Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
wraioi stixoi 

- Dimitris96
stixoi kai mousiki apo to "o allos mou eaytos" VASILIS DIMAS
stixoi kai mousiki apo to "akouse me kala" GIORGOS MOUKIDIS meta apo 5 xronia pali!!!!!

stixoi kai mousiki apo to "akouse me kala" GIORGOS MOUKIDIS meta apo 5 xronia pali!!!!!

Notis Sfakianakis
ayto omologoumenws einai poly endiaferon..Dimitris96 έγραψε:stixoi kai mousiki apo to "o allos mou eaytos" VASILIS DIMAS
GUNNER_10 έγραψε:ayto omologoumenws einai poly endiaferon..Dimitris96 έγραψε:stixoi kai mousiki apo to "o allos mou eaytos" VASILIS DIMAS
+1
-
TI 5 XΡΟΝΙΑ KALHEY? AΠΟ ΤΟ 2002 ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!Dimitris96 έγραψε:stixoi kai mousiki apo to "o allos mou eaytos" VASILIS DIMAS
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Sinentefksi sto 10 me 1 Mazi, edwse o Noths. tha to deiksoun auti tin Paraskevi. Milaei gia tous Germanous kai gia polla alla apo oti eida sto trailer.
ton akousa ligo ston sport-fm...mou thn espage genika to olo styl paroti eixe dikio se kapoia pragmata pou aforoun thn epikairotita...den xerw mou kanei kapws olo ayto...
ειπε πολλες αληθειες χθες ο νοτης... το θεμα ειναι πως τα λεγε καιρο και ολοι τον θεωρουσαν γραφικο.. να ομως που αυτα που ελεγε τωρα τα ζουμε ολοι μας...
Του είχε γράψει στο Με αγάπη ό,τι κάνεις (2004) 7 τραγούδια, αναμεσά τους το "όπως" και στο Ανα...γέννησις (2005) άλλα 2 τραγούδια...MusicLover έγραψε:TI 5 XΡΟΝΙΑ KALHEY? AΠΟ ΤΟ 2002 ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!Dimitris96 έγραψε:stixoi kai mousiki apo to "o allos mou eaytos" VASILIS DIMAS
Και τα δυο νέα τραγούδια είναι πολύ καλά...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
gia mena den exei adiko se kapoia pragmata..apla einai arketa apolytos..kai genika mou thn spaei to olo skhniko notis-epanastasi.manosb77 έγραψε:ειπε πολλες αληθειες χθες ο νοτης... το θεμα ειναι πως τα λεγε καιρο και ολοι τον θεωρουσαν γραφικο.. να ομως που αυτα που ελεγε τωρα τα ζουμε ολοι μας...

GUNNER_10 έγραψε:gia mena den exei adiko se kapoia pragmata..apla einai arketa apolytos..kai genika mou thn spaei to olo skhniko notis-epanastasi.manosb77 έγραψε:ειπε πολλες αληθειες χθες ο νοτης... το θεμα ειναι πως τα λεγε καιρο και ολοι τον θεωρουσαν γραφικο.. να ομως που αυτα που ελεγε τωρα τα ζουμε ολοι μας...
grafikos einai me idees toy typikoy "ellhnomagka" poy kserei na fwnazei kai dhmioyrgei perissotera problhmata apo oti lynei
as meinei sto tragoydi poy to katexei kai toy aksizei poly kalh thesh kai na afhsei tis idees poy tis exoyme akoysei oyk oliges fores apo thermokefaloys
+1Iasonas έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:gia mena den exei adiko se kapoia pragmata..apla einai arketa apolytos..kai genika mou thn spaei to olo skhniko notis-epanastasi.manosb77 έγραψε:ειπε πολλες αληθειες χθες ο νοτης... το θεμα ειναι πως τα λεγε καιρο και ολοι τον θεωρουσαν γραφικο.. να ομως που αυτα που ελεγε τωρα τα ζουμε ολοι μας...
