Άντζυ Σαμίου
Re: ANTZY SAMIOU - ASPIRINI
τα περισσότερα λείπουν με λίγα λόγια...
Nothing lasts forever but the earth and sky
- fylakas_aggelos
Επιτέλους κατάφερα να το βρω σε τέλεια ποιότητα και ολόκληρο από την αρχή
Το λατρεύω το συγκεκριμένο videoclip,ειδικά για το μαλλί της Άντζυς και τον τύπο,που μιμείται την Άντζυ.
Το λατρεύω το συγκεκριμένο videoclip,ειδικά για το μαλλί της Άντζυς και τον τύπο,που μιμείται την Άντζυ.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fylakas_aggelos την Σάβ Μάιος 25, 2013 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Αποκλειστικό – Άντζυ Σαμίου
Wednesday, May 8, 2013,
Πως μπήκε στη ζωή σου το τραγούδι ήταν το όνειρο σου αυτό η έτσι απλά πρόεκυψε;
Τραγουδούσα καλά από μικρή και μου άρεσε να διασκεδάζω τους άλλους, όμως ποτέ δεν σκόπευα να το ακολουθήσω σαν επάγγελμα. Στην πραγματικότητα αγαπούσα το θέατρο και αυτός ήταν ο κρυφός μου πόθος. Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για μένα.
Ποτέ πήρες την απόφαση να γίνεις τραγουδίστρια ;
Το έχω πει και στο παρελθόν, πως ο λόγος που ξεκίνησα επαγγελματικά το τραγούδι ήταν βιοποριστικός. Και εκείνη την εποχή του ’84 που ξεκίνησα υπήρχε ανεργία. Ερχόμουν από ένα διαζύγιο, χωρίς εφόδια αφού παντρεύτηκα σχεδόν ανήλικη, και είχα ένα παιδί να μεγαλώσω. Ξεκίνησα ταυτόχρονα να πηγαίνω στο νυχτερινό λύκειο για να τελειώσω το σχολείο που είχα αφήσει, και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, με φόβο και επιφύλαξη δοκίμασα την τύχη μου στα βαθειά νερά της σόου μπιιζ.
Ο πρώτος σου δίσκος το 1992 βγήκε την ημέρα των γενεθλίων σου πες μας τα συναισθήματα σου για αυτό.
Αυτό που είχε σημασία για μένα τότε, ήταν πως έχασα τη μητέρα μου πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος και δεν μπορούσα πλέον να της δώσω χαρά και περηφάνια. Δεν το χάρηκα.. απλά ακολούθησα μια διαδικασία που θα με βοηθούσε να σταθώ στα πόδια μου οικονομικά και να βοηθήσω την οικογένεια μου. Αυτό ήταν και είναι πάντα το σημαντικότερο που μάθαμε από τους γονείς μου εγώ και η αδελφή μου! Η οικογένεια.
Μεγάλες επιτυχίες μεγάλες στιγμές .Τι είναι αυτό που θυμάσαι έντονα και θα ήθελες να το ξαναζήσεις;
Λοιπόν, κάθομαι αρκετή ώρα τώρα και προσπαθώ να σκεφτώ την απάντηση για αυτή την ερώτηση… ψάχνω να βρω την ιδανική στιγμή που θα ήθελα να ξαναζήσω, αλλά δεν υπάρχει. Κάθε χαρά που έπαιρνα συνοδευόταν από μια πίκρα και υπήρχαν συνεχώς τέτοια σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου εκείνη την περίοδο. Οι στιγμές που τραγουδούσα και κατάφερνα να παρασύρω τον κόσμο σε μια μοναδική ενέργεια, ήταν πράγματι ευχάριστες και μοναδικές! Τις χόρτασα. Όταν όμως τελείωνε το πρόγραμμα ερχόμουν αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του παρασκηνίου από τη μια, κι από την άλλη δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να παρασυρθεί από τη μέθη της επιτυχίας.
Απομακρύνθηκες από τον χώρο για ένα διάστημα και επανήλθες ανανεωμένη και με καινούριες επιτυχίες πες μας δυο λόγια!
