Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
yparxei kanena videaki?oxi tpt allo,gia na dw ta xoreutika....
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
gia enan tragoudisth pou 8elei na deiksei th fwnh tou sto epakro, ta headset mics einai katastrofh. Einai monimws anoixta, 8elei pollh prosoxh me anapnoes ktl gia na mhn enoxleitai o akroaths. Ta mic xeiros apodidoun th fwnh polu kalutera. Pera apo 8ema modas pou exei kseperastei kata polu to protupo britney -tragoudaw kai xoreuw me to headset mic-, me th dunamh tou you tube pou pleon apo ka8e live emfanish "ekti8etai" o kallitexnhs sto diadiktuo, 8eloun oloi na vgainoun kalutera fwnhtika (to teleutaio to eixa diavasei se ena kseno site).Stavros έγραψε:Γιατί;manos έγραψε:sow έγραψε:ta xeilofwna einai pleon kseperasmena, se pagkosmio epipedo
H gaga einai trano paradeigma, sxedon panta xrhsimopoiei xeiros parolo pou se ola ta tragoudia xoreuei.
px edw se auth thn kataplhktikh omologoumenws

kai gia na meinoume on topic, koukla h ellh 

-
Πολύ όμορφη στις φωτοφραφίες ! Και γενικότερα !
Άντε να ακούσουμε και κανα νέο τραγούδι να γουστάρουμε !
Άντε να ακούσουμε και κανα νέο τραγούδι να γουστάρουμε !
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Elli Kokkinou @ElliKokkinou
Χρόνια πολλά στο γιό μου,στο αγγελούδι μου,στον πρίγκηπά μου,στη ζωή μου όλη!!!!
Χρόνια πολλά στο γιό μου,στο αγγελούδι μου,στον πρίγκηπά μου,στη ζωή μου όλη!!!!
I like people too much or not at all.
Στην εφημερίδα Θέμα υπάρχει συνέντευξη της Έλλης.
Η Έλλη Κοκκίνου, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, απαντά για τον Γιώργο Μπόγρη, τους παπαράτσι και τους...λουόμενους φωτογράφους, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και ενός δεύτερου παιδιού στη Δέσποινα Καμπούρη, για λογαριασμό της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα".
Διαβάστε αποσπάσματα από την αποκαλυπτική συνέντευξή της:
Υπήρξαν χρονικές περίοδοι στη ζωή σου που να είπες “τώρα δεν είμαι καλά, χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη”;
Μέσα στο καλοκαίρι. Πριν από ένα μήνα πέρασα μια εσωτερική κρίση που αφορούσε στα “θέλω” μου. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, αισθάνομαι ότι μπορώ πλέον να βάζω σε κουτάκια κάποια από αυτά. Δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, έκανα διακοπές. Πιστεύω ότι έχω να κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και κάτι μέσα μου, μου λέει ότι αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρω. Θα βάλω σε τάξη πολλά κομμάτια του εαυτού μου.
Νομίζω ότι ο κόσμος που παρακολουθεί κάποιες στιγμές σου μέσω φωτογραφιών που δημοσιεύονται σε περιοδικά, θα πίστευε το αντίθετο… Ότι είσαι ευτυχισμένη και ανέμελη.
Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα και ποτέ δεν το είπα σε κανέναν. Μπορεί να είμαι κοινωνική και να φαίνομαι πολύ ανοιχτή ως άνθρωπος, όμως κρατάω πολλά πράγματα μέσα μου που δεν αφήνω κανέναν να τα δει.
Έπαιξαν ρόλο οι διάφορες παπαρατσικές φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές σου με τον Γιώργο Μπόγρη;
Δεν με νοιάζει καθόλου αυτό. Άλλωστε, αν δεν ήθελα να βγουν δεν θα πήγαινα σε μια πολυσύχναστη παραλία και σε ένα πολυσύχναστο νησί, όπως είναι η Σκιάθος. Βέβαια, και τότε που είχαμε πάει στην Ελαφόνησο, όπου δεν υπήρχε ψύχη, πάλι βγήκαν φωτογραφίες από λουόμενο. Τον είδα, κιόλας, να μας τραβάει. Πλέον δεν φοβάσαι τους παπαράτσι, αλλά τον κόσμο. Αν με ενοχλούσαν οι φωτογραφίες θα καθόμουν σπίτι μου. Σίγουρα, όμως, δεν με ευχαριστούν κιόλας.
Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως ήταν λάθος να γίνει γνωστή η σχέση σου με τον Γιώργο Μπόγρη;
Ναι, όμως όταν έχεις σχέση, για πόσο καιρό μπορείς να την κρατήσεις κρυφή; Για πόσα χρόνια θα κάθεσαι σπίτι σου; Και αν πρόκειται να ντρέπεσαι για κάτι, τότε γιατί το κάνεις;
Υπήρχαν δικοί σου άνθρωποι που σε ταρακούνησαν με την κριτική τους;
Υπήρχαν άνθρωποι που μου έλεγαν να φροντίσω να μην προκαλέσω. Κι εγώ έτσι πίστευα πως έπρεπε να γίνει. Δεν μου αρέσει να προκαλώ. Πόσο μάλλον για ένα θέμα που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ταμπού.
Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε. Υπήρχε άνθρωπος που να φανταζόταν ότι αυτή η σχέση θα κρατούσε τόσο πολύ; Εσύ το πίστευες;
Όχι, κανείς δεν το πίστευε.
Ο Γιώργος το πίστευε;
Ίσως να ήταν ο μόνος.
Φαντάζομαι ότι δεν θα ήταν εύκολο και για αυτόν να μαθευτεί κάτι τέτοιο…
Μα αυτός το έχει κερδίσει όλο αυτό. Όχι εγώ.
Στη νέα σου ζωή θα χώραγε ένα δεύτερο παιδί και, ενδεχομένως, ένας δεύτερος γάμος;
Γάμος όχι. Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί, όχι τόσο για μένα, διότι αισθάνομαι πολύ πλήρης με τον Αλέξανδρο, αλλά για το ίδιο το παιδί, γιατί έχω αντιληφθεί ότι ενδόμυχα ζητάει ένα αδελφάκι. Θεωρητικά πάντα μιλάμε. Πρακτικά πρέπει να έχω εξασφαλίσει αρκετά πράγματα για να το κάνω, ώστε να τα καταφέρω να το μεγαλώσω ό, τι κι αν γίνει. Μεγαλώνω κι εγώ και είναι άλλες οι αντοχές και η υπομονή που χρειάζονται για ένα δεύτερο μωρό.
Αισθάνεσαι άβολα όταν σε ρωτούν για τον πρώην σύζυγό σου, τον Παναγιώτη Βασιλειάδη;
Δεν έρχομαι σε αμηχανία. Δεν ντρέπομαι που ήμουν με τον Παναγιώτη. Είχαμε ερωτευτεί πολύ, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδί, αγαπηθήκαμε βαθιά.
fthis
Διαβάστε αποσπάσματα από την αποκαλυπτική συνέντευξή της:
Υπήρξαν χρονικές περίοδοι στη ζωή σου που να είπες “τώρα δεν είμαι καλά, χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη”;
Μέσα στο καλοκαίρι. Πριν από ένα μήνα πέρασα μια εσωτερική κρίση που αφορούσε στα “θέλω” μου. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, αισθάνομαι ότι μπορώ πλέον να βάζω σε κουτάκια κάποια από αυτά. Δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, έκανα διακοπές. Πιστεύω ότι έχω να κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και κάτι μέσα μου, μου λέει ότι αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρω. Θα βάλω σε τάξη πολλά κομμάτια του εαυτού μου.
Νομίζω ότι ο κόσμος που παρακολουθεί κάποιες στιγμές σου μέσω φωτογραφιών που δημοσιεύονται σε περιοδικά, θα πίστευε το αντίθετο… Ότι είσαι ευτυχισμένη και ανέμελη.
Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα και ποτέ δεν το είπα σε κανέναν. Μπορεί να είμαι κοινωνική και να φαίνομαι πολύ ανοιχτή ως άνθρωπος, όμως κρατάω πολλά πράγματα μέσα μου που δεν αφήνω κανέναν να τα δει.
Έπαιξαν ρόλο οι διάφορες παπαρατσικές φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές σου με τον Γιώργο Μπόγρη;
Δεν με νοιάζει καθόλου αυτό. Άλλωστε, αν δεν ήθελα να βγουν δεν θα πήγαινα σε μια πολυσύχναστη παραλία και σε ένα πολυσύχναστο νησί, όπως είναι η Σκιάθος. Βέβαια, και τότε που είχαμε πάει στην Ελαφόνησο, όπου δεν υπήρχε ψύχη, πάλι βγήκαν φωτογραφίες από λουόμενο. Τον είδα, κιόλας, να μας τραβάει. Πλέον δεν φοβάσαι τους παπαράτσι, αλλά τον κόσμο. Αν με ενοχλούσαν οι φωτογραφίες θα καθόμουν σπίτι μου. Σίγουρα, όμως, δεν με ευχαριστούν κιόλας.
Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως ήταν λάθος να γίνει γνωστή η σχέση σου με τον Γιώργο Μπόγρη;
Ναι, όμως όταν έχεις σχέση, για πόσο καιρό μπορείς να την κρατήσεις κρυφή; Για πόσα χρόνια θα κάθεσαι σπίτι σου; Και αν πρόκειται να ντρέπεσαι για κάτι, τότε γιατί το κάνεις;
Υπήρχαν δικοί σου άνθρωποι που σε ταρακούνησαν με την κριτική τους;
Υπήρχαν άνθρωποι που μου έλεγαν να φροντίσω να μην προκαλέσω. Κι εγώ έτσι πίστευα πως έπρεπε να γίνει. Δεν μου αρέσει να προκαλώ. Πόσο μάλλον για ένα θέμα που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ταμπού.
Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε. Υπήρχε άνθρωπος που να φανταζόταν ότι αυτή η σχέση θα κρατούσε τόσο πολύ; Εσύ το πίστευες;
Όχι, κανείς δεν το πίστευε.
Ο Γιώργος το πίστευε;
Ίσως να ήταν ο μόνος.
Φαντάζομαι ότι δεν θα ήταν εύκολο και για αυτόν να μαθευτεί κάτι τέτοιο…
Μα αυτός το έχει κερδίσει όλο αυτό. Όχι εγώ.
Στη νέα σου ζωή θα χώραγε ένα δεύτερο παιδί και, ενδεχομένως, ένας δεύτερος γάμος;
Γάμος όχι. Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί, όχι τόσο για μένα, διότι αισθάνομαι πολύ πλήρης με τον Αλέξανδρο, αλλά για το ίδιο το παιδί, γιατί έχω αντιληφθεί ότι ενδόμυχα ζητάει ένα αδελφάκι. Θεωρητικά πάντα μιλάμε. Πρακτικά πρέπει να έχω εξασφαλίσει αρκετά πράγματα για να το κάνω, ώστε να τα καταφέρω να το μεγαλώσω ό, τι κι αν γίνει. Μεγαλώνω κι εγώ και είναι άλλες οι αντοχές και η υπομονή που χρειάζονται για ένα δεύτερο μωρό.
Αισθάνεσαι άβολα όταν σε ρωτούν για τον πρώην σύζυγό σου, τον Παναγιώτη Βασιλειάδη;
Δεν έρχομαι σε αμηχανία. Δεν ντρέπομαι που ήμουν με τον Παναγιώτη. Είχαμε ερωτευτεί πολύ, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδί, αγαπηθήκαμε βαθιά.
fthis
κανενα βιντεακι απο ελλη υπαρχει???
δεν βρισκω τπτ!!!!
δεν βρισκω τπτ!!!!
μόνο το ανακοινώνω σε εφημερίδα να το μάθει όλη η Ελλάδα μετάstelios έγραψε:Η

