Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Krouela έγραψε:kala mori ... o Rouvas elege mono 2 tragoudia tou Fivou
Ego perimena na do Biky Xaritou kai Alexandra
Την Αλεξάνδρα δεν θα την γνωρίζαμε όπως έχει γίνει.Την Βίκυ την ήθελα και εγώ και έπρεπε να την καλέσει.
Ο Ρουβάς θα μπορούσε να πει και το Άσπρο μαύρο και να φωνάζει η Άντζελα πως είναι αντιγραφή.
kai na emfanisti meta apo ton saki kai na leei sto koino ... akousame tin antigrafi kai tora to original apo emena fysika
Πιστεύω πως ο Φοίβος θα γράψει και καινούργια τραγούδια ειδικά για τη βραδιά. Και το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει και σε Live CD/DVD γύρω στις γιορτές.
Mits έγραψε:Πιστεύω πως ο Φοίβος θα γράψει και καινούργια τραγούδια ειδικά για τη βραδιά. Και το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει και σε Live CD/DVD γύρω στις γιορτές.
an grapsei apo ena kainourgio se osous 8a nai (palious) 8a einai teleia!
Mits έγραψε:Πιστεύω πως ο Φοίβος θα γράψει και καινούργια τραγούδια ειδικά για τη βραδιά. Και το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει και σε Live CD/DVD γύρω στις γιορτές.
an grapsei apo ena kainourgio se osous 8a nai (palious) 8a einai teleia!
Δεν είναι και δύσκολο αφού οι περισσότεροι από τους παλιούς είναι χωρίς δισκογραφική εταιρεία πια.
Δεν νομίζω να γράψει 1 τραγούδι στον καθένα από τους ξεχασμένους,αλλά πιστεύω ότι θα γράψει τραγούδι για τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία,και θα το τραγουδήσουν όλοι ή οι ξεχασμένοι!
Κάπως έτσι. Κάτι σε στυλ We are the world που ο καθένας θα λέει κι απο μια στροφή και το ρεφραιν θα το λένε όλοι, με θέμα τα 20 χρόνια. (πχ 20 χρόνια μαζί ή κάτι ανάλογο)
Εμένα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό όλο αυτό (και μου κάνει και λίγο ψωνίστικο)
Και καλά θα γεμίσει πάνω από 4,000 κόσμο (που είναι τα πρώτα εισητήρια) και θα κόψει και παραπάνω;
Θέλει και ΟΑΚΑ;
Nick_Man έγραψε:Εμένα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό όλο αυτό (και μου κάνει και λίγο ψωνίστικο)
Και καλά θα γεμίσει πάνω από 4,000 κόσμο (που είναι τα πρώτα εισητήρια) και θα κόψει και παραπάνω;
Θέλει και ΟΑΚΑ;
πονταρουν στα πολλα ονοματα(οτι εχουν κλεισει μονο το μισο)και στις τιμες αρενας πιστευω.