Πέγκυ Ζήνα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
supernatural22

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Για δίσκο τίποτα!Περιμένει μάλλον να βρει τα κατάλληλα τραγούδια,και επίσης λόγω εγκυμοσύνης,δεν έμπαινε συχνά στο studio!
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Πάντως κοίταζα λίγο τη δισκογραφία της..είναι τόσα λίγα χρόνια στο τραγούδι και βρίσκεται στον 13ο δίσκο της κιόλας.
Και πάντα κάνει και καλύτερες δουλειές. Μου είναι αντιπαθής, αλλά μπράβο της. :fan:
Άβαταρ μέλους
nikospaok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikospaok »

Nick_Man έγραψε:Πάντως κοίταζα λίγο τη δισκογραφία της..είναι τόσα λίγα χρόνια στο τραγούδι και βρίσκεται στον 13ο δίσκο της κιόλας.
Και πάντα κάνει και καλύτερες δουλειές. Μου είναι αντιπαθής, αλλά μπράβο της. :fan:
pragmatika anarwtiemai pws ginetai na nai, an oxi h monadikh, apo tous elaxistoys kallitexnes pou vgazoyn toso syxna disko (etyxe k 2 diskous mesa se ena xrono)...
den einai na peis oti 3epoulane oi diskoi ths h oti sarwnoun ola ta tragoudia toy diskoy se airplay kai itunes/pwlhseis kai fernei trela esoda sthn etairia ths!!!!
oloi oi ypoloipoi (royvas, vandh, vissh, paparizou, remos, ploutarxos klp) vgazoun ana dyo xronia pleon disko kai h pegku ka8e xrono...ti na pw!!
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Δεν είναι μόνο η Πέγκυ.Και η Θεοδωρίδου βγάζει κάθε χρόνο,και ο Οικονομόπουλος από τότε που βγήκε νικητής στο Dreamshow,και τόσοι άλλοι!Η Πέγκυ έχει τον άντρα της που της πληρώνει τις παραγωγές!
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

nikospaok έγραψε:
Nick_Man έγραψε:Πάντως κοίταζα λίγο τη δισκογραφία της..είναι τόσα λίγα χρόνια στο τραγούδι και βρίσκεται στον 13ο δίσκο της κιόλας.
pragmatika anarwtiemai pws ginetai na nai, an oxi h monadikh, apo tous elaxistoys kallitexnes pou vgazoyn toso syxna disko (etyxe k 2 diskous mesa se ena xrono)...
den einai na peis oti 3epoulane oi diskoi ths h oti sarwnoun ola ta tragoudia toy diskoy se airplay kai itunes/pwlhseis kai fernei trela esoda sthn etairia ths!!!!
oloi oi ypoloipoi (royvas, vandh, vissh, paparizou, remos, ploutarxos klp) vgazoun ana dyo xronia pleon disko kai h pegku ka8e xrono...ti na pw!!
Η Βανδή είναι έρμαιο του Φοίβου, ο Πλούταρχος βγάζει αρκετά συχνά νέο δίσκο (δεν πέρασε διέτια ανάμεσα στα δεδομένα, τον δίσκο με τον ιταλό και το τωρινό), το ίδιο ισχύει για Ρουβά νομίζω.Η Παπαρίζου μετά το χωρισμό έχει λίγο χαθεί αν και ανέκαθεν δεν έβγαζε δίσκο συχνά. Η Άννα βγάζει συχνά δίσκο, το 2011 έβγαλε το αγάπη σκατό και τώρα ετοιμάζει νέα δουλειά ενω πριν απο το αγάπη σκατό είχε επανακυκλοφορήσει το Απαγορευμένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minerboh την Τρί Μαρ 20, 2012 10:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

supernatural22 έγραψε:Δεν είναι μόνο η Πέγκυ.Και η Θεοδωρίδου βγάζει κάθε χρόνο,και ο Οικονομόπουλος από τότε που βγήκε νικητής στο Dreamshow,και τόσοι άλλοι!Η Πέγκυ έχει τον άντρα της που της πληρώνει τις παραγωγές!
Σωστά γιατί η Πέγκυ δεν έχει χρήματα για να τις πληρώσει. :fryingpan:
Ο Λύρας της κλείνει τις συμφωνίες,μιλάει με δημιουργούς,επιλέγει τραγούδια,γενικά τρέχει για την Πέγκυ.
I like people too much or not at all.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

gia ayto epa8e emfragma :silent: sorry kakioula p den trexei h peggy.. :fan:
Nick_Man

