Τόλης Βοσκόπουλος THREAD

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Anemos2006

Τόλης Βοσκόπουλος THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Εικόνα
Τόλης Βοσκόπουλος

Γέννηση 26 Ιουλίου 1940 (1940-07-26) (69 ετών) Κοκκινιά
Εθνικότητα Ελληνική
Υπηκοότητα Ελληνική
Είδος Τέχνης ηθοποιός και τραγουδιστής
Καλλιτεχνικά ρεύματα Ελληνική Λαϊκή Μουσική
Βραβεύσεις 2006 ΔΕΘ/2005 Δήμος Κερκυραίων/ 2005 Δήμος Αθηναίων/1971 Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ηθοποιός και τραγουδιστής. Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου το 1940) στον Πειραιά (Κοκκινιά). Είναι το δωδέκατο παιδί της οικογένειας (έχει άλλες 11 αδερφές).

Θεωρείται απο τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του. Όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω του στησίματος του στο πάλκο, στο τρόπο ερμηνείας κι στο τρόπο ντυσίματος οι φανατικοί θαυμαστές του τον αποκαλούσαν "πρίγκιπα" ή "άρχοντα της πίστας". Πολλοί δημοσιογράφοι τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον καλλιτέχνη με το "άγγιγμα του Μίδα" δεδομένου ότι από τη δεκαετία του 60 ως και του 90 όλες του οι εμφανίσεις ήταν sold out και πάντα είχε την υψηλότερη αμοιβή.

Όπως είχε δηλώσει κάποτε σε συνέντευξη "Ξεκινώντας το τραγούδι, "πήρα" μαζί μου τον ηθοποιό Βοσκόπουλο" ενώ επίσης ήταν ο πρώτος τραγουδιστής που ερμήνευε όρθιος τα τραγούδια του εν αντιθέσει με την εποχή του που συνηθιζόταν ο καλλιτέχνης να ναι καθιστός. Κατά περιόδους έχει γράψει τραγούδια τόσο σε στίχο όσο και μουσική που έχει συμπεριλάβει σε προσωπικούς του δίσκους ή τα έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες.
Η είσοδος στο καλλιτεχνικό στερέωμα

Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1958 και τον κινηματογράφο το 1963, μπήκε στην δισκογραφία με το τραγούδι Βήμα βήμα του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Λυκούργου Μαρκέα. Η καθιέρωσή του στο "πεντάγραμμο" ήρθε με τη "Άγωνία" το 1968 (σύνθεση Γ. Ζαμπέτα) που μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις. Αυτός ο δίσκος ήταν ο λόγος που έγινε ευρύτατα γνωστός στο κοινό κι τον καθιέρωσε ως τον απόλυτο λαϊκό ερμηνευτή για δεκαετίες. Έκτοτε έχει μια πολυετή πορεία με πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων δίσκων και από τραγούδια που τραγουδιούνται ακόμη και σήμερα όπως "Αγωνία", "Εγώ αγαπώ μια", "Πριν χαθεί το όνειρό μας","Ανεπανάληπτος" κ.ά.

Έχει ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών ερμηνεύοντας τραγούδια Γιώργου Ζαμπέτα, Άκη Πάνου, Θανάση Πολυκανδριώτη, Μάριου Τόκα, Γιάννη Πάριου, Πλέσσα, Κατσαρού, Βασιλειάδη, Δερβενιώτη, Βίρβου Λυμπερόπουλου, Πυθαγόρα, Φοίβου και πολλών άλλων.

Οι πολλές συνεργασίες από τον Στράτο Διονυσίου έως τις πιο πρόσφατες με τη Δέσποινα Βανδή έχουν πραγματικά "ταράξει" τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης.
[Επεξεργασία] Προσωπική Ζωή

Στην ιστορία έχει μείνει το ειδύλλιο του με την τραγουδίστρια Δούκισσα αλλά και με την ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη.Έδωσε λαβή στον τύπο με τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο.

Έχει κάνει τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε πρώτα την Στέλλα Στρατηγού (ο γάμος του κράτησε από το 1960, μέχρι το 1965), την Μαρινέλλα (1973-1981), την Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία έχει μία κόρη, τη Χαρά (εκκρεμεί δικαστική διαμάχη για την πατρότητα της από την πλευρά του Τόλη Βοσκόπουλου) (1990-1995) και την πρώην ηθοποιό και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα Άντζελα Γκερέκου (παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Με την Γκερέκου έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001.

