Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
δεν ήξερα ότι μαζεύει τόσο κόσμο σε συναυλία... την είχα για μπουζούκια φάση
τελικά όσοι "μπουζουκόβιοι" έχουν δοκιμάσει συναυλίες τους βγαίνει σε καλό, μπράβο!!
Είδηση-έκπληξη : Ποιος άντρας καλλιτέχνης έκλεισε με Θεοδωρίδου-Παπαρίζου;
Μερικά πράματα είναι διαχρονικά… Και μερικές αξίες! Ένα σχήμα πολύ δυνατό έγινε τώρα …πύραυλος! Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είχε συμφωνήσει με την Έλενα Παπαρίζου για συνεργασία στη πίστα! Δυο δυνατά ονόματα η καθεμία στο είδος της! Το μόνο που έλειπε ήταν μια ανδρική φωνή όμως αυτό θα το κάλυπταν οι νέοι τραγουδιστές που θα έβγαινα στην αρχή! Μέχρι που έσκασε η είδηση! Η ευχάριστη φυσικά καθώς ανάμεσα στις δυο κυρίες θα μπει ο Λευτέρης Πανταζής! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης υπέγραψε όπως και οι δυο γυναίκες και με το καλό θα κάνουν και οι τρεις πρεμιέρα στο Βοτανικό!
Όπως ακριβώς αναφέρθηκε...το σχήμα είναι ΠΥΡΑΥΛΟΣ...!
Νομίζω πως θα ταράξουν την νυχτερινή διασκέδαση, καθώς είναι "γεμάτο" σχήμα, καλύπτει όλα τα γούστα... και προπάντων αποτελεί μια κάποια σιγουριά!
Ελπίζω να κλείστούν αντίστοιχα "γεμάτα" σχήματα και όχι πλέον ...ένας !
Η Νατάσα είχε ευχαριστήσει δημόσια τον περασμένο Μάρτιο τον Λευτέρη Πανταζή ως τον άνθρωπο που την βοήθησε στα πρώτα βήματα της στην Αθήνα.
Είχε πει πως είναι από τους καλύτερος συναδέλφους.Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση.
Τώρα αν ο Λευτέρης είναι στο σχήμα ως guest για να κάνει χαμό οκ αλλιώς νομίζω πως η Παπαρίζου θα είναι κατα μια έννοια η ριγμένη του σχήματος.
Όσο μπορεί βέβαια να το πει αυτό κάποιος αυτές τις δύσκολες εποχές που βασικό μέλημα των επιχειρήσεων είναι η επιβίωση,με αποτέλεσμα και οι καλλιτέχνες να συμβιβάζονται πιο εύκολα πια.
stelios έγραψε:Θέλω να βγει ως single το Θα ρθω να σε δω.Με video clip εννοείται.Το βαρέθηκα λίγο το Για κανέναν και θεωρώ πως ολοκλήρωσε και τον κύκλο του.
Πιστεύω θα βγει με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές όπως και ταιριάζει..!