Η Πέγκυ μπορεί να μην κάνει τρελές πωλήσεις, αλλά πάντα έχει τουλάχιστον 1-2 μεγάλες επιτυχίες από κάθε δίσκο και κάμποσα τραγούδια που είναι γνωστά σε όσους ακούνε τέτοια μουσική.

Γενικά φαίνεται ότι έχει δουλέψει πολύ και μου αρέσει που όλα της τα εξώφυλλα και γενικά η εικόνα της απέκτησε μία αισθητική. Ήταν και η πρώτη που πήρε τον Ρήγο αν δεν κάνω λάθος (άσχετα αν αυτός επαναλαμβάνεται πλέον).
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Nick_Man έγραψε:Η Πέγκυ μπορεί να μην κάνει τρελές πωλήσεις, αλλά πάντα έχει τουλάχιστον 1-2 μεγάλες επιτυχίες από κάθε δίσκο και κάμποσα τραγούδια που είναι γνωστά σε όσους ακούνε τέτοια μουσική.

Γενικά φαίνεται ότι έχει δουλέψει πολύ και μου αρέσει που όλα της τα εξώφυλλα και γενικά η εικόνα της απέκτησε μία αισθητική. Ήταν και η πρώτη που πήρε τον Ρήγο αν δεν κάνω λάθος (άσχετα αν αυτός επαναλαμβάνεται πλέον).
Διακρίνω μια υποτίμηση λίγο ή ιδέα μου είναι?
Sorry...κιόλας, αλλά δεν κάνει τρελές πωλήσεις, έχει πάντα 1-2 επιτυχίες, σε όσους ακούνε τέτοια μουσική (?)...δεν σε πιάνω! και κυρίως γιατί βλέπω ότι πρέπει να σου αρέσει η Βανδή. Δηλαδή η Δέσποινα κάνει τρελές πωλήσεις? έχει παραπάνω από 1-2 επιτυχίες? τραγουδά άλλο είδος μουσικής??? εμφανίζεται σε διαφορετικούς χώρους...?
Φιλικά πάντα αλλά μου φάνηκε κάπως...
Nick_Man

chris3m έγραψε:
Nick_Man έγραψε:Η Πέγκυ μπορεί να μην κάνει τρελές πωλήσεις, αλλά πάντα έχει τουλάχιστον 1-2 μεγάλες επιτυχίες από κάθε δίσκο και κάμποσα τραγούδια που είναι γνωστά σε όσους ακούνε τέτοια μουσική.

Διακρίνω μια υποτίμηση λίγο ή ιδέα μου είναι?
Sorry...κιόλας, αλλά δεν κάνει τρελές πωλήσεις, έχει πάντα 1-2 επιτυχίες, σε όσους ακούνε τέτοια μουσική (?)...δεν σε πιάνω! και κυρίως γιατί βλέπω ότι πρέπει να σου αρέσει η Βανδή. Δηλαδή η Δέσποινα κάνει τρελές πωλήσεις? έχει παραπάνω από 1-2 επιτυχίες? τραγουδά άλλο είδος μουσικής??? εμφανίζεται σε διαφορετικούς χώρους...?
Φιλικά πάντα αλλά μου φάνηκε κάπως...
Δεν την υποτίμησα. Απάντησα σε από πάνω ποστ που λέει ότι δεν καταλαβαίνει πως γίνεται και βγάζει δίσκο κάθε χρόνο.
Ίσα ίσα που από όλες τις εμπορικο-λαϊκές τραγουδίστριες, η Πέγκυ είναι η πιο πετυχημένη.
stelios

Η Πέγκυ έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια.Για μένα είναι η πιο εργατική τραγουδίστρια εδώ και χρόνια.
Έχει πει τραγουδάρες και δεν είναι τυχαίο που μαζί με την Θεοδωρίδου θεωρούνται εδώ και χρόνια οι top λαικες τραγουδίστριες του εμπορικού χώρου.
Απλώς η Πέγκυ δεν τραγουδάει μόνο λαικα.Πειραματίζεται περισσότερο από την Νατάσα.
Η σύγκριση όμως της καριέρας της με την Δέσποινα είναι τουλάχιστον ατυχής.
Τις επιτυχίες που έχει βγάλει η Δέσποινα από μια δισκογραφική δουλειά,τα γήπεδα που έχει γεμίσει,τις δόξες που έχει ζήσει,το fan club που έχει,τις πωλήσεις που έχει κάνει,sorry η Πέγκυ δεν το είχε ποτέ.
Chronisgreek

k mena ayto m'aresei sthn pegky oti an koitaxeis apo to 2001 me to ena xadi mexri fetos me ta teleytaia hits den exei stamathsei na exelisetai pros to kalo...! :thumbup: se anti8esh me th natasa pou menei panta sta idia.. to mono diaforetiko ths natasas htan me th reboutsika p htan faoul... :thumbdown:
mad_king

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad_king »

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!
stelios

Chronisgreek έγραψε:k mena ayto m'aresei sthn pegky oti an koitaxeis apo to 2001 me to ena xadi mexri fetos me ta teleytaia hits den exei stamathsei na exelisetai pros to kalo...! :thumbup: se anti8esh me th natasa pou menei panta sta idia.. to mono diaforetiko ths natasas htan me th reboutsika p htan faoul... :thumbdown:
Βασικά αν σκεφτείς πως η Πέγκυ συστήθηκε στο κοινό,με το Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι και κατάφερε με σκληρή δουλειά να ωριμάσει τόσο πολύ καλλιτεχνικά αξίζει σίγουρα ένα μεγάλο μπράβο.Για μένα έχει εξελιχθεί απίστευτα η Πέγκυ και έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.
Τώρα για την Νατάσα δεν θεωρώ φαουλ τον δίσκο με την Ρεμπούτσικα γιατί της άφησε ένα κλασικό τραγούδι τα Λιμάνια.
Chronisgreek

e mono ayto.. sta alla de briskw kapoio endiaferon..
stelios

Chronisgreek έγραψε:e mono ayto.. sta alla de briskw kapoio endiaferon..
Εμένα μου άρεσε ο δίσκος που είχαν κάνει.Κάποιες δηλώσεις της Νατάσας τότε ήταν φάουλ.
Chronisgreek

analoges ths kaiths twra? alla ekeinh ksanagyrise sta laika h kaith na doume pote 8a anoiksei ta matia ths..
stelios

Chronisgreek έγραψε:analoges ths kaiths twra? alla ekeinh ksanagyrise sta laika h kaith na doume pote 8a anoiksei ta matia ths..
Για τα λουλούδια θυμάμαι πως έλεγε συνέχεια.Δεν της άρεσε να της πετάνε.
Δεν θεωρώ ίδιες τις περιπτώσεις Νατάσας-Καίτης.
Η Νατάσα έκανε το βήμα σε καλή εμπορικά φάση της καριέρας της και αρκετά νωρίς.
Η Καίτη άργησε 5-6 χρόνια να κάνει αυτό το βήμα.
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Με συγχωρείτε αλλά διαβάζω για ενα κουφό εδω και αρκετές δημοσιεύσεις. Πότε η Νατάσσα είχε απομακρυνθεί απο το λαικό;
Οι δυο προηγούμενες της δουλειές ηταν φίσκα στα λαικά ενω το καινούργιο της έχει κάποια ποπ ακούσματα.
Chronisgreek

milame mono gia to disko me th rebutsika p phge pros to entexno..
Απάντηση