Στις 17 Μαΐου 2010 ξέσπασε σκάνδαλο μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία[1], σύμφωνα με το οποίο ο Τόλης Βοσκόπουλος χρωστάει στην ΙΓ' ΔΟΥ Αθηνών περί τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς δεν έχει πληρώσει φόρο εισοδήματος από το 1993. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παραιτηθει η σύζυγός του Αντζελα Γκερέκου απο υφυπουργός τουρισμού στην κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. επικαλούμενη λόγους ευθιξίας.
[Επεξεργασία] Έργο

1. "Αγωνία"
2. "Αδέλφια μου, Αλήτες, Πουλιά"
3. "Σε Ικετεύω"
4. "Μια Αγάπη"
5. "Στιγμές Αγάπης"
6. "Στοιχηματίζω"
7. "Σμυρνέικα και Λαϊκά"
8. "Ας Είμαστε Ρεαλιστές"
9. "Εγώ τι Έχω και τι θα ΄Χω"
10. Όταν Τραγουδώ
11. "Είναι το Κάτι που Μένει"
12. Αναμνήσεις
13. Τραγούδα θεατρίνε
14. "Μέρα Νύχτα Παντού"
15. "Βοσκόπουλος ΄80"
16. "Καρδιά μου Μόνη"
17. "Δεν Θέλω να Θυμάμαι"
18. "Περασμένες μου Αγάπες"
19. "Είσαι Δικιά μου"
20. "Τότε"
21. "Τώρα"
22. "Αμέτρητα Γιατί"
23. "Ατέλειωτο Ερωτικό Ταξίδι"
24. "Για Πάντα"
25. "Να Κάνουμε έναν Έρωτα όλο Τρέλα"
26. "Όλη η Αλήθεια"
27. "Στάζεις Έρωτα"
28. "Κοντά σου Εγώ"
29. "Τα Ερωτικά"
30. Ματια φεγγάρια
31. "Τα Πρώτα μου Τραγούδια" (συλλογή)
32. "Ήρθες σαν Όνειρο"
33. "Η Νύχτα Γέμισε με Φως"
34. "2000-2001 Live"
35. "Η Σωστή Απάντηση
36. Καλη σου τύχη
37. To 2005 κυκλοφόρησε το CD "Αντίθετο Ρεύμα"
38. To 2006 κυκλοφόρησε το διπλό CD "Στης ζωής μου τις στράτες". Το πρώτο CD περιλαμβάνει 14 καινούργια τραγουδια ενώ το δεύτερο είναι μια live εγγραφη 17 από των πολλών επιτυχιών.
39. Να με κοιτάς στα μάτια (7 νέα τραγούδια + 15 μεγαλες επιτυχίες)(2007)
40. Στο πέρασμα του χρόνου (2008)

[Επεξεργασία] Συμμετοχές

1. "Αναμνήσεις" (Δούκισσα)
2. "Αγόρι μου" (Δούκισσα)
3. "Εγώ κι Εσύ" (Μαρινέλλα)
4. "Μαρινέλλα-Βοσκόπουλος" (Μαρινέλλα)
5. "Σ' αγαπώ" (Μαρινέλλα)
6. "Η Αγάπη είναι Ελέφαντας (Α.Ρέμος)
7. "Η Αγάπη Βλάπτει Σοβαρά Την Υγεία" (Γ.Λεμπέσης)
8. "Μια γυναίκα φταίει" (Β.Καρράς)

[Επεξεργασία] Ως συνθέτης

Πλούσιο είναι και το έργο του ως συνθέτης. Μερικοί καλλιτέχνες που χουν ερμηνεύσει τραγούδια του ειναι: Δούκισσα, Μαρινέλλα, Διονυσίου, Ρέμος, Σφακιανάκης. Το 1971 έγραψε τη σύνθεση του τραγουδιού Αδέλφια μου αλήτες πουλιά το οποίο ερμήνευσε ο Γιάννης Βογιατζής και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, ενώ μετείχε στο ίδιο φεστιβάλ την επόμενη χρονιά ο ίδιος, τραγουδώντας το Ξανθή αγαπημένη Παναγιά, τραγούδι που όπως είχε ειπωθεί τότε το έγραψε για τη Ζωή Λάσκαρη, η οποία ήταν παρούσα στο ακροατήριο της εκδήλωσης.
[Επεξεργασία] Συλλεκτικές εκδόσεις

Έχουν κυκλοφορήσει επανεκδόσεις των αρχικών του δίσκων καθώς και 2 συλλεκτικές κασετίνες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αναφορές για τον καλλιτέχνη.

[Επεξεργασία] Θέατρο

Έχει πρωταγωνιστίσει αλλα και συμμετάσχει σε πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις δίπλα σε "ιερά τέρατα" της ηθοποιίας όπως Αυλωνίτη, Βλαχοπούλου, Βασιλειάδου, Χατζηχρήστο κ.ά. Απο τις πιο μεγάλες επιτυχίες του ήταν τα μιούζικαλ: "Οι εραστές του ονείρου" (1972 μαζί με την Ζωή Λάσκαρη), "Τραγούδα θεατρίνε" (1978 μαζί με την Μαρία Αλιφέρη), "Ήρθες σαν όνειρο" (1998 μαζί με την Άντζελα Γκερέκου), όπου το θεατρικό σενάριο είναι στηριγμένο στον τρόπο γνωριμίας τους.
[Επεξεργασία] Ακροάσεις

* Η Αγάπη είναι Ελέφαντας (Soundtrack)

[Επεξεργασία] Φιλμογραφία

* O άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)
* Αδέλφια μου αλήτες πουλιά (1971) .... Βαντάρ
* Μαριχουάνα στοπ (1971) .... Τόλης Βοσκόπουλος
* Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή (1971) .... Στέφανος
* Aναστενάζουν οι πενιές (1970) .... Νίκος Τερζής
* Το όνειρο της Κυριακής (1970) .... Άγγελος Κομνηνός
* Σε ικετεύω αγάπη μου (1970)
* Αγωνία (1969) .... Αλέξης
* Eλπίδες που ναυάγησαν (1968) .... Γιώργος Απέργης
* Kαταραμένη ώρα (1968) .... τραγουδιστής
* Mείνε κοντά μου, αγαπημένε (1968) .... Αλέξης Βαλίδης
* Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου (1968) .... Δημήτρης
* Συντρίμμια τα όνειρά μας (1967) .... Tάκης (και συνθέτης, τραγουδιστής)
* Τ' αδέλφια μου (1966) .... Μανώλης Καρδάσης (και συνθέτης)
* Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) .... Γιώργος
* Ήταν όλοι τους κορόιδα (1964)
* Ο Γιάννης τα' κανε θάλασσα (1964) .... Λάκης
* Kάτι να καίει (1963)
* Mεσάνυχτα στη βίλλα Νέλλη (1963)
* Tρεις κούκλες κι εγώ (1960) .... κομφερανσιέ

[Επεξεργασία] Αναφορές
Anemos2006

Re: Τόλης Βοσκόπουλος THREAD

Krima pou enas megalos 8rulos tou Ellhnikou tragoudiou exei auth thn katalhksh........
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

poia kataliksi?
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Entek έγραψε:poia kataliksi?

ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ-ΚΑΣΤΑΝΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑ-ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ
ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. :-P

ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ... :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
axizo_polla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axizo_polla »

min ton katigoreite gia forodiafigi ton anthropo
einai ntropi
opoios diavasei tin episimi anakoinosi pou esteile sta mme tha katalavei pos o tolis
apla ksexastike..giati pasxei apo gerontiki anoia

giati an krinoume apo ti dilosi "oti apexei apo ta kallitexnika dromena" polla xronia
profanos ksexase tis prosfates sinergasies tou me
ti vandi,ti garbi,to foivo,ti heaven,ton pantazi klp klp
akoma kai persi tragoudouse sto koladiko "anamneiseis " sti siggrou
alla o tolis to ksexase

profanos loipon etsi ksexase na plirosei kai tin eforia
ou gar erxetai monon to giras!!
έχω βάρκα τα παράπονα
Anemos2006

Ean einai alh8eia......einai tragiko.......exoume stin oikogeneia mou atomo me anoia kai tin mia einai kala kai thn allh den kseroun oute to onoma tous.......anatrixiastiko...an alh8euh. :tomato:
axizo_polla

