MusicLover έγραψε:stelios έγραψε:deba έγραψε:τώρα αυτό είναι υπερβολικό κατά τη γνώμη μου

Καθολου κατα την δικη μου.
Καθόλου. Από ένα τραγούδι αρχίζουν τα συμπεράσματα έλεος. Καταρχάς έχει πολύ καλύτερη φωνή από τον Πετρέλη και με τα σωστά κομμάτια μια χαρά θα πάει κ με τον Φοίβο αν συνεχίσουν. Και δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αρνητίλα λες και τον έβαλε να τραγουδήσει το Ξύπνα Θανάση.

Εγω δεν κρινω την συνεργασια τους.Δεν ξερω τι εξελιξη θα εχει.Ομως θεωρω φυσιολογικο οι fans του να ανησυχουν και να εχουν αποψη.
Ο Οικονομοπουλος εχει πει πολυ δυνατα κομματια και εχει φανατικο κοινο.Πολλοι θεωρουν οτι δεν ειχε αναγκη τον Φοιβο.
Επιπλεον οταν βλεπει κανεις την εξελιξη του Πετρελη που ειναι πτωτικη τα τελευταια χρονια καταλαβαινεις.
Μπορει ο Πετρελης να μην εχει την φωνη του Νικου,ομως καποτε ο Φοιβος του εδινε τραγουδια οπως το ''Αιμα μου'',''Κερναω'',''Δεν εχω ματια γι'αλλη'' και αλλα πολλα που τον βοηθησαν να γινει ονομα.Τωρα του γραφει πολυ μετρια κομματια.Λογικο λοιπον οι fans να φοβουνται.
Επιπλεον το τραγουδι που εγραψε στον Οικονομοπουλο ειναι απλα οκ,δεν πεθαινεις κιολας.Για πρωτο κομματι επρεπε να του γραψει κατι πιο δυνατο.
I like people too much or not at all.