Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
deba
Επικοινωνία:

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

crazy_boy έγραψε:
μου πήρε λίγα δεύτερα να ξεπεράσω το Αιγαίο Live :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: τεσπα...στο κομμάτι τώρα

μου άρεσε πάρα πολύ η αρχή
δε μου άρεσε ο ήχος πριν μπει ο οικονομόπουλος
είναι κομμάτι Φοίβου ΚΙ αυτό και φαίνεται...τα ίδια κι όμως μου ακούγεται τόσο πιο καλό με τη φωνή του Οικονομόπουλου!
πιστεύω πως θα πιάσει και θα αγαπηθεί από τους fans του
δεν μου αρέσε αυτή η λογική με το απότομο φινάλε που έχει υιοθετήσει ο Φοίβος τουλάχιστον για τα λαϊκά κομμάτια
το έχω πει ξανά και με χαλάει κ σε αυτό πάλι! :fryingpan:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Το κομμάτι είναι αρκετά καλό,καλύτερο από το "Απ'έξω ποιος" του Πετρέλη.Μοιάζει σαν να το είχε δοκιμάσει ο Πετρέλης,αλλά να το απέρριψε!
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

mou fainetai polu aplh h enorxhstrwsh sto refrain..o foibos ths ekane pio dynates me perissotera mesa..alliws kalo einai eidika sta couple..
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

minerboh έγραψε:
MusicLover έγραψε:
minerboh έγραψε:
MusicLover έγραψε:
minerboh έγραψε:
deba έγραψε:Εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=eOPKPgzlv7Q
Ο,τι να'ναι! :fan:
Πάλι αναφέρεσαι για την ικανότητα σου περι αντίληψης του περιβάλλοντος Καραπαστούρμω μου;
Σε έχω στολίσει ποτέ με κοσμητικά επίθετα; Γιατί το κάνεις; Ειδικά για σένα μπορώ να βρω άπειρα πετυχημένα που σου πάνε κιόλας, γιατί τα δικά σου δεν είναι κ τόσο! :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Σε στολίζω γιατί:
Είσαι εμμονικός με τον Φοίβο και προσπαθείς να πείσεις και τους άλλους οτι συνεχίζει να γράφει διαμάντια (ενώ γράφει κάρβουνα) με ηλίθιους τρόπους και ενώ δεν πείθεις, εσύ επιμένεις.
Μου κολλάς συνέχεια παρόλο που ξέρεις τι θα επακολουθήσει και μετά κλαψουρίζεις σα μωρό για τα στολίσματα.
Κράτα στα δικά σου διακοσμητικά για τα μούτρα σου Πάρτο απόφαση οτι αν συνεχίσει έτσι ο αγαπημένος σου συνθέτης θα καταλήξει σε χειρότερη θέση απο το Καρβέλα και αίντε να πιείς καμια τσικουδιά.
:039:
Μωρέ χέστηκα πώς θα καταλήξει ο Φοίβος, λες κ σου τρώει το ψωμί, ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΣ, αυτό σε ρωτάω. Έχεις ψυχολογικό πρόβλημα; Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή σου. Και πίστεψέ με μπορώ κ εγώ άνετα να αρχίσω να σε μπινελικώνω με ωραιότατες λέξεις αλλά μια και είσαι αρκετά έως πολύ μικρότερός μου προσπαθώ να μην πέσω στο επίπεδό σου. Αλλά κόφτο ειλικρινά με τους χαρακτηρισμούς, γιατί προκαλείς.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
MusicLover

supernatural22 έγραψε:Η Δέσποινα σύμφωνα με το devaqueen έχει ηχογραφήσει 2 κομμάτια,και το πρώτο,που θα βγει σε λίγες μέρες,είναι σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου.
Εγώ άκουσα ότι αυτό που θα βγει τώρα θα είναι σε μουσική κ στίχους του Φοίβου και θα βγει και δεύτερο μέχρι τα χριστούγεννα σε στίχους της Όλγας...
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Καλό το καινούργιο του Οικονομόπουλου. Απλά δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα.
MusicLover

Stavros έγραψε:Καλό το καινούργιο του Οικονομόπουλου. Απλά δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα.
Γιατί; Τι θα έπρεπε να έχει για να ξεχωρίζει δλδ; Εξάρι λαϊκό κομμάτι είναι. Να βάλει τρομπέτα στην ενορχήστρωση;
Stavros

MusicLover έγραψε:
Stavros έγραψε:Καλό το καινούργιο του Οικονομόπουλου. Απλά δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα.
Γιατί; Τι θα έπρεπε να έχει για να ξεχωρίζει δλδ; Εξάρι λαϊκό κομμάτι είναι. Να βάλει τρομπέτα στην ενορχήστρωση;
Όχι βρε... Απλά να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του είδους του. Να έχει κάτι που να πεις να και κάτι καινούργιο, να σου μείνει στο μυαλό... Δεν λέω καλό είναι... Πολύ πιθανό με περισσότερες ακροάσεις να μου αρέσει κι άλλο. :smile:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

MusicLover έγραψε:
supernatural22 έγραψε:Η Δέσποινα σύμφωνα με το devaqueen έχει ηχογραφήσει 2 κομμάτια,και το πρώτο,που θα βγει σε λίγες μέρες,είναι σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου.
Εγώ άκουσα ότι αυτό που θα βγει τώρα θα είναι σε μουσική κ στίχους του Φοίβου και θα βγει και δεύτερο μέχρι τα χριστούγεννα σε στίχους της Όλγας...
:oh_yes: :oh_yes: :oh_yes:
I like people too much or not at all.
Chronisgreek

Φοίβος και Ιωακείμ φωκάς επιστρέφουν με ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Τα δικά μου,δικά σου" το οποίο, από Δευτέρα 14/11, θα παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Το τραγούδι είναι σε μουσική και παραγωγή Φοίβου ενώ τους στίχους έχει αναλάβει η Ελένη Γιαννατσούλια
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

MusicLover έγραψε:

:hysterical:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Υπάρχει και η αστυνομία του Φοίβου πέρα από τις άλλες... :10-pleko:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

MusicLover έγραψε:
minerboh έγραψε:
MusicLover έγραψε:
minerboh έγραψε:
MusicLover έγραψε:
minerboh έγραψε:
deba έγραψε:Εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=eOPKPgzlv7Q
Ο,τι να'ναι! :fan:
Πάλι αναφέρεσαι για την ικανότητα σου περι αντίληψης του περιβάλλοντος Καραπαστούρμω μου;
Σε έχω στολίσει ποτέ με κοσμητικά επίθετα; Γιατί το κάνεις; Ειδικά για σένα μπορώ να βρω άπειρα πετυχημένα που σου πάνε κιόλας, γιατί τα δικά σου δεν είναι κ τόσο! :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Σε στολίζω γιατί:
Είσαι εμμονικός με τον Φοίβο και προσπαθείς να πείσεις και τους άλλους οτι συνεχίζει να γράφει διαμάντια (ενώ γράφει κάρβουνα) με ηλίθιους τρόπους και ενώ δεν πείθεις, εσύ επιμένεις.
Μου κολλάς συνέχεια παρόλο που ξέρεις τι θα επακολουθήσει και μετά κλαψουρίζεις σα μωρό για τα στολίσματα.
Κράτα στα δικά σου διακοσμητικά για τα μούτρα σου Πάρτο απόφαση οτι αν συνεχίσει έτσι ο αγαπημένος σου συνθέτης θα καταλήξει σε χειρότερη θέση απο το Καρβέλα και αίντε να πιείς καμια τσικουδιά.
:039:
Μωρέ χέστηκα πώς θα καταλήξει ο Φοίβος, λες κ σου τρώει το ψωμί, ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΣ, αυτό σε ρωτάω. Έχεις ψυχολογικό πρόβλημα; Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή σου. Και πίστεψέ με μπορώ κ εγώ άνετα να αρχίσω να σε μπινελικώνω με ωραιότατες λέξεις αλλά μια και είσαι αρκετά έως πολύ μικρότερός μου προσπαθώ να μην πέσω στο επίπεδό σου. Αλλά κόφτο ειλικρινά με τους χαρακτηρισμούς, γιατί προκαλείς.
Kαι εσύ κόψε τα εμμονικά σου, μη χώνεσαι και εσύ στις δικές μου δημοσιεύσεις και ασχολήσου με το Λουκάνικο και το Σαλάμιο.Καπίσι;
Και ξέρεις που τα γράφω τα μπινελίκάκια σου,ε; :tease:
supernatural22

Chronisgreek έγραψε:Φοίβος και Ιωακείμ φωκάς επιστρέφουν με ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Τα δικά μου,δικά σου" το οποίο, από Δευτέρα 14/11, θα παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Το τραγούδι είναι σε μουσική και παραγωγή Φοίβου ενώ τους στίχους έχει αναλάβει η Ελένη Γιαννατσούλια
Μήπως είναι διασκευή αυτού????

minerboh

Supernatural για πρώτη φορά σε πιάνω αδιάβαστη! Το τραγούδι είναι του Θεοφάνους! Το ξέρω γιατί έχω το δίσκο!
Chronisgreek

8εοφανιζει κιολας αυτο.. μοιαζει μπαλαντες των ονε κ ευρυδικης..
supernatural22

minerboh έγραψε:Supernatural για πρώτη φορά σε πιάνω αδιάβαστη! Το τραγούδι είναι του Θεοφάνους! Το ξέρω γιατί έχω το δίσκο!
Oκ,και εγώ τα έχω σε mp3 και τώρα το είδα ότι είναι στο δίσκο "Τι σου ζήτησα" αλλά επειδή ο προηγούμενος δίσκος,"Δημόσια συγγνώμη" είχε βγει 11 μήνες πριν,είχα την εντύπωση ότι το κομμάτι αυτό είναι σε αυτό το δίσκο!
minerboh

supernatural22 έγραψε:
minerboh έγραψε:Supernatural για πρώτη φορά σε πιάνω αδιάβαστη! Το τραγούδι είναι του Θεοφάνους! Το ξέρω γιατί έχω το δίσκο!
Oκ,και εγώ τα έχω σε mp3 και τώρα το είδα ότι είναι στο δίσκο "Τι σου ζήτησα" αλλά επειδή ο προηγούμενος δίσκος,"Δημόσια συγγνώμη" είχε βγει 11 μήνες πριν,είχα την εντύπωση ότι το κομμάτι αυτό είναι σε αυτό το δίσκο!
Supernatural, ο δίσκος ''δημόσια συγνώμη'' είναι εξολοκλήρου Γιάννη Καραλή! Τί έπαθες σήμερα;
MusicLover

minerboh έγραψε: Kαι εσύ κόψε τα εμμονικά σου, μη χώνεσαι και εσύ στις δικές μου δημοσιεύσεις και ασχολήσου με το Λουκάνικο και το Σαλάμιο.Καπίσι;
Αν στα μοίραζα απλόχερα τότε να μιλούσες όχι τώρα. Τσουτσέκι.
Stavros

MusicLover έγραψε:
minerboh έγραψε: Kαι εσύ κόψε τα εμμονικά σου, μη χώνεσαι και εσύ στις δικές μου δημοσιεύσεις και ασχολήσου με το Λουκάνικο και το Σαλάμιο.Καπίσι;
Αν στα μοίραζα απλόχερα τότε να μιλούσες όχι τώρα. Τσουτσέκι.
Ειρήνη τέκνα μου... :smile:
Απάντηση