Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
κι επειδη πολλα καλα ειπαμε , το κοιταξε γυρω μας μου θυμιζει τη μελωδια απο ενα αλλο τραγουδι στο ρεφραιν του αλλα δε μπορω να εντοπισω ποιο.
Βοηθεια κανεις;
αύριο δεν είναι στην Αθήνα;
εδώ μπορώ να το βρω και τώρα αλλά ποιος βγαίνει;
στη Θες συνήθως πήγαινα βράδυ στα Today που είναι ανοιχτά 24ωρο και τα έβρισκα από το προηγούμενο βράδυ
φέρε καμία γύρα αν καίγεσαι κι εσύ
sow έγραψε:κι επειδη πολλα καλα ειπαμε , το κοιταξε γυρω μας μου θυμιζει τη μελωδια απο ενα αλλο τραγουδι στο ρεφραιν του αλλα δε μπορω να εντοπισω ποιο.
Βοηθεια κανεις;
deba έγραψε:αύριο δεν είναι στην Αθήνα;
εδώ μπορώ να το βρω και τώρα αλλά ποιος βγαίνει;
στη Θες συνήθως πήγαινα βράδυ στα Today που είναι ανοιχτά 24ωρο και τα έβρισκα από το προηγούμενο βράδυ
φέρε καμία γύρα αν καίγεσαι κι εσύ
ναι θα κάνω μια γύρα είναι η αλήθεια μπάς και το βρώ !
thanks Deba
sow έγραψε:κι επειδη πολλα καλα ειπαμε , το κοιταξε γυρω μας μου θυμιζει τη μελωδια απο ενα αλλο τραγουδι στο ρεφραιν του αλλα δε μπορω να εντοπισω ποιο.
Βοηθεια κανεις;
αν δεν σου το έφερε κατευθείαν δεν πειράζει...πάει να πει πως είναι μια χαρά
Βοηθεια κανεις;
Ε άι απο εδώ
με την καλη εννοια βρε
Ειμαι σιγουρος οτι μοιαζει με καποιο αλλο αλλα δε μπορω να σκεφτω ποιο
Βοηθεια κανεις;
αν δεν σου το έφερε κατευθείαν δεν πειράζει...πάει να πει πως είναι μια χαρά
μια χαρα τραγουδι ειναι δεν αντιλεγω. Αλλα θα σκασω αν δε το βρω.
Θα μου πει ο Musiclover οταν μπει
den polutrela8hka!!!perimena ena zeimpekiko h ena kalo xasapiko!!!thn flomwse sta tsiftetelia!!!!
kai h fwnh ths kapws moy akoygetai...mpoykwmenh!!!
btw kalh epityxia!!!!epitelous vghke!!!!!