Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φοίβος που κρύβεται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλλης Κοκκίνου έχει ήδη ετοιμάσει ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι αποκλειστικά για εκείνη.(από το HELLO!)
''ΠΡΟΣΕΧΩΣ'' έρχεται το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου. ''ΠΡΟΣΕΧΩΣ'' η νέα μεγάλη επιτυχία της με τον Φοίβο. Σχεδόν τρια χρόνια μετά τη λήξη της συνεργασίας τους η Ελληνίδα σταρ συναντάει τον συνθέτη των επιτυχιών και μαζί ετοιμάζουν το νέο της άλμπουμ το οποίο θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα της νέας εταιρίας του. Για την επιστροφή της Έλλης όχι μόνο στη δισκογραφία αλλά και στην συνθετική αγκαλιά του Φοίβου έχει δρoμολογηθεί ολόκληρο promo plan. Η τραγουδίστρια από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει μάλιστα εμφανίσεις αν προχωρήσουν οι συζητήσεις σε νέο χώρο που ετοιμάζει ο Ηλίας Μαροσούλης. (ΕΓΩ WEEKLY)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Πέμ Δεκ 10, 2009 10:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MEDIA έγραψε:''ΠΡΟΣΕΧΩΣ'' έρχεται το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου. ''ΠΡΟΣΕΧΩΣ'' η νέα μεγάλη επιτυχία της με τον Φοίβο. Σχεδόν τρια χρόνια μετά τη λήξη της συνεργασίας τους η Ελληνίδα σταρ συναντάει τον συνθέτη των επιτυχιών και μαζί ετοιμάζουν το νέο της άλμπουμ το οποίο θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα της νέας εταιρίας του. Για την επιστροφή της Έλλης όχι μόνο στη δισκογραφία αλλά και στην συνθετική αγκαλιά του Φοίβου έχει δορμολογηθεί ολόκληρο promo plan. Η τραγουδίστρια από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει μάλιστα εμφανίσεις αν προχωρήσουν οι συζητήσεις σε νέο χώρο που ετοιμάζει ο Ηλίας Μαροσούλης. (ΕΓΩ WEEKLY)
MEDIA έγραψε:''ΠΡΟΣΕΧΩΣ'' έρχεται το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου. ''ΠΡΟΣΕΧΩΣ'' η νέα μεγάλη επιτυχία της με τον Φοίβο. Σχεδόν τρια χρόνια μετά τη λήξη της συνεργασίας τους η Ελληνίδα σταρ συναντάει τον συνθέτη των επιτυχιών και μαζί ετοιμάζουν το νέο της άλμπουμ το οποίο θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα της νέας εταιρίας του. Για την επιστροφή της Έλλης όχι μόνο στη δισκογραφία αλλά και στην συνθετική αγκαλιά του Φοίβου έχει δορμολογηθεί ολόκληρο promo plan. Η τραγουδίστρια από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει μάλιστα εμφανίσεις αν προχωρήσουν οι συζητήσεις σε νέο χώρο που ετοιμάζει ο Ηλίας Μαροσούλης. (ΕΓΩ WEEKLY)