Εγώ θα διαφωνήσω στο τελευταίο, το Χατζηγιάννη θα μπορούσα να τον κατατάξω στο λεγόμενο (δεν μ' αρέσει ο όρος) έντεχνο. Όχι λόγω της ποιότητας της φωνής του, αλλά στο σύνολο της δουλειάς του έως τώρα! Στον τρόπο που την παρουσιάζει και στους χώρους που εμφανίζεται.Krouela έγραψε:sorry xryso mou ala to oti o xatzigiannis exi fonara den ton kani entexno akomastathis2b έγραψε:Το ότι ίσως σκέφεται οτι ο Χατζηγιάννης έχει φωνάρα και ο Σάκης όχι τόσο μηπως σας διαφεύγει;tgoj18 έγραψε:e nai, kai sou leei o Mwraitis, tha grapsw sto Xatzhgiannh pou exei kormara kai sagineutiko vlemma kai ton asximoulh ton rouva tha ton afisw
"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΩΡΑΙΤΗ - ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ... SAKIS
Re: "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΩΡΑΙΤΗ - ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ... SAKIS
chris3m έγραψε:Εγώ θα διαφωνήσω στο τελευταίο, το Χατζηγιάννη θα μπορούσα να τον κατατάξω στο λεγόμενο (δεν μ' αρέσει ο όρος) έντεχνο. Όχι λόγω της ποιότητας της φωνής του, αλλά στο σύνολο της δουλειάς του έως τώρα! Στον τρόπο που την παρουσιάζει και στους χώρους που εμφανίζεται.Krouela έγραψε:sorry xryso mou ala to oti o xatzigiannis exi fonara den ton kani entexno akomastathis2b έγραψε:Το ότι ίσως σκέφεται οτι ο Χατζηγιάννης έχει φωνάρα και ο Σάκης όχι τόσο μηπως σας διαφεύγει;tgoj18 έγραψε:e nai, kai sou leei o Mwraitis, tha grapsw sto Xatzhgiannh pou exei kormara kai sagineutiko vlemma kai ton asximoulh ton rouva tha ton afisw
Διαφωνώ!! Τι διαφορά έχει ας πούμε το "Καλοκαίρι" και το "Εμείς οι 2 σαν 1", από το "Σπάσε το χρόνο" και το "Και σε θέλω"?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
kala mh trela8oume pou 8a eksiswsoume kallitexnika thn kariera tou xatzhgiannh me auth tou rouva.
Εννοείτε πως καλλιτεχνικά ο Χατζηγιάννης είναι ψηλότερα από Ρουβά! Το περίεργο είναι πως ο Ρουβάς αν και με περισσότερους δίσκους δεν έχει "δυνατή" δισκογραφία. Κι αυτό φαίνεται κι από το Αρένα φέτος, που όλο Ρέμο τραγουδάει!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Είχε καλή δισκογραφία ο Χατζηγιάννης... Οι τελευταίοι του είναι ίδιας ποιότητας με τους τελευταίους του Ρουβά!
Βασικά με τον Χατζηγιάννη (από το Κρυφό Φιλί και μετά) είναι "κάθε προηγούμενος δίσκος και καλύτερος". Το "7" ειδικότερα, δεν προσέφερε τίποτα!afn έγραψε:Είχε καλή δισκογραφία ο Χατζηγιάννης... Οι τελευταίοι του είναι ίδιας ποιότητας με τους τελευταίους του Ρουβά!
Συμφωνώ!!Entek έγραψε:Βασικά με τον Χατζηγιάννη (από το Κρυφό Φιλί και μετά) είναι "κάθε προηγούμενος δίσκος και καλύτερος". Το "7" ειδικότερα, δεν προσέφερε τίποτα!afn έγραψε:Είχε καλή δισκογραφία ο Χατζηγιάννης... Οι τελευταίοι του είναι ίδιας ποιότητας με τους τελευταίους του Ρουβά!
Μέχρι την Ακατάλληλη σκηνή μου άρεσε πάαααρα πολύ! Μετά το έχασε, η απλά δεν το εξέλιξε...
Αν περέμενε στο Κρυφό Φιλί θα μπορούσε να θεωρηθεί "εντεχνος" στον ευρύ όρο. Η Ακατάλληλη Σκηνή ήταν ο πρώτος καθαρά ποπ δίσκος της καριέρας του. Μετά το "εκλαϊκευσε" δηλαδή έκανε πιο "ραδιοφωνικούς" δίσκους με άμεσο στόχο τις πωλήσεις! Αυτό βασικά έγινε ο αποκλειστικός σκοπός του! Έτσι έριχνε το "επίπεδο" για να ανεβάσει τις πωλήσεις!afn έγραψε:Συμφωνώ!!Entek έγραψε:Βασικά με τον Χατζηγιάννη (από το Κρυφό Φιλί και μετά) είναι "κάθε προηγούμενος δίσκος και καλύτερος". Το "7" ειδικότερα, δεν προσέφερε τίποτα!afn έγραψε:Είχε καλή δισκογραφία ο Χατζηγιάννης... Οι τελευταίοι του είναι ίδιας ποιότητας με τους τελευταίους του Ρουβά!
