ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Το παίξε μαζί μου δεν ανήκει στην παλιά της δισκογραφική;
- stathis2b_
Όχι δεν είχε κυκλοφορήσει σε προσωπικό album παρά μόνο σε συλλογέςStavros έγραψε:Το παίξε μαζί μου δεν ανήκει στην παλιά της δισκογραφική;
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ..ΡΟΥΒΑ!!!ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!
Πρώτη εντύπωση για Ρουβά, αδιάφορο.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Άρα ξέρουμε σίγουρα ότι Μάιο βγαίνουν Φουρέιρα,Δήμος Αναστασιάδης,ίσως και Πάολα και Γιώργος Παπαδόπουλος.H heaven τα καθυστερεί,αν και είναι έτοιμα εδώ και μήνες!!!!
-
Πολυ κατωτερο απο τα προηγουμενα dance κομματια του Σακη!!!! Πολυ μπιου μπιου κ ουσια καμμια. Καπου στον δρομο χαθηκε κ το ρεφρεν... Περιμενουμε καλυτερα απ'τον Σακη! Και μν βιαστειτε να με κραξετε... Ειμαι Ρουβιτσα μεχρι κοκκαλο!
-
kalo tou rouva!
giasemis pali synexizei xoris foibo.. adiaforo to song..polu 90s enorxhstrwsh..ti ka8etai tote sth spicy oute foibo exei oute promo..
giasemis pali synexizei xoris foibo.. adiaforo to song..polu 90s enorxhstrwsh..ti ka8etai tote sth spicy oute foibo exei oute promo..

Γιατί σφάζονται οι εταιρείες ποια θα του κάνει συμβόλαιο;Chronisgreek έγραψε:kalo tou rouva!

I like people too much or not at all.
-
-
(stan a8lios me to neo malli) 

O Stan όντως,δεν του πάει το νέο μαλλί,βέβαια με το άσπρο πουκαμισάκι που ήταν την άλλη φορά,δεν με χάλαγε το μαλλί του.Βέβαια η γραβάτα δεν του πήγαινε και επίσης δεν έπρεπε να φοράει jean!Chronisgreek έγραψε:(stan a8lios me to neo malli)
mad_king έγραψε:ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ..ΡΟΥΒΑ!!!ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!
boring!!!
Παρε ανασα και παμε...
+1antidoto έγραψε:mad_king έγραψε:ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ..ΡΟΥΒΑ!!!ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!
boring!!!
Αύριο πέφτω στην φωτιά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
Χμ δεν ξέρω για του Σάκη...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Το "Madness" ειναι το "Φυγε" απο τον δισκο της "Σαν ενα ονειρο"Chronisgreek έγραψε: