Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τι κρύβεται πίσω από τη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο τον επόμενο χειμώνα στη σκηνή του Διογένης Studio; Ο Φοίβος είναι η απάντηση. Μαγειρέματα ψήνονται αυτές τις μέρες για νέα συνεργασία του συνθέτη με τον Ρέμο στο επόμενο cd του. Εξάλλου ο Ρέμος οφείλει το ξεκίνημα του στον Φοίβο και αυτή την εποχή χρειάζεται όσο τίποτε άλλο ένα δυνατό cd για την επόμενη σεζόν. Το ντουέτο πάντως με τη Δέσποινα , δια χειρός Φοίβου θεωρείται σίγουρο. Το μόνο κόλλημα για τη συνεργασία Ρέμου - Φοίβου είναι ότι ο Αντώνης πρέπει να αφήσει τη Sony και να μεταβεί στη Spicy.
den yparxei periptosi o remos na paei sti spicy tou foivou oso kai sti heanen pou akougete pos tha analavei o theofanous.giati otanmiline kapoioi tragoudistes gia kapoia synergasia tha prepei na kryvete oposdipote kati apo piso?an synergastoun telika me ti vandi ontos einai poly pithano kapoio ntoueto alla mexri ekei.afou o foivos exei dikia tou etaireia borei an thelei xoris kanenas na ton periorizei na grapsei tragoudia tou remou sti sony.outos i allos o remos exei ananeosi me tin sony gia 3 akoma diskous kai exei kanei mono to(ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ)
Δεν θέλω να συνεργαστούν!Ειδικά τώρα που ο Ρέμος έχει πιο pop τραγούδια,θέλω να συνεχίσει στη Sony,και να κάνει ένα δίσκο με pop κομμάτια-dance,μπαλάντες,και 2-3 ζεϊμπέκικα-χασάπικα.
minerboh έγραψε:Ειχα διαβασει καπου οτι Ρεμος-Φοιβος ειναι στα μαχαιρια!
Από πότε; Όχι βέβαια, κανένα πρόβλημα δεν έχουν και πρόσφατα έχει αναφερθεί ο Ρέμος σε συνεντεύξεις για τα πρώτα τραγούδια που του έδωσε ο Φοίβος κ έκαναν πάταγο..
supernatural22 έγραψε:Δεν θέλω να συνεργαστούν!Ειδικά τώρα που ο Ρέμος έχει πιο pop τραγούδια,θέλω να συνεχίσει στη Sony,και να κάνει ένα δίσκο με pop κομμάτια-dance,μπαλάντες,και 2-3 ζεϊμπέκικα-χασάπικα.
Αυτό δεν τον πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια.Δηλαδή δε μπορεί ο Φοίβος να δώσει ποπ κομμάτια στο Ρέμο; Και σιγά μη γίνει κ ποπ τραγουδιστής ο Ρέμος επειδή έβγαλε 2-3 απανωτά ποπ.Κατά βάση λαϊκοί θα είναι οι δίσκοι του πάντα.
Gia pio logo na mpei ki o Remos se afti tin anamoni pou einai oloi oi kallitexnes tou Foivou? Kai na vgazei 10 kainourgia tragoudia kathe 3 xronia??
Nomizw einai pio eksypnos ap'afto kai stin kalyteri vlepw 1 tragoudi!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Από πότε; Όχι βέβαια, κανένα πρόβλημα δεν έχουν και πρόσφατα έχει αναφερθεί ο Ρέμος σε συνεντεύξεις για τα πρώτα τραγούδια που του έδωσε ο Φοίβος κ έκαναν πάταγο..
Τοτε που ανοιγε η σκουπιδοχεβεν! στα διαφορα περιοδικα! Και το οτι ο Ρεμος ειπε οτι εκαναν επιτυχια τα τραγουδια του δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν παικτηκε καποιο σκηνικο μεταξυ τους. Ειναι σαν να λες οτι ο Θεοφανους παρακαλαει τη Πεγκυ νατις ξαναγραψει τραγουδια!
Τοτε που ανοιγε η σκουπιδοχεβεν! στα διαφορα περιοδικα! Και το οτι ο Ρεμος ειπε οτι εκαναν επιτυχια τα τραγουδια του δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν παικτηκε καποιο σκηνικο μεταξυ τους. Ειναι σαν να λες οτι ο Θεοφανους παρακαλαει τη Πεγκυ νατις ξαναγραψει τραγουδια!
Mα δεν έχω ακούσει ποτέ και από πουθενά ότι υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους.Γιατί να υπάρχει;