ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ
-
Re: ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ
1972 - Kyra Zwh
1975 - Skorpia fulla
1976 - Laika '76
1978 - O dromos gia ta ky8hra
1978 - Parapono
1980 - Laika tou shmera
1981 - Ta Suna3aria
1984 - Ta pikrosabbata
1986 - Agaph mou agennhth
1988 - Oi Megalyteres Epityxies tou
1990 - 20 Megales epityxies
1990 - Esy lege me Erwta
1990 - Mia nyxta sto Lukabhtto
1991 - Pare apofaseis
1992 - H E8nikh mas mona3ia
1992 - Oi megales Epityxies
1993 - Erwtika Laika
1993 - No1
1993 - O M tragoudaei Spano
1994 - 24 Zeimpekika
1994 - Parea me enan Hlio
1995 - Ta 45aria tou
1996 - 16 Xasapika
1996 - Stou aiwna tin paragka
1996 - Ta Erwtika
1996 - Ta Laika mias Zwhs
1996 - Zoom '96
1997 - Ta erwtika-13 tragoudia mono gia gunaikes
1998 - Ta Megala Laika
1998 - Tou Erwta kai ths psyxhs
1999 - Apolutws aparaithta
1999 - Entelbais
1999 - Mhtropanos&Galanh live sto Hrwdeio
2001 - Life sti Sfentona
2001 - stis psyxhs to parakatw
2002 - Live with Terzis
2003 - 8a eimai edw
Emeis oi dyo
Enas kainourgios an8rwpos
Otan miloun ta telia
Prin teleiwsh h nuxta
Ta prwta mou tragoudia 67-
1975 - Skorpia fulla
1976 - Laika '76
1978 - O dromos gia ta ky8hra
1978 - Parapono
1980 - Laika tou shmera
1981 - Ta Suna3aria
1984 - Ta pikrosabbata
1986 - Agaph mou agennhth
1988 - Oi Megalyteres Epityxies tou
1990 - 20 Megales epityxies
1990 - Esy lege me Erwta
1990 - Mia nyxta sto Lukabhtto
1991 - Pare apofaseis
1992 - H E8nikh mas mona3ia
1992 - Oi megales Epityxies
1993 - Erwtika Laika
1993 - No1
1993 - O M tragoudaei Spano
1994 - 24 Zeimpekika
1994 - Parea me enan Hlio
1995 - Ta 45aria tou
1996 - 16 Xasapika
1996 - Stou aiwna tin paragka
1996 - Ta Erwtika
1996 - Ta Laika mias Zwhs
1996 - Zoom '96
1997 - Ta erwtika-13 tragoudia mono gia gunaikes
1998 - Ta Megala Laika
1998 - Tou Erwta kai ths psyxhs
1999 - Apolutws aparaithta
1999 - Entelbais
1999 - Mhtropanos&Galanh live sto Hrwdeio
2001 - Life sti Sfentona
2001 - stis psyxhs to parakatw
2002 - Live with Terzis
2003 - 8a eimai edw
Emeis oi dyo
Enas kainourgios an8rwpos
Otan miloun ta telia
Prin teleiwsh h nuxta
Ta prwta mou tragoudia 67-
Μα τι ήταν κι αυτό...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ΤΟ MAD ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠΣ ΤΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ MTV!!!!
Βασικά τώρα τον θυμήθηκαν. Πριν τον είχαν, αίντε μη πω!mad_king έγραψε:ΤΟ MAD ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠΣ ΤΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ MTV!!!!
-
+1minerboh έγραψε:Βασικά τώρα τον θυμήθηκαν. Πριν τον είχαν, αίντε μη πω!mad_king έγραψε:ΤΟ MAD ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠΣ ΤΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ MTV!!!!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ

Η Άννα Βίσση, πριν από λίγα λεπτά, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter για τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου:
"Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, που όλοι μας αγαπήσαμε... Η φωνή του Δημήτρη θα είναι χαραγμένη στην ψυχή μας για πάντα...".