grafikos einai me idees toy typikoy "ellhnomagka" poy kserei na fwnazei kai dhmioyrgei perissotera problhmata apo oti lynei
as meinei sto tragoydi poy to katexei kai toy aksizei poly kalh thesh kai na afhsei tis idees poy tis exoyme akoysei oyk oliges fores apo thermokefaloys
+3000GUNNER_10 έγραψε:+1Iasonas έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:gia mena den exei adiko se kapoia pragmata..apla einai arketa apolytos..kai genika mou thn spaei to olo skhniko notis-epanastasi.manosb77 έγραψε:ειπε πολλες αληθειες χθες ο νοτης... το θεμα ειναι πως τα λεγε καιρο και ολοι τον θεωρουσαν γραφικο.. να ομως που αυτα που ελεγε τωρα τα ζουμε ολοι μας...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
- Dimitris96
den katalava, diladi giati einai tragoudistis den mporei na ekfrasei tin gnwmh kai tis idees tou?? tote ti dimokratia exoume? mhpws tou ko...u ???Iasonas έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:gia mena den exei adiko se kapoia pragmata..apla einai arketa apolytos..kai genika mou thn spaei to olo skhniko notis-epanastasi.manosb77 έγραψε:ειπε πολλες αληθειες χθες ο νοτης... το θεμα ειναι πως τα λεγε καιρο και ολοι τον θεωρουσαν γραφικο.. να ομως που αυτα που ελεγε τωρα τα ζουμε ολοι μας...
oute magkas oute tpt den einai file o notis edw kai xronia ta leei xyma etsi pws einai ta pragmata, me to onoma tous!
alla ponaei h allitheia polles fores kai kaneis den thelei na tin akousei
Notis Sfakianakis
Dimitris96 έγραψε:den katalava, diladi giati einai tragoudistis den mporei na ekfrasei tin gnwmh kai tis idees tou?? tote ti dimokratia exoume? mhpws tou ko...u ???Iasonas έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:gia mena den exei adiko se kapoia pragmata..apla einai arketa apolytos..kai genika mou thn spaei to olo skhniko notis-epanastasi.manosb77 έγραψε:ειπε πολλες αληθειες χθες ο νοτης... το θεμα ειναι πως τα λεγε καιρο και ολοι τον θεωρουσαν γραφικο.. να ομως που αυτα που ελεγε τωρα τα ζουμε ολοι μας...
oute magkas oute tpt den einai file o notis edw kai xronia ta leei xyma etsi pws einai ta pragmata, me to onoma tous!
alla ponaei h allitheia polles fores kai kaneis den thelei na tin akousei
kai bebaia mporei na tis ekfrasei egw den eipa kati tetoio aloimono apo ton prwthypoyrgo ths xwras mexri ton pio ftwxo anthrwpo o kathenas exei dikaiwma na tis ekfrazei
egw apla ekana mia ektimhsh twn apopsewn kai twn pepoithisewn toy poy apla einai anaxronistikes kai xarakthristikes aytoy poy leme "ellhnomagkas" kai anhkei h megalyterh pita ayths ths xwras "fwnh, kataggeltiko yfos, akraies apopseis kai kamia embanthynsh" den eipa omws oti oi politikoi mas einai kalyteroi tha tolmoysa na pw oti o sfakianakhs einai kalyteros apo aytoys
alla den leitoyrgw sth logikh o monofthalmos kyberna toy gkaboys
ps: gia sobara zhthmata poy aforoyn th xwra moy tha protimoysa o kathe agrammatos parola ayta na exei thn aytognwsia na mhn petagete kai na katalabainei akrivws epeidh exei barhthta h gnwmh toy na prosexei ti leei
symfwnw sto oti gia paradeigma h sygxronh ekklhsia ta exei kanei mpaxala alla kai ayto "h arxaia ellada" exeis oles tis lyseis pali den to briskw logiko gia polloys logoys poy an eixe diabasei thn koiwnikh kai politikh fysiognwmia ths arxaias elladas tha katalabaine koinws epeidh ena kostoymi petyxe ston kyr mhtso den shmainei oti tha kanei kai se mena.
tespa einai polla ta themata mhn to synexisw allo to thema
και εγω διαφωνω με πολλα που λεει ο νοτης αλλα το στυλ του ειναι το ιδιο ειτε μπροστα ειτε πισω απο τις καμερες.. και αυτο ειναι που μ αρεσει... οχι σαν τους περισσοτερους που σε ραδιοφωνα και τηλεορασεις μου το παιζουν αγιοι που μιλανε με γλωσσα γλυκια λες και δεν ξερουν ουτε μια κακια λεξη!! και μας το παιζουν καλοι οικογενειαρχες και καλα παιδια... ο νοτης οντως εχει κουρασει γιατι οσα χρονια ακουγεται ειναι σταθερος σ αυτα που λεει και κανει και δεν φοβαται να πει τη γνωμη του και ας ειναι εντελως διαφορετικη απ τον καθενα.. δεν ειναι τυχαιο που οταν πρωτοξεκινησε και το αφεντικο του του πε να βγαλει το σκουλαρικι του απαντησε συγνωμη αλλα μολις απολυθηκες απο αφεντικο μου...
- Dimitris96
Το ρεφρέν του 3ου τραγουδιού: Κλείνω τις κουρτίνες
Κλείνω τις κουρτίνες,
να μην αντικρύσω,
τις στιγμές εκείνες
που τον αγκαλιάζεις
σβήνω όλα τα φώτα,
μόνος να δακρύσω,
και να ακούω σαν πρώτα
άστρα να μου τάζεις....
Στίχοι και μουσική: Βασίλης Δήμας
poly omorfh mpalanta, me oraio rythmo...
Κλείνω τις κουρτίνες,
να μην αντικρύσω,
τις στιγμές εκείνες
που τον αγκαλιάζεις
σβήνω όλα τα φώτα,
μόνος να δακρύσω,
και να ακούω σαν πρώτα
άστρα να μου τάζεις....
Στίχοι και μουσική: Βασίλης Δήμας
poly omorfh mpalanta, me oraio rythmo...
Notis Sfakianakis
- Dimitris96
Ξαφνικά, όπως καθόμουν στο μπαλκόνι
σ'είδα τυχαία να περνάς με κάποιον άλλον
φαίνεται πια πως στη ζωή δεν είσαι μόνη
αλλά βιώνεις έναν έρωτα μεγάλο
και τότε μπήκα μες στο σπίτι μου κρυφά,
για να πληρώσω την αγάπη ακριβά...
Κλείνω τις κουρτίνες, να μην αντικρύσω
τις στιγμές εκείνες που τον αγκαλιάζεις
σβήνω όλα τα φώτα, μόνος να δακρύσω
και ν'ακούω σαν πρώτα, τ' άστρα να μου τάζεις
Πληγώθηκα που περπατούσες χέρι-χέρι
με έναν άγνωστο μπροστά απ'τη γειτονιά μου
αυτή η εικόνα Θέε μου έγινε μαχαίρι
και μπήκα μέσα για να κλάψω στη γωνιά μου
σιγά-σιγά έκλεισα το παραθυρό μου
κι έψαξα μέσα στα συντρίμια το όνειρό μου...
και ν'ακούω σαν πρώτα, τ' άστρα να μου τάζεις, τ' άστρα να μου τάζεις....
σ'είδα τυχαία να περνάς με κάποιον άλλον
φαίνεται πια πως στη ζωή δεν είσαι μόνη
αλλά βιώνεις έναν έρωτα μεγάλο
και τότε μπήκα μες στο σπίτι μου κρυφά,
για να πληρώσω την αγάπη ακριβά...
και ν'ακούω σαν πρώτα, τ' άστρα να μου τάζεις
Πληγώθηκα που περπατούσες χέρι-χέρι
με έναν άγνωστο μπροστά απ'τη γειτονιά μου
αυτή η εικόνα Θέε μου έγινε μαχαίρι
και μπήκα μέσα για να κλάψω στη γωνιά μου
σιγά-σιγά έκλεισα το παραθυρό μου
κι έψαξα μέσα στα συντρίμια το όνειρό μου...
και ν'ακούω σαν πρώτα, τ' άστρα να μου τάζεις, τ' άστρα να μου τάζεις....
Notis Sfakianakis
- Dimitris96
Αποκλειστικά Νότης Σφακιανάκης «Κλείνω τις κουρτίνες»!.
Ο αδιαφιλονίκητος άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού Νότης Σφακιανάκης παρουσιάζει αποκλειστικά στο Κοσμοράδιο 95.1 το νέο τραγούδι του με τίτλο «Κλείνω τις κουρτίνες»
Είναι ο προάγγελος της δεύτερης ενότητας της τριλογίας «Ματωμένο δάκρυ» με θέμα τον έρωτα. »!.
Αληθινός, βαθιά ανθρώπινος και τρυφερός ερμηνεύει το πρώτο ερωτικό τραγούδι με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Το Κοσμοράδιο 95.1 εξασφάλισε την πρώτη μετάδοση του νέου τραγουδιού του «Κλείνω τις κουρτίνες»
Μείνε συντονισμένος!
Ο αδιαφιλονίκητος άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού Νότης Σφακιανάκης παρουσιάζει αποκλειστικά στο Κοσμοράδιο 95.1 το νέο τραγούδι του με τίτλο «Κλείνω τις κουρτίνες»
Είναι ο προάγγελος της δεύτερης ενότητας της τριλογίας «Ματωμένο δάκρυ» με θέμα τον έρωτα. »!.
Αληθινός, βαθιά ανθρώπινος και τρυφερός ερμηνεύει το πρώτο ερωτικό τραγούδι με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Το Κοσμοράδιο 95.1 εξασφάλισε την πρώτη μετάδοση του νέου τραγουδιού του «Κλείνω τις κουρτίνες»
Μείνε συντονισμένος!
Notis Sfakianakis
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...