Είχα αποφασίσει συνειδητά τότε να σταματήσω να τραγουδώ επαγγελματικά… δεν είχα την ίδια οπτική για τη ζωή πλέον. Άρχισα να έχω ενοχές πως δεν έδινα στον κόσμο κάτι χρήσιμο, κάτι που θα τον έκανε καλύτερο… αντίθετα πίστευα πως με τα ερωτικά τραγούδια πόνου και χωρισμού, τους παρέσυρα σε έναν ψεύτικο φαύλο κύκλο μπουζουκιών και αλκοόλ , μακριά από το αληθινό νόημα της ζωής. Κι όμως με έπεισε ο κόσμος που με άκουγε στο ραδιόφωνο να του μιλώ κάθε βράδυ από τον Ρυθμό 949, να γυρίσω ξανά… με έπεισαν κι από την heaven κι έκανα λοιπόν το πισωγύρισμα…
Μια νέα αρχή που σημαδεύτηκε από το θάνατο του πατέρα μου αυτή τη φορά! Έπεσα σε κατάθλιψη, καμία στήριξη από την εταιρεία που ήμουν, αντίθετα εγκατάλειψη κι από εκεί! Αυτό ήταν! Για μένα το τραγούδι είναι πλέον παρελθόν και δεν μου λείπει καθόλου, ούτε αυτό, ούτε οι άνθρωποι που συντηρούν αυτό το σύστημα.
Σε στήριξαν δικά σου άτομα συγγενείς, φίλοι ;
Λίγοι φίλοι και καλοί και φυσικά η οικογένεια μου! Ο θησαυρός μου!
Τι σου λείπει γενικά από τη ζωή σου και γιατί;
Μου λείπει αυτό που λείπει από όλο τον κόσμο πλέον… η ασφάλεια και η γαλήνη! Η ξεγνοιασιά!
Το πιο τρελό σου όνειρο;
Το πιο τρελό μου όνειρο… να ξυπνήσει μια μέρα ο κόσμος και να ανακαλύψει την αγάπη και την ισότητα! Να λύσει τα δεσμά του από τα δόγματα, τα κόμματα και τις εξαρτήσεις και να διαπρέψει μέσα από τις άγνωστες ως τώρα δυνατότητες του. Θα πάρει κάτι χιλιετίες, αλλά κάποια μέρα θα γίνει κι αυτό!
Μια ευχή για το Supestars;
Εύχομαι στο Supestars να προσεγγίζει με λεπτότητα και ευαισθησία τους ανθρώπους όταν αναφέρεται στη ζωή τους! Τα νέα είναι νέα, αλλά ο τρόπος που σερβίρονται ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τους κανίβαλους και ειλικρινά εύχομαι να ξεχωρίσετε και να είστε το υπόδειγμα της σωστής ενημέρωσης! Να μη ξεχνάτε.πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος και έτσι πρέπει να είναι!
http://www.superstars.gr/?p=479
Wednesday, May 8, 2013,
Πως μπήκε στη ζωή σου το τραγούδι ήταν το όνειρο σου αυτό η έτσι απλά πρόεκυψε;
Τραγουδούσα καλά από μικρή και μου άρεσε να διασκεδάζω τους άλλους, όμως ποτέ δεν σκόπευα να το ακολουθήσω σαν επάγγελμα. Στην πραγματικότητα αγαπούσα το θέατρο και αυτός ήταν ο κρυφός μου πόθος. Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια για μένα.
Ποτέ πήρες την απόφαση να γίνεις τραγουδίστρια ;
Το έχω πει και στο παρελθόν, πως ο λόγος που ξεκίνησα επαγγελματικά το τραγούδι ήταν βιοποριστικός. Και εκείνη την εποχή του ’84 που ξεκίνησα υπήρχε ανεργία. Ερχόμουν από ένα διαζύγιο, χωρίς εφόδια αφού παντρεύτηκα σχεδόν ανήλικη, και είχα ένα παιδί να μεγαλώσω. Ξεκίνησα ταυτόχρονα να πηγαίνω στο νυχτερινό λύκειο για να τελειώσω το σχολείο που είχα αφήσει, και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, με φόβο και επιφύλαξη δοκίμασα την τύχη μου στα βαθειά νερά της σόου μπιιζ.