Η Άννα Βίσση, πριν από λίγα λεπτά, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter για τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου:
"Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, που όλοι μας αγαπήσαμε... Η φωνή του Δημήτρη θα είναι χαραγμένη στην ψυχή μας για πάντα...".
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
Aλεξίου και Σαββόπουλος μιλούν για τον χαμό του Δημήτρη Μητροπάνου
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
-
Πάλι καλα έχουμε τον Τερζή και λέμε πως η μουσική δεν μηδενίστηκε εντελώς !!
Αν "φύγει" ( φτου κακα ) και ο Πασχάλης εγω φεύγω απο Ελλαδα !!
Υπάρχει και ο Πουλόπουλος, ο Κόκκοτας Sr, η Μαριννέλα κτλ.Slim_Shady έγραψε:Πάλι καλα έχουμε τον Τερζή και λέμε πως η μουσική δεν μηδενίστηκε εντελώς !!
Αλλά καλό είναι να μη το μελετάμε γιατί αυτό το 2012 έχει βαλθεί να μας αποδείξει πόσο χειρότερο είαι απο το 2011.
-
Αν και έχεις ένα δίκιο κατα την αποψή μου δεν " αγγίζουν " την παρακαταθήκη η την αγάπη του κόσμου όπως ο Μητροπάνος!minerboh έγραψε:Υπάρχει και ο Πουλόπουλος, ο Κόκκοτας Sr, η Μαριννέλα κτλ.Slim_Shady έγραψε:Πάλι καλα έχουμε τον Τερζή και λέμε πως η μουσική δεν μηδενίστηκε εντελώς !!
Αλλά καλό είναι να μη το μελετάμε γιατί αυτό το 2012 έχει βαλθεί να μας αποδείξει πόσο χειρότερο είαι απο το 2011.
Αλλα είναι καθαρά δική μου άποψη μην παρεξηγηθώ ... Για την Μαρινέλλα συμφωνώ απλα μιλησα για άντρες αν και δεν το έγραψα απο
λάθος μου !
Kαλά αυτό εννοείται οτι η παρακαταθήκη Μητροπάνου είναι τιτάνια. Απλα παρέθεσα αυτά τα ονόματα για να μην απελπιζόμαστε!Slim_Shady έγραψε:Αν και έχεις ένα δίκιο κατα την αποψή μου δεν " αγγίζουν " την παρακαταθήκη η την αγάπη του κόσμου όπως ο Μητροπάνος!minerboh έγραψε:Υπάρχει και ο Πουλόπουλος, ο Κόκκοτας Sr, η Μαριννέλα κτλ.Slim_Shady έγραψε:Πάλι καλα έχουμε τον Τερζή και λέμε πως η μουσική δεν μηδενίστηκε εντελώς !!
Αλλα είναι καθαρά δική μου άποψη μην παρεξηγηθώ ... Για την Μαρινέλλα συμφωνώ απλα μιλησα για άντρες αν και δεν το έγραψα απο
λάθος μου !

-
Έχεις δίκιο και καλά έκανες !!minerboh έγραψε:Kαλά αυτό εννοείται οτι η παρακαταθήκη Μητροπάνου είναι τιτάνια. Απλα παρέθεσα αυτά τα ονόματα για να μην απελπιζόμαστε!Slim_Shady έγραψε:Αν και έχεις ένα δίκιο κατα την αποψή μου δεν " αγγίζουν " την παρακαταθήκη η την αγάπη του κόσμου όπως ο Μητροπάνος!minerboh έγραψε:Υπάρχει και ο Πουλόπουλος, ο Κόκκοτας Sr, η Μαριννέλα κτλ.Slim_Shady έγραψε:Πάλι καλα έχουμε τον Τερζή και λέμε πως η μουσική δεν μηδενίστηκε εντελώς !!
λάθος μου !

-
Σοκάρει…το σχόλιο του Βαλλιανάτου στο fb για τον Μητροπάνο
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έγραψε το παρακάτω σχόλιο στο facebook. Ντροπή…

Τι μαλ*κας

Τι μαλ*κας

Συμφωνώ και επαυξάνω!Slim_Shady έγραψε:Σοκάρει…το σχόλιο του Βαλλιανάτου στο fb για τον Μητροπάνο
Τι μαλ*κας
Τραγικη ειρωνια να γλυτωνεις απο καρκινο...και απο το παθος με το ποτο και στο τελος να "πηγαινεις" ετσι χωρις λογο...
Τον ευχαριστουμε για τα υπεροχα τραγουδια που μας χαρισε και θα την φωνη του που θα τον κραταει στην μνημη μας για παντα μεσα απο αυτα.
Τον ευχαριστουμε για τα υπεροχα τραγουδια που μας χαρισε και θα την φωνη του που θα τον κραταει στην μνημη μας για παντα μεσα απο αυτα.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ... 

Τραγικό κ αναπάντεχο... Ο πιο αγαπημένος μου λαϊκος τραγουδιστής!
-
Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «O Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ομοφοβικός» ~

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος συνηθίζει μέσα από τη σελίδα του στο facebook, να ανοίγει διαλόγους με τους πολυπληθείς διαδικτυακούς του φίλους πολλές φορές παίζοντας επίτηδες το ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου και βάζοντας φυτιλιές για κοινωνικά, πολιτικά και άλλα θέματα. Όμως η σημερινή του έμπνευση φαίνεται να εξόργισε πολλούς εφ’ όσον το αντικείμενο του σχολίου του, δεν ήταν άλλος από το Δημήτρη Μητροπάνο μια μόλις μέρα μετά το θάνατο του.Με τίτλο «Δημήτρης Μητροπάνος, η υπέροχη λαϊκή φωνή ενός ομοφοβικού» ο Γρηγόρης άνοιξε διάλογο γύρω από τις απόψεις του εκλιπόντος γύρω από το θέμα της σεξουαλικής επιλογής με την πλειοψηφία των μηνυμάτων που απάντησαν στην ανάρτηση του να τον κατηγορούν για άκυρη πρόκληση. Η απάντηση του ίδιου πάντα στην ίδια σελίδα ήταν πως η παραπάνω δήλωση ανήκε στον ίδιο το Δημήτρη Μητροπάνο.Να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, την οποία περιγράφει ως "ένα μικρό φιλελεύθερο κόμμα."
"Τα σημερινά κόμματα μας έφεραν μπροστά στην καταστροφή" λέει.
Συνεχίζει τονίζοντας πως "φασιστές ή κομμουνιστές έχουν πρόβλημα να κατανοήσουν τι σημαίνει ευρωπαϊκό κράτος."
Για την κόντρα του με τη Λιάνα Κανέλλη λέει πως "έχω μια συγκεκριμένη διαφωνία με τη Λιάνα Καννέλη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη και προτάσεις για όλα τα θέματα, εκτός από εκείνα του σεξουαλικού προσανατολισμού, το αν δηλαδή κάποιος είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτούς τους ανθρώπους όχι μόνο δεν λέει τίποτα αλλά, οποτεδήποτε έρχεται μια σχετική συζήτηση στη Βουλή, ή δεν υπάρχει ή το κόμμα της λέει τα χειρότερα. Αυτή είναι η διαφωνία μου."
Θεωρεί πως στο ΚΚΕ υπάρχει ρατσισμός έναντι των ομοφυλόφιλων και μάλιστα "κατά τον χειρότερο τρόπο. Χειρότερα σχεδόν και από το ΛΑΟΣ. Τουλάχιστον το ΛΑΟΣ έχει μια ιδεολογία ναζιστική, την οποία υπερασπίζεται. Το ΚΚΕ τι υπερασπίζεται;"
Λέει πως "υπάρχουν ομοφυλόφιλοι πολιτικοί όπως ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ο οποίος δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι του και ανήκει σε ένα κόμμα που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους."
Εξομολογήθηκε ακόμα πως "η γενιά των φίλων μου πέθανε από AIDS."
Τέλος, η συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται όταν περιγράφει πως "Ναι. Έκανα πορνεία, όχι στο πεζοδρόμιο. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, εργάστηκα σε γραφείο συνοδών για τρία χρόνια. Είναι ένα επάγγελμα και αυτό."
"Το έκανα για να δω πως είναι. Από περιέργεια. Άλλες φορές ήταν ενδιαφέρον, άλλες όχι. Μου έφυγε η απορία και σήμερα καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα. Οργανώσαμε, μάλιστα, σωματείο και εκπροσωπώ τους ανθρώπους που εκδίδονται στην Ελλάδα."
Ακόμα εξομολογείται πως "έχω κάνει σεξ επανειλημμένα με παραπάνω από έναν σύντροφο. Αν με έναν είναι μια φορά ωραίο, με περισσότερους είναι πολλές φορές ωραίο, αρκεί να αρέσει σε όλους."
Read more: Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «O Μητροπάνος ήταν ομοφοβικός» ~ news-piper.blogspot.com

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος συνηθίζει μέσα από τη σελίδα του στο facebook, να ανοίγει διαλόγους με τους πολυπληθείς διαδικτυακούς του φίλους πολλές φορές παίζοντας επίτηδες το ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου και βάζοντας φυτιλιές για κοινωνικά, πολιτικά και άλλα θέματα. Όμως η σημερινή του έμπνευση φαίνεται να εξόργισε πολλούς εφ’ όσον το αντικείμενο του σχολίου του, δεν ήταν άλλος από το Δημήτρη Μητροπάνο μια μόλις μέρα μετά το θάνατο του.Με τίτλο «Δημήτρης Μητροπάνος, η υπέροχη λαϊκή φωνή ενός ομοφοβικού» ο Γρηγόρης άνοιξε διάλογο γύρω από τις απόψεις του εκλιπόντος γύρω από το θέμα της σεξουαλικής επιλογής με την πλειοψηφία των μηνυμάτων που απάντησαν στην ανάρτηση του να τον κατηγορούν για άκυρη πρόκληση. Η απάντηση του ίδιου πάντα στην ίδια σελίδα ήταν πως η παραπάνω δήλωση ανήκε στον ίδιο το Δημήτρη Μητροπάνο.Να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, την οποία περιγράφει ως "ένα μικρό φιλελεύθερο κόμμα."
"Τα σημερινά κόμματα μας έφεραν μπροστά στην καταστροφή" λέει.
Συνεχίζει τονίζοντας πως "φασιστές ή κομμουνιστές έχουν πρόβλημα να κατανοήσουν τι σημαίνει ευρωπαϊκό κράτος."
Για την κόντρα του με τη Λιάνα Κανέλλη λέει πως "έχω μια συγκεκριμένη διαφωνία με τη Λιάνα Καννέλη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη και προτάσεις για όλα τα θέματα, εκτός από εκείνα του σεξουαλικού προσανατολισμού, το αν δηλαδή κάποιος είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτούς τους ανθρώπους όχι μόνο δεν λέει τίποτα αλλά, οποτεδήποτε έρχεται μια σχετική συζήτηση στη Βουλή, ή δεν υπάρχει ή το κόμμα της λέει τα χειρότερα. Αυτή είναι η διαφωνία μου."
Θεωρεί πως στο ΚΚΕ υπάρχει ρατσισμός έναντι των ομοφυλόφιλων και μάλιστα "κατά τον χειρότερο τρόπο. Χειρότερα σχεδόν και από το ΛΑΟΣ. Τουλάχιστον το ΛΑΟΣ έχει μια ιδεολογία ναζιστική, την οποία υπερασπίζεται. Το ΚΚΕ τι υπερασπίζεται;"
Λέει πως "υπάρχουν ομοφυλόφιλοι πολιτικοί όπως ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ο οποίος δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι του και ανήκει σε ένα κόμμα που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους."
Εξομολογήθηκε ακόμα πως "η γενιά των φίλων μου πέθανε από AIDS."
Τέλος, η συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται όταν περιγράφει πως "Ναι. Έκανα πορνεία, όχι στο πεζοδρόμιο. Όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, εργάστηκα σε γραφείο συνοδών για τρία χρόνια. Είναι ένα επάγγελμα και αυτό."
"Το έκανα για να δω πως είναι. Από περιέργεια. Άλλες φορές ήταν ενδιαφέρον, άλλες όχι. Μου έφυγε η απορία και σήμερα καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα. Οργανώσαμε, μάλιστα, σωματείο και εκπροσωπώ τους ανθρώπους που εκδίδονται στην Ελλάδα."
Ακόμα εξομολογείται πως "έχω κάνει σεξ επανειλημμένα με παραπάνω από έναν σύντροφο. Αν με έναν είναι μια φορά ωραίο, με περισσότερους είναι πολλές φορές ωραίο, αρκεί να αρέσει σε όλους."
Read more: Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «O Μητροπάνος ήταν ομοφοβικός» ~ news-piper.blogspot.com

- stathis2b_
Δεν μας πείθει.Εγώ να δεχτώ ότι αυτό ήταν η δήλωση του Δημήτρη Μητροπάνου, η άποψή του ήταν άλλωστε και έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράζει όπως δικαίωμά του Βαλιανάτου να εκφράζει τις δικές του απόψεις.Αλλά το να τονίζεις περισσότερο από το τραγικό γεγονός της απώλειάς του, την όποια άποψη του εκλιπόντος χαρακτηρίζοντάς "ομοφοβικό" η οτιδήποτε άλλο μάλλον στόχο έχει να προκαλέσει
RIP
ENAS MEGALOS KALITEXNHS EFYGE K TO LAIKO TRAOUDI EGINE FTOXOTERO
ENAS MEGALOS KALITEXNHS EFYGE K TO LAIKO TRAOUDI EGINE FTOXOTERO
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!