Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η Βίσση δήλωσε στον ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ πως είναι ανοικτή σε όλα (και στα δισκογραφικά και στα νυχτερινά αλλά όχι στα προσωπικα - δεν ψάχνεται!). Συζητάει και δηλώνει πως πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο για όλους φτάνει να το ψάχνουμε...
Όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος έκανε ένα μορφασμό και γέλασε και της λέει αυτός "Α, ούτε κι εσύ το ξέρεις;" και η απάντηση ήταν "Μπορεί να το κάνω αυτό γιατί το μάθατε ήδη!"
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
PANTOS APO TA LEGOMENA THS STO STAR DEN ETOIMAZEI KATI DISKOGRAFIKA, GIA TORA TOULAXISTON...
PISTEUO PAEI HEAVEN K PISTEUO 8A UPARXEI K DUETO ME REMO GIA TIS EMFANISEIS STO ARENA....
EAN DEN UPIRXE KAPIO 8EMA GIA HEAVEN, I ANNA 8A TO XEKA8ARIZE OTI MENEI STHN SONY..DEN 8A KOLLOUSE....
PANTOS AUTO POU MOU EKANE ENTUPOSI EINAI TO POS AKOMH PIO PROSITH K A8ROPINH EXEI GINEI...ALLOSTE PISTEUO ENAS STAR DEN EINAI ANAGGKI NA TO PAIZEI STAR K NA KANEI TIN ZOI OLON TON DIMOSIOGRAFON DUSKOLH....
MIA EROTISH: H ANNA AFHSE TIN PORCHE TIS K PIRE MERCEDES ML??
Η Βίσση πάντοτε ήταν ανθρώπινη. Οι πολύ-φανς το γνωρίζουν. Και οι δημοσιογράφοι το γνωρίζουν επίσης, ποτέ δεν αρνήθηκε να τους δώσει συνέντευξη ή να τους μιλήσει όταν την βλέπουν στο δρόμο, αεροδρόμιο κλπ κλπ κλπ, σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της!
Ίσως κάνει εντύπωση τώρα γιατί αυξήθηκαν κατά πολύ οι δήθεν stars!
υγ. Μου άρεσε μετά την διάσκεψη για τον ΠΑΟ, που μίλαγε στο δημοσιογράφο του STAR και περπάταγαν και μιλάγαν σαν να κάναν παρεϊτσα και του λεγε τα νέα της!
Entek έγραψε:υγ. Μου άρεσε μετά την διάσκεψη για τον ΠΑΟ, που μίλαγε στο δημοσιογράφο του STAR και περπάταγαν και μιλάγαν σαν να κάναν παρεϊτσα και του λεγε τα νέα της!
για μενα αυτη η συμπεριφορα ειναι που την κανει να ειναι μακραν μπροστα σε σχεση με αλλους και άλλες..την κανει να ειναι αληθινη!!
και το οτι η αννα δεν χρησιμοποιει τα media μονο και μονο για να προωθήσει το καθε βημα της..
Entek έγραψε:υγ. Μου άρεσε μετά την διάσκεψη για τον ΠΑΟ, που μίλαγε στο δημοσιογράφο του STAR και περπάταγαν και μιλάγαν σαν να κάναν παρεϊτσα και του λεγε τα νέα της!
για μενα αυτη η συμπεριφορα ειναι που την κανει να ειναι μακραν μπροστα σε σχεση με αλλους και άλλες..την κανει να ειναι αληθινη!!
και το οτι η αννα δεν χρησιμοποιει τα media μονο και μονο για να προωθήσει το καθε βημα της..
μα ακριβώς αυτό. Απόδειξη πως όταν ήταν μεταξύ Nylon και Απαγορευμένου στο μεγάλο διάστημα της αποχής της, τότε που δεν είχε απολύτος τίποτα να προωθήσει, ήταν το ίδιο προσιτή με όλα ανεξαιρέτως τα κανάλια και τα έντυπα μέσα!
Δεν νομίζω να είναι απλά δημόσιες σχέσεις... Γιατί σε κάποια φάση (αμά είναι ψέματα) βαριέσε όλα τα "είμαι καλός με όλους" και τότε αποκαλύπτεσε... Αυτό συνέβει σε πολλούς οι οποίοι άλλοτε το παίζουν καλοί και ανοικτοί και άλλοτε τρέχουν και κάνουν πως δεν βλέπουν το μικρόφωνο που σχεδόν να τους το ταϊσουν καθώς τρέχουν με τον άντρα για το check in...
Δεν νομίζω να είναι απλά δημόσιες σχέσεις... Γιατί σε κάποια φάση (αμά είναι ψέματα) βαριέσε όλα τα "είμαι καλός με όλους" και τότε αποκαλύπτεσε... Αυτό συνέβει σε πολλούς οι οποίοι άλλοτε το παίζουν καλοί και ανοικτοί και άλλοτε τρέχουν και κάνουν πως δεν βλέπουν το μικρόφωνο που σχεδόν να τους το ταϊσουν καθώς τρέχουν με τον άντρα για το check in...
βρισκω τρομακτικα αφελη και αθωα την απαντηση σου. Η Βισση ειναι αψογη επιχειρηματιας και PR pro. Γι αυτο και ειναι εκει που ειναι τοσα χρονια. Ξερει οτι αν χασει το κοσμο, εεχασε και το παιχνιδι. Και η Βισση τα βαρεθηκε αλλα εκανε μεγαλα διαλειματα εκτος ή απλα δε παρουσιαζοτανε.
Εγω της βγαζω στο καπελο παντως. Αγαπαει το κοσμο αλλα το οτι ειναι παντα προσιτη δεν εχει να κανει παντα με αυτο.
μπορει η μεταγραφη τυπικα να εχει κλεισει και να ανακοινωθει οταν η τραγουδιστρια θα ειναι ετοιμη να βγαλει δισκο.κατι αναλογο εγινε με πλουταρχο,καρβελα και πανταζη.μπορει να θελουν η ειδηση της μεταγραφης να λειτουργησει διαφημιστικα στην κυκλοφορια του δισκου.
Σαν βόμβα έπεσε στο χώρο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας η είδηση ότι η Άννα Βίσση αποχωρεί από τη Sony Music, την εταιρία με την οποία έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της. Φυσικά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, καθώς η Ελληνίδα σταρ έχει ακόμα οικονομικές εκκρεμότητες με τη δισκογραφική της.
Ποιο θα είναι όμως το επόμενο βήμα της; Ασφαλείς πληροφορίες του Yupi επιβεβαιώνουν τις φήμες που την ήθελαν να ακολουθεί τον μέντορά της, Νίκο Καρβέλα στη δισκογραφική εταιρία του ΑΝΤ1, Heaven Music, την εταιρία που είχε κάποτε ταυτιστεί με το πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή!
"Η Άννα Βίσση έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον Μάκη Πουνέντη, ο οποίος επιθυμεί πολύ αυτή τη μεταγραφή" λέει έγκυρη πηγή που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της στο Yupi. "Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, όμως προτεραιότητά της είναι να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Sony".