Μέχρι την Ακατάλληλη σκηνή μου άρεσε πάαααρα πολύ! Μετά το έχασε, η απλά δεν το εξέλιξε...
Συμφωνώ απόλυτα και πάλι.....Entek έγραψε:Αν περέμενε στο Κρυφό Φιλί θα μπορούσε να θεωρηθεί "εντεχνος" στον ευρύ όρο. Η Ακατάλληλη Σκηνή ήταν ο πρώτος καθαρά ποπ δίσκος της καριέρας του. Μετά το "εκλαϊκευσε" δηλαδή έκανε πιο "ραδιοφωνικούς" δίσκους με άμεσο στόχο τις πωλήσεις! Αυτό βασικά έγινε ο αποκλειστικός σκοπός του! Έτσι έριχνε το "επίπεδο" για να ανεβάσει τις πωλήσεις!afn έγραψε:Συμφωνώ!!Entek έγραψε:Βασικά με τον Χατζηγιάννη (από το Κρυφό Φιλί και μετά) είναι "κάθε προηγούμενος δίσκος και καλύτερος". Το "7" ειδικότερα, δεν προσέφερε τίποτα!afn έγραψε:Είχε καλή δισκογραφία ο Χατζηγιάννης... Οι τελευταίοι του είναι ίδιας ποιότητας με τους τελευταίους του Ρουβά!

Μεμονομένο το παράδειγμα!afn έγραψε: Διαφωνώ!! Τι διαφορά έχει ας πούμε το "Καλοκαίρι" και το "Εμείς οι 2 σαν 1", από το "Σπάσε το χρόνο" και το "Και σε θέλω"?
Ωστόσο συμφωνώ πως μέχρι την "Ακατάλληλη Σκηνή" εξελισόταν, στους επόμενους είναι αυγκεκριμένα τα "καλά" κομμάτια!
καλύτερα να μην μπαίνουμε στην διαδικασία σύγκρισης με Ρουβά, διαφέρουν τόσο σε πολλά και θα αδικήσουμε οπωσδήποτε κάποιον! Ο καθένας είναι καλός στο στυλ.. που παρουσιάζει, από κει και μετά είναι θέμα γούστου επάνω στις φωνές, ερμηνείες, ομορφιά, κίνηση, βλέμα κλπ....
chris3m έγραψε:Μεμονομένο το παράδειγμα!afn έγραψε: Διαφωνώ!! Τι διαφορά έχει ας πούμε το "Καλοκαίρι" και το "Εμείς οι 2 σαν 1", από το "Σπάσε το χρόνο" και το "Και σε θέλω"?
Ωστόσο συμφωνώ πως μέχρι την "Ακατάλληλη Σκηνή" εξελισόταν, στους επόμενους είναι αυγκεκριμένα τα "καλά" κομμάτια!
καλύτερα να μην μπαίνουμε στην διαδικασία σύγκρισης με Ρουβά, διαφέρουν τόσο σε πολλά και θα αδικήσουμε οπωσδήποτε κάποιον! Ο καθένας είναι καλός στο στυλ.. που παρουσιάζει, από κει και μετά είναι θέμα γούστου επάνω στις φωνές, ερμηνείες, ομορφιά, κίνηση, βλέμα κλπ....
Ηχητικά κρίνω, που δεν ακούω πλέον μεγάλες διαφορές... Οκ, ο Χατζηγιάννης είναι λίγο πιο pop κι ο Ρουβάς λίγο πιο dance, αλλά μέχρι εκεί!!
Βασικά ο Μωραϊτης τους συγκρινε! Για το κοινό και οι 2 εμπίπτουν στην γενικότερη κατηγορεία της ποπ ή ελαφράς μουσικής!chris3m έγραψε:Μεμονομένο το παράδειγμα!afn έγραψε: Διαφωνώ!! Τι διαφορά έχει ας πούμε το "Καλοκαίρι" και το "Εμείς οι 2 σαν 1", από το "Σπάσε το χρόνο" και το "Και σε θέλω"?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ
Και αυτή πρέπει να είναι η αλήθεια!paidaki έγραψε:ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ
+1Krouela έγραψε:Cheap Promo
Παρε ανασα και παμε...