Ο πρώτος σου δίσκος το 1992 βγήκε την ημέρα των γενεθλίων σου πες μας τα συναισθήματα σου για αυτό.
Αυτό που είχε σημασία για μένα τότε, ήταν πως έχασα τη μητέρα μου πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος και δεν μπορούσα πλέον να της δώσω χαρά και περηφάνια. Δεν το χάρηκα.. απλά ακολούθησα μια διαδικασία που θα με βοηθούσε να σταθώ στα πόδια μου οικονομικά και να βοηθήσω την οικογένεια μου. Αυτό ήταν και είναι πάντα το σημαντικότερο που μάθαμε από τους γονείς μου εγώ και η αδελφή μου! Η οικογένεια.
Μεγάλες επιτυχίες μεγάλες στιγμές .Τι είναι αυτό που θυμάσαι έντονα και θα ήθελες να το ξαναζήσεις;
Λοιπόν, κάθομαι αρκετή ώρα τώρα και προσπαθώ να σκεφτώ την απάντηση για αυτή την ερώτηση… ψάχνω να βρω την ιδανική στιγμή που θα ήθελα να ξαναζήσω, αλλά δεν υπάρχει. Κάθε χαρά που έπαιρνα συνοδευόταν από μια πίκρα και υπήρχαν συνεχώς τέτοια σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου εκείνη την περίοδο. Οι στιγμές που τραγουδούσα και κατάφερνα να παρασύρω τον κόσμο σε μια μοναδική ενέργεια, ήταν πράγματι ευχάριστες και μοναδικές! Τις χόρτασα. Όταν όμως τελείωνε το πρόγραμμα ερχόμουν αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του παρασκηνίου από τη μια, κι από την άλλη δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να παρασυρθεί από τη μέθη της επιτυχίας.
Απομακρύνθηκες από τον χώρο για ένα διάστημα και επανήλθες ανανεωμένη και με καινούριες επιτυχίες πες μας δυο λόγια!
Είχα αποφασίσει συνειδητά τότε να σταματήσω να τραγουδώ επαγγελματικά… δεν είχα την ίδια οπτική για τη ζωή πλέον. Άρχισα να έχω ενοχές πως δεν έδινα στον κόσμο κάτι χρήσιμο, κάτι που θα τον έκανε καλύτερο… αντίθετα πίστευα πως με τα ερωτικά τραγούδια πόνου και χωρισμού, τους παρέσυρα σε έναν ψεύτικο φαύλο κύκλο μπουζουκιών και αλκοόλ , μακριά από το αληθινό νόημα της ζωής. Κι όμως με έπεισε ο κόσμος που με άκουγε στο ραδιόφωνο να του μιλώ κάθε βράδυ από τον Ρυθμό 949, να γυρίσω ξανά… με έπεισαν κι από την heaven κι έκανα λοιπόν το πισωγύρισμα…
Μια νέα αρχή που σημαδεύτηκε από το θάνατο του πατέρα μου αυτή τη φορά! Έπεσα σε κατάθλιψη, καμία στήριξη από την εταιρεία που ήμουν, αντίθετα εγκατάλειψη κι από εκεί! Αυτό ήταν! Για μένα το τραγούδι είναι πλέον παρελθόν και δεν μου λείπει καθόλου, ούτε αυτό, ούτε οι άνθρωποι που συντηρούν αυτό το σύστημα.
Σε στήριξαν δικά σου άτομα συγγενείς, φίλοι ;
Λίγοι φίλοι και καλοί και φυσικά η οικογένεια μου! Ο θησαυρός μου!
Τι σου λείπει γενικά από τη ζωή σου και γιατί;
Μου λείπει αυτό που λείπει από όλο τον κόσμο πλέον… η ασφάλεια και η γαλήνη! Η ξεγνοιασιά!
Το πιο τρελό σου όνειρο;
Το πιο τρελό μου όνειρο… να ξυπνήσει μια μέρα ο κόσμος και να ανακαλύψει την αγάπη και την ισότητα! Να λύσει τα δεσμά του από τα δόγματα, τα κόμματα και τις εξαρτήσεις και να διαπρέψει μέσα από τις άγνωστες ως τώρα δυνατότητες του. Θα πάρει κάτι χιλιετίες, αλλά κάποια μέρα θα γίνει κι αυτό!
Μια ευχή για το Supestars;
Εύχομαι στο Supestars να προσεγγίζει με λεπτότητα και ευαισθησία τους ανθρώπους όταν αναφέρεται στη ζωή τους! Τα νέα είναι νέα, αλλά ο τρόπος που σερβίρονται ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τους κανίβαλους και ειλικρινά εύχομαι να ξεχωρίσετε και να είστε το υπόδειγμα της σωστής ενημέρωσης! Να μη ξεχνάτε.πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος και έτσι πρέπει να είναι!
http://www.superstars.gr/?p=479
I like people too much or not at all.
άρα δε θα την ξαναδούμε στο τραγούδι, μάλιστα... όλο στραβά της συμβαίνουν!
Nothing lasts forever but the earth and sky
Το είχε πει πρόσφατα και στο twitter πως τελείωσε με το τραγούδι σε ερώτηση κάποιου fan της.
I like people too much or not at all.
-
Το ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ MOY εχει προβληθεί πριν από 3 χρόνια από την Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή με τα Charts στο κανάλι του Αλφα δεν ήταν ολόκληρο άλλα το μισό.fylakas_aggelos έγραψε:Η Άντζυ έχει κυκλοφορήσει τα εξής videoclips:
01. ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ MOY
02. ΣΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ
03. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ
04. ΠΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ
05. Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ
06. ΑΓΓΕΛΟΣ ΞΑΝΘΟΣ
07. ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
08. ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟΨΕ
09. ΟΥΤΕ ΚΑΠΝΙΖΩ - ΟΥΤΕ ΠΙΝΩ
10 .ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ
11. ΣΩΜΑ & ΨΥΧΗ
12 .ΧΑΟΣ
13. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
14. ΚΙ' ΕΓΩ ΕΔΩ
15. ΜΙΑ ΣΟΥ & ΜΙΑ ΜΟΥ
16. ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ
17. ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ
18. ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ
19. ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΓΑΠΗ
20. ΚΑΦΤΡΑ
21. ΦΥΓΕ ΑΛΛΑ
22. ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ
23. ΠΙΚΡΗ ΟΥΣΙΑ
24. ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ
25. ΠΙΝΩ & ΜΕΘΩ/ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ
26. ΤΟ ΖΗΤΙΑΝΑΚΙ
27. ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ
28. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ με το Ζ. ΜΕΛΑ
29. ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Αυτά που είναι με έντονα γράμματα,λείπουν από το youtube ή δεν είναι ολόκληρα (πχ Χάος,Μία σου και μία μου,Ημισφαίρια,Κλέφτες κι αστυνόμοι)
Mε τη βλακεία, πότε θα τελειώσει?stelios έγραψε:Το είχε πει πρόσφατα και στο twitter πως τελείωσε με το τραγούδι σε ερώτηση κάποιου fan της.
Συμφωνώ.Συνέχεια γκρίνια και μιζέρια αυτή η γυναίκα στις δηλώσεις της και σε αυτά που γράφει στο twitter.minerboh έγραψε:Mε τη βλακεία, πότε θα τελειώσει?stelios έγραψε:Το είχε πει πρόσφατα και στο twitter πως τελείωσε με το τραγούδι σε ερώτηση κάποιου fan της.

-
που να δεις τι γραφή καθημερινά στο προφίλ τις μόνο πολιτικά θέματα,και βρίζει τους πολίτικους, πάει αυτή τελείωσε σαν τραγουδηστρια.panosif έγραψε:Συμφωνώ.Συνέχεια γκρίνια και μιζέρια αυτή η γυναίκα στις δηλώσεις της και σε αυτά που γράφει στο twitter.minerboh έγραψε:Mε τη βλακεία, πότε θα τελειώσει?stelios έγραψε:Το είχε πει πρόσφατα και στο twitter πως τελείωσε με το τραγούδι σε ερώτηση κάποιου fan της.
κανει καποια αλλη δουλεια η Σαμιου?
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
- billakos24
ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ.
ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΞΑΝΑ. ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ FAN ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ
ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?
''να ξυπνήσει μια μέρα ο κόσμος και να ανακαλύψει την αγάπη και την ισότητα! Να λύσει τα δεσμά του από τα δόγματα, τα κόμματα και τις εξαρτήσεις και να διαπρέψει μέσα από τις άγνωστες ως τώρα δυνατότητες του. Θα πάρει κάτι χιλιετίες, αλλά κάποια μέρα θα γίνει κι αυτό!''
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ WELL DONE ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ!

ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΞΑΝΑ. ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ FAN ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ
ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?

''να ξυπνήσει μια μέρα ο κόσμος και να ανακαλύψει την αγάπη και την ισότητα! Να λύσει τα δεσμά του από τα δόγματα, τα κόμματα και τις εξαρτήσεις και να διαπρέψει μέσα από τις άγνωστες ως τώρα δυνατότητες του. Θα πάρει κάτι χιλιετίες, αλλά κάποια μέρα θα γίνει κι αυτό!''
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ WELL DONE ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ!
All of our endings can be found in our beginnings...
- fylakas_aggelos
Βιντεοκλιπάρα!!!!!Ολόκληρο με τέλειο ήχο (μόνο τα 35 πρώτα δευτερόλεπτα είναι από παλιά εγγραφή) γιατί το κανάλι δυστυχώς το ξεκίνησε απότομα!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
- fylakas_aggelos
Top 10 αγαπημένων μου τραγουδιών από τη δισκογραφία της Άντζυς
10. Το Μάννα
09. Κι Εγώ Εδώ
08. Δίδυμη Ψυχή
07. Ημισφαίρια
06. Παράλληλη Αγάπη
05. Που Μοιράζουν Δύναμη
04. Πες Μου Γιατί
03. Πικρή Ουσία
02. Μια Μέρα Μακριά Είναι Το Αύριο
01. Μη Φεύγεις Απόψε
10. Το Μάννα
09. Κι Εγώ Εδώ
08. Δίδυμη Ψυχή
07. Ημισφαίρια
06. Παράλληλη Αγάπη
05. Που Μοιράζουν Δύναμη
04. Πες Μου Γιατί
03. Πικρή Ουσία
02. Μια Μέρα Μακριά Είναι Το Αύριο
01. Μη Φεύγεις Απόψε
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Είχε βγει από τη Sony ένα best με τα τραγούδια από τους δίσκους που είχε κάνει στην BMG.
- fylakas_aggelos
Έχει τα εξής κομμάτια:panosif έγραψε:Είχε βγει από τη Sony ένα best με τα τραγούδια από τους δίσκους που είχε κάνει στην BMG.
Παραγωγή: AK
Είδος: Μονό CD
Καλλιτέχνης: ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ
Συνθέτης: ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ
1. Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ
2. ΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥ
3. ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΥ
4. ΟΥΤΕ ΚΑΠΝΙΖΩ-ΟΥΤΕ ΠΙΝΩ
5. ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ
6. ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ
7. ΠΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ
8. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
9. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
10. ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ
11. ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ
12. ΦΤΑΙΕΙ
13. ΜΗ
14. ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
15. ΜΕΙΝΕ
16. ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ
17. ΑΓΓΕΛΟΣ ΞΑΝΘΟΣ
18. ΧΑΟΣ
19. ΑΠΟΥΣΙΕΣ
http://www.e-shop.gr/product?id=MUS.086873
Έχει και "Το αδύνατο σημείο μου" από τον πρώτο της δίσκο που βγήκε από τη Minos-Emi.Λείπει όμως το "Μη φεύγεις απόψε",ίσως το πιο σπουδαίο κομμάτι της δισκογραφίας της.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- fylakas_aggelos
Τα videoclips που περιέχονται στο DVD της ALPHA RECORDS
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- billakos24
ΤΙ ΩΡΑΙΑ VIDEOS ΕΚΑΝΕ Η ΑΝΤΖΥ!
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
ΝΑ ''ΠΑΙΞΕΙ'' ΕΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ. ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEOS ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ ΣΕ HQ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΑΥΤΑ!

ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
ΝΑ ''ΠΑΙΞΕΙ'' ΕΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ. ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEOS ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ ΣΕ HQ.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΑΥΤΑ!

All of our endings can be found in our beginnings...