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Φαίνεται να αισθάνεται ακόμα αμήχανα για την σχέση της με τον Μπόγρη.Πολύ κακός.Σιγά πια.
Άσε που η εφημερίδα Γαύρος είχε χτες θέμα για τις Ελληνίδες τεκνατζούδες και δεν την είχε μέσα.

Άσε που η εφημερίδα Γαύρος είχε χτες θέμα για τις Ελληνίδες τεκνατζούδες και δεν την είχε μέσα.

στο FTHIS στον Ant1 σε λιγάκι! θα είναι Live στο studio

Μέσα στον Σεπτέμβρη νέο τραγούδι με Φοίβο το οποίο θα γίνει και κλιπ.
stelios έγραψε:Μέσα στον Σεπτέμβρη νέο τραγούδι με Φοίβο το οποίο θα γίνει και κλιπ.

Τζάμπα ο δίσκος.stelios έγραψε:Μέσα στον Σεπτέμβρη νέο τραγούδι με Φοίβο το οποίο θα γίνει και κλιπ.
Ούτε χρόνο δεν έκλεισε αυτός ο δίσκος και προχωράνε σε νέο τραγούδι.Δεν θυμάμαι να έχει γίνει ξανά κάτι ανάλογο με κυκλοφορία του Φοίβου.Nick_Man έγραψε:Τζάμπα ο δίσκος.stelios έγραψε:Μέσα στον Σεπτέμβρη νέο τραγούδι με Φοίβο το οποίο θα γίνει και κλιπ.