υποστηρίζοντας το «Live @ Your Place» έχουν σαν σκοπό να φέρουν μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής, αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες πιο κοντά στο κοινό τους και να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους νικητές fans.
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση