Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Ναι 42,και είναι κούκλος για την ηλικία του!Μόνο να χάσει μερικά κιλά!
Τρελό μανάρι ο Αντώνης!Τελικά η κοιλίτσα δίνει γοητεία στον άντρα!!!!!!!!!
Ο Αντώνης πολύ γοητευτικός!Η Ναταλία πως είναι έτσι,στην tv δείχνει πανέμορφη!!!!!!!!!!
-
GRIA! sthn tv bazei eidikes kameres.. to eixa parathrhsei sto chart show oti h dikh ths kamera htan pio 8olh apo oti twn kalesmenwn..
-
kanena neo gia album eipe o antonio?
Το video είναι παλιό,αλλά από πότε?2008-2010?Έχεις αρχείο με εκπομπές TV Weekend?
το ανέβασαν στο ΦΒ, από εκεί το βρήκα... Πάντως από τα λεγόμενα μοιάζει σαν να είναι πρόσφατο.supernatural22 έγραψε:Το video είναι παλιό,αλλά από πότε?2008-2010?Έχεις αρχείο με εκπομπές TV Weekend?
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Δεν υπάρχει alter,και επίσης το TV Weekend υπήρχε μέχρι αρχές 2011,οπότε πρόσφατο δεν είναι με τίποτα!
χρόνια τώρα δε βλέπω τηλεόραση, την εκπομπή δεν την ξέρω καν, για το κανάλι το έχω διαβάσει... Όπως και να έχει η δήλωση παραμένει επίκαιρη μιας και ο τόπος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει νέα τραγούδια!
Μέσα καλοκαιριού και ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει ήδη την επιστροφή του για τη νέα σεζόν!
Σε πυρετό δημιουργίας βρίσκεται ο αγαπημένος ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος, καθώς αντί να τρέχει στα νησιά και τις παραλίες, είναι κλεισμένος στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα του τραγούδια. Έτσι τουλάχιστον μας "μαρτύρησε" ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος μέσα από το Twitter:
"recording new songs @antonisremos09 ...coming soon..."
Αναμένουμε λοιπόν σύντομα τα νέα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου, του συνθέτη που έχει ήδη κατακτήσει τα charts αυτό το καλοκαίρι με το "Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια" ερμηνευμένο από τη Demy.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
http://www.tralala.gr/music-news/item/3 ... -tragoudia
Μέσα καλοκαιριού και ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει ήδη την επιστροφή του για τη νέα σεζόν!
Σε πυρετό δημιουργίας βρίσκεται ο αγαπημένος ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος, καθώς αντί να τρέχει στα νησιά και τις παραλίες, είναι κλεισμένος στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα του τραγούδια. Έτσι τουλάχιστον μας "μαρτύρησε" ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος μέσα από το Twitter:
"recording new songs @antonisremos09 ...coming soon..."
Αναμένουμε λοιπόν σύντομα τα νέα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου, του συνθέτη που έχει ήδη κατακτήσει τα charts αυτό το καλοκαίρι με το "Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια" ερμηνευμένο από τη Demy.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
http://www.tralala.gr/music-news/item/3 ... -tragoudia
Θέλω να αγοράσω τον δίσκο του αλλά με τις φήμες για επανακυκλοφορία δεν το έχω κάνει.Ας αποφασίσει σύντομα τι θα κάνει.
I like people too much or not at all.
-
e twra paliose gia pote...
Απο Παρασκευή 17 Αυγούστου στο Politia Live Clubbing ο Αντώνης Ρέμος και η Αγγελική Ηλιάδη!