Anemos2006 έγραψε:Ean einai alh8eia......einai tragiko.......exoume stin oikogeneia mou atomo me anoia kai tin mia einai kala kai thn allh den kseroun oute to onoma tous.......anatrixiastiko...an alh8euh. :tomato:

a kala!!!! :hysterical:
έχω βάρκα τα παράπονα
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

Anemos2006 έγραψε:Ean einai alh8eia......einai tragiko.......exoume stin oikogeneia mou atomo me anoia kai tin mia einai kala kai thn allh den kseroun oute to onoma tous.......anatrixiastiko...an alh8euh. :tomato:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Anemos2006

Εικόνα
Το πρωί της Πέμπτης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακόμα μια επιστολή του Τόλη Βοσκόπουλου, στην οποία ο δημοφιλής καλλιτέχνης ζητά να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή του, που τόσο έχει θιχτεί από τις ανακρίβειες των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών. Για ακόμα μια φορά, επέρριψε τις ευθύνες της κατάστασης στην πρώην σύζυγό του, Τζούλια Παπαδημητρίου, αφού, σύμφωνα με τα όσα παρέθεσε, «οι παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας προέκυψαν, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε τραπεζικούς λογαριασμούς της πρώην συζύγου μου Σταυρούλας Παπαδημητρίου, το χρηματικό περιεχόμενο των οποίων θεωρήθηκε αναιτιολογήτως και αβασίμως ότι αποτελούσε προσωπικό μου εισόδημα». Τέλος, ακολούθησε και η απάντηση από την πλευρά της Τζούλιας Παπαδημητρίου.

Η 2η επιστολή του Τόλη Βοσκόπουλου στα Μέσα ανέφερε τα εξής:

Σε συνέχεια της από 17 Μαΐου 2010 επιστολής μου και για την αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψής μου, μετά τις συνεχείς αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο πρόσωπό μου με αφορμή τις εκκρεμείς τόσο ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων, όσο και ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας φορολογικές μου υποθέσεις (οικ. ετών 1992 - 1997), σύμφωνα με τις οποίες υφίσταμαι πρωτόγνωρη προσβολή της αξιοπρέπειάς μου, ιδίως λόγω των ανακριβειών που διατυπώνονται, θα ήθελα να αναφέρω τα ακόλουθα:

Οι αποδιδόμενες εκ μέρους της φορολογικής αρχής σε βάρος μου, ΔΗΘΕΝ παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας, προέκυψαν, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε τραπεζικούς λογαριασμούς της πρώην συζύγου μου Σταυρούλας Παπαδημητρίου, (της γνωστής οικογενείας), το χρηματικό περιεχόμενο των οποίων θεωρήθηκε αναιτιολογήτως και αβασίμως ότι αποτελούσε προσωπικό μου εισόδημα και όχι εισόδημα της ιδίας είτε από την επαγγελματική της ενασχόληση ή είτε από οικογενειακά της εισοδήματα.

(...) Συνεπεία αυτής της εσφαλμένης βάσεως, η φορολογική αρχή προέβη σε έκδοση καταλογιστικών πράξεων σε βάρος μου, οι οποίες μου κοινοποιήθηκαν κατά τα έτη 2000 και 2002. Συνεπώς, μέχρι σήμερα έχουν περάσει μόνο οκτώ περίπου έτη και σε καμία περίπτωση δέκα επτά έτη, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

(...) Δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση κατά τον προσδιορισμό και εκδίκαση των υποθέσεών μου σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, μέρος των οποίων τώρα εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.
(...) Κατά συνέπεια, ο,τιδήποτε αναφέρεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή αφήνεται να υπονοηθεί ότι οι υποθέσεις μου εκκρεμούν εδώ και δεκαεφτά χρόνια, ότι φοροδιαφεύγω και ότι δήθεν έχω επιτύχει ευνοϊκή μεταχείριση με κάποιον τρόπο λόγω της ιδιότητάς μου ως γνωστού τραγουδιστή ή λόγω της ιδιότητας της συζύγου μου ως πολιτικού είναι τουλάχιστον ανακριβές αν όχι κακόηθες».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Τζούλια Παπαδημητρίου μιλώντας τηλεφωνικά με δημοσιογράφο του «Κους Κους», δήλωσε: «Είτε μου ζητηθεί να σχολιάσω ένα πρόσωπο της σόουμπιζ που δεν το ξέρω, είτε μου ζητηθεί να σχολιάσω τον κύριο Βοσκόπουλο, για μένα είναι το ίδιο πράγμα. Όπως δεν θα σχολιάσω τίποτα για κάποιον που δεν τον ξέρω, έτσι δεν θα σχολιάσω και τον κύριο αυτόν. Λέει ο κύριος Βοσκόπουλος στην επιστολή ότι τα χρήματα αυτά, τα οποία υπήρχαν στους λογαριασμούς, ήταν χρήματα τα οποία ήταν από εισόδημα δικό μου, άρα από δική μου δουλειά, είτε από την επαγγελματική μου ενασχόληση είτε από οικογενειακά εισοδήματα –δηλαδή, από κάποια κληρονομιά ενδεχομένως ή κάποια μεταβίβαση- κι εγώ αναρωτιέμαι: "πώς είναι δυνατόν τότε ο κύριος Βοσκόπουλος να ζητά -στο διαζύγιο- από εμένα 18 δισεκατομμύρια που του ανήκαν υποτίθεται, κατόπιν έμμεσων των πρωτόδικων ποσοστών 4 δις κι έρχεται σήμερα να παραδεχτεί ότι τα χρήματα αυτά δεν ήταν καν δικά του, ότι ήταν δικά μου;". Είναι εντελώς αντιφατικό. Βγάλτε τα συμπεράσματά μόνοι σας».
Anemos2006

Εικόνα
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Gia ton Toli xesthka... Oloi etsi katalhgoun an kanoun vlakeies... H Gkerekou omws tzampa exase th thesh ths... Giati genika tn phgaina kai nomizw pws htan o, ti prepei gia to sugkekrimeno upourgeio...
Άβαταρ μέλους
musicfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από musicfan »

Ε, όχι και τζάμπα. Κοινές δηλώσεις έκαναν που σημαίνει ότι γνώριζε και κάλυπτε τον Τόλη.
Stavros

musicfan έγραψε:Ε, όχι και τζάμπα. Κοινές δηλώσεις έκαναν που σημαίνει ότι γνώριζε και κάλυπτε τον Τόλη.
Ότι το ήξερε το ήξερε, αλλά δε φταίει και αυτη... Τι να έκανε, να κάρφωνε τον άντρα της; Η παραίτηση πάντως ήταν αναπόφευκτη από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε η αλήθεια... Γιατί αν γινόταν αυτό πριν 5 χρόνια τίποτα δε θα γινόταν...
Anemos2006

den xreiazotan na ton karfone...........alla na tou elege na plhrosh ton foro tou.....sto dhmosio.......dioti kai authn tha eblapte opos kai egine fusika.
Stavros

Anemos2006 έγραψε:den xreiazotan na ton karfone...........alla na tou elege na plhrosh ton foro tou.....sto dhmosio.......dioti kai authn tha eblapte opos kai egine fusika.
Kai na ton elege tha plhrwne... Afou dn ta exei! Kai twra me plhsthriasmous tha th vgalei!
Anemos2006

den eixe???

Bre xrhmata eixe kai polla malista autokinhta akinhta........kaio sta nuxterina magazia pou doulwebe dhlomeno den ton eixan??

Enas 8rulos pou doulebe stin maurh..Eleos. :surprised:
axizo_polla

kindineuei me 5ati filakisi xoris anastoli o tolis an xasei to dikastirio
έχω βάρκα τα παράπονα
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Stavros έγραψε: αλλά δε φταίει και αυτη... Τι να έκανε, να κάρφωνε τον άντρα της;

Ακριβώς. Αλλιώς να μη γινόταν βουλευτής και υπουργός και εκπρόσωπος του ελληνικού λαού. Να έμενε στα "καλλιτεχνικά" λέμε τώρα.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
axizo_polla

happy_end έγραψε:
Stavros έγραψε: αλλά δε φταίει και αυτη... Τι να έκανε, να κάρφωνε τον άντρα της;

Ακριβώς. Αλλιώς να μη γινόταν βουλευτής και υπουργός και εκπρόσωπος του ελληνικού λαού. Να έμενε στα "καλλιτεχνικά" λέμε τώρα.

allwste eixe kai spoudaia kallitexniki drasi i antzela
έχω βάρκα τα παράπονα
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

happy_end έγραψε:

ΑΚΡΙΒΩΣ χ 2.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ...

ΟΥΣΤ!!!! :tourta:
All of our endings can be found in our beginnings...